|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
10.1.2011 21:58:12   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Elevitka-saj bi še šlo,če ne bi jaz delala do 16-h.Pol pa preden domu pridem,pa se porihtam,pa je ura naenkrat 18.Če me razumeš.pa ponavadi mi Saš okoli 8-h zaspi,pa je en problem majn.user posted image

saj glih zarad spanja je tud pri meni problem - moj gre tud med 20 in 20.30 spat kake pol ure do urco bi še potegno - z starim pa nevem če mu bo sploh uspelo zaspat al se bo drl ko jesihar dok ne pridem domu -STARI ME BO TAK PREKLEL KO 100 HUDIČEV user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.1.2011 21:58:38   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_
Danes sem slike dala razvijat, od M.

kam si to dala?

jaz ponavadi dam v foto tabor...je prek neta full poceniuser posted image

jaz tudi že par let in je najbolj poceni pa lepe slike so...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
10.1.2011 21:59:29   
katy83

kam si to dala?

jaz tudi že par let in je najbolj poceni pa lepe slike so...user posted image

se strinjamuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.1.2011 21:59:37   
arabela*
neki fajn film je na kanalu Auser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.1.2011 21:59:39   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Zdaj pa še imena otrokcev rabim nisem na tekočem ker vas je preveč 

Naša punčka je Alex

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
10.1.2011 22:01:06   
Lenči_

kam si to dala?

ja, foto Tabor. 0,09 EUR na slikico, preko njihovega programa na netu. Če neseš tja pa 0,23 EUR, tak da je kr velika razlika!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
10.1.2011 22:01:23   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

moram te nosečniške in pred-nosečniške kile malo dol spravit. ampak nima pri meni telovadba nič haska. celi špeh gre direkt v mišice, tak da kile kar iste ostajajo user posted image
kam pa hodiš to? Kolk krat na teden in koliko € ??

na II.gimnazijo. cenik in urnik na www.eniteo.si . maš pa pilates in tnz.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
10.1.2011 22:01:37   
botrca
Saraya daj na avto.net pa boš mogoče hitreje prodala user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
10.1.2011 22:01:47   
Lenči_

Večer,

pridno čvekate danes! Pohvale. Mi se še vedno spravljamo spat, že od pol 8 user posted image . Danes sem slike dala razvijat, od M., ca. 250 do 10 meseca... kr lepo ne?.. še album moram nabavit, pol pa bom lepo dajala slikice noter, pa komentare pisala. Komaj čakam user posted image . Nič, grem spet zizo dat..

Matcar, jaz mogoče pridem, sploh nisem še nič rekla, kr določla si me, da pridem? user posted image saj prav tak! user posted image

jaz pa sem se zafrknila in sem hotla imet album, kjer slike not lepiš, pa je kr dela s tem, moram dokončat...imam v planu po diplomi, ko bo T v vrtcuuser posted image

jaz bom tistega, ko daš slikice noter, ko je taka vrečkica pol preko ...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
10.1.2011 22:02:41   
katy83

Večer,

pridno čvekate danes! Pohvale. Mi se še vedno spravljamo spat, že od pol 8 user posted image . Danes sem slike dala razvijat, od M., ca. 250 do 10 meseca... kr lepo ne?.. še album moram nabavit, pol pa bom lepo dajala slikice noter, pa komentare pisala. Komaj čakam user posted image . Nič, grem spet zizo dat..

Matcar, jaz mogoče pridem, sploh nisem še nič rekla, kr določla si me, da pridem? user posted image saj prav tak! user posted image

jaz pa sem se zafrknila in sem hotla imet album, kjer slike not lepiš, pa je kr dela s tem, moram dokončat...imam v planu po diplomi, ko bo T v vrtcuuser posted image

ja, taki je boljši

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
10.1.2011 22:02:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Elevitka-saj bi še šlo,če ne bi jaz delala do 16-h.Pol pa preden domu pridem,pa se porihtam,pa je ura naenkrat 18.Če me razumeš.pa ponavadi mi Saš okoli 8-h zaspi,pa je en problem majn.user posted image

saj glih zarad spanja je tud pri meni problem - moj gre tud med 20 in 20.30 spat kake pol ure do urco bi še potegno - z starim pa nevem če mu bo sploh uspelo zaspat al se bo drl ko jesihar dok ne pridem domu -STARI ME BO TAK PREKLEL KO 100 HUDIČEV user posted image user posted image user posted image

mene tud skrbi....user posted image mi imamo pa tak...da samo jaz M ponoči slišim...in ko mala zajamra moram v sekundi prinest sok in počakat da ga spije, da mi ona da flašo nazaj v roko...drugač je štala.....če je npr ne bi slišala, bi nastala norišnica...ponavadi je nekje dvakrat na noč to...občasno več ali pa celo enkrat...ampak moj je po mojem ne bi slišal....ker sem vedno jaz to imela preko...tak da...I dont knowuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
10.1.2011 22:02:57   
bambixxx

Zdaj pa še imena otrokcev rabimuser posted image nisem na tekočem ker vas je preveč user posted image

Tibor

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
10.1.2011 22:02:57   
Lenči_

Večer,

Ups,sem kaj spregledala? Se oproščam,sem bila 100% da si rekla,da prideš.Hmmmm,bilibil pa to.user posted image Brez zamere,samo zaj pa moraš prit,je kak je.user posted image

eh, nič ni... Sem vesela, da si se odločla, da pridem user posted image ... Vrjetno bom prišla. Za ziher ti pa lahko še do petka javim?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
10.1.2011 22:04:06   
arabela*

danes sem se fiksno odločila.
bom dala...upam da ne bo takega navala,kot takrat ko sem prejšnjega dala na net....v roku ene ure najmanj ene 70 klicev...konstantno....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.1.2011 22:04:18   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

na II.gimnazijo. cenik in urnik na www.eniteo.si . maš pa pilates in tnz.

ki pa je ta II. gimnazijauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
10.1.2011 22:04:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bom dala...upam da ne bo takega navala,kot takrat ko sem prejšnjega dala na net....v roku ene ure najmanj ene 70 klicev...konstantno....user posted image

fajn, se ga boš hitro rešla user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
10.1.2011 22:05:35   
bambixxx

matcar... ob kolkih ste pa to mislile ve v soboto ?
Ja,ob ene 8-h sem mela v mislih,da se zberemo,pa gremo nekaj popapcat,pa popit,pa na babji čvek.
Okej user posted image user posted image in kdo vse pride? 
Ja,kolko vem zaj:ti,Ly,Majakla mogoče,Lenči,Botrca mogoče,Elevitka mogoče,Ines,Marta,Koala.Upam,da nisem katere ven spustila.Arwenko in Bambixx pa nista še nič rekle,aja pa Katy mogoče.

jaz še tudi ne vem, ker mojega verjetno ni in nimam kam dat otroka. bolj ne kot ja... žal.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.1.2011 22:06:35   
botrca

ja, taki je boljši

še boljši je taki ko vstavljaš slike v ovitek user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.1.2011 22:06:39   
arabela*

fajn, se ga boš hitro rešla user posted image

user posted image user posted image
user posted image bomo vidli.....vglavnem tak je padla odločitev....ker kar je preveč je preveč...samo za pleh pa ne mislim dajatuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.1.2011 22:07:02   
elevitka

mene tud skrbi....user posted image mi imamo pa tak...da samo jaz M ponoči slišim...in ko mala zajamra moram v sekundi prinest sok in počakat da ga spije, da mi ona da flašo nazaj v roko...drugač je štala.....če je npr ne bi slišala, bi nastala norišnica...ponavadi je nekje dvakrat na noč to...občasno več ali pa celo enkrat...ampak moj je po mojem ne bi slišal....ker sem vedno jaz to imela preko...tak da...I dont knowuser posted image

pri nas isto- malega spat spravit in dežurat zmore samo mami - ata smrči ko slon in nič ne sliši- zato ne vem kak bo, pa mali noče zaspat - sam ob meni

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.1.2011 22:07:17   
Lenči_

mi bomo našega tud gor dali. Samo preg ga morem še konkretno spucat, pa poslikat... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
10.1.2011 22:08:01   
botrca

ja, foto Tabor. 0,09 EUR na slikico, preko njihovega programa na netu. Če neseš tja pa 0,23 EUR, tak da je kr velika razlika!

ja ful je razlika...user posted image ...jaz tudi dam preko neta.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.1.2011 22:08:05   
matcar

Večer,

Ups,sem kaj spregledala? Se oproščam,sem bila 100% da si rekla,da prideš.Hmmmm,bilibil pa to.user posted image Brez zamere,samo zaj pa moraš prit,je kak je.user posted image

eh, nič ni... Sem vesela, da si se odločla, da pridem user posted image ... Vrjetno bom prišla. Za ziher ti pa lahko še do petka javim?

Ja,itak.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.1.2011 22:09:45   
arabela*

mi bomo našega tud gor dali. Samo preg ga morem še konkretno spucat, pa poslikat... user posted image

res kaj takega še nisem doživela, da ljudje kličejo ko zmešani...vem da sem mojemu govorila, da naj telefon izklopi, ker bom znorelauser posted image user posted image user posted image
Res...kaj pa ti prodajaš? Stilota? Keri letnik je?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.1.2011 22:10:47   
katy83

ja, taki je boljši

še boljši je taki ko vstavljaš slike v ovitek user posted image

ja, takega sem mislilauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?