Putka
|
briljantina, da boš čimprej doma, z malo štručko seveda pika27, tole je pa res za popi**, je zgleda tvoj malo pod stresom, da se ga tako prime vse zadnje čase.. Jaz ti predlagam eno fajn vročinsko kuro, nabaši se z Lekadolom, pa fajn vroč čaj, pod debelo odejo in spat.. Ni hudič da virus spraviš iz sebe.. baby1978, tudi tebi da se pozdraviš.. Uboga, jaz sem zdrava, pa sem čist zanič, si sploh ne morem zamislit, da še kak prehlad staknem. gaya, jaz bi pa cel cirkus naredila , da bi moj takle čas šel za cel teden.. Saj razumem, služba ali šport a kaj, ampak nekje 9 mesecev že približno ve, kdaj bo dojenček, no!! Če rabiš ti še enkrat cel seznam s številkami pošljem, pa pač eni sms-iraš.. planikica, kaj češ, ti bodo pa propadli.. A ni vedno tako, da če rabiš ni nikjer, potem pa preveč naenkrat. No, jaz z veselejm vzamem enega, saj pod 50 € itak ne pridem ven iz trgovine.. Če si jutri dopoldne doma, tu lahko pozvonim? Sem bila na fajn kosilu s sodelavci, najbrž se ne bomo še nekaj časa v taki zasedbi dobili, ker smo tereenski in je prvi čudež, da se na kup dobimo.. Je pa g kelner v Kavalu tako počasi stregel, potem pa še nekaj jezikal, mislim a ne ve, da ful težko na hrano čakamo??
|