škorpijonček_
|
Dobro jutro, Spet enmal časa, da se lahko javim, ker tole je še edini trenutek, da pridem v miru do računalnika. Mali spi, bohve kako dolgo še, sicer sva imela ob 7ih zajtrk, pa bomo videl. Zvečer smo začeli vztrajat in ko vemo, da ima suho pleničko in da je nahranjen, ga položiva v posteljico, pa še malce jamra, pa potem vidi, da ni učinka in zaspi. Drugače bi on celo noč prebedel in to z na full odprtimi očkami. Drugače čez dan, ko je vik in krik, hvala za nasvet o uporabi fena in kuhinjske nape….res neverjetno, kako pomaga. V trenutku je tišina in posluša, kaj se dogaja. Pa vozičkanje po stanovanju tud pomaga, da ga uspavam. Ponoči imava dva podoja in je full priden, res da hlasta, ko pije, tako da se mi zdi, da prav slišim kako teče mleko v potoku in potem po njegovem želodčku. Zbudi se sam na tri ure, drugače ga jst ne bi zbujala čez noč (itak pretrdno spim od utrujenosti). Čez dan pa ga moram takoj ko neha dremat dat na zizo in pridno pije. Če je zbujen in se začne dret, je že prepozno. Mislim, da sva se kr ujela z dojenjem, kolko spije, ne vem, vem samo, da mu vsak dan dam še 90ml dodatka, več pa niti ne zahteva in zato mislim, da ima dovolj. Lepo pridobiva na teži in rasti, no v četrtek imamo pa tko kontrolo, pa bomo še na vagici preverili. Samo odkar ga bolj dojim, ko podre kupček, vrže vedno ven kakšno sirotko. A podiranje kupčka ponoči je obvezno? Jst ga dvignem za kakšni pol minuti, pa če nč ni, ga kr položim nazaj, da se ne prebudi. Včasih ga še zvija in to mi je tko hudo gledat, ko mu niti pomagat ne moreš. Potem pa taki prdci iz njega letijo in je takoj bolje. Danes mu bom prvič dala D3 kapljice. A morda katera ve? V P so mi rekli 2/dan, v lekarni pa je rekla, da to sam prvi teden, potem pa po 7/dan. No, vsekakor vprašam v četrtek na kontroli. Aja, še glede lulčka, zadnjič v posvetovalnici mi je rekla, da naj nč ne delamo s kožico v prvem letu, da ni potrebno. Nč, grem, lepo se rihtajte.
|