Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:14:52
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Maurica, jaz pa mislim, da bom jaz zadnja. Torej ti, suzy, jaz Jaz sem tudi takšnega mnenja ...... torej Mavrica,Suzy,Meta O čem ve to? A vrstni red kera bo šla rodit Jp. ......Padla je stava za kavo in kremšnito Ja če boste rodile v P lj vam prinesem magar do vrat domače kremšnite Vsem trem, sam obestit me morte, kdaj boste letele ke pa pol gsm cifro pa prnesem. Da vas malo posladkam ;) jaz bi tut kremsnito
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa tvojih buhtlčkov ne vidim v albumu. Cukica, jaz namen mam, kako pa bo bomo pa videli.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:16:20
|
|
|
|
Patrisha
|
najbolse, da kr odprem 3 del ze a?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A da bi že :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:21:23
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica a ima kater izkušnje z DM-ovimi plenicami? jaz se še nisem odločila, katere bom uporabljala . a mogoče katera ve, katere plenice nimajo gela noter? jaz bom sicer poslala moža po porodu, da jih gre kupit, da bo prava velikost (prej jih ne bom kupovala) jaz sem jih sprobala ampak so se mi zdele predebele. Mi pa je bilo zelo všeč da se jih dobi pakirano 2kom v paketu da lahko sprobaš, ne rabiš celega paketa kupit IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Prosim punce, dajte mi malo pomagat Jutri gostim prijateljice na "zadnji večerji" pri meni in ne vem, kaj bi pripravila . Ma ktera kakšno idejo?????? Tortilje, čist ajnfoh so, jaz jih bom delala naslednji vikend za kolegice ki pridejo okrog. ko ste že pri plenicah in torbah za porodnišnico - jaz bom s sabo nesla plenice za dojenčka, sem prvič tud. Ne vem kako je drugje ampak pri nas je otrok čez dan v tetra plenici, čez noč ga pa dajo v "pampersko" oz. plenico za enkratno uporabo. Jaz sem imela svoje plence s sabo in je bla non stop v njih ker mi je groza tistih tetra plenic, da bi bil revež moker v njih. Aja pa v mojo torbo za vsak slučaj roma še šlaufek za plavanje v primeru da bodo šivi boleli - prvič ga nisem rabla IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Urco pa pol spanja popoldne, to je res neprecenljivo Res mi je pašalo danes Res je, jaz pa 2, če ne ne vem kako bi dan preživela, še dobro da je tamala v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:21:25
|
|
|
|
Patrisha
|
ce pa sam lapate cakaj da noc pade da pride Nina33
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:24:11
|
|
|
|
cukica
|
Ja še mal mormo na čvekat ja,pol pa lahko odpreš 3 del,...Ja a ni fajn,da čvekamo,...Bodo videli,da smo februarke prave čveke,.... Jaz tud ne vidim albumčka ninchi9
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:25:20
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Dekleta že dva dni me desno uho boli tko v globin tako da imam glavobol. Pomoje sem si ga prepihala in se bojim, da se mi je vnelo. A mate kakšen nasvet, kako bi si jaz poskusila tole doma sama pozdravit. Ponoč sem se celo zbujala od bolečin. Hvala za nasvete!!! Ja, ušesnik oz. netresk, bojda pomaga al pa olje čajevca
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Maurica, jaz pa mislim, da bom jaz zadnja. Torej ti, suzy, jaz Jaz sem tudi takšnega mnenja ...... torej Mavrica,Suzy,Meta O čem ve to? A vrstni red kera bo šla rodit Jp. ......Padla je stava za kavo in kremšnito Ja če boste rodile v P lj vam prinesem magar do vrat domače kremšnite Vsem trem, sam obestit me morte, kdaj boste letele ke pa pol gsm cifro pa prnesem. Da vas malo posladkam ;) jaz bi tut kremsnito Odvisno kje boš rodila, če ne boš predaleč jo pripeljem
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Dekleta že dva dni me desno uho boli tko v globin tako da imam glavobol. Pomoje sem si ga prepihala in se bojim, da se mi je vnelo. A mate kakšen nasvet, kako bi si jaz poskusila tole doma sama pozdravit. Ponoč sem se celo zbujala od bolečin. Hvala za nasvete!!! Ja, ušesnik oz. netresk, bojda pomaga al pa olje čajevca To le jaz že lep čas iščem, babi je mela, po smrti ji je šel pa vrt cogrunt ker dedi ni znal. Moram to nabavit. Sej kok hitro pa more tole nehat če bi čajevc si kapala v uho? Se bojim, da bom mogla do moje osebne, pa čeprav mi še ni naredila prvega pregleda. Samo meni je prav seeno mene boli za znort.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:29:03
|
|
|
|
ninchi9
|
Hayabusa - jaaaa!!! Hvala ti!! Točno to.. Saj tortilije dobim v Sparu, a ne? PIlotgirl - ne vem zakaj ne vidiš mojega albuma....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No dejte tretji del odpret!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Hayabusa - jaaaa!!! Hvala ti!! Točno to.. Saj tortilije dobim v Sparu, a ne? PIlotgirl - ne vem zakaj ne vidiš mojega albuma.... Vidim plusek, pa tortico ostalega pa ne Spet kaj RR
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:33:57
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Mene pa nekaj zvija - drisko imam in kamen v želodcu - upam, da se nisem nalezla kakšnega rotavirusa, ker kr mrgolijo po luftu tukaj v našem bloku. mislim da tole ni rotavirus ampak priprave na porod,jaz imam vsake 2-3 dni iste težave pa se malo umiri pa spet...kot da me zvije in ni čist driska ampak me sprazne pa čist ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:34:46
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Maurica, jaz pa mislim, da bom jaz zadnja. Torej ti, suzy, jaz Jaz sem tudi takšnega mnenja ...... torej Mavrica,Suzy,Meta O čem ve to? A vrstni red kera bo šla rodit Jp. ......Padla je stava za kavo in kremšnito Ja če boste rodile v P lj vam prinesem magar do vrat domače kremšnite Vsem trem, sam obestit me morte, kdaj boste letele ke pa pol gsm cifro pa prnesem. Da vas malo posladkam ;) jaz bi tut kremsnito Odvisno kje boš rodila, če ne boš predaleč jo pripeljem ja kje :) LJ itaq, ne mignem vec drugam, od kar je nasa zaba manjsih dimenzij... da me nebodo potem kam vlekli, te bolse da sm pr koritu :)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
To tudi meni dela. Sem tudi jaz ugotovila, da je to res, da je to priprava na dan D. Patrisha, ni panike prinesem do vrat. Kaj se mi bodo smejale, ko bom tam nosila kot božiček kremšnitke Samo prej mi poročate, kdaj greste rodit ali pa ste rodile, da ne bom prepozno uletela al pa prekmal ;-)
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 13.1.2011 19:38:06 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:42:58
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Sem dodala album - moje buhtlje :) oooo boga,to je pa res natečeno,kaj ti pa ginek.svetuje ko imaš tako stanje
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:46:41
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha kaj pomeni ce te spika v trbuhu, tak ko da bi ti nekdo igle not tiscal in je otrok ful nemirn??? Da ti maha in pošilja pozdrave. Meni se včasih zazdi, da bo kar roka ven pogledala. kaj maha, najbrž jo ščipa iz žlehtnobe ker ni še nič sladkega pojedla Biljana, danes pa tebe meče? ja meta kam si pobegnila,sem mislila da mi boš malo pomagala hecat sonosečke ... danes smo pa vse naspidirane,očitno je nekaj v ozračju ....toliko ste načvekale ,pa me sam par ur ni bilo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:50:46
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha kaj pomeni ce te spika v trbuhu, tak ko da bi ti nekdo igle not tiscal in je otrok ful nemirn??? Da ti maha in pošilja pozdrave. Meni se včasih zazdi, da bo kar roka ven pogledala. kaj maha, najbrž jo ščipa iz žlehtnobe ker ni še nič sladkega pojedla Biljana, danes pa tebe meče? ja meta kam si pobegnila,sem mislila da mi boš malo pomagala hecat sonosečke ... danes smo pa vse naspidirane,očitno je nekaj v ozračju ....toliko ste načvekale ,pa me sam par ur ni bilo sej ves, da nas ne smes prevec dalec zapuscat no pilotgirl aaaa dol padem, ce tebe zagledam z krem snitami
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:51:18
|
|
|
|
tamy82
|
ninchi joj, res si boga s tem otekanjem Moj je bila ravno zraven, ko sem prej gledala, in je rekel samo: A ti se sploh zavedaš, da maš ful srečo?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:53:18
|
|
|
|
Patrisha
|
morem se to povedat! za vse ki mate doma tepihe.. no sem zadnic kupla venish za tepihe in ja zadeva stane cca 10€. Ampak se spalaca!!! prvo lepo posesas tepih, potem posipas - dedca napizdjot, da gre na kolena ko saska lendero in vtre noter. Ti pa cez 20 min lepo elegantno posesas! povem vam, tepih ko novi - se lepsi! Tak da se splaca!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 19:56:52
|
|
|
|
FoxyLady
|
joj pa res drvimo proti 3.delu PilotGirl-aha bom jz jutri omenla zarad kentonov.Drugače pa lahko poleg ušjeka poskusiš še naslednje.prepraži nadrobno nasekljan česen v olju ,ohladi na sobno temperaturo in si devaj po dve kaplice 3-4 na dan. pa poskusi imet kakšno toplo plenico na ušesu. Kar se tiče morja pa se pr nas še nismo čisto odločli ,če pa bomo šli bomo šli pozno avgusta ali celo septembra.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:00:43
|
|
|
|
tamy82
|
patrisha ej to za tepihe pa mene zanima, ker mamo tu v dnevni sobi že par madežov gor (ja, svetel tepih pač ). Katera stvar je to, ker jaz mam neki od Vanisha za preproge, ampak mislim, da še neki drugega obstaja.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:01:00
|
|
|
|
little*miss
|
Sem že imela vse napisano, pa pošljem in mi napiše error. Pa kliknem nazaj (ponavadi klinem nazaj in skopiram, potem pa pošljem spet) pa mi je napisalo da nimam dovolj pravic blabla No, pa bom probala po spominu.. Jokanje..v prejšni nosečnosti sem se razjokala pri poročilih Moj se še mi zdaj norca dela Drugače pa zdaj se jokam pri vsakem filmu, tudi pri komedijah (vedno se najde kak ''žalosten'' prizor )..tako kot ninchi tudi pri extreme makeover..sem že obupala in sploh ne gledam več, ker če začetek gledam se nemorem vstavit jokat, pa na koncu tudi, tako da je brezveze da sploh gledam pa pri razočaranih gospodinjah, talenti v belem..v glavnem vse ninchi in hayabusa (saj boš ti tudi rodila v Ptujski porodnišnici ne??) Če bomo okrog PDP-jev rodile se še lahko srečamo v P ninchi ima 3., hayabusa 7. jaz pa 8. evo, kopiram pa entram
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:01:30
|
|
|
|
tamy82
|
Letošnji dopust: definitivno bo, to je pa tudi vse, kar vemo do zdaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?