|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 21:53:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam obesiti kuhinjsko krpo? ...
13.1.2011 21:56:47   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

no? mene zivcira, ker ne vem, kaj z njo pocet - pol pa je enkrat na rocaju pecice, enkrat na rocaju omarice, pa potem kje na pultu, ...

a obstaja kaksna nova resitev, kam odloziti?

midva sva kupila v obiju neke samolepilne obešalnike, rosfrej, ker imava v tem stilu kuhinjo, in sva jih nalepla na ploščice, ene 3 imam po kuhni ratreščene.

na ene sem obesla uno leseno stojalo za začimbe, da nimam na pultu, spodaj lahko obrišem,...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 13.1.2011 21:57:08 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 22:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2011 22:11:46   
aTri
Jaz jo imam obešeno na notranji strani vrat pod umivalnikom.

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2011 22:39:28   
K_a_t_i
Ena visi na ročaju od pečice (ta je za "umazano delo"), z drugo pa je pokrit odcejalnik za pososdo (ta je pa izključno za čisto posodo brisat).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2011 23:23:07   
glen
Jaz jo imam obešeno na notranji strani vrat pod umivalnikom

Dobra ideja

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2011 6:19:12   
Felicita
men se zdijo kuhinjske krpe zadeva, ki more bit SKOZ pri roki, zato jih dajat (uporabljene) v kako omaro ali predal mi je mal... nepraktično.
pri nas se sušijo na vratih od pečice, sicer so pa bolj ko ne vedno vsaj 3 razvlečene na različnih koncih, da so stalno pri roki - ena je pri štedilniku, ena pri koritu, ena pa vmes user posted image na pultu oz. okenski polici.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2011 7:57:48   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Ena visi na ročaju od pečice (ta je za "umazano delo"), z drugo pa je pokrit odcejalnik za pososdo (ta je pa izključno za čisto posodo brisat).

isto pri nas.
plus ena kuhinjska brisača za roke brisat visi zraven korita.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 8:30:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2011 8:31:25   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

men se zdijo kuhinjske krpe zadeva, ki more bit SKOZ pri roki, zato jih dajat (uporabljene) v kako omaro ali predal mi je mal... nepraktično.
pri nas se sušijo na vratih od pečice, sicer so pa bolj ko ne vedno vsaj 3 razvlečene na različnih koncih, da so stalno pri roki - ena je pri štedilniku, ena pri koritu, ena pa vmes user posted image na pultu oz. okenski polici.

Točno tako, dodam še eno majhno brisačo pri koritu.
Sicer je pa pri nas včasih še kaka krpa več, ker jo katera od hčerk kam odnese.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2011 8:34:34   
Ploha
metulj: zdejle sem šla prav slikat...sam moment, da naloži, pa pokažem.

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2011 8:36:00   
podjetnica
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Isto je pri nas. Zakaj bi jo obešala, če jo skoz rabimuser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2011 8:42:02   
Ploha
tista za posodo brisat je ponavadi na radiatorju.

user posted image

user posted image

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4682737.htm]user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2011 8:51:48   
ALWAYS LARA
mo ze valajo po pultu, niti na musu mi ne pride da bi jo kam obešala, saj mora bit pri roki ko jo rabim

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2011 9:18:50   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

mo ze valajo po pultu, niti na musu mi ne pride da bi jo kam obešala, saj mora bit pri roki ko jo rabim

sej jo imam jst tud po poultu oz. vse povsod ko kuham/pečem/pospravljam. Ampak ima pa tudi svoje mesto, če je mokra, je ne morm nekam not dajat, tkole se pa fajn posuši, pa še pri roki je, če jo spet rabim.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2011 9:25:19   
Anonimen
Pri kuhališču pod visečimi omaricami imam obešalnik za ključe in krpe, običajno gor visita dve, razen če jih uporabljamo, potem sta nekje na pultu. Čiste so pospravljene v omari, mokre posušim ob peči, potem jo obesim (če ni lih umazana, potem roma v pranje).

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.1.2011 9:42:24   
ALWAYS LARA
mokra krpa za moj okus ne sodi nikamor drugam k v pranje. gravža se mi, da bi sušila mokre cunje, ki običajno niso samo mokre ampak polne neke svinjarije in bakterij. sploh če jo uporabljaš med kuhanjem in pospravljanjem, ko si roke brišeš not in pult in vse.
samo posode nikol ne brišem, ker gre iz pomivalca direkt v omare. ne pomivamo na roke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.1.2011 9:46:09   
Anonimen

mokra krpa za moj okus ne sodi nikamor drugam k v pranje. gravža se mi, da bi sušila mokre cunje, ki običajno niso samo mokre ampak polne neke svinjarije in bakterij. sploh če jo uporabljaš med kuhanjem in pospravljanjem, ko si roke brišeš not in pult in vse.
samo posode nikol ne brišem, ker gre iz pomivalca direkt v omare. ne pomivamo na roke.

user posted image  Ja itak da se svinjsko krpo vrže v pranje.
Ampak za moje pojme krpa ni svinjska, če sem jo vzela iz omare in z njo obrisala pravkar oprane in ČISTE kozarce.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.1.2011 9:56:41   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

user posted image  Ja itak da se svinjsko krpo vrže v pranje.
Ampak za moje pojme krpa ni svinjska, če sem jo vzela iz omare in z njo obrisala pravkar oprane in ČISTE kozarce.

taka krpa gre itak v pranje user posted image

ena krpa je za posodo, čisto
ena krpa je za roke obrisat, ponavadi čiste user posted image

tista krpa, ki jo uporabiš tisti moment za "svinjarijo" pa gre še isti dan v pranje...

ne vem kaj ti ni jasno??

A veš kaj se pa men gravža, da pride mlada dama fina k madona, na javno stranišče in si po potrebi ne umije rok. V njenm pogledu pa vidim, da se me še dotaknit ne upa, ker misli da sem kužna....

jaoooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2011 10:11:46   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image

Si čisto gor obesla, preden si slikalauser posted image ?

Jaz imam za hrbtom (če sem proti pultu obrnjena) tisto Ikeino štango s kaveljčki, ene dve cunji in brisača vedno gor visita.

Me pa zanima, če imajo vaši moški tudi eno vprogramirano napako, opažam pri mojemu dragemu in očetu: uporabi krpo, jo mokro in zmečkano pusti na pultu, da se usmradi, seveda ne pospravi za sabouser posted image Ne štekam, pa vsakič mu pokažem..

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2011 10:27:17   
*miska.mcc*
mokro in zmečkano pusti na pultu, da se usmradi,

kolk casa pa to pol leži tam?user posted image

moji imajo pa to napakico, da za cisto vsako najmanjso pi.č.k.a...ijo izvlečejo frišno cunjo. tako, da se mi jih cez dan nabere za skor polovico pr. stroja.user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2011 10:29:35   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

tista za posodo brisat je ponavadi na radiatorju.

user posted image

user posted image

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4682737.htm]user posted image

ej, pa a v tej kuhunji kdo zivi sploh?user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2011 10:35:01   
Ploha
putka in miška: živi živi user posted image , ampak sem imela včer eno obsesijo in sem zvečer pucala ko nora...tako da pridi v času kuhanja kosila pogledat...ker to pa potem ni za med ljudi user posted image user posted image

putka:
pa si me! user posted image ker tam ponavadi nimam cunje, ampak firtah. Sam da sem pokazala kako naj bi bilo uporabno user posted image . Firtah je pa v pranju, ker je svinjski user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2011 10:37:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Me pa zanima, če imajo vaši moški tudi eno vprogramirano napako, opažam pri mojemu dragemu in očetu: uporabi krpo, jo mokro in zmečkano pusti na pultu, da se usmradi, seveda ne pospravi za sabouser posted image Ne štekam, pa vsakič mu pokažem..

user posted image  jap, poznano. Te potem romajo v pranje.
To je pa zgleda lih toliko genetsko določeno pri moških kot je pri ženskah sposobnost, da se spičimo zaradi najmanjših nepomenbnih malenkosti kot je recimo, pri kakšni stopnji umazanosti neseš cunjo prat user posted image .

Ploha, lepa kuhinja.

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.1.2011 10:47:44   
ALWAYS LARA
no sej to pravim, da js cunj za brisanje posode ne uporabljam. posoda pride posušena iz stroja in gre direkt v omare, brez brisanja.
mi jih uporabljamo za brisanje rok in pulta večinoma, k je mokra in taka ponucana, lahko da še kdaj kej po tleh z njo pobrišem, če glih kapne na tla in pol gre v pranje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.