|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
11.1.2011 10:31:53   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vloge za?

verjetno za delouser posted image

aha. pol vas je pa dosti na največji firmi v slo. user posted image
Jaz nisemuser posted image ......ŠE!user posted image

Zakaj pa ŠE?? user posted image

Ker močno dvomim,da bom dobila 15.3. za redno,glede na to,da sem user posted image ,čeprav mi je V. gledala,da dobim,ampak sem vseeno v dvomu malo.Zdaj pa še bolj,ko mi B grozi.user posted image

A ti ni do sedaj še vse uganila?
Glavo pokonci,pa optimistično glej na stvaruser posted image

Ja,do zdaj vse,pa še zdaj mi pravi,vse bo ok in bo tak kot mora bit.Ampak,jaz ne morem iz svoje kože,nažalost!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
11.1.2011 10:33:01   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

morem vam povedat da se mi ne dojimo več (je pa blo grozno 1 mesec ga odvajat

in kako ste se lotli tega? Kr nehala si dojit, odrezala, al postopno!?.. pa še user posted image za vstrajnost!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
11.1.2011 10:33:26   
Lenči_

hvala za vsem za info glede dohodnine. sem si medtem tudi sama malo prebrala na DURS-u.
mi2 pa šibama zdaj v razvojno.
se beremo popoldan, papa.

fajn porihtajta!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
11.1.2011 10:34:48   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

jutrouser posted image

No, naš otrok bi verjetno celo noč v svoji postelji prespal, če ga ne bi zbudo zamašen nos in vročina.user posted image ( v uhici je kazalo 39, pod pazduho pa 37.7, tak da tu nekiuser posted image )  Po čiščenju noska sem ga pol ure uspaval, pa mu ni ratalo zaspat, te pa sem ga k sebi vzela. No, ampak je malo boljše spal kot včeraj. user posted image

Bošček mali. user posted image

No, vsaj to.

Podpis user posted image user posted image user posted image

Glede spanja nas je odlicno spal do svojega tretjega meseca,potem pa se je zacelo....najslabe je bilo se mi zdi med 1-2letom.....ko je v bistvu josko imel za cartanje in navado....potem se je zbujal se samo dvakrat-trikrat na noc do tretjega leta,ko sem josko vzela bek in od takrat spimo celo noc...zdaj,ko je zima ga dam na kahlico se ,ko greva midva spat,drugace pa nic ( se odkriva in ko mu je mrzlo lulcek spusti,ce ga ne dam lulat ,ko greva midva z mojim spat)......In zdaj bo nekje eno leto kaj sam zaspi....Prej je pac bila 5min joska pol pa lubcka pa sem sla ven in je zaspal...zdaj pa kratka pravljica zvecer za 5min,lubcka,pa grem ven.....pri nas se je obrnilo na super po 3em letuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami in Tai user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidis,pa si rekla,da ne bo uspelo dokler ne bo sel v solouser posted image user posted image user posted image Zdaj pa reci,ce ni res - ko se mami odloci potem slej,ko prej uspeuser posted image

res je samo smo trpeli ko kristusi (psihično ker je tulil kot slon celo noč) pa z starim sma se sprla ker je rekel kaj mu ne dam-da on ne more spat zjutraj pa v službo pa še pri nas je blo napeto- da bom ostala brez službe

NORO NO

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
11.1.2011 10:35:39   
matcar
Jaz pa šibam delat,se popoldan tipkamo.

Pa-pa!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
11.1.2011 10:37:24   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

in kako ste se lotli tega? Kr nehala si dojit, odrezala, al postopno!?.. pa še user posted image za vstrajnost!

ja šla sva postopno najprej sva se dojila zjutraj, ko sem prišla iz službe domov (!%) in zvečer pred spanjem, potem samo zjutraj in samo pred spanjem, pa potem samo zjutraj ... potem pa ni dobil nič več..... zjutraj sicer še zdaj jokca če se zbudi in hlipa ziza ziza (mama pa reče ni zizike)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
11.1.2011 10:41:35   
botrca
Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
11.1.2011 10:43:47   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jutro user posted image

DAN!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
11.1.2011 11:04:41   
botrca

Jutro user posted image

DAN!

a je že user posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
11.1.2011 12:13:18   
Lenči_

ja šla sva postopno najprej sva se dojila zjutraj, ko sem prišla iz službe domov (!%) in zvečer pred spanjem, potem samo zjutraj in samo pred spanjem, pa potem samo zjutraj ... potem pa ni dobil nič več..... zjutraj sicer še zdaj jokca če se zbudi in hlipa ziza ziza (mama pa reče ni zizike)

user posted image
mi smo pa ponoči, pa zvečer na zizi... čez dan nič. Največ ponoči, ko se zbudi, se priklopiva... Bom jo probala tud skenslat, ker mam filing, da se zato zbuja, pa bomo vidli če bo pol kaj boljše!..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
11.1.2011 12:14:11   
Lenči_

Jutro user posted image

DAN!

a je že user posted image ?

ja, že že! user posted image Nekateri očitno do 10 spite? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
11.1.2011 13:03:57   
botrca

Nekateri očitno do 10 spite? user posted image

eni menda res...mi smo že od 7h pokonci user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
11.1.2011 14:53:15   
bambixxx

hvala za vsem za info glede dohodnine. sem si medtem tudi sama malo prebrala na DURS-u.

fajn porihtajta!

danes imela razvojno po 4 mesecih in sem prav prijetno presenečena. dr. je rekla, da bo vse ok z njim, da ima vse kar trenutno potrebuje razvojno gledano. pa da naj kar vložim za podaljšanje porodniške, da bi mi naj odobrili user posted image , ker je toliko prehitro rojen. baje pa zdaj za otroke rojene do 26t dobiš avtomatsko podaljšano porodniško.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
11.1.2011 14:56:35   
bambixxx
zdaj sem si malo zračunala: porodniško imam do 30.6., pol če mi podaljšajo 3 mesece, pa še skoraj celi dopust lanski imam, tak da mogoče bom celo letos novembra šele šla v službo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
11.1.2011 15:40:04   
majakla
Otročka (malega in velikega) sem poslala spat,
imam še 10 minutk, pol pa na telovadbo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
11.1.2011 15:49:02   
botrca

zdaj sem si malo zračunala: porodniško imam do 30.6., pol če mi podaljšajo 3 mesece, pa še skoraj celi dopust lanski imam, tak da mogoče bom celo letos novembra šele šla v službo user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
11.1.2011 15:49:52   
botrca

danes imela razvojno po 4 mesecih in sem prav prijetno presenečena. dr. je rekla, da bo vse ok z njim, da ima vse kar trenutno potrebuje razvojno gledano.o.

mislim, da je zate danes to najlepša novica user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.1.2011 15:50:28 >

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
11.1.2011 15:51:07   
botrca
Jaz pa kuham malo bolj pozno kosilo, ker mi prej ni bilo za kuhat. Špagete s šampinjoni in mletim mesom.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.1.2011 15:58:14   
elevitka

fajn porihtajta!

danes imela razvojno po 4 mesecih in sem prav prijetno presenečena. dr. je rekla, da bo vse ok z njim, da ima vse kar trenutno potrebuje razvojno gledano. pa da naj kar vložim za podaljšanje porodniške, da bi mi naj odobrili user posted image , ker je toliko prehitro rojen. baje pa zdaj za otroke rojene do 26t dobiš avtomatsko podaljšano porodniško.

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tolk hitro si rodila?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.1.2011 16:09:32   
Lenči_

ooo super user posted image , sem ti fauš, ker jaz pa že čez 1 mesec nazaj na šiht user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.1.2011 16:16:24   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Otročka (malega in velikega) sem poslala spat,
imam še 10 minutk, pol pa na telovadbo.

fajn se razmigaj! user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.1.2011 16:19:42   
Lenči_

danes imela razvojno po 4 mesecih in sem prav prijetno presenečena. dr. je rekla, da bo vse ok z njim, da ima vse kar trenutno potrebuje razvojno gledano.o.

mislim, da je zate danes to najlepša novica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.1.2011 16:31:32   
bambixxx

res je user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.1.2011 16:32:42   
bambixxx

fajn porihtajta!

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tolk hitro si rodila?

ja, v 27t. ni mu blo več za noter bit, pa je prišel predčasno pozdravit user posted image . glavno, da je zdaj vse ok.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
11.1.2011 17:12:49   
elevitka

fajn porihtajta!

ja, v 27t. ni mu blo več za noter bit, pa je prišel predčasno pozdravit user posted image . glavno, da je zdaj vse ok.

to pa maš prav!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.