Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 12:07:14
|
|
|
|
ledenka
|
nikolet za oko!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 12:09:14
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nikolet za oko! hvala!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 12:14:58
|
|
|
|
koala.cek
|
papua - iskrene iskrene čestitke !!! ste pa plodne babe !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 14:34:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek papua - iskrene iskrene čestitke !!! ste pa plodne babe ! al majo pa moški tko dobre vojake
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 14:51:23
|
|
|
|
Dudica1
|
Dudi je zdrava ko riba papua iskrene čestitke Upajmo da bo tud pri nas še enkrat Pikepoke za vse bolančke in bruhančke Gremo mal v trgovino pa mal k kolegici na kavico pa bo popoldne mimo. nikolet jaz sm bla tud pri G. včeri pa te nism nč srečala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 14:57:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Upajmo da bo tud pri nas še enkrat navijamoooooo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 15:27:49
|
|
|
|
Leela
|
papua čestitke. kako lepa novica. jeee Tanja držim pesti...zgleda, da bo če si že tako daleč poznavalke: za darilo bi kupila eno broško. Take kot so zdaj moderne, s kakšnimi kristalčki, različni motovi. Da ni glih totalen kič, hkrati pa ne iber drago. Kje bi kaj dobila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:13:17
|
|
|
|
Tanja_
|
leela iz tvojih ust v ušesa tistega, ki ima vpliv na to Broška-najprej mi je prišel na misel Swarovski, ker si napisala kristalčke. Pa zlatarna Celje ima tudi v zadnjem času kake fajn nekičaste stvari.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:18:31
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dudi je zdrava ko riba papua iskrene čestitke Upajmo da bo tud pri nas še enkrat Pikepoke za vse bolančke in bruhančke Gremo mal v trgovino pa mal k kolegici na kavico pa bo popoldne mimo. nikolet jaz sm bla tud pri G. včeri pa te nism nč srečala sem mela uro ob 17:30h, sem pršla šele ob 17:15h... kdaj si bila pa ti?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:23:22
|
|
|
|
Dudica1
|
Hvala ledenka. Jaz sm bla pa že ob 16h,šla sm pa ob 17h tko da smo se glih zgrešil. Mi smo bli na hitro v trgovini,pa domov smo šli ker sta bla tok tečna da je joj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:26:09
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Hvala ledenka. Jaz sm bla pa že ob 16h,šla sm pa ob 17h tko da smo se glih zgrešil. Mi smo bli na hitro v trgovini,pa domov smo šli ker sta bla tok tečna da je joj! aha, zato je bil en plac pr porodnišnici frej, hvala dudi ja izgleda da si glih speljala midva sva pa pršla.... no pa drugič pri nas pa jogurt laufa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:29:05
|
|
|
|
Dudica1
|
ne nism nč parkirala tam,moj je šel nekam drugam počakat pol me je pa samo iskat pršu,ker smo bli vsi k smo mel še ene opravke...če grem pa sama parkiram pa tam pri reševalcih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:31:34
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne nism nč parkirala tam,moj je šel nekam drugam počakat pol me je pa samo iskat pršu,ker smo bli vsi k smo mel še ene opravke...če grem pa sama parkiram pa tam pri reševalcih aja, no midva sva pa dobla prker plac pod mostom od porodnišnice... no sam da je vse vredu... mamo en dan namen pridit na kofe, te prej pokličem, sam da bojo naši mulčki zdravi....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:34:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja le pozdravte se prej ja tanja tud jaz držim pesti!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 16:39:53
|
|
|
|
nikolet
|
nč šibam jz uživat na kavč uživajte tudi ve....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.1.2011 17:07:12
|
|
|
|
Dudica1
|
Danes se pa lepo imejte ko se dobite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 8:15:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, sem prva? Tudi prav Spali tako tako, je bilo že bolje Danes pa služba do petih, jaooo...mam pa polno za delat, tko da bo hitro minilo, vsaj to. Sva se pa z mojim odločila, da glede počakava do prvega pregleda, preden naokoli poveva. Kdaj je že prvi pregled? Moram danes poklicat, da se naročim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 9:19:15
|
|
|
|
nikolet
|
jutro no sej je že dan, kaj hitro leti ura... grem mal pospravlat uživajte
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 9:45:13
|
|
|
|
ledenka
|
jutro hvala za lep večer moj je bil brez družbe, zato je težil je po kolega prišla žena in ga odvlekla domov se bom pa najbrž prijavla na tisto zadevo, pa bomo videli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 10:29:58
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Spali premalo, otrok se je eno uro drl, preden sem prišla domov, ker se je zbudil in me ni bilo ko sem jaz prišla, je še hlipal v spanju... in moj me pač ni poklical, ker ni vedu kje sem... ja mislm no, 20 minut mam iz centra do doma... bah ledenka, drugič naj kar pride, bo blažen med ženami, ne pa da si mogla prej it pa za prijavo, boš že videla kaj pa kako bo... vse se da rešit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 10:33:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, drugič naj kar pride, bo blažen med ženami, ne pa da si mogla prej it pa za prijavo, boš že videla kaj pa kako bo... vse se da rešit je preveč sramežljiv do jeseni se lahko marsikaj spremeni... še vedno lahko rečem ne na koncu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 10:33:31
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka - a se boš prijavila za NY ? naš je včeraj privlekel domov idejo o tem in sem celo noč razmišljala..mater sem koza zmešana, kukr da se že dost ne sekiram.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 10:35:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, drugič naj kar pride, bo blažen med ženami, ne pa da si mogla prej it pa za prijavo, boš že videla kaj pa kako bo... vse se da rešit je preveč sramežljiv do jeseni se lahko marsikaj spremeni... še vedno lahko rečem ne na koncu ja ja, sej bi spil enga kuhanca, pa bi ga minilo itak, ampak ti kar probaj (sej veš da bomo prišle na obisk )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 10:37:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ledenka - a se boš prijavila za NY ? naš je včeraj privlekel domov idejo o tem in sem celo noč razmišljala..mater sem koza zmešana, kukr da se že dost ne sekiram. resno razmišljam o tem majana, je mel čist zadost likoholčka v sebi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.1.2011 10:43:00
|
|
|
|
koala.cek
|
jeee ledenka. če greš ti, potem grem jest s pol lažjim srcem. bom varuško špilala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Naj gre otrok v šolo? Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......