|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
7.1.2011 21:27:25   
tejci1981
Večer!

Otrok je skopan, nahranjen in spi.
Dragi gre v nočno.
Mama trenutno za računalnik, pol pa za knjigo!

Danes šli nabavit avtosedež za Leona,... je jajčka tak mala, da zdaj v tem pajacku komaj not sedi!

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Aleunam - zumba je tole (sicer reklama za dvd, bistvo je vidno user posted image )

http://www.youtube.com/watch?v=oOpXuHL9RM4&feature=channel

Ej, a se hecateuser posted image ? Pa jaz tole lahko 1 leto vadim, pa ne bom tkole muvalauser posted image . Pa še žaluzije bi mogla dol spustit, da me ne bi kdo vidu in crknil od smeha...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom muvala, ko bom sama, da se niti moj nebo mogo norca delat!user posted image user posted image user posted image

Nega - Kopamo se vsak drugi dan, tisti dan ko se ne kopamo pa naredim nego podobno kot so nas učili v P, vedno zvečer, zjutraj edino z kamilčkami obraz umijem.

Pikizenc - HM ima že od sredine dec ful akcijo -50%

Destiny86 - sožalje!user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
7.1.2011 22:25:02   
kapesanta
destini86 sozalje - je pa vsaj docaku pravnucka.

Bodyi na preklop - sej vem da so tud vecje cifre, sam ne mislim kupovat, ker mamcot vec kot dost - od Roka pa od sestre pa od kolegice....sam so vsi za cez glavo, pa jih mamo sam za ven, doma ma pa na preklop. Cudna zenska, ni kej user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
7.1.2011 22:33:35   
kapesanta
nega - mi se kopamo na 2-3 dni, zjutraj jo pa s krpico in vodo umijem, s fiziolosko umijem podbradek in nos, z alkoholom popekovo luknjico. Krema je pa sam po kopanju.
Z ven imam pa od DM Aluverde al kaj je mazilo za ven - najboljsa zadeva kar smo jih meli tud pri Roku.
Razprodaje - bom izpustila, ker nc ne rabim (si ponavljam kot mantro user posted image )

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
7.1.2011 22:42:53   
Majchi
Destiny86, iskreno sožalje tudi z moje strani. Drži se v teh težkih trenutkihuser posted image .

Tejči, pri nas je stanje podobno. Dragi je šel v nočno, ampak ne službouser posted image , jaz sem pa oba mladiča spat spravila in že serijo Kosti gledala.

Zaspana nisem še nič. Zadnje čase bi ful kasnej spat hodila. K sreči zjutraj oba otroka vlečeta do 8ih ali 9ih in seveda jaz z njima. Oči pa že prej odpakira v službo. Čez vikend pa itak drnjohamo vsi.
Luka je glede spanja kar priden. Prvo rundo vleče od 21 pa do 4ih ali 5ih (ali pa vsaj do 3h). Potem pa na 2 uri, tako da ga od 7ih zjutraj naprej zadržim kar v svoji postelji.

Naša beba, super za dobre izvideuser posted image ! Čeprav je smotano, ko ne veš od česa je to bilo in zarad česa sploh ostajaš na dieti. Če je tamali bolje, pa se itak splačauser posted image .

Valentina, jaz sem imela ta teden 2 dni en tak nežen rjav izcedek. In ker čišče že dolgo ni več, sem mislila, da je to začetek menstre. Ampak se potem ni nič razvil iz tega. Upam, da tako ostane tud naprej. Pri Lani sem jo dobila po 8ih mesecih, kmalu potem, ko smo začeli z GH. Polno sem jo dojila 6 mesecev.

Pasenje kravic - našemu ful ne gre. Se takoj razjezi, tako da ga pustim kakšno minutko. Torej treniramo počasiuser posted image .

Phelps, kaj bi jaz dala za kakšen presežek mleka. Skoz kaže kot da ga imam glih prav in nič več. Skoz smo na knap. Zdaj si preden grem spat ven črpam, ker se od zadnjega dojenja ob cca. 21ih glih mal nabere. Do nočnega podoja je pa še par ur in vem, da se bo spet nabralo. Ampak si komaj načrpam enih 110 ml iz obeh ziz skupaj.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
7.1.2011 22:48:03   
Majchi

Aleunam - zumba je tole (sicer reklama za dvd, bistvo je vidno user posted image )

Ej, a se hecateuser posted image ? Pa jaz tole lahko 1 leto vadim, pa ne bom tkole muvalauser posted image . Pa še žaluzije bi mogla dol spustit, da me ne bi kdo vidu in crknil od smeha...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom muvala, ko bom sama, da se niti moj nebo mogo norca delat!user posted image user posted image user posted image

Ja, itak! Pa saj bi mi revež umrl od smehauser posted image user posted image . Da ne govorim kok bi se norca iz mene delal.

Neposredna povezava do sporočila: 1055
7.1.2011 22:50:49   
Majchi
Library, kako je bilo na G pregledu? Vse ok?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
8.1.2011 6:28:32   
babi2
Dobro jutro mamice!

Potrebujem vaš nasvet. Naši vnučki se je vnelo oko. Za zdaj še ni pordelo, le ven mezi "bel mleček". Kako ste ve ravnale z vnetimi očkami? Ste oko umivale s fiziološko? Vem, da materino mleko pomaga, ima pa potem čisto zapacano oko. Ali se gre v takem stanju lahko ven, glede na to, da se je precej otoplilo? V kakšnem času s pozdravi vneto oko?

Hvala za vaše izkušnje že vnaprej!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
8.1.2011 8:56:15   
Valentina85
Dobro jutro!

Babi2 po mojem bi znalo izpiranje s kamilico pomagati.

(odgovor članu babi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
8.1.2011 9:32:31   
naša beba
babi2, jaz tudi zdravim očke z mojim mlekom. Kapljico ali dve v vsako oko, pa so se moji piki očke kr v dnevu dveh pozdravle. To naredim večkrat na dan. Očko res še bolj zapaca, ampak potem gre vse skup lepo ven.
Enako sem naredila z mojimi vnetimi očkami. Delala sem si pa še obkladke z mlekom. Vato sem namočila in si držala na oteklino, ker je bilo kar hudo.
Če lahko gre ven, pa ne vem. Pa čimprej se pozdravite!!

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
8.1.2011 9:33:09   
emma83
Dobro jutro,

babi2 mi smo po nasvetu patronažne izpirali samo s fiziološko, od zunanjega kota navznoter, za vsak poteg uporabite novi zloženec. Kamilice se odsvetujejo. Mi nismo šli ven dokler se ni oko pozdravilo, res je pa, da je bil Liam takrat star kakšen teden, trajalo je pa sigurno 10 dni. Koliko je pa punčka stara? Če je oko res blazno zapacano, pojdite raje do pediatra po kapljice ali mazilo.

Valentina jaz sem že imela menstruacijo 2 meseca po porodu, čez kakšen teden pričakujem že drugo.

Destiny86 sožalje tudi od mene.

Phelps eno vprašanje pa brez zamere: kdo je vas tako napsihiral s pridobivanjem teže? Drugače pa čestitke za polno dojenje, sem ful vesela, da vama je ratalo.

Naša beba super za dobre izvide.

Nega mi se kopamo 2-3x na teden zato ga vsako jutro umijem s krpico in vodo in namažem z oljem. Sicer mu pa tudi ritko še vedno čistim samo z vodo, robčke uporabim samo ponoči in ko kam gremo.

Bodiji samo 1 imam še na preklop, ostalo vse čez glavo.

Tejci kakšen sedež ste pa nabavili? Jaz Liama ne dajem v pajacku v lupinico. V NKDju sem kupila eno dekico za lupinico, zavijem ga v njo in čez še eno debelo deko in gasa gremo.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
8.1.2011 9:53:07   
tejci1981
Jutro!

Že vstali?user posted image

Leon po zajtrku počiva, zdaj grem izkoristit šanso da mu nohtke na rokicah postrižem, ker ima daljše ko mama,user posted image pa se je spet tresnil po nosu in ima prasko.

Ja, itak! Pa saj bi mi revež umrl od smehauser posted image user posted image . Da ne govorim kok bi se norca iz mene delal.

Pasenje kravic - tudi Leon jih pase samo ko je dobre  volje,... pa vsak dan malo probama, da se navadi.

Emma83 - kupili smo tistega 0-18 kg (cca do 4 let). Evo ga: (upam, da delujeuser posted image )

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
8.1.2011 9:58:17   
naša beba
Emma, fajn da si napisala za čiščenje ritke. Jaz sem tudi samo na vodi, pa včasih prešpricam ponoči in obrišem z nivea robčki. Se mi ne da zmeraj do tople vode ali pa jo imam že na previjalni in pol je ne pustim tam. Zdaj imamo pa že dva dni malo rdečo ritko in par izpuščajev. Bi najbrž bilo pametno, da umijem s kako kamilico, a ne.

user posted image Pa še to me zanima. A ste že kaj urejale dokumente za naše malčke. Ste dale ekstra dokumente delat, al se vpisujejo v naše dokumente?

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
8.1.2011 10:09:26   
ječi12
RRuser posted image  napisala pa ni šlo čez. drek!

pasenje kravic,naš je kr rad,sicer ne predolgo ampak se nč ne pritožuje kr neki časa. drugače pa se mi je dons obrnu iz trebuha na hrbet. sicer je najbrž ponesreči mu ratalo,ampak sva bla in js in on čis paf user posted image

phelps ja tut mene zanima kaj si tok obremenjena s težo svoje miške? sj ne more vsak isto velik bit. pa sj ma prou dobre mere?

sm hotla vpršat ker sedež ste kupil tejči,pa zdj vidm že link. super-pa se notr bolš počuti?

naša beba super za izvide!

Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.1.2011 10:11:09   
ječi12
naša beba sj majo use dokumente sami? davčno,zdravstveno,RL.če hočeš pa osebno jo maraš dat pa delat tko kot svojo-zase.

mi mamo dons točno dva mesca in je naš mali spal prvič 6 ur v kosu. pol pa še 4. tko da sm bla prou vesela. je pa dons prvič kar smo vlažilec meli pravilno vklopljen.mogoče pa res pomaga....

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
8.1.2011 10:28:21   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
naša beba sj majo use dokumente sami? davčno,zdravstveno,RL.če hočeš pa osebno jo maraš dat pa delat tko kot svojo-zase.

Sej to - OI sem mislila. Včasih vem, da smo bli otroci vpisani v potni list staršev. Ampak to res sto let nazaj, ko smo bli še mi majhni.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
8.1.2011 10:34:54   
phelps
Dobro jutro!

Glede pridobivanja teže so me zelo dobro napsihirali še v novomeški porodnišnici, kao dojenje na 2 uri, Neža pa sploh ni hotla zbudit se... Sva morali po 1 tednu celo nazaj user posted image . In potem sem na lastno odgovornost odšla domov, ker sem imela vsega dovolj... Pupa normalno pridobivala, pediatrinja je bila zadovoljna, oni ne user posted image

Danes spala 11 ur user posted image

Razprodaje, moja mantra je tudi ne (zase) in moj bančni račun se prav lepo debeli odkar je Neža na svetu user posted image . Zanjo koristim še bone, ki jih je dobila ob rojstvu (moji sorodniki in znanci so vsi tako pametni, da so prinesli bone, za kar sem jaz zelo hvaležna user posted image )

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
8.1.2011 10:36:43   
ljubljana
baby2 če se bo zadeva ustavila spirajte oko s kamilicami ali fiziološko. Če bi se pa slučajno začelo gnojit tudi drugopa takoj k periatru po mazilo ali kapljice saj je bakterijsko vnetje zelo nalezljivo.

(odgovor članu babi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
8.1.2011 10:44:44   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: phelps
Glede pridobivanja teže so me zelo dobro napsihirali še v novomeški porodnišnici, kao dojenje na 2 uri, Neža pa sploh ni hotla zbudit se... Sva morali po 1 tednu celo nazaj user posted image . In potem sem na lastno odgovornost odšla domov, ker sem imela vsega dovolj... Pupa normalno pridobivala, pediatrinja je bila zadovoljna, oni ne user posted image

Pol te pa razumem, ni čudno, da si štela vsak ml, ki ga je spila.

Dokumenti: mi bomo spomladi verjetno dali narest OI, prej je itak ne bomo rabili.

Tejci a to boste Leona že zdaj dali v ta sedež? Pa a se ga sploh da obrniti v kontra smer vožnje?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
8.1.2011 10:46:23   
Najki
kapesanta zakaj pa popek se z alkohomol? se ji se cedi?

babi2 nasa je imela zdaj par dni gnojcek, pa je slo samo od sebe. sicer pa ja, fiziolosko na zlozenec, pa cistit od zunaj proti nosu. pa naj ji kar izdatno izpere s svojim mlekom in cez cas ocisti s fiziolosko, da se ne bo pacalo. sem se vecjemu pred kratkim s svojim mlekom kapala en dan in se je v dnevu dveh pozdravilo, pa je imel zelo gnojno. ven je sel normalno, samo ne v vrtec, ker je nalezljivo. pa avto ni cist v redu, ker sobe vedno nosijo mimo glave in se dodatno drazijo oci. nam se je dostikrat kaj gnojilo, ce smo sli na daljse voznje in klimo gor, recimo na morje.

Destiny86 sozalje. Sem bila v prav enaki situaciji 2 leti nazaj, samo babica ni uspela docakati vnucka user posted image .

nasa beba jaz bom dala delat osebno, ko bo priblizno sama seela, ce ne bom prej rabila.

jeci a imate Bidovca za P?

Lien je imela ponoci vrocino 38,5 v ritki in kaslja. Kaselj je od sluzi, ki ji tece iz noska v grlo, vrocina je pa padla na 37,4, ceprav je se kar topla na otip. Pa jedla je, samo manj energije ima, sam jo imam tudi jaz na tak dan.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
8.1.2011 10:56:45   
Najki
lien je danes odkrila svoje laske in zdej jih skos lovi in jih drzi, ko gre spat . ji moram najt kaksno majhno igracko za drzat v spanju.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
8.1.2011 11:42:40   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dobro jutro!

Danes spala 11 ur user posted image

Razprodaje, moja mantra je tudi ne (zase) in moj bančni račun se prav lepo debeli odkar je Neža na svetu user posted image . Zanjo koristim še bone, ki jih je dobila ob rojstvu (moji sorodniki in znanci so vsi tako pametni, da so prinesli bone, za kar sem jaz zelo hvaležna user posted image )

Mah, to je bila cela štala, ki bi jo rada čim prej pozabila. Ostaja pa očitno v podzavesti user posted image . Neža se je rodila pokakana že v trebuhu (kljub temu, da sem rodila 5 dni pred rokom), za piko na i je spila še ogromno plodovnice. Takšni dojenčki imajo zelo velike težave na prilagajanje na ta svet... Ful je bila utrujena in je kar spala in spala in spala in bruhala cele tri dni plodovnico in vse kar je pojedla. Sem brala na po drugih forumih, da so večinoma tako težki otroci pravi lenuščki in se kasneje ne redijo tako kot tisti z nižjo porodno težo. Neža se nikoli ne joka, ona se smejka in muva cel božji dan ali spi... Hrano ji moram dobesedno vsiljevat...
Bo že, vse je v glavi pravijo oz. kot bi rekla moja soseda, ki je odlična patronažna sestra: spanc je boljš kt žganc user posted image

Mi se kopamo vsak drugi dan, zjutraj jo pa vsak dan obrišem po obrazku. Tisti dan ko se ne kopamo, pa jo še malo po telesu obrišem in po potrebi namažem z olivnim oljem (če se nabere kje belo v pregibih in po temencih)... Za ven se namažemo z ribjim mazilom, ritke nič, ker je zelo lepa. Obraz je tudi ok, nič mozoljev, lišajev ali česa podobnega...

< Sporočilo je popravil phelps -- 8.1.2011 11:43:47 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
8.1.2011 12:17:23   
ječi12
Najki ja mam user posted image  sm šele zdele po imenu poštudirala zakaj tako vpruser posted image  no evo thats meuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
8.1.2011 12:19:04   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
evo mi smo se stehtali in zmerli pri P in ima pri 2mescih 4960g in 58cm...

Da nisi bila ti danes na tehtanju pri bidovcu? user posted image
Sem se sprasevala, ce poznam Gala s foruma, samo ni na oktobrkah nobenega Gala, na novembrke pa nisem pomislila user posted image .

phelps, potem bom pa se sezam dodala na dnevni seznam user posted image .

aha alarm za vecerjo...

aja tole sm pa spregledala :) jp naš Gal :)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
8.1.2011 12:47:00   
philadelphia

Živjo!
Sem hotla že včeraj sporočit, pa nikakor ni šlo. Na pregled sem čakala več kot 2 uri user posted image , sem čist popizdla, pa je G rekla, da ona skoz dela in da ne more nič naredit. Ma ja, mal naj bo hitrej, pa bo. Vedno ista pesem. Pol sem ji pa rekla, da imam otroka doma in da me boli spodaj, če tolk časa sedim in potem sem ji razložila še štorijo o pozabljenem tamponu in je bla čist šokirana. Mi je kr antibiotike začela pisat. Pa vprašala me je, če nameravam še imet otroke. user posted image  No potem sem jo pa malo ustavila in ji rekla,da naj mi pregleda kri, ker sem imela železove tablete po porodu in se je odločila, da bi blo pa fajn tud levkocite preverit, če sploh rabim antibiotik. Potem pa je sledil še pregled in UZ. Na srečo je vse OK, imam ovulacijo, tak da lahk pričakujem M v roku 14 dni. Naj bi bila rahlo povešena maternica, ampak nič hujšega. Zakaj imam manjše sramne ustnice ne ve, mogoče so mi jih na not zašil user posted image  (al naj se človek smeje al joče še ne vem, to so pa odgovori). Zakaj me tišči v sramnici navdol ni jasno (verjetno polno črevesje). Ah lej sploh mi ni nič jasno. So me pa na ozko zašil. Aja kri pa super in nimam antibiotikov. Mi je pa ponujala kontracepcijske tablete Cerazzete. PA ne vem al ja al ne. Mogoče bodo kr kondomi aktualni.

V glavnem verjetno bom poiskala kakega drugega G, ker s tole nisem zadovoljna že od nosečnosti dalje. Imate kak predlog za dobrega G v LJ? Pa da ni treba sto ur čakat na pregled, tak kot pri moji.

Izcedek iz očesa ima tudi moja punca in naj bi bil kriv pomanjšan cevovod (al neki tazga), pucat ji ga moram s fiziološko in masirat pri nosni kosti, da izboljšujemo stanje in pa pucamo to cevko.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
8.1.2011 12:51:54   
simonmojca
zdravo

na hitro pozdravim in vprašam vprašanje, ki je bilo že 100x zastavljeno user posted image  pa vseeno zdaj ga rabim

zanima me katere kapljice (avstriske, italjanske ali slo) so primerljive z AD3, da imajo vso sestavo (vitamine) iste in NE povzročajo krčev.

Da bom mesec in pol uporabljala une pol pa na ad3 prešaltam, ker moja p. je malo zme..na user posted image  in bolj kot ji razlagam, da ima moj user posted image  krčke že tako, bolj ona vstraja na teh user posted image , sploh mi noče dat drugih, reče mi naj preneham za 1teden in spet jovo na novo user posted image .
Ko sem pa rekla, da bi počakala, da krčki minejo me je pa skoraj napizdila, da to pa boknedaj, ker gleda ogromno starejših otrok, ki niso jemali kaplic in imajo zaradi tega bolj švoh kosti (rahitis) in morajo kot starejši jemati kaplice (učinek pa ni isti kot pri majhnih)

se pišemo kasneje, ko bo kaj časa user posted image
pri nas pestro - imamo krčke, katere upam, da se umirjajo. Zelo slabo spi zaradi krčkov, se kar v spanju začne napolno jokat, da se zbudim in ga moram potolažiti in pol spi dalje-revček in je pol zelo utrujen.
Sva pa veliko odsotna od doma oz. ko se končno zjutraj zbudiva (okrog 10h) rabiva 2h da se oba popolnoma zrihtava user posted image , pol greva pa na špancir in na obisk k moji mamici pol sva pa pri njej dokler moj ne pride po naju iz službe....

LP

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?