|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
11.1.2011 23:09:14   
meta21
Foxi, jaz mislim, da bi moralo bit prozorno. Nočem te strašit ampak če je krvavo, je lahko kakšno hudo vnetje ali celo luščenje posteljice.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
11.1.2011 23:13:08   
FoxyLady

O Meta hvala za odgovor,ker tudi jz nimam pojma kak bi to zgledalo ampak je zgledalo nekako tako ja kot si opisala,res da ne veliko ampak je bilo.

torej ne rabimo nč panike,kr v miru ko bo orng "zabasalo" pol pa gremo dalje.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.1.2011 23:14:30   
FoxyLady

Meta- bolečin ni nč ,pa tudi tamalo čutim normalno a misliš da bi šlo vseeno za abrazijo?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.1.2011 23:17:09   
meta21
foxi, nimam pojma. Ničesar ti ne upam rečt. Če so gibi, je z njo sigurno vse ok ampak malo me bega ta rjavkasto rdeča barva. Daj malo še pogooglaj ali pa kar v porodnišnico pokliči-itak delujejo tudi kot urgenca

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.1.2011 23:18:48   
Nina33
Čer!
FoxyLady, pokliči v P, zato so pa tam! Jaz nimam pojma, kako naj bi čep izgledal, naj bi bla pa bl sluz s krvavimi nitkami user posted image in ne rjavo, črno, čokoladno user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 11.1.2011 23:19:04 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
11.1.2011 23:21:08   
meta21
Sem tudi jaz malo pogledala-menda je res tak lepljiv, rjavkast. Jaz ga prvič nisem vidla

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.1.2011 23:22:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Sem tudi jaz malo pogledala-menda je res tak lepljiv, rjavkast. Jaz ga prvič nisem vidla

Kje si to najdla? Jaz bi tut rada kej več vedla o tem, pa se mi ne da (še) iskat? user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
11.1.2011 23:40:03   
Nina33
De nadaljujem user posted image
Sara, naj se vse odvije točno tako kot si si tio zamislila - če bi rada že zibala, navijam za to, če bi še mal bla user posted image , pa za to user posted image user posted image user posted image . V P naj se ti pa ne mudi, če čutiš user posted image , nimaš popadkov in ti voda ni odtekla - je pomoje lepš doma "čakat".
Teyla??? Upam, de si OK! user posted image user posted image user posted image
Mija, mene moj v 1.user posted image ni nič priganjal, zdej mi pa že vsaj dva mesca "teži" user posted image . A nisi drgač ti imela datuma najprej na začetku februarja? Mogoče so pa res se mal zakalkulirali user posted image .
Pregledi: jaz jih imam zaenkrat še na 4 tedne (že vso user posted image ), 17. imam naslednjega, ko bom dopolnila 36. teden - poj pričakujem (po izkušnjah) tedenske CTGje in nič drugega. Pa napotnice za porod, rešilca in AS bom verjetno  v ponedeljek dobila. Pa moji pregledi tud niso ne vem kaj, laboratorij in mal "klepeta" pri G, pa zmeri mi bauh in posluša user posted image user posted image in to je to.
Hemeroidi: mene niti zapustili niso user posted image , še krvavijo mi radiuser posted image , pa redno hodim na WcCin nisem zaprta, malega (cca. 14 kil in neki) dvigujem enako kot ves cajt, se mi pa zdi, de imam trebuh zelo nizko to user posted image (tut "čoha" me bitje čist dol med nogami že dolgo, dolgo časa user posted image ) in sem to temu pripisala - jaz samo upam, de kakšnih vaginalnih varic ne fašem user posted image , dokler je to "bol zadej" je še znosno (kao), se mi zdi. Za lajšanje si pa (občasno, če mi je res jadno) z Modolexom namažem.
Grlo: a sem omenila Apisirup? user posted image Sej vem, de sem kt pokvarjena plata, ampak res zaleže (no, ponavadi, ob tej zadnji epizodi pač ni ne vem kaj zaleglo čisto nič user posted image ).
Desci in "bolanost": user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, de je jasno "napisano" user posted image Res so pacienti user posted image . Pr men sicer to ne pali - če lohk stokaš, poj še nisi tko slab in bejž delat, kar maš za narest, če si pa tiho...me pa itak ne motiš user posted image . Tko nekak, no, čeprav včasih mi tut piskr dvigne user posted image . "A mislš, de mam...(pač neki)?" Ja, dragi moj, če bi rad to imel, pa imej, sam ne men težit user posted image .
CocaCola: men se na vsake kvatre zalušta v iber, mi je pa od nekdaj pomagala pri slabosti v avtu in glavobolih user posted image . Za zgago še nisem slišala, de jo porihta, al možno je vse user posted image .
Diane, tole špikanje in ostalo je lohk sam od prebave kej, lohk te boli, ker se kosti širijo, lohk so "lažni" popadki...Dokler malo OK čutiš in špikanje ni periodično in skoz močnejše - poj pomoje ni panike user posted image . Jao, sem spet pametna neki dons, se opravičujem user posted image user posted image , ne znam bit "tih" user posted image .
Ninchi, super za tako lepo izkuššnjo! Vesela zate!!!
A je že dost dolg roman? user posted image
Bom rajš entrala, de mi  na bo (upam) treba vseh smajlijev popat nazaj user posted image .
Aja, Meta, če jaz pozabim Ctrl+C poj po "viasoriju" pritisnem uno "back" tipko (zgoraj desno, dvojna, s puščico v levo) in mi vrne vse. Al pa Ctrl+Z probi.
Eko, entram user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
11.1.2011 23:44:01   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami
Pa naša pupa se je zredila v 3 tednih za 800g, tk da ne zaostajamo večuser posted image user posted image user posted image J

Sem prej pozabla - super user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.1.2011 23:47:34   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Sem danes malo gledala modrce za dojenje v dm-u in Lisci. Lisca ima celo v roza in modri barvi, vendar so precej dražji od dm-ovih. Še moram it ogledat v muller.

Mueller ima pomoje bele, de ne boš preveč pričakovala (vsaj jaz vidim samo take farbe).
Glede user posted image nam je patronažna povedala, da vsebuje sperma enake hormone, ki so v injekcijah za umetne popadke. Tako da sem definitivno za naravno pot user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

C vitamin oz. limonada pa je pomembna za absorbcijo železa, vendar dvomim, da bi mi sama limonada pomagala k zvišanju.

Tut s tem se strinjam, limonada sama po sebi verjetno res ne.

Mal skrbim za hitrejši tretji del, če se keri čudno zdi, de ni vseskup en sam doug roman user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.1.2011 23:54:15   
Nina33
Sam de jaz gor pridem, se že nbeni ne zgovarja več, že prav user posted image .
user posted image
FoxyLady, Sara - user posted image user posted image user posted image .
Jaz grem kr v mižule, samo žehto še obesim itd.
Lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.1.2011 23:58:16   
little*miss
Čer

Smo šli vsi spat ob 9 in glej ga zlomka, zdaj sem se zbudila in nemorem več spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa saj to ni res..

Ko se je meni čep odluščil sem imela taki gosti, sluzasti rdeče-svetlorjav izcedek.

Preglede sem jaz imela najprej na 4 tedne, potem enkrat na 3, zdaj bom imela na 2, potem pa kar na enega verjetno. Z naslendnjim pregledom pa začnem CTG-je. Napotnice za rešilca jaz prvič nisem dobila, tak da zdaj tudi verjetno nebom. Pregled pa poteka tako da se grem polulat, potem se grem stehtat, mi sestra zmeri pritisk, 3x so mi jemali kri, grem v ordinacijo, pokukamo preko UZ če je vse ok in mi reče da je vse super, in da se vidimo čez par tednov. user posted image

Glede bolezni pa morem rečt, da niti vem ne kdaj je moj bolan. Lahko ima vročino, kašlja, grlo ga boli pa bo vseeno normalno funkcioniral in šel v službo. Se je trikrat do zdaj zgodilo, da ga je res fajn dobilo, pa je vzel zjutraj lekadol, šel v službo, v službi vzel še dva, pa večer pred spanjem je vzel še enega in je bilo kot da sploh ni bolan.

O Coca-Coli rajši nebom, ker sem je v obeh nosečnostih spila toliko, da bi lahko dva mehurčka ven prišla, namesto otrok user posted image user posted image

Ninchi, sem vesela da ti je porodnišnica všeč. Babica Angela pa je itak carica. Tak na finte..pri nas je v MŠ rekla, da če nebomo prinesle velike čokolade s sabo, da naj niti ne hodimo rojevat user posted image user posted image Torej imajo vse polno? Upam, da bom spet tako kot zadnjič, da sem sama rodila. Mi je to bolj všeč..user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
11.1.2011 23:58:40   
Nina33
Eh, še eno "ukradeno" (no, sposojeno brez vprašanja user posted image ) slikico, ker se glih o porodih neki govori/piše klele.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.1.2011 0:08:17 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.1.2011 23:58:43   
little*miss
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Sam de jaz gor pridem, se že nbeni ne zgovarja več, že prav user posted image .
user posted image
FoxyLady, Sara - user posted image user posted image user posted image .
Jaz grem kr v mižule, samo žehto še obesim itd.
Lahko noč in lepe sanje vsem!

Bodi brez skrbi, sem jaz tu user posted image user posted image Sem dalje prebrala in vidim, da odhajaš user posted image Poredna user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 11.1.2011 23:59:50 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
12.1.2011 0:03:10   
little*miss
No, te pa jaz tudi grem. Upam, da bom lahko zaspala nazaj user posted image

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
12.1.2011 0:04:03   
Nina33
Hoj!
Žehta še ni fertik user posted image .
Lepo, de si gor, a je bla tko huda žurka, de ste ob devetih že vsi dol padli? user posted image Se pa men to drgač pogosto dogaja - dam ob sedmih malega spat, se uležem v spalnici mal dol, de nisem daleč, če mu ne rata hitr zaspat...in poj mene velikrat zmanjka, ampak na žalost samo za kako urco, mogoče dve, poj sem pa ko čuk ke do sred noči user posted image .
Eh, mam smolo user posted image
Upam, de ti rata zaspat hitro user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.1.2011 0:05:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 4616
12.1.2011 0:13:01   
little*miss
Ni se še mi uspelo od stola odlepit user posted image user posted image

Niti ni bila neka žurka no, par obiskov, ki so prišli voščit, to pa bi bilo to. Bolj sem v pričakuvanju jutrišnjih nakupov, pa sem hitro zaspla. Pa vidim da ni bila dobra ideja, ker zdaj sploh nisem zaspana več user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
12.1.2011 0:21:33   
Nina33
Naa, ni bla dobra ideja user posted image . Čeprav pr men ni kake velke razlike tut če ne zaspim (se zadnje par večerov res potrudim, da ne) - pred drugo me postelja redkokdaj vidi . Saj sem že po naravi bl nočna ptica, pa v 1.user posted image sem bila tut tkole čukasta, ampak samo proti koncu - to pot se me je "prijelo" že čisto na začetku user posted image . Mi patole sedenj nekam ne odgovarja, no našemu malemu zgleda de ne - me prav veselo suva ke pod rebra. Se ne smem prav nič puklasto držat.
Foxy, vidim de si gor - a si klicala v P?

Neposredna povezava do sporočila: 4618
12.1.2011 0:27:28   
little*miss
Ja, vem kak jeuser posted image ..Ampak po eni strani sem se zdaj vsaj malo naspala in bom ob 2 šla naspana spat, kot pa če bi vmes samo budna bila user posted image

Moj pa se je hb spustil..ravno po tem puklastem sedenju vem, ker me ne brca več. Edino čisto čisto spodaj čutim žgečkanje..včasih mi je prav smešno da me tako nizko brca.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
12.1.2011 0:31:53   
little*miss
še 15 strani pa gremo na tretji deluser posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 4620
12.1.2011 0:44:00   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Ja, vem kak jeuser posted image ..Ampak po eni strani sem se zdaj vsaj malo naspala in bom ob 2 šla naspana spat, kot pa če bi vmes samo budna bila user posted image
Mogoče pa res user posted image
Moj pa se je hb spustil..ravno po tem puklastem sedenju vem, ker me ne brca več. Edino čisto čisto spodaj čutim žgečkanje..včasih mi je prav smešno da me tako nizko brca.
Mene pa in v rebra in čisto spodaj, pa ob straneh tudi, če sem iskrena user posted image . Ko ena hobotnica, res user posted image

Še 15 strani, ja - če bomo tkole pridne, smo prej ko v petih dneh tam user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4621
12.1.2011 1:01:14   
little*miss
hehe

včasih, ko je v tem 'hobotnica style' me prav zanima kak je naret. Ker mi ni jasno kak me lahko na čisto vseh straneh brcne naenkrat user posted image To bi mogli za en dan imet takšno sposobnost, da bi videli kako so nareti v trebuščku user posted image

Zdaj pa res grem..če ne druga se premetavat. Bom vsaj vedla da nisem za brezveze za računalnikom sedela user posted image

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
12.1.2011 7:13:39   
ninchi9
Dobro jutro

No, danes pa jaz nisem spala - in to nič - v bistvu sem še vedno tak budna, da bi lahko šla tekat na maraton. user posted image Ni pomagalo ne branje, ne križanke, ne čajčki, mlekec - NIČ!! In nič mi ni jasno, glede na to, da sem predvčerajšnjim bila utrujena za dol past user posted image

Foxylady - a se je pri tebi tud začelo?? Želim ti, da se vse dobro izteče, bilokaj je - čep ali pa kaj drugega. Joj, jaz ko sem taki paničar, bi verjetno kr v P šla user posted image

Littlemiss in Nina33 - me smo ene prave nočne ptičice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4623
12.1.2011 7:37:22   
Patrisha
dobro jutro

mnja jaz tudi sicer ne zgodna ampak definitivno ne nasapana user posted image . Mah bom popoldne lepo panckala, ker gospodic pride zvecer domov sele user posted image user posted image user posted image user posted image en dan mira. Me je pa ponoci budil " ces, da me ma poln kufer z obracanjem" no sej je jaz tut ze zdavnaj mam user posted image user posted image in mi je predlagal, da kupima kake dodatne blazine, magari jogi dodatni ma kaj cem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ga potolazla, da kak mesec se pol pa, nebo samo poslusal nemirnega obracanja ampak se jokanja user posted image . Ehehehehhehe in je lepo zaspal ko miska user posted image user posted image . Nic grem kufe prstimat, pol pa veselo za fax delat user posted image , mater mam neko glupo seminarsko za naredit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 8:39:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?