|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
6.1.2011 16:46:34   
jakipaki83
2009 je bila strehica na športnem delu zraven všteta. Samo una za sonce je bila za dokupit: Ampak je bolje v pepenyja vložit user posted image
Fluf - pa če misliš v BC naročati se kar hitro odloči. Mi2 sva čakala 13 tednov: So bile neke težave z dostavo pa ne vem kaj še. Glede plačila je bilo pa tudi 2009 teko, da sva plačala, ko sva ga dobila in ne ko sva ga naročila. Če je še vedno tako lahko naročiš zdaj, še malo šparaš in ga imaš user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.1.2011 18:20:28   
fluf
ja sej zato čakam... če bodo tok mutil z dobavo ga bom pripeljala iz nizozemske (k mam možnost)... tko da bomo že... aha tole s strehcami mi ni jasno... kira je za sonc, kira nj bi bla zravn... za ta pepeny pa nism slišala, ampak mi je stric google povedal kako je s tem.

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.1.2011 20:36:35   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

aha tole s strehcami mi ni jasno... kira je za sonc, kira nj bi bla zravn... za ta pepeny pa nism slišala, ampak mi je stric google povedal kako je s tem.

http://www.mutsy.nl/products/4rider/accessories

lej... če pogledaš dežno prevleko za športni del - ta strehca je normalno vključena pri športnem delu voza
če pa klikneš mal naprej, ene 5 slikc, pa je ta k jo moraš pa dodatno naročit...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.1.2011 20:40:51   
fluf
AJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hvala user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
11.1.2011 9:42:16   
Luskica
Ojla! Še eno vprašanje za vse, ki se malo bolj spoznate na mutsije.
Kakšna je razlika med vsemi temi ogrodji light,...user posted image
To mi ni jasn, pa mislm, da boste ve bolj vedle kot prodajalke v Bcuser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
11.1.2011 9:47:24   
fluf
jest mam katalog doma... pa mi je lepo razložila, da en ma ročaj iz pene (standard če se ne motim) en pa iz usnja... nej pa povej tiste, ki so to bolj naštudirale... Luskica, a se počas odločaš da bo treba naročit user posted image jest računam res da do konc mesca zberem pogum in rečem: ajmo mož gremo to čudo naročit.

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
11.1.2011 10:04:00   
Luskica
To z ročajem mi je jasno, ampak a ni še neka razlika v teži al v kolesihuser posted image
Ja  midva ga bova po mojem konec meseca res kar naročila, samo še barvo si izbereva. Košaro si bom pa verjetno sposodila od prijateljice, ki ima tako barvo, kot bi jo jaz imela, pa je potem res brezveze kupovat za tri mesece. Si bom pa pri naslednjem otročku izbrala novo košaro in bom imela na pol nov vozičekuser posted image
ampak a nisem zasledila, na neki drugi temi, da boš ti nek voziček iz Poljske dobila za darilo?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
11.1.2011 10:13:38   
naja17
Verjetno je razlika v napihljivih ali penastih kolesih? Po moje, bosta skuštrana in Otika povedali user posted image

Jaz grem danes po svojega mutsy-a user posted image ... No, dojenčkovega user posted image ... Sem si ga prlastila user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 11.1.2011 10:14:23 >

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
11.1.2011 10:21:16   
fluf
ja midva mava varinato dobit darilo iz poljske, ... samo... ne vem nisem zih, k mi je mutsy tooook všeč, pa večinom se uporabnice ne pritožujejo in so zadovoljne... medtem ko poljaki... so pač poljaki user posted image

zato pa pravim, da zbiram pogum o tem da greva mutsy naročit, pa rečem poljakom nej kej druzga prnesejo...

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
11.1.2011 10:31:41   
Luskica
Najauser posted image user posted image user posted image  se že kar s tabo veselimuser posted image  Pol pa hitr pofotkat, pa kar sem gor slikce prlep, ker jaz sem še bolj trot na temu forumu. Se ne spoznam na albume in zs pa podobna čudauser posted image
Fluf pa naj ti pol mutsija kupijo za darilo. Sej njim je verjetno vseen kam dajo denar.

Neposredna povezava do sporočila: 1510
11.1.2011 10:56:30   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

Najauser posted image user posted image user posted image  se že kar s tabo veselimuser posted image  Pol pa hitr pofotkat, pa kar sem gor slikce prlep, ker jaz sem še bolj trot na temu forumu. Se ne spoznam na albume in zs pa podobna čudauser posted image

user posted image Ma prov rabim it v en šoping za baby-a, k včeraj sem mela tak user posted image dan... Bom slikala itak, dala ga bom pa v album, sam spodej pr men klikneš album, pa boš vidla user posted image ...

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
11.1.2011 16:11:45   
fluf

Fluf pa naj ti pol mutsija kupijo za darilo. Sej njim je verjetno vseen kam dajo denar.

tud na to sem pomislisla... bom videla... zanč so mi poslali link, da bi pa oni to kupili, pa sem pol začela gledat... ne vem nisem lih navdušena, pa še ko sem brala mal forume sem še manj navdušena... ker o mutsyih berem same pohvale user posted image

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
11.1.2011 16:52:11   
jakipaki83
Razlika je v ročajih in kolesih. Mi imamo 4riderja z napihljivimi kolesi (dražji), obstaja pa še tak, ki ima penasta kolesa. Če si bolj  "terenski" se napihljiva splačajo. 

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
11.1.2011 16:54:44   
jakipaki83
Aja še to. Singel spoke - tisti z eno "šico" na kolesu je napihljiv, light - tisti, ki ima ful špic pa je s penastimi kolesi. Je razliak potem tudi v teži, ampak mislim, da napihljiva vseeno zmagajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1514
11.1.2011 19:23:58   
nusi
Jaz imam mutsy 4 rider, single spoke z napihljivimi kolesi in penastim ročajem. Ga res ne morem prehvalit, edino težavo sem imela, ker mi je sprednja kolesa nekaj po svoje zvijalo, to pa zato, ker sem preveč obtežila ročaj. To je moj drugi voziček, prvi je bil marela, ki sem jo skoraj do konca znucala in zime itak ne bi zdržala. Odločala sem se med bolderjem in mutsyjem, kolegica ima bolderja, tako da sem si ga uspela res dobro ogledati. Edini minus je pač velikost, prej sem marelo z eno roko vrgla v avto, sedaj pa ostane manj prostora, ampak v primerjavi z ostalimi nemarelami je še vedno ok - pri boledrju moraš pa sedež vsakič dol vzet, da lahko ogrodje zložiš, to je čisto nepraktično.

< Sporočilo je popravil nusi -- 11.1.2011 19:24:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1515
11.1.2011 20:26:00   
naja17
Moj oz. dojenčkov Mutsy v mojem albumu user posted image user posted image user posted image user posted image ... Just lovin it user posted image ...
Ok, mal sva se mogla poigrat za sklopit skupej, ampak nama je uspelo clo s košaro, ker sem bla jaz pridna in vse prebrala user posted image ...

Otika ali skuštrana - zakaj ima košara spodaj neke štrleče štangceuser posted image

BTW skuštrana - sem kar naročila šopin košaro 30 eur je... vseeno hvala...

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
11.1.2011 20:48:10   
fluf
naja SEXY boš... ti in beba user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
11.1.2011 23:06:26   
skuštrana
Naja, ti bo otika povedala, jaz sem že malo pozabila. Vem da je bila ena debata ali se da košara zložit skupaj z vozičkom in nekatere se dajo, druge pa ne (moja se je dala)...Šoping basket pa bo itak v uporabi, ker bom baje poleti teta user posted image user posted image Tako da ni panike user posted image Bojo nasledili naš voziček...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
12.1.2011 6:58:53   
naja17
skuštrana - ja ja, sej sem uspela skup zložit z košaro... zdej me bega to, da je blo govora o nekih trakcih, da kao fiksiraš košaro, ker jo ful gunca, če bi šli po makadamu... jaz pa nimam spodaj nobenih trakcev user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
12.1.2011 8:44:38   
jakipaki83
Trakci so pri športnem delu. Pa še to so v uporabi samo, ko imaš športni del obrnen proti sebi.  Glede zlagajna s košaro - moj Mutsy se ne zlaga s košaro samo s športnim delom. Je pa tudi res, da imam tak mali klumpek od avtka, da ne gre v prtljažnik nič več od ogrodja + odstranjenih zadnjih koles. ŠP del in košara pa na sedeže. Kako bomo to delali, ko bomo imeli enega 20 mesečnika in enega novorojenčka pa eno marelo in enega mutsyja user posted image Bomo kar vd možu avto zasegli, ker je večji  user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
12.1.2011 10:24:20   
fluf
oooooooooooo dans vidla voziček... mutsya u živo... zgleda hudooooooo :) joooj me mika, sam cena me še daje... ker bi mela še to, pa še to, pa še to...

Neposredna povezava do sporočila: 1521
12.1.2011 10:49:02   
Luskica
Naja zakaj ne vidm tvojih slikc od mutsijauser posted image  Vidm samo tvojo kuhinjo in tebe nosečko. BTW ful si lušnauser posted image
Sam meni je pa light spoke ogrodje skor bolj všeč, ampak če pravte, da je sinle spoke boljši, bom raj tistga vzela.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
12.1.2011 11:37:01   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

oooooooooooo dans vidla voziček... mutsya u živo... zgleda hudooooooo :) joooj me mika, sam cena me še daje... ker bi mela še to, pa še to, pa še to...

user posted image Lepi je jaaaa....

Naja zakaj ne vidm tvojih slikc od mutsijauser posted image Vidm samo tvojo kuhinjo in tebe nosečko. BTW ful si lušnauser posted image

Klikni tule spodej pri meni moj album + marčevka in v albumu je slika kjer vidiš mene in pol še mojega lepega mutsy-a user posted image ...

Uporabnice mutsyev kaj ste s tisto prevleko za povšter in kovter naredile? Razmišljam, da bi iz tiste prevleke za kovter, naredila prevelko za tisto gobo spodej, pa čez tetra plenico, pa sam brišem, da mi nič ne gre direktno na gobo ?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
12.1.2011 11:51:28   
Luskica
Lep, lep vozičekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
15.1.2011 19:55:18   
skuštrana
Mutsy on line user posted image
http://otroskatrgovina.si/otroski-vozicki/vozi-4/vozicek-mutsy4rider.html

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?