|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko ste pripravljene ...
9.8.2005 8:46:06   
Anonimen
... hmmm..ne vem kako nej povem. koliko bi ble strpne do svojih partnerjev za njihove podvige kjer se lahko ubijejo. recimo da če bi bla vojna, da grejo in se borijo, da bi recimo mel poklic vojaka, al pa poklic mornarja na podmornici, al pa bi počeli kej tazga k humar?

js sem kar se tega tiče popolnoma netolerantna. moža ne bi pustila v vojno pa če bi blo ne vem kaj. nobena država ni vredna njegovega življenja. prav tako da bi mel en tak poklic kjer je življensko ogrožen. če bi ga že mel ko se spoznava se z njim sploh ne bi zapletla, če bi pa zdej hotu kako tako službo al pa če bi hotu v himalajo bi mu pa rekla, hvala za tvoj čas in se ločim! js enostavno ne bi mogla trpet doma in ga čakat in trepetat al bo živ al ne bo. že zelo trpim, če gre kam na službeno pot za par dni, če bi pa tm lohk še umru pa ni šans!

kaj pa ve?

lp, lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
9.8.2005 8:50:15   
Anonimen
Pa saj na službeni poti lahko tudi umre. Lahko umre, če nerodno pade po stopnicah, lahko umre, če se mu zatakne kost v grlu, lahko umre danes ali pa jutri...seveda tega nikomur ne privoščim, ampak življenje je nepredvidljivo. Potem najbolje, da ležimo doma in čakamo, da nam pade luster na glavo. :zmeden:

In če je vojna, je vojna za vse :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 8:52:12   
ZARA
Joj,ka pa jst vem...nisem za take variante...vsaka čast tistim,ki lahko grejo preko tega,da so partnerji policaji,gasilci,reševalci,alpinisti,ekstremisti,vojaki...jst ne bi mogla...res ne!!!
Jst sem bolj za "mirne" poklice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2005 8:52:57   
Natas@
Se strinjam z al bino. Lahko se zgodi kjer koli in ne samo njemu ampak vsem nam. Sicer je verjetnost majhna, ampak zgodi pa se lahko.
Upamo lahko samo, da se NE BO ZGODILO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2005 8:53:35   
Anonimen
ja lahko umre tut zdele, sam ne tako zelo vrjetno k če bi letov med dvema bojnima poljema ne? tut zavarovalnice več ne krijejo zavarovanja ekstremnim športnikom---to so po novem clo tisti k rolajo??!! :zmeden:

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2005 8:55:09   
SANDY
Če bi to človek razmišljal, še v trgovine ne bi šelm ker bi ga blo strah, da ga ne bi avto povozil!
:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2005 8:56:30   
Anonimen
ah dejte no tko zapenat. sej veste kva mislm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2005 8:56:47   
Anonimen
Včasih bi kar rada videla, da bi šel kam pred kakšen tak zid, kjer fino poka.:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2005 8:57:04   
SANDY
ja kaj, sprijazniš se, kaj pa!:pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2005 8:57:12   
india
Ja,al bina, se delno strinjam s teboj. A v tako, nepredvideno smrt, kot je padec,prometna ali kaj podobnega, se ne podaš zavestno.
Če pa je človek recimo vojak ali se poda namenoma nekam,kjer ve, da se mu lahko zgodi kaj takega, pa je to že zavestna odločitev.
Nekako nisem za take poklice in športe. OK, če že mora početi kaj nevarnega, naj bo to do mere,ko ne ogroža svojega ali tujih življenj.
Ko se enkrat človek odloči za družino,s e mi zdi, da se pač odloči tudi za to, da bo videl otroke odraščati, da bo imel vnuke,...ne pa, da se bodo otroci rodili,on pa bo šel nekam z možnostjo, da se ne vrne več.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2005 8:58:21   
Anonimen
no to sem mela v mislih! :bravo: miska01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2005 8:59:33   
kofetek2010
al bina imaš prav :)

sam ti splišni tud! :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.8.2005 8:59:55   
*zvezdica*
jaz ga ne bi pustila....no, sicer bi se itak mogu sam odločt, ampak jaz ga podpirala definitivno ne bi. Pa če je potem še ne vem kakšen heroj! Zame je heroj že brez tega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.8.2005 9:00:10   
muki1
Ma ja Albina, sevda lahko vsak čas krepaš, lahko ti kabel prebija, pa ga s kavo poliješ in greš med četom po RR, samo dobro veš, da ni bilo tako mišljeno.
Saj so to službe kjer se ful tvega in jaz svojega :love: nebi pustila delat v tem,oziroma se nebi hotela z njim vezat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.8.2005 9:08:27   
SANDY
Sicer mene bolj zjeza to, da štumfov za sabo ne pospravlja..s tem se pa ne morem sprijaznit! Oz. da ga morm učas pedenat ko mejhnga otroka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.8.2005 9:09:02   
baguSka
a sam učas???? blagor...:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.8.2005 9:10:00   
Magi*
ne bi se mogla sprijaznit, da bi šel v vojno. zame so vse vojne enake, povsod trpijo v glavnem nedolžni ljudje. v primeru, da bi se ukvarjal s humanitarno dejavnstjo (reševalec ali kaj podobnega), bi se seveda s tem sprijaznila. tudi z znanimi riziki, čeprav z težki srcem).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.8.2005 9:10:23   
india
Sandy, a niso vsi taki????:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.8.2005 9:10:41   
Žirafca Helena1
Nej se gre borit ampak ne v Iran al pa v Afganistan, za svojo domovino, za svojega otroka naj umre (če že mora). Uni tam dol me prov ne brigajo.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.8.2005 9:12:05   
Anonimen
men se pa zdi da več svojmu otroku živ korist k pa mrtu :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.8.2005 9:12:41   
Anonimen
Jaz ga brezpogojno podprem v vsem, kar dela z ljubeznijo in navdušenjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.8.2005 9:13:54   
baguSka
meta a tud če te po riti spenka ?? :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.8.2005 9:22:34   
babylove
Nemogoče je primerjati vojaka ali gasilca z ekstremnimi športniki, to sta dve popolnoma ločeni zadevi. Vojaku je prodajanje glave služba in dejansko nima izbire, če se ga kam pošlje. Riziku se izpostavlja z določenim namenom, ima neko poslanstvo. Gasilec recimo je zame človek, pred katerim se lahko samo priklonim, to so ljudje z izredno visokimi vrednotami, ki jih neizmerno cenim.

Ne morete razumeti teh ljudi? Nekatere ženske jih ljubijo, čeprav jih tudi same včasih ne razumejo in ko bo pri vas poplava, požar, potres - koga boste poklicale? Ti fantje bodo prvi, ki vam bodo prišli na pomoč v kriznih situacijah. Zato tudi v mirnem času spoštujte ne samo njih, ampak tudi njihove družine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.8.2005 9:37:02   
puncica
Moj je hotu ful it v profesionalno vojsko pa sem rekla da če je zmešan, da jst že ne bom sama z otroci doma pa trpela za njega, kdaj se bo vrnil, pa je rekel, ja sej ne gedo nikamor sej so doma, pa lepo vlečejo dnar, sem rekla ja kaj pa če se kej nardi, pa bi ga poslal tja pa tja. Skratka si je kr dal dopovedat, čeprav še kr teži, lej kok fajn bi blo če bi bil v profesionalni vojski, več dnara bi mel, pa še vojaka bi mela :love::love: pa sem kr rekla da mi dnar ni tok pomembn kot da ima otrok očeta in zdaj je mir.

ne nebi bila tolerantna s takim tipom jst ne bi mogla bit, če smo družina smo družina in da če bi bil tip odsoten 6 mescev v letu al pa še več al pa sam 3 mesce bito zame bilo preveč zato tud nikol nisem imela špediterja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.8.2005 9:45:35   
Pajaca
Jaz o tem razmišljam takole. Ko sva se s Pajacom spoznala sem točno vedela kakšna je njegova služba in kaj rad počne in kakšne čudne hobije ima. In če bi takrat on rekel, da pač je vojak in da si ful želi v afganistan, da je pač policist ki se pogaja s teroristi, da je pač navdušen alpinist, ki si želi preplezati nanga parbat..... pol bi pač se takrat odločila ali si želim še biti z njim, pač z nekom, ki mu je služba ali hobi (čeprav je alpinizem oz ekstremni šport več ko hobi je bolj zasvojenost) tako riskantna in tvegana. Pa bi takrat rekla... ne ne morem biti s tako osebo in bi šla, če pa bi se odločila da si lahko kljub tveganju omislim z njim družino bi bila lepo potem tiho.

Če pa bi se moj sedaj odločil za kakšno tako fajn zadevo, pa vem da bi se najprej pomenil z mano in bi se skupaj odločila a naj sprejme tako službo ali ne..... plezat itak s svojo taco ne more... ha ha.

Je pa tako, moj ima nočne in vsako jutro ko pride domov si oddahnem, da ni zaspal v avtu.... torej... lahko se zgodi kadarkoli..... ma zdele mi lahko pade luster na glavo pa je konc.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?