|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
10.1.2011 19:59:31   
katy83
čer.

T že spi, ampak ponavadi ko brez problema zaspi, pomeni, da se čez pol ure zbudi in potem klamotiri do 11-ihuser posted image   no, pustimo pa se presenetituser posted image Res pa je, da danes po jutranji flaški nisva šla nazaj spat...eh, jaz bom prej s tega spanja diplomiralauser posted image

Arwenko, vau kr 4 psičke? user posted image vsa čast. user posted image   aja, kaj krče imate pogosto? Mi smo jih imeli 4 mesece kr hude in so nam pomagale Antiflat kapljice. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.1.2011 20:01:05   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čer!

Elevitka-tvojega zaposli za soboto zvečer,pa je  stvar rešena.Je že cajt,da greš malo med ludi-SAMA! Pa še povabljena si,tak da....

Jaz bila v P,sem se šla pokazat,ker ne neka tečt ta izcedek.Zaenkrat je vse ok,je pa najbrž posteljica kriva,moram še k moji G na kontrolo,tak da jo ju3 pokličem,kdaj se lahko pridem pokazat.Imam pa strogo mirovanje napisano,tak da je zgleda B neizogibna,kar pa mi ne diši najbolj,bom jo probala pregovorit,da me še pusti malo delat,itak sem samo na blagajni in lepo čičam tam.

joj, Matcar, vztrajna pa siuser posted image   No, kakorkoli, pazi se, ok?user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.1.2011 20:01:22   
matcar
Jaz bom tudi počasi šla Saš-a dat spat,ker je taaaaaaaaaak tečen,da ga ne morem več poslušat,to tečkanje njegovo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.1.2011 20:04:12   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Čer!

Elevitka-tvojega zaposli za soboto zvečer,pa je  stvar rešena.Je že cajt,da greš malo med ludi-SAMA! Pa še povabljena si,tak da....

Jaz bila v P,sem se šla pokazat,ker ne neka tečt ta izcedek.Zaenkrat je vse ok,je pa najbrž posteljica kriva,moram še k moji G na kontrolo,tak da jo ju3 pokličem,kdaj se lahko pridem pokazat.Imam pa strogo mirovanje napisano,tak da je zgleda B neizogibna,kar pa mi ne diši najbolj,bom jo probala pregovorit,da me še pusti malo delat,itak sem samo na blagajni in lepo čičam tam.

joj, Matcar, vztrajna pa siuser posted image   No, kakorkoli, pazi se, ok?user posted image

Ja,če pa se dobro počutim,zakaj pa ne bi delala? Itak mi nič ne pustijo delat.Teh 5 ur,kolko delamo zdaj,pa se tudi ne pretegnem najbolj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.1.2011 20:05:42   
katy83

Čer!

Ja,če pa se dobro počutim,zakaj pa ne bi delala? Itak mi nič ne pustijo delat.Teh 5 ur,kolko delamo zdaj,pa se tudi ne pretegnem najbolj.

no, saj ti veš kako je v službiuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.1.2011 20:24:41   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Arwenko vsakič ko moj Jan vidi tvojo sliko mi poje...kuža laja....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol mu pa povej, da imam 4 take doma user posted image

resno?

jap 4 imamo user posted image

katy83   imamo antifilat...ne pomagajo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.1.2011 20:27:58   
katy83

Arwenko vsakič ko moj Jan vidi tvojo sliko mi poje...kuža laja....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

resno?

aja, pol pa ne vemuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.1.2011 20:34:02   
majakla
Nik 1. (nasploh tv) gledal NMK (user posted image ) 15 min nepremično,
potem šel proti spalnici in stal pred vrati, sva odprla,
skočil na posteljo, sva ga dala v pižamo, se smejal,
zdaj se je ati vlegel zraven njega - me prav zanima
kaj bo iz tega. Sem šokirana. user posted image   ?  ?  ?  ?  ?  user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.1.2011 20:37:23   
majakla

...Danes ni ravno naš dan, tamala ima ful krče že cel dan in nič ne pomaga, zdaj je končno uspela zaspat tule v ležalniku.

Ojoj, bogica.
Mi jih pa hb ne poznamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.1.2011 20:38:13   
tasa_m
Arwenko pol vam dela ne zmanjka, če imate 4 ? Pohvalno, res! user posted image   In user posted image user posted image da krči čimprej izvenijo.

matcar user posted image user posted image aja, pa glede sobote še i ne znam nič rečt. Bom videla

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.1.2011 20:38:49   
matcar

Čer!

Saj zato,ker vem,da ni panike,tak pravim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.1.2011 20:40:09   
matcar

resno?

user posted image user posted image user posted image iiii,lepo to.Pa cezarji so,ne? po sliki sodeč? Al se motim?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.1.2011 20:40:49   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

kaj bo iz tega. Sem šokirana. user posted image   ?  ?  ?  ?  ?  user posted image
user posted image user posted image user posted image Bravo Nik,mami ti pa se kr navadi na šokove!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.1.2011 20:41:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Arwenko pol vam dela ne zmanjka, če imate 4 ? Pohvalno, res! user posted image   In user posted image user posted image da krči čimprej izvenijo.

matcar user posted image user posted image aja, pa glede sobote še i ne znam nič rečt. Bom videla
user posted image user posted image user posted image Pa daj no,ne še ti zaj rečt,da te ne bo?user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.1.2011 20:43:17   
matcar

...Danes ni ravno naš dan, tamala ima ful krče že cel dan in nič ne pomaga, zdaj je končno uspela zaspat tule v ležalniku.

Ojoj, bogica.
Mi jih pa hb ne poznamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi ne,jih nobeden ni imel,sem pa jim od porodnišnice ven že čaj dajala za pit,doma skuhan-lovor,kumina in kamilice(cvet).Poskusi,mogoče pa bo ji pomagalo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 10.1.2011 20:44:07 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
10.1.2011 20:44:28   
bambixxx
dober večer,

ve ste pridno razgibavale prstke, jaz pa vse ostalo user posted image . sem ravno z aerobike cela zašvicana.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
10.1.2011 20:44:58   
majakla

Čer!

Elevitka-tvojega zaposli povabljena si,tak da....

Jaz bila v P,sem se šla pokazat,ker ne neka tečt ta izcedek.Zaenkrat je vse ok,je pa najbrž posteljica kriva,Imam pa strogo mirovanje napisano,tak da je zgleda B neizogibna,,bom jo probala pregovorit,da me še pusti malo delat,itak sem samo na blagajni in lepo čičam tam.

Saj zato,ker vem,da ni panike,tak pravim.

Ej, ti si pa taka asica. Od kod jemlješ vso to energijo
al kaj je to? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
10.1.2011 20:45:34   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

ve ste pridno razgibavale prstke, jaz pa vse ostalo user posted image . sem ravno z aerobike cela zašvicana.

pridna user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
10.1.2011 20:46:02   
botrca
Matcar jaz bi fuuuuuul rada prišla v soboto....user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.1.2011 20:46:10   
elevitka

naš tud tak dela reče Tai aji... pa leti do spalnice pred vrata (jih zapiramo zarad muce) pol pa rečem kaj pa lupčeka atiju in mami... pa leti nazaj v dnevno in počmoka atija, pa reče mami (se morem sklonit da mi da lupčka) pa leti nazaj do spalnice po poti pa maha in pošilja lupče in pravi papa ati user posted image user posted image

sam spleza na postlo ... sam pol se pol ure vrti in postavlja na glavo pa rit v luft tiši preden ga mami uspe umirit (delamo križ kraž po roki in božamo)

včasih mama omaga prej ko dete user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
10.1.2011 20:47:07   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

pridna user posted image

moram te nosečniške in pred-nosečniške kile malo dol spravit. ampak nima pri meni telovadba nič haska. celi špeh gre direkt v mišice, tak da kile kar iste ostajajo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
10.1.2011 20:48:58   
bambixxx
nič, grem pod tuš. lepo čvekajte ta čas user posted image .

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
10.1.2011 20:49:36   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
naš tud tak dela reče Tai aji... pa leti do spalnice pred vrata (jih zapiramo zarad muce) pol pa rečem kaj pa lupčeka atiju in mami... pa leti nazaj v dnevno in počmoka atija, pa reče mami (se morem sklonit da mi da lupčka) pa leti nazaj do spalnice po poti pa maha in pošilja lupče in pravi papa ati user posted image user posted image

sam spleza na postlo ... sam pol se pol ure vrti in postavlja na glavo pa rit v luft tiši preden ga mami uspe umirit (delamo križ kraž po roki in božamo)

Faca mala. user posted image   Kak so sladki, ne.

Nik je zdaj glih ven priletel (celi nasmejan),
pa je spet šel ati z njim. Hmm?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
10.1.2011 20:49:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

to smo mi tudi delali...kak so sladki...kajneuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
10.1.2011 20:50:05   
botrca
Majakla user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?