![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:00:36
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem se malo k sebi spravla...sem na tričetrt že spucala in pospravila, na kosilo ne bomo šli, zaradi A......bojo mi kar dostavili ......popoldne pa tak dobimo obisk Zunaj pa prava pomlad.....imam okna na stežqj odprta...prav paše
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:02:46
|
|
|
|
elevitka
|
ti to kuj javno tu :D... pa ko smo tak špijunirane in oblegovane
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:03:04
|
|
|
|
Sacherca
|
Uuuu super ste Jaz poznam vse,razen te dve punci,ki sta poleg LY in botrce Ly,tebi so pa full lasje zrastli,al se samo meni zdi Jaz perem,susim,kosilo perajt,zdaj pa greva pocasi ven s skratom.... Za vse.ki bruhajo in driskajo , tega se najbolj bojim kdaj bo k nam prilezlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:03:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa je slikala. aha...se mi je zdelo da je nekak tak ja..... Ines ni bilo? ... Škoda, da se nisem mogla načvekat z vami....upam da kdaj ponovimo
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.1.2011 12:09:25 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:03:54
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ti to kuj javno tu :D... pa ko smo tak špijunirane in oblegovane To pa res vedno pokuka kaka svakinja,prijateljica,tasca pa kaj jaz vem kaj se vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:05:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ti to kuj javno tu :D... pa ko smo tak špijunirane in oblegovane To pa res vedno pokuka kaka svakinja,prijateljica,tasca pa kaj jaz vem kaj se vse zato jaz ne omenjam rr...niti na fb nikjer....vsaj poimensko
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:05:51
|
|
|
|
Sacherca
|
Jooooj Matcar sploh te nisem spoznala ma si se opecanila Majakla je pa lepo blontna,pase res
< Sporočilo je popravil Sacherca -- 16.1.2011 12:07:48 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:06:19
|
|
|
|
elevitka
|
matcar... brez zamere zdaj je saraya imena prebrala lahko popraviš post ?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:08:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na prvi sliki so Tasa,Elevitka in Lenči!Na drugi sta Koala in Katy83,na tretji smo od leve proti desni-Koala,Katy,Elevitka,Tasa,,jaz,Ly,Botrca in Majakla.Na četrti pa enako,Lenči pa je slikala. Jooooj Matcar sploh te nisem spoznala ma si se opecanila Majakla je pa lepo blontna,pase res res pa katy...tebi so full lasje zrasli...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:08:20
|
|
|
|
Sacherca
|
Evo jaz tud popravla,da sem zbrisala citat od Matcar ko pise kdo je kdo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:08:39
|
|
|
|
matcar
|
Saraya-A je kaj boljše danes?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:09:08
|
|
|
|
Sacherca
|
Saraya bejz brisat moj citat oz ko sem citirala matcarin seznam,pol pa se sam ona zbrise,pa ni vec imen kod je kdo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:09:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-A je kaj boljše danes? meni ali A misliš?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:10:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa je slikala. aha...se mi je zdelo da je nekak tak ja..... Ines ni bilo? ... Škoda, da se nisem mogla načvekat z vami....upam da kdaj ponovimo Ne,je že v četrtek zbolela in leži v postli.Mi je včeraj javla,da se opravičuje in da naj uživamo.To pa tak smo!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:10:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lenči pa je slikala.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:12:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-A je kaj boljše danes? meni ali A misliš? V bistvu obe!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:13:03
|
|
|
|
elevitka
|
hvala sacherca in saraya... samo matcar še popravi post.... pa bom lahko spala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:14:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hvala sacherca in saraya... samo matcar še popravi post.... pa bom lahko spala Če ne gre,sem hotla že 3x zdaj,pa mi napiše,da nimam pravic!?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:14:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-A je kaj boljše danes? meni ali A misliš? V bistvu obe! A ne bruha danes...zgleda se je čez noč namatrala.....zdaj je malo boljša, se že igrata z M.....edino jedla še ni nič Jaz: ..jezi...bom danes doma na izy..... Glede na vse pa sva se z mojim včeraj zvečer pobotala......, mi je kar nerodno povedat, da sem mu spet oprostila....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:15:17
|
|
|
|
arabela*
|
Matcra...hčerke nisi zravn vzela
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:15:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hvala sacherca in saraya... samo matcar še popravi post.... pa bom lahko spala Če ne gre,sem hotla že 3x zdaj,pa mi napiše,da nimam pravic!?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:16:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-A je kaj boljše danes? aja butec...zdaj sem komaj vidla, da si A napisala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:18:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hvala sacherca in saraya... samo matcar še popravi post.... pa bom lahko spala Če ne gre,sem hotla že 3x zdaj,pa mi napiše,da nimam pravic!? daj ne hecaj... odjavi se pa se še enkrat prijavi
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:18:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcra...hčerke nisi zravn vzela Ne,si ni zaslužla it zraven.Je za kazen mogla k tašči.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 12:18:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hvala sacherca in saraya... samo matcar še popravi post.... pa bom lahko spala Če ne gre,sem hotla že 3x zdaj,pa mi napiše,da nimam pravic!? daj ne hecaj... odjavi se pa se še enkrat prijavi morda je prepozna
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.