|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
13.1.2011 16:14:34   
DelCarmen
Hojla!

Evo popoldanska kavica...

user posted image

Moj mail: marijacarmen@yahoo.com... Drugače pa tudi jaz nisem na FB in podobnih zadevah... MA dajte mi zdaj razložiti kako in kaj zdaj glede tega zaprtega forumauser posted image  Sem blond in malo starejšauser posted image  Bom pa vsekakor še tukaj...

Dobrodošla Lili2210 in Puplis!

Tincy90, joj kak lep trebuščekuser posted image  Res kot mala žogica... Je pa pri meni tudi iz nosečnosti v nosečnost večji trebuh oziroma se dosti prej vse skupaj pozna - pač slabše trebušne mišice... Končna velikost pa se mi ne zdi toliko večja.... Pa nikje ni videti, da imaš kaj viška...

Tejchy, sem za hrambo matičnih celic, ampak v javno banko... Je vse skupaj premalo raziskano...
Čakajoča,u, tole pa je trebuhuser posted image  Lep, ni kaj... MA vsi so lepi, ker notri raste novo življenjeuser posted image

Še pišem...

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
13.1.2011 18:08:51   
pižmovka
Joj kakšen dolgčas! Kje ste vse???

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
13.1.2011 18:34:00   
wessna
pižmovka evo mene tuki..

men se pa tok ne da več..sem še polikala, da ja ju3 nem mela kaj za delat, da se orn spočijem..

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
13.1.2011 19:25:08   
wessna
kok mim pa moreš bit, da otroku ki je star 1 leto narediš lasten facebook profiluser posted image  

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
13.1.2011 20:01:11   
Tincy90
LoL...wtf res...user posted image folk je čist prtisjen zadne cajte...user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
13.1.2011 20:10:04   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

LoL...wtf res...user posted image folk je čist prtisjen zadne cajte...user posted image

zadnje cajteuser posted image

saj če hoče slikce otroka kazat, bom kako nalimala na svoj profil pa je to to..cjooo..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
13.1.2011 21:01:17   
Dajica
ojla,
danes sem bila na pregledu. mi je merila dolzino trebuscka. sem danes tocno v 25 tednu, namerila pa je dolzino ze za 28 teden :) Je rekla, da se pozna, da je druga nosecnost in da zdaj nosim fantka, ker so ponavadi fantje tezji in vecji.
punceeeeee, delam samo se 3 tedne, potem pa dopust, malo bolniske in porodniska. ze komaj cakam. naslednjic dobim ze napotnico za resilca in za v porodnisnico, me je kr malo stisnilo, ko mi je to rekla, sem si mislila, a zeeeeeeee. naslednji pregled imam 10.2. in mi bo delala samoplacniski UZ.cena je 60€. neglede na ceno sem se odlocila za, ker bi svojo malo pikico spet rada videla, se zadnjic, preden jo stisnem v narocje.
meni ne uspe priti na nas zaprt forum, pa sem ze dobila potrdilo od administratorja, pa mi ob vpisu se kr napise, da sem vnesla napacno ali se neaktivno geslo oz. upor. imeuser posted image

lepo nocko in lepe sanje

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
13.1.2011 22:10:04   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

zadnje cajteuser posted image

saj če hoče slikce otroka kazat, bom kako nalimala na svoj profil pa je to to..cjooo..

Folk je čist prfu...jen! user posted image  Ko bo dovolj star si bo že sam kaj zrihtal... Kr neki res!

Moja beba pleše! user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
13.1.2011 22:12:09   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

meni ne uspe priti na nas zaprt forum, pa sem ze dobila potrdilo od administratorja, pa mi ob vpisu se kr napise, da sem vnesla napacno ali se neaktivno geslo oz. upor. imeuser posted image

lepo nocko in lepe sanje

js sem tud to prvo dobila, pa ni šlo..pol pa še en mail in je blo aktivirano..

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
13.1.2011 22:12:26   
pižmovka
Še 100 dni do PDP-ja! user posted image

Kam pa zapišejo te meritve trebuha??? In ali je kje napisan kuk povprečno je v kakem tednu???

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
13.1.2011 22:13:35   
wessna
jaz sem na eni spletni strani brala, da 1cm na teden..tko da nwm..bom probala najt pa ti napopam stran..

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
13.1.2011 22:24:09   
wessna
pižmovka malo za predstavo: http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/rast-maternice-med-nosenostjo.html

vrh maternice je tle predstaljena. do kje ti sega tvoja user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
13.1.2011 22:27:31   
pižmovka
O hvala vesna!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
13.1.2011 22:50:43   
pajkica2
Meni pa trebuha še niso merili. No pa tudi cuker testa nisem imela, pa tokse v drugem timesečju...hmmm.

Dajica, poskusi še enkrat, sem pogedala pa piše da si aktiven uporabnik, tako da bi moralo delovati.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
14.1.2011 0:38:34   
wessna
jutro

po uri spanja sem se zbudila z bolečinami - zobobol, slabost, kislina.. peče me vse.. sem se mogla z dvometrske postelje na kavč preselit, vsakič k sem splezala nazaj na posteljo, se mi je obrnilo..groza..nisem šee dovolj utrujena, resnično rabim še vse to..user posted image

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
14.1.2011 7:53:45   
wessna
šee enkrat dobro jutro user posted image

očitno sem sama stražila tole RR..zaspala sem po 3 uri..vstala pa z istimi težavami..

ravno ubijam kosmiče, pol pa morm malega zbudit, je treba v vrtec, da si še mal spočijem..

sem pa kljub vsem težavam vesela, saj sem danes napolnila 6 mescev svoje nosečnosti user posted image user posted image še 3 in moj user posted image bo tukaj..

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
14.1.2011 9:42:51   
pikica010
Pozdravljene!
Ima kira iste težave kot jaz se mi je plodovnica povečala in otročku trebušek je mal večji kot bi moral bit seveda zredila sem se pa za 13 kg do sedaj. In sem dobila dieto kot za sladkorne bolnike same polnozrnate stvari in veliko zelenjave. V ponedeljek pa imam test za sladkorno, zato ker povečanje plodovnice je nakazovalec na sladkorno. Da bi mi bilo slabo ali pa kaj drugega manjkalo mi ni nič. Majčkeno me skrbi kaj bo.

Lep pozdrav!

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
14.1.2011 10:17:47   
majčica1508
Ojla

pikica10.....srečno na cuket testu.............jaz sem se zredila kljub polnozrnatim stvarem,sadju,ribam,zelenjavi,občasno čokoladi 18kg in nimam sladkorne.....so pa še drugi pokazatelji sladkorne.....suha usta,srbeč hrbet jih je kar nekaj,to jaz vse imam,ampak na testu mi ni pokazalo............
wessna...........veliko mlačnega čaja pij,pa kako limonado,da te nau kaka gripa napadla,pa počivaj,ko imaš možnost....pa čuvaj se
DelCarmen............odlična kavica

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.1.2011 10:49:07   
Erči79
Hello,
tudi za mano je neprespana noč! Pa sploh ne vem, zakaj, sem bila totalno zaspana, ko sem se ulegla, že tik na tem, da zaspim, potem sem se zdramila in konec. Še ob 4h gledala na uro, pred 6h pa je bilo treba že vstat. Po dveh dneh sem spet v službi, pa imam občutek, da dan ne bo ravno najbolj produktiven user posted image .
Meni obsega trebuha še ni nič meril. Tudi dolžine materničnega vratu ne, niti ne vem, a naj bi se to rutinsko delalo ali samo če oceni, da bi bilo treba user posted image .
Pred nami je lep, sončen vikend, komaj čakam user posted image !!!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.1.2011 11:08:30   
Puplis
Pikica moja G pošlje vsako na test za sladkorno, jaz sem ga že imela 30.decembra in mi je pokazalo povišan sladkor, prav tako mi je pokazalo v urinu na naslednjem pregledu. Konec januarja grem na polikliniko na "ta dolg" test pa bomo videli. Jaz sem že začela z zdravo prehrano pa 5x na dan ... sem pa kar pričakovala tak rezultat ker sm se v decembru zredila za 6 kguser posted image sem kar obsedela na kavču in traumirala cel večer.

LP pa upam, da ne boš "ta slatka"user posted image

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.1.2011 11:11:25   
Puplis
Aja, pa še to bi vprašala, kolk UZ pa imate ve? Jst sm imela samo vaginalnega pa morfologijio (če nuhalne ne štejem), a bom sploh še kakega mela?

Hvala za odgovore pa uživajte na sončkuuuuuuu!

(odgovor članu Puplis)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.1.2011 11:13:58   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Puplis

Aja, pa še to bi vprašala, kolk UZ pa imate ve? Jst sm imela samo vaginalnega pa morfologijio (če nuhalne ne štejem), a bom sploh še kakega mela?

Hvala za odgovore pa uživajte na sončkuuuuuuu!

js sem mela isto..v bistvu ti več ne pripada, razen okol 30 tedna, če se G odloči za to, da mal pogleda plod.
js si bom v pponedeljek kar plačala, bi rada vidla user posted image in spol user posted image

(odgovor članu Puplis)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.1.2011 11:16:40   
iskrca
puplis jst imam tri UZ, tok ti jih pripada, en je na začetku, potem morfologija in še nekje okol 33-34 tedna, da preverijo položaj otroka... Komaj čakam, samo kje je še marecuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Puplis)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.1.2011 11:41:51   
Puplis
Škoda ... jst bi mal pokukala kr vsak mesec user posted image čeprav eni pravijo da to itak ni tolk zdravo za otroka, sam firbec je pa firbec user posted image pa še tok bolj ker je na morfologiji bil z glavo navzdol en mesec po tem pa sem čutila brce tok nizko da sem mislila da bo kej ven pogledaluser posted image sm se kr mal ustrašla, na pregledu pri poslušanju srčka pa je še ginekologinja rekla da je ful nizko - ga je iskala pa iskala pa je bil čisto spodaj ... no, bom vidla februarja kaj bo rekla

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.1.2011 12:04:00   
Tejchy
ojla...

še malo pa viiiiiiikeeeeeeeeeend... končno .....

glede UZ... men ga G naredi na vsakem pregledu... torej vsak mesec... toliko pač, da preveri srčni utrip in še malo pokuka... pa vedno dobim kako slikico user posted image  user posted image  user posted image  ... ful je ok glede tega...

spanje... pri meni zaenkrat še OK... ah bi pa še lahko spala kamot par uric dlje... user posted image  user posted image  user posted image  ampak zaenkrat še ne gre... mogoče bo pol v porodniški kaj drugač... tamali bo v vrtcu... bom lahk čez dan kako kitico odspala zravn tamale, da bom nadoknadla... user posted image  user posted image

(odgovor članu Puplis)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......