|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
12.1.2011 9:19:23   
majabar
renesme, seveda je vse drugace tu. Moja hrana tudi. Sva pa tukaj bolj umirjena, v Kolumbiji se bolj okrog letamo:). Pa ocija pogresa:). Pravis, da je njemu tudi podoben? Tam vsi pravijo, da ne. Pa on rece, da ga bo previl in pokazal, da sta si spodaj precej podobnauser posted image .

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.1.2011 13:43:10   
škorpijonček_
Ojla,
Da se malce javim spet. Mali spi, jst pa s pržganim fenom zraven J.
Hja, ni blo druge, previt je bil, na zizi je bil pol ure prej, pa sam nehal pit, tko da lačen tud ni več, na rokah je trmaril in sva šla v spalnico, pa sem kr fen vklopla in zdaj dremucka…sam bohnedaj, da fen izklopm. Sej je kr zbunu.

Drgač se moram pohvalt, da smo včeri bili samo na mojem mleku, prvič brez dodatka in moram rečt, da je mleka kar dovolj. Očitno se je ta teden preizkusa izplačal in upam, da bo še nekaj časa tako, dodatek pa če bo trmal, samo zvečer. Je pa res, da ga full pristavljam in menjavam zize in očitno se je proizvodnja povečala. Moj recept je samo ta, da vsako jutro in zvečer spijem od Tekanee čaj za dojenje, pa ene 2-3x na teden 0,5l brezalkoholnega piva. Tudi, ko sem si načrpala, mu ni blo fajn s flaške pit in je raje zizo stisnil, če gre še kaj ven. HB nimam problemov z bradavicam, me zaenkrat še nč ne bolijo, ker je mali dokaj nežen. Zdaj pa dokler bo super, upam, da bo šlo čimdlje tole dojenje. Jutri pa pregled, da vidimo koliko je pridobil. Je pa res, da ga moram dat na zizo vedno ko se prebudi, ker če je full zbujen se kr krega z zizo in ga težko pristavim in umirim.
Se mi pa vedno bolj zdi, da tole trmanje niso krčki, ker dostikrat se nč ne stegne ali skrči…kar tko mal, pozornost vzbuja. Zdaj sva se odločila, da ga vsak večer ob 23h položiva v posteljico in pustiva jokat, pa kmalu preneha. Potem se pa lepo ponoči dojiva še dvakrat, se zbudi točno na tri ure. Zjutraj pa ga vzamem v posteljo in skupaj potegnemo do 8-9h.

Danes nesem papirje na CSD, sej je za otroške doklade cajt v 60 dneh, ne? Še nismo uredili, pa bomo danes šli na en sprehod. HB za lepše vreme in upam na čimveč takšnih.
Da povem, sem pa v  nedeljo začela spet  hodit v bližino na en hrib, pa sem imela super cajt, le da ne pojamram kakšen muskelfiber sem imela v pondelk in torek, se kar pozna, da 4 mesece nisem nič oreng delala in bo potrebno kar nekaj časa, da pridem v formo.
Linea negra pri meni še je, baje da je lahko tud do 8 mesecev in fora, ker jo mali tud ima (no itak, saj to so moški hormoni, kot so mi razložili). Trebuh še vedno mehak, popek pa kot jama…upam, da bo spet takšen kot je bil pred nosečnostjo.
Čišča je pri meni z božičem šla, sedaj imam še občasno kakšno rjavo kapljico, pregled pa čez 14 dni.

Tak, zdaj pa alarm…hja, kaj sem pa fen ugasnila, a ne? J

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.1.2011 14:21:10   
melca87
Pozdravček!!!!

No pa sem se po zelo dolgem času oglasila....Sm že skor čist pozabila na forum....bom probala mal za nazaj prebrt da vidm kaj se kej pri vas dogaja----kako so vaši otročički

Skratka morm rečt, da moj David kar lepo napreduje....ima že malo čez5 kg...se še polno dojiva...ponoči se mi zbudi enkrat, takrat papca kakih 10 - 15 min in zaspi nazaj...tam ob 8ih se že spet zbudi potem pa kakor kdaj al nazaj zaspi al smo pa budni in bi se radi mal crklal!!!! 25.1-ga mamo že prvo cepljenje ...upamo na najbol...

Je pa res da ima kar dosti temence in ne vem kako jo odpravt... sm že probala da sm ga pol urce pred kopanjem namazala in po kopanju počesala in še enkrat namazala z mandeljevim oljem ampak na žalost ne pomaga.... če ima katera kako idejo kaj pa kako naresti bi jo prosila da napiše....

No mali se že zbuja...grem....
VSEM EN LEP POZDRAVČEK OD MENE IN DAVIDA

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.1.2011 14:37:55   
philadelphia
Melca87 jaz sem poizkusila Mustelino kremo in šampon proti temancam in je blo že po prvem poizkusu boljš. Olje prej pa ni pomagal.

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.1.2011 16:40:01   
bucka13
Lep pozdrav vsem skupaj. Pri nas imamo še vedno pestre popoldneve (beri: KRČE), zato imam tudi zelo malo časa za RR.

smo pa imeli danes KT in rastemo... 4510 g in 56 cm.
Imam pa eno prošnjo. Tiste, ki ste prale s kisom, mi lahko napišete "recept" prosim. Se mi zdi, da imam tako grobe cotike, če jih perem brez mehčalca. Hvala.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.1.2011 17:00:00   
tejci1981
Dan!

Krasen dan danes, smo ga izkoristili za konkretni sprehod!
Naš Leon je pravi zaspanček, spat je šel včeraj ob 21-2:30,3-6,6:30-10:30, zadnjo rundo je sicer vmes malo pojamral, se zbrcal in prdal, pol pa spet spal naprej!user posted image

Majabar - kaki lubek,... ma pa frajersko kapouser posted image !

Škorpijonček
- za Plivit D3 je meni P rekla do 6 meseca 2 na dan, kasneje se doza zviša, na koliko sem pa pozabla!

Ječi - men se Leon na flaši krega samo kadar kaka in prda zraven,..... pa bi rad naenkrat jedel in pritiskal, pol se mu pa zaleti, pa se krega in joče,....

Zori - fajn, da je bolje user posted image

Krči - upam, da ne govorim prehitrouser posted image ampak mislim, da se pri nas počasi zaključujejo,....matrajo ga še, sam ni več ekstra dretja, malo pojamra, pa se zbrca in prda, pa je kar boljše! user posted image

To je to user posted image !

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.1.2011 17:12:48   
philadelphia
Živjo

Jaz imam tud eno vprašanje. Zanima me ali vaši otroci tudi kdaj tako zajokajo kot da jih nekaj boli ali ko se vstrašijo tako milo zajokajo, da se ti kr trga srce? No jaz sem jo včeraj ponesreči vščipnila s ščipalko, ker je nenadoma premaknila rokico in je tako milo zajokala,da sem še pol ure jokala. Danes pa je moj kihnil ful naglas in se je ful ustrašila in spet tako zajokala, da sem jo samo objela in pomirila in je blo boljše. Zdaj pa ne vem a je tak jok že normalen za takega malega otročka?
S takim jokcom me bo ziher dobila na svojo stran, ko bo velika in bo lahko izsiljevala user posted image .

Jaz bi pa rada začela hodit na pilates. A kej veste, če lahko tako zgodaj začnem z vadbo (7 tednov po porodu)?

Pa še to: dobila sem svojo M nazaj. Pa smo spet na vložkih.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.1.2011 17:14:40   
severnica77
Pozdravljene mamice!
Vsi ti naši novembrčki so pa pravi cukrčki user posted image . Jaz sem tudi malo pozabila na forum, sploh sedaj, ko ima moj tavečji vodene koze in imam oba doma. Je že boljše, se mu sušijo, samo časa pa je bolj malo.

Luka lepo papa, se samo doji, malenkost ga tu in tam dajejo krčki, drugače pa je pravi dobrovoljček. Sem ga pred kopanjem tehtala in ima tam 6200 pribljižno. Bomo videli na drugi posvetovalnici, ki jo imamo 25.1.

Sicer pa ne morem verjeti, da gredo že vsi proti dvema mesecema pa ni dolgo, ko sem ponoči kolovratila po forumu in jamrala kdaj misli user posted image priti na svet. Ja, moramo dobro izkoristiti čas, ko so tako mali, ker prehitro mine!

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 12.1.2011 17:15:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1158
12.1.2011 17:22:03   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: library

Živjo

Jaz imam tud eno vprašanje. Zanima me ali vaši otroci tudi kdaj tako zajokajo kot da jih nekaj boli ali ko se vstrašijo tako milo zajokajo, da se ti kr trga srce? No jaz sem jo včeraj ponesreči vščipnila s ščipalko, ker je nenadoma premaknila rokico in je tako milo zajokala,da sem še pol ure jokala. Danes pa je moj kihnil ful naglas in se je ful ustrašila in spet tako zajokala, da sem jo samo objela in pomirila in je blo boljše. Zdaj pa ne vem a je tak jok že normalen za takega malega otročka?
S takim jokcom me bo ziher dobila na svojo stran, ko bo velika in bo lahko izsiljevala user posted image .

Jaz bi pa rada začela hodit na pilates. A kej veste, če lahko tako zgodaj začnem z vadbo (7 tednov po porodu)?

Pa še to: dobila sem svojo M nazaj. Pa smo spet na vložkih.

Moj še šobo nardi zravenuser posted image  Tako užaljeno, spodnjo ustnico ven. Počas ga pa kak nenaden hrup ne moti več. Razlog: glej moj podpisuser posted image
Za vadbo se mi ne zdi prekmal. Te pa (skoruser posted image ) nič ne stane če pokličeš in vprašaš kaj oni mislijo.
Čestitke za rdečo revolucijouser posted image  Pa si spet plodnauser posted image  Ok, resno, upam da ni prehudo... Nimaš kejuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1159
12.1.2011 17:51:19   
emma83
Dan.

Midva sva glihkar s sprehoda, je prav pasalo se malo po sončku sprehajati (dobr no dokler je bil, tm do ene 4h).

library danes je Liam tako zajokal, ker se je udaril z glavico v mojo ramo, meni je bilo ful hudo. Sem pa opazila, da me njegov jok, ko ima krče ne prizadene več tako kot na začetku, pač vem, da mora miniti samo od sebe in je to to, jaz ga lahko samo tolažim in nosim okoli.

Telovadba: jaz sem malo septembrke brala in one pravijo (nekatere med njimi), da naj bi z orng telovadbo počakale tam do 6 mesecev po porodu. Razlog je pa ta, da je v telesu še prisoten hormon relaksin, ki mehča tkivo. Pilates po moje lahko bp hodiš, kakšna zumba ali pa kaka orng aerobika pa še ne. Jaz bom počakala še kakšen mesec, ipak je Liam skoraj mesec dni starejši od ostalih novembrčkov, pol pa začnem po moje z zumbo, do takrat pa vozičkanje.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.1.2011 17:56:57   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: bucka13

Lep pozdrav vsem skupaj. Pri nas imamo še vedno pestre popoldneve (beri: KRČE), zato imam tudi zelo malo časa za RR.

Imam pa eno prošnjo. Tiste, ki ste prale s kisom, mi lahko napišete "recept" prosim. Se mi zdi, da imam tako grobe cotike, če jih perem brez mehčalca. Hvala.

kupiš nearomatiziran kis za vlaganje. in v boben daš pri vsakem pranju cca 80-100ml. se prav slab deci. to je use. je pa ful dobro za stroj. js perem use cunje tako in je super. dišijo pa po prašku.lahko pa tut mero praška malo zmanjšaš pa bo učinek enak.

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.1.2011 18:45:37   
škorpijonček_
Hojla,

eno vprašanje. Odkar malega na polno dojim, skoraj po vsakem obroku med kupčkov vrže ven kar dost sirotke. A mu morda kaj na mojem mleku ne paše? Še ima katera ta problem?

Library...kako? Ti moram kaj napisat...sem zdaj čist na hudem tempu user posted image , komaj pridem še do računalnika kdaj.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.1.2011 20:24:39   
philadelphia
Škorpijonček vesela sem zate!!! user posted image user posted image user posted image  Ti samo doji, da bo Sven velik in zdrav in ga bo naša Sara lahko zapecala user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.1.2011 20:33:00   
škorpijonček_

Škorpijonček vesela sem zate!!! user posted image user posted image user posted image  Ti samo doji, da bo Sven velik in zdrav in ga bo naša Sara lahko zapecala user posted image  user posted image

Čuj, tak kot trmari sedaj, ga ne priporočam nobeniuser posted image , hujš ko babnca je. Upam, da bo potem vse drugače.
Me pa še vedno skrbi tale sirotka, nekakšno bruhanje. Al ma to overdose al kaj? Vedno ko poje, bruhne med kupčkanjen ven kar nekajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.1.2011 20:55:12   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Čuj, tak kot trmari sedaj, ga ne priporočam nobeniuser posted image , hujš ko babnca je. Upam, da bo potem vse drugače.
Me pa še vedno skrbi tale sirotka, nekakšno bruhanje. Al ma to overdose al kaj? Vedno ko poje, bruhne med kupčkanjen ven kar nekajuser posted image

Hello

Točno to sem prej brala na bibaleze. Nazaj rže tisto kar mu je preveč, ker še ne ve kdaj je sit. Prav da ven vrže, če ne bi mu obležalo in bi bil še bolj tečkast...

user posted image user posted image user posted image So ta pravi karakterji že, a ne...

Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.1.2011 20:58:00   
naša beba
IZVIRNO SPOROČILO: bucka13

Tudi perem tako, s tem da dam kis v predalček za mehčalec. Približno en deci. Fora vsega je, da kis mehča vodo. S tem ne rabiš Calgona za proti vodnemu kamnu in cote so mehkejše.

Čestitke, pa res pridno rastete!!!

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.1.2011 21:39:25   
kapesanta
nase mere pri svoh 2 mesecih 5.520g in 58,5cm (zanimiv da ji se 68 velik prav)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.1.2011 22:10:04   
Majchi
Oj!
Je mogoče še katera danes imela UZ kolkov v ZD Bežigrad? Nas je blo ful, pa sem skoz študirala, če je kakšna od vasuser posted image .
Sicer pa je bilo vse ok. Je rekla zdravnica, da tako lepih kolkov pa ne vidi vsak dan. In mami je tega seveda vesela.
Sem ga hotla dat še stehtat in izmerit, ker imamo naslednjo posvetovalnico šele pri 3 m, pa je bila prevelka gužva. Mislim, da ga bom kar sama doma zvagala. Se mi zdi, da je ful zrastel in da je oreng krepak dojenček. Včasih ga že komaj dvignem.

Telovadba: jaz sem zaenkrat na vozičkanju, februarja začnem mal z aerobiko ali steperjem na fitnesu, marca sem pa mislila začet laufat.

Kontracepcija: Tud mi smo na kondomih. Sicer smo z otroci verjetno zaključili, ampak mi nič od ponujenega ne diši. Še najbolj mogoče KT, ampak kasneje.

Tudi pri nas so se krči precej zmanjšali. Končno!!!! Reveža matrajo od prvega dne. Upam, da nisem prekmal rekla...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.1.2011 22:11:33   
Majchi
Kapesanta, sem te dodala na facebooku. Da boš vedla kdo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.1.2011 8:12:04   
majabar
tejci, kapo je pa babica spletla:).
librabry, moj ne joce tako, ko se ustrasi, samo takrat, ko ga boli trebuscek. S telovadbo sem zacela 2 tedna po porodu, a narahlo, na orbitreku do pulza 150, nic vec, nobenih netzkih utezi. Kakor se pocutis ti. Zacni postopoma. Menstruacijo imam pa jaz ze drugo.
skorpijonce, jaz ne bom pametovala glede polivanja, moj polije vse in se vec, lahko takoj, ponavadi 2 sekundi po tem, ko podre kupcek in se mu sesirjeno mleko izceja iz ust in noska ves cas do naslednjega hranjenja. Saj ves, kaj pravijo, dokler pridobiva normalno na tezi, je OK:).
kapesanta, je kar velika:)! Stevilke pa vidim pri LM, da niso glede na dolzino (verjetno, ker je kar bajsek). Prejsnji teden je imel na pregledu 53,5cm in komaj se kaksno 56 oblece, raje 62.

Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.1.2011 8:32:36   
škorpijonček_
Jutro,
evo mene s kontrole. Mali je pridobil 240g v enem tednu, kar je super, pa zrasel za en cm in smo sedaj na 59cm in okroglih 5kg. Zdaj še sam red uvedemo, da bo ob istih urah jedel, pa smo zmagal.
Sem jih pa kr poslušala, zakaj nosim po rokah, če se dere, da ga moram kar v posteljco dat (seveda, če se je najedel, bil previt) in pustit, če ne bo vedno huje. No, bom čepke kupla, da bom lažje ta vik in krik prenesla.
Glede sirotke pa je rekla, da je to preveč pojedel, da se naj ne sekiram, pač vrže ven, kar je preveč in je bolje tko.
Pa ko so tečni, da jih damo kar kopat, pa se lahko tudi pol ure kopajo, pa čimveč ven, tudi ob prehladu, ker dojenčki so pogosti prehlajeni in dokler ni vročine, je vse ok.
Tko...sedaj pa moram bit močna, da me vsak jok ne izkoristi.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.1.2011 9:30:34   
majabar
skorpijoncek, sem zdaj tvoje slikice na FB pogledala, kako se je velik rodil! Ste pa lepa druzinica. In cestitke za lepo napredovanje:)!

Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.1.2011 9:44:32   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

skorpijoncek, sem zdaj tvoje slikice na FB pogledala, kako se je velik rodil! Ste pa lepa druzinica. In cestitke za lepo napredovanje:)!

Hvala, lahko rečem tudi enako za vas user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.1.2011 10:14:36   
Majchi
Majabar, Renesme in Nejka, sem našla še vas na facebooku. Škorpijonček, kako pa tebe najdemuser posted image ? A je še katera gor? No, link do mojega profila je http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=741411644, pa me ve poklikajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.1.2011 10:19:53   
Majchi
Naš Lukec je imel pa danes ponoči 2 uri telovadbe. Brcal in telovadil kot zmešan, zraven pa smešni zvoki in oči na široko odprte...kot da bi extasy pojedeluser posted image .  No, men ni blo smešno...
V glavnem, sem ga ponoči prvič strpala v žakeljček, ker tok brca, da se čisto odkrije, pa še odriva se, da z glavo doseže zgornjo stranico posteljce in se not zaletava.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?