|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
12.1.2011 10:34:28   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: pajkica2

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

evole...sem ustvarla zdejle še en forum in tud tega se ne da tako zaklenit, da se ga ne bi moglo brat brez da se aktivirašuser posted image ...če ga zakleneš ne moreš edino sodelovat v temah... Beda...
Al sem pa blonduser posted image

Zgleda da bo mogla res KlaraMay vzet računalnik v roke in naredit forum za nas...

vidim da si ustvarila na mojforum. user posted image tam se da zaklenit da ni vidna vsebina drugim kot registriranim, plus tega lahko določiš da admistrator potrdi prijavo (registracijo), torej se ne more kr vsak registrirat. jaz sem za hec tudi ustavirla enega in zaklenila, pa zdaj nekaj šteka in ne morem preverit če deluje. bom tekom dneva.

Hej!
Res sem še na mojforum probala in me je skoz ven metal, neki štekaluser posted image Uglavenm, na konc sem pustila... me pa veseli, da je tebi uspelo in WIIIIuser posted image user posted image user posted image tam bomo lahko čvekale še bolj kot tle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
12.1.2011 10:54:57   
jacki
Najprej dobro jutro/dober danuser posted image

Glede na to, da vas je več izrazlo željo po zaprtmu forumu in ne google skupini, sem včeraj zvečer nehala dodajat vabila za google skupino...
Ajtak, Pajkica, Peli, Bušek33, Rolkica in Najci... če želite vas lahko dodam, vendar mislim, da tam ne bomo aktivne, tako da se raje aktivirajte na april2011.mojforum.si user posted image user posted image user posted image
(Po želji pa vas lahko še vedno dodam-najmanjši problemuser posted image )

Bolniška... user posted image user posted image user posted image za  vse, ki so vam jo podaljšaliuser posted image user posted image user posted image Se moram pa že zdej opravičit, ker me ne bo na drugem srečanju v LJ, ker na bolniški piše da ne smem nikamor od doma... Defenitivno pa enkrat (upam, da čimprej) pridem, da vas v živo spoznamuser posted image user posted image user posted image

Šoping... mene še čaka...enkrat do aprilauser posted image ... samo da ne rodim prejuser posted image

kosilo...Jest bom pa dons naredila cvetačino juho, pa še neki...še razmišljam kaj...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
12.1.2011 10:58:21   
fragola
OJLA, PUNCE ZDEJ POVEJTEMI KAko se prijavim, da ne kaj ušpičim, hvala, pa dober dan!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
12.1.2011 11:01:03   
fragola
kar se pa tiče šopinga za bebico , me peče prav vest pri Lani sem mela že veliko cunjic. Za to bebico pa nisem še prav nič kupila, user posted image . Je pa res da mamo od Lane cunjice, vsaj prve cunjice so nevtralne, potem pa se je itak kupovalo vse v rozauser posted image

Tako da zdaj bom tudi kaj malega kupla v nevtralni barvi in ko se bo bebica rodila bomo pa vidli katero barvo bomo potrebovali.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
12.1.2011 11:01:44   
jacki
Fragola...in vse ostale... kliknite na
http://april2011.mojforum.si
potem pa zgoraj kliknite na registiraj se...izpolnite vse potrebno... počakajte na mail admina in Wola... Čvekajte z namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
12.1.2011 11:51:56   
sesil
Živjo,

ja, men se tudi ne da na 100 forumih viset. Tu bom sodelovala, na ostalih pa ne.
Jaz sem tudi že pošteno lačna. Včeraj se jedla v restavraciji in si naročila torteline s puranom, rikotto in ananasonuser posted image . Sem rekla bo kr bo in glej ga ...super je blo.
jaz majhnih cunjic za user posted image imam veliko. Še od prej, edino če bo kej sezonskega manjkalo. Imam pa veliko nevtralnih barv, nisem kupovala veliko roza za hčer, tako da tudi če bo fantek bo imel kaj obleči. Imam veliko oranžnega, rumenega, zelenega...

prvo pa pod tuš, ker se mi včeraj zvečer ni dalouser posted image . sem šla s tamalo spat, pol ko sem vstala da se stuširam, sem bla na pol v komi.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
12.1.2011 12:10:49   
pajcica
ola !

jaz se pa kar strinjam s sesil, ostajam tukaj :). a ostale se boste pa kar preselile??? :(
Tako ali tako se pa še nove nosečke prijavljajo dobrodošla LiLi2210!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
12.1.2011 12:29:09   
Tincy90
Js tud ostajam še tuki. Sm se pa že registritala na unem novem pa bom vidla kako mi bo šlo tm.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
12.1.2011 12:30:53   
majčica1508
Jaz sem se registrirala na zaprtem,ampak ostajam tudi tukaj,ker sem ga že navajena

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
12.1.2011 12:35:51   
wessna
ovčka hvala za kofe..

kok je lep dan danes..sonček, smeh..skoraj popolno.. moje želje so prevelike..upam da se kmalu uresničijo, ker se mi ne da več.. oh..

js ostajam tudi tle..tja se bom pa tud registrirala..

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
12.1.2011 12:56:55   
fragola
OJLA, tudi jaz bom na obeh.

je pa res, da bo ratala cela zmešnjava, malo tuki malo tam, sej nebom vedla, kje vas dubituser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
12.1.2011 13:18:27   
Peli
Ojla!

Jest sm imela danes pregled in sm čist razočarana... drgač nej bi blo vse OK, me pa vedno bolj matra da bi šla na en samoplačniški UZ.
Zdej se glih tolažim z lešnikovimi palačinkami user posted image .

Sm se pa registrirala na nov forum, ko dobim potrditveni mail, pa se javim tam, pa mal bl razpišem ;).

Sm pa danes tud jest izvedela da za na CSD ne potrebuješ več potrdila, da zadostuje materinska knjižica, sestra od G je svetovala da fotokopiram 5. stran...no, pa sej je še čas!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
12.1.2011 13:46:12   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Ojla!

Jest sm imela danes pregled in sm čist razočarana... drgač nej bi blo vse OK, me pa vedno bolj matra da bi šla na en samoplačniški UZ.
Zdej se glih tolažim z lešnikovimi palačinkami user posted image .

Sm se pa registrirala na nov forum, ko dobim potrditveni mail, pa se javim tam, pa mal bl razpišem ;).

Sm pa danes tud jest izvedela da za na CSD ne potrebuješ več potrdila, da zadostuje materinska knjižica, sestra od G je svetovala da fotokopiram 5. stran...no, pa sej je še čas!

se pravi, da nisi še zvedla spola, škoda jaz bi tudi šla, ker bi bla radovedna če je punčka po dveh fantkih, ma glej če bo pa še eden fantek, samo da je zdrav, verjamem pa di želiš punčk, tako kot si jaz zdaj želim fantka.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
12.1.2011 14:18:42   
iskrca
peli če si želiš vedet kdo ti se skriva v trebuščku si kar privošči še en UZuser posted image Verjamem da te matrauser posted image , sploh ko imaš že dvauser posted image . Sej mene tuduser posted image , pa ne da si ne bi želela še ene user posted image , bo prav super imet dve punčki, ampak mal me pa vseeno vleče, da bi bil parčekuser posted image Pol sem pa gledala naš seznam in kao ugotovila, da je nekakšen 'vzorec' par punčk skupaj, pa par fantkov. Jst sem pa spet nekje vmes. Zdej pa čakam, da še wessna izve kaj bo imela, če bo vzorec pol kaj več pokazaluser posted image user posted image user posted image Go, go wessnauser posted image user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
12.1.2011 14:49:10   
Puplis
Ojla vsem user posted image

že kar nekaj časa spremljam različne teme na forumu pa sem se odločila da se vam pridružim user posted image
PDP 18.4.2011, 1. nosečnost user posted image
do 15.3. sem v Celju potem pa se vrnem v LJ user posted image
tolk na kratko user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
12.1.2011 15:05:14   
Tejchy
babe... 13 strani še, pa bomo na 2. delu user posted image  user posted image  user posted image  go go go

(odgovor članu Puplis)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
12.1.2011 15:18:08   
maja89
hey spet se jaz malo oglašam!zdaj jih je več na novem forumu!

Je že se keri zgodilo ,da bi po spolnih odnosih krvavele,no z našo pupo je vse vredu smo včeraj še srček poslušali, ko šla po inekcijo kr sem rh- ! nekaj časa nesmema ampak tudi brez tega bo šlo tam do 37 tednauser posted image pol pa lahko spet ,da pride user posted image kaj prej ko ,1 aprila saj mi nihče ne vrjame ,da mam takrat rok user posted image nasledni preglet  imam 25.1 zaq seznam

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
12.1.2011 15:23:03   
wessna
iskrca joj, upam da bomo v ponedeljek videli kaj imamo, nas firbca..

počasi bom začela stave pobirat. nekateri trdijo da je user posted image , drugi da je user posted image .. tko da, a odprem stavnico user posted image

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
12.1.2011 18:08:13   
Lili2210
Pozdravljene,

Najprej hvala vsem za prisrčno dobrodošlico user posted image

Ovčka11
res je moralo biti nekaj v zraku lansko poletje pri nas in tudi že prej, saj se mi zdi, da je v Domžalah že vsaka tretja ženska ki jo srečam, noseča user posted image
Se bo kmalu število prebivalcev drastično povečalo user posted image
Res tudi jaz začnem s šolo za starše 2.2., tako da se sigurno vidimo tam user posted image

Cunjice - meni bo te, čisto majčkene cunjice posodila prijateljica, ki ima 2 leti staro punčko, in jih jasno ne potrebuje več. Prepričana sem, da so kot nove, saj tako majhen dojenček, tam do 6 mesecev, tako hitro preraste vse, da verjetno niti oprati ne utegneš, kaj šele uničiti/sprati. Zato me zelo veseli, da imam nekoga, ki mi jih lahko posodi, da mi ni treba vsega kupovati. No, nekaj cunjic imam tudi že čisto novih, ki smo jih dobili ravno sedaj za Miklavža, Božička, Dedka mraza...tako da naša pupa ne bo samo v rabljenih oblekicah user posted image

Sedaj pa hitim še skuhat, tako da se pišemo kasneje user posted image

< Sporočilo je popravil Lili2210 -- 12.1.2011 18:09:54 >

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
12.1.2011 18:16:35   
iskrca
wessna pripopaj nam kako slikico trebuščka, da bomo pol vse pametne ugotavljale al je žoga al je hruškauser posted image user posted image

Tiste ki nosite user posted image , a imate vse trebuščke bolj v obliki žogeuser posted image ?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
12.1.2011 18:50:30   
Tincy90
Iskrca js se bom slikala pa mi boš pol povedala kaj mam js.user posted image al žogo al hruško ne glede na to, čeprov je fantek.user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
12.1.2011 19:10:20   
Tincy90
Evo takle je zdj moj buši:

user posted image

Sm si že tko "debela", se obračam na postli k kaka stara mama.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
12.1.2011 19:38:34   
pižmovka
OJ
Ste se vse preselile? Zadnje di že tuki komaj sledim!

Vas samo pozdravim! Lepo se mejte!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
12.1.2011 19:41:11   
iskrca
prov, pol bom šla pa tvojga z mojim primerjatuser posted image

Zanima me če imate drugonosečke 'enako' obliko trebuščka kot v prviuser posted image ? Sem že tečna s tem aneuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
12.1.2011 19:42:03   
jacki
Tinčy...ful lep bušiuser posted image , pa če je res not fantek al pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je trenutno majčken manjši, samo te kr dobr dohitevamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......