![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:43:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne Matcar, naj pride zraven. Saj je zdaj že prava damica, bo pasala v našo družbo. Saj to sem ravno študirala,pa tak ne bomo kaj dolgo.Ok!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:46:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, naj pride Lea, saj če bo malo porihtana bo z mano na istem nivoju Matcar, Saraya oz. tiste ki veste, kaj ste tam napisale pri izjavi o materialni ogroženosti Ti bom jaz dala nejn nivo! kake finte maš. jaz sem napisala,da rabim za položnice in sem fotokopije priložla,čakam pa že več kot mesec na odgovor,tak da...In seveda znesek ne pozabit.Je pa tak,da če napišeš 450 eur,ti ravno 300 dajo,vsaj tašča je tak dobila.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:48:38
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,jaz bi tudi kaj prispevala,pa nimam od cotik nič kaj takih številk,vse sproti Ly dan,ko Saš-u ni več prav.Večje pa tak od Maksa Saš nosi.Kaj pa še kaj druga rabi?Še zraven hrane mislim.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:51:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, naj pride Lea, saj če bo malo porihtana bo z mano na istem nivoju Matcar, Saraya oz. tiste ki veste, kaj ste tam napisale pri izjavi o materialni ogroženosti Ti bom jaz dala nejn nivo! kake finte maš. jaz sem napisala,da rabim za položnice in sem fotokopije priložla,čakam pa že več kot mesec na odgovor,tak da...In seveda znesek ne pozabit.Je pa tak,da če napišeš 450 eur,ti ravno 300 dajo,vsaj tašča je tak dobila. hec je bil ja, to vem kaj moraš napisat zakaj rabiš, ampak zadaj je še neka izjava o ogroženosti kaj pa tam napišeš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:55:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, naj pride Lea, saj če bo malo porihtana bo z mano na istem nivoju Matcar, Saraya oz. tiste ki veste, kaj ste tam napisale pri izjavi o materialni ogroženosti Ti bom jaz dala nejn nivo! kake finte maš. jaz sem napisala,da rabim za položnice in sem fotokopije priložla,čakam pa že več kot mesec na odgovor,tak da...In seveda znesek ne pozabit.Je pa tak,da če napišeš 450 eur,ti ravno 300 dajo,vsaj tašča je tak dobila. Odvisno za kaj misliš porabit. Dajo za položnice, ampak samo "nujne" - ogrevanje, elektrika ipd., nama so nekaj prispevali, ko sva morala kupiti novo peč (je šlo celo naselje na plin). Tam v izjavi pa napišeš nekaj v stilu, da je zaradi izrednih okoliščin oz. finančne situacije vaša družina ogrožena, da nimate finančnih sredstev za osnovno preživetje (če boš pisala za položnice). Ne pozabi vmes omeniti otroka (včasih čustvena nota odtehta).
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:57:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, naj pride Lea, saj če bo malo porihtana bo z mano na istem nivoju Matcar, Saraya oz. tiste ki veste, kaj ste tam napisale pri izjavi o materialni ogroženosti Ti bom jaz dala nejn nivo! kake finte maš. jaz sem napisala,da rabim za položnice in sem fotokopije priložla,čakam pa že več kot mesec na odgovor,tak da...In seveda znesek ne pozabit.Je pa tak,da če napišeš 450 eur,ti ravno 300 dajo,vsaj tašča je tak dobila. hec je bil ja, to vem kaj moraš napisat zakaj rabiš, ampak zadaj je še neka izjava o ogroženosti kaj pa tam napišeš Ne vem,kaj pač misliš,da morajo vedet.jaz se ne spomnim,da bi kaj napisala.Ups,pozabla zgleda.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:59:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, naj pride Lea, saj če bo malo porihtana bo z mano na istem nivoju Matcar, Saraya oz. tiste ki veste, kaj ste tam napisale pri izjavi o materialni ogroženosti Ti bom jaz dala nejn nivo! kake finte maš. jaz sem napisala,da rabim za položnice in sem fotokopije priložla,čakam pa že več kot mesec na odgovor,tak da...In seveda znesek ne pozabit.Je pa tak,da če napišeš 450 eur,ti ravno 300 dajo,vsaj tašča je tak dobila. Odvisno za kaj misliš porabit. Dajo za položnice, ampak samo "nujne" - ogrevanje, elektrika ipd., nama so nekaj prispevali, ko sva morala kupiti novo peč (je šlo celo naselje na plin). Tam v izjavi pa napišeš nekaj v stilu, da je zaradi izrednih okoliščin oz. finančne situacije vaša družina ogrožena, da nimate finančnih sredstev za osnovno preživetje (če boš pisala za položnice). Ne pozabi vmes omeniti otroka (včasih čustvena nota odtehta). jaz sem tak napisala,da rabim za elektriko,vodo itd...,ker sem v zaostanku,kao.Kolko pa je otrok,pa tak vidijo,ko že za družinske člane daš zraven.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:03:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, naj pride Lea, saj če bo malo porihtana bo z mano na istem nivoju Matcar, Saraya oz. tiste ki veste, kaj ste tam napisale pri izjavi o materialni ogroženosti Ti bom jaz dala nejn nivo! kake finte maš. jaz sem napisala,da rabim za položnice in sem fotokopije priložla,čakam pa že več kot mesec na odgovor,tak da...In seveda znesek ne pozabit.Je pa tak,da če napišeš 450 eur,ti ravno 300 dajo,vsaj tašča je tak dobila. Odvisno za kaj misliš porabit. Dajo za položnice, ampak samo "nujne" - ogrevanje, elektrika ipd., nama so nekaj prispevali, ko sva morala kupiti novo peč (je šlo celo naselje na plin). Tam v izjavi pa napišeš nekaj v stilu, da je zaradi izrednih okoliščin oz. finančne situacije vaša družina ogrožena, da nimate finančnih sredstev za osnovno preživetje (če boš pisala za položnice). Ne pozabi vmes omeniti otroka (včasih čustvena nota odtehta). Marta, hvala , za kurilno olje bom napisala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:08:13
|
|
|
|
katy83
|
grem spat, se moram ob pol 7.ih vstat nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:12:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 grem spat, se moram ob pol 7.ih vstat nočka Nočko Katy! Pa držim pesti za ju3!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:19:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,jaz bi tudi kaj prispevala,pa nimam od cotik nič kaj takih številk,vse sproti Ly dan,ko Saš-u ni več prav.Večje pa tak od Maksa Saš nosi.Kaj pa še kaj druga rabi?Še zraven hrane mislim. Ej nena vem kaj dost. Saj ni panike, jaz ji bom nekaj hrane konzervirane kupla, nekaj cotik dobi pa mislim da smo že dobro stvar nardile :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:20:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 grem spat, se moram ob pol 7.ih vstat nočka nočka!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:21:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,jaz bi tudi kaj prispevala,pa nimam od cotik nič kaj takih številk,vse sproti Ly dan,ko Saš-u ni več prav.Večje pa tak od Maksa Saš nosi.Kaj pa še kaj druga rabi?Še zraven hrane mislim. Ej nena vem kaj dost. Saj ni panike, jaz ji bom nekaj hrane konzervirane kupla, nekaj cotik dobi pa mislim da smo že dobro stvar nardile :) No,če pa kaj zveš,pa mi javi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:21:41
|
|
|
|
matcar
|
Tasa-kak si ti kaj? Si šla gledat avto zadnjič?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:22:34
|
|
|
|
rina22
|
čer hvala še enkrat vsem ly upam, da se vam vseeno ne bo treba selit marta, za Tineja da bo čimprej bolje in da se res ne bo v kaj razvilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:23:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-kak si ti kaj? Si šla gledat avto zadnjič? PA bo za silo. Zdaj mi je malo boljše v želodcu tak da bo. Sem šla gledat ja, saom ko mi je kredit zračunala mi je dol padlo vse. 1000 pa še nekaj preplačam. Ne, to pa ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:24:16
|
|
|
|
rina22
|
tasa, jaz ne pridem v soboto, tak da, če bo naslednji teden še možno kaj darovat oz. če še lahko tebi dam, bi ti jaz nasl. teden pripeljala, če ne, pa bom kar poklicala na ono št., ki si jo dala prej na forum, da te ne bom obrmenjevala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:25:03
|
|
|
|
rina22
|
tasa, ti si tudi bolana? pa moj je danes taki prišo s službe, da se je samo stuširal pa via postelja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:29:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, jaz ne pridem v soboto, tak da, če bo naslednji teden še možno kaj darovat oz. če še lahko tebi dam, bi ti jaz nasl. teden pripeljala, če ne, pa bom kar poklicala na ono št., ki si jo dala prej na forum, da te ne bom obrmenjevala Se bove slišali pa se glasita z tamaleno. Samo da zvem urnik kak delam nasl. teden pa bo vse lažje :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:30:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, ti si tudi bolana? pa moj je danes taki prišo s službe, da se je samo stuširal pa via postelja Pa nekaj me želodec ful boli in mi tako dela da nisem vedla al bom bruhala al bo mi ga vtrgalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:30:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-kak si ti kaj? Si šla gledat avto zadnjič? PA bo za silo. Zdaj mi je malo boljše v želodcu tak da bo. Sem šla gledat ja, saom ko mi je kredit zračunala mi je dol padlo vse. 1000 pa še nekaj preplačam. Ne, to pa ne. Eee,sranje.kaj pa lizing? Ti ni opcija?jaz pa mam danes od šihta neko sračko,že celo popoldne,zaj se je malo umirlo vse skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:31:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Sma prej z T. šla Liji kupit tiste teniske Nike v EP (ko sem dala link). V živo so še bolj lepe kot na sliki. Mala bo zažigala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:31:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, ti si tudi bolana? pa moj je danes taki prišo s službe, da se je samo stuširal pa via postelja Pa nekaj me želodec ful boli in mi tako dela da nisem vedla al bom bruhala al bo mi ga vtrgalo. Baje črevesna gripa razhaja Boga, upam, da bo hitro mimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:31:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, ti si tudi bolana? pa moj je danes taki prišo s službe, da se je samo stuširal pa via postelja Pa nekaj me želodec ful boli in mi tako dela da nisem vedla al bom bruhala al bo mi ga vtrgalo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 21:32:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma prej z T. šla Liji kupit tiste teniske Nike v EP (ko sem dala link). V živo so še bolj lepe kot na sliki. Mala bo zažigala
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.