Nina33
|
De nadaljujem Sara, naj se vse odvije točno tako kot si si tio zamislila - če bi rada že zibala, navijam za to, če bi še mal bla , pa za to . V P naj se ti pa ne mudi, če čutiš , nimaš popadkov in ti voda ni odtekla - je pomoje lepš doma "čakat". Teyla??? Upam, de si OK! Mija, mene moj v 1. ni nič priganjal, zdej mi pa že vsaj dva mesca "teži" . A nisi drgač ti imela datuma najprej na začetku februarja? Mogoče so pa res se mal zakalkulirali . Pregledi: jaz jih imam zaenkrat še na 4 tedne (že vso ), 17. imam naslednjega, ko bom dopolnila 36. teden - poj pričakujem (po izkušnjah) tedenske CTGje in nič drugega. Pa napotnice za porod, rešilca in AS bom verjetno v ponedeljek dobila. Pa moji pregledi tud niso ne vem kaj, laboratorij in mal "klepeta" pri G, pa zmeri mi bauh in posluša in to je to. Hemeroidi: mene niti zapustili niso , še krvavijo mi radi , pa redno hodim na WcCin nisem zaprta, malega (cca. 14 kil in neki) dvigujem enako kot ves cajt, se mi pa zdi, de imam trebuh zelo nizko to (tut "čoha" me bitje čist dol med nogami že dolgo, dolgo časa ) in sem to temu pripisala - jaz samo upam, de kakšnih vaginalnih varic ne fašem , dokler je to "bol zadej" je še znosno (kao), se mi zdi. Za lajšanje si pa (občasno, če mi je res jadno) z Modolexom namažem. Grlo: a sem omenila Apisirup? Sej vem, de sem kt pokvarjena plata, ampak res zaleže (no, ponavadi, ob tej zadnji epizodi pač ni ne vem kaj zaleglo čisto nič ). Desci in "bolanost": . Upam, de je jasno "napisano" Res so pacienti . Pr men sicer to ne pali - če lohk stokaš, poj še nisi tko slab in bejž delat, kar maš za narest, če si pa tiho...me pa itak ne motiš . Tko nekak, no, čeprav včasih mi tut piskr dvigne . "A mislš, de mam...(pač neki)?" Ja, dragi moj, če bi rad to imel, pa imej, sam ne men težit . CocaCola: men se na vsake kvatre zalušta v iber, mi je pa od nekdaj pomagala pri slabosti v avtu in glavobolih . Za zgago še nisem slišala, de jo porihta, al možno je vse . Diane, tole špikanje in ostalo je lohk sam od prebave kej, lohk te boli, ker se kosti širijo, lohk so "lažni" popadki...Dokler malo OK čutiš in špikanje ni periodično in skoz močnejše - poj pomoje ni panike . Jao, sem spet pametna neki dons, se opravičujem , ne znam bit "tih" . Ninchi, super za tako lepo izkuššnjo! Vesela zate!!! A je že dost dolg roman? Bom rajš entrala, de mi na bo (upam) treba vseh smajlijev popat nazaj . Aja, Meta, če jaz pozabim Ctrl+C poj po "viasoriju" pritisnem uno "back" tipko (zgoraj desno, dvojna, s puščico v levo) in mi vrne vse. Al pa Ctrl+Z probi. Eko, entram .