|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
7.1.2011 7:48:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan, daj nam no kako sliko Luke in Lie privošči user posted image user posted image  

Jaaaaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
7.1.2011 7:49:10   
KOKICA32
Dobro jutro!

PRVAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

PEEETEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
7.1.2011 7:52:44   
KOKICA32
Spali smo odlično! Sedaj pa ne vem, če zaradi pojštra (vzglavnika user posted image ). Sem mu dala mojega in je spal skoraj nepremično do jutra. DO sedaj je imel tsitega otroškega, malega. Čez vikend še testiram z mojim, potem pa v nakup.user posted image user posted image user posted image

Danes bom bolj malo na RR, ker med službo ne bom v pisarni, temveč se grem privajati na sodišče. user posted image Malo me že živčki dajejo in me je strah a mislim, da sem se okej pripravila. Poročam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
7.1.2011 8:58:36   
Tulipan12
Dobro jutro!

JAAAAAAAAA, RES JE PETEKKKKKKK IN PLUS ZUNAJ, KAR POMENI, DA BOMO PROBALI PRVI SPREHOD! Lia bi rekla: JUPEJ!user posted image user posted image user posted image user posted image

KOKICA itak, da si pripravljena, GO, GIRL!!!user posted image  Držim pesti, da trema mine in razturaš!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
7.1.2011 9:04:33   
Tulipan12
PERSIDA danes je vaš dan, sploh ne vem kaj naj komentiram, kot samo to, da te občudujem in spoštujem, koliko srca in požrtvovalnosti je v tebi in verjamem, da ti tvoja sončka vsak dan z nasmehom vračata vso ljubezen in zahvalo za tvoj trud in skrb, da sta postala to, kar sta - mala navihana, radovedna fantiča, ki se bosta danes drenjala pri svoji drugi tortici, pihala svečki in vtikala male prstke v sladko smetano! Uživajte dan, maksimalno!user posted image user posted image user posted image

ANŽE IN TOMAŽ VSE, VSE, VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE ZA VAJU! POLJUBČKI OD NAS!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
7.1.2011 9:13:54   
Tulipan12
Punce, ker sem malo bolj priklenjena na stanovanje in imam zelo malo časa za okoli laufat, kaj veste kaj, če so otroški čevlji kaj znižani, recimo v Cicibanu al pa Geox al kaj takega? Da se ne matram in iščem okoli... saj sploh ne vem, kaj iščem, ampak imam občutek, da so ji ti, ki jih ima sedaj, premali, ker jih noče več nosit..

Neposredna povezava do sporočila: 3631
7.1.2011 10:34:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Punce, ker sem malo bolj priklenjena na stanovanje in imam zelo malo časa za okoli laufat, kaj veste kaj, če so otroški čevlji kaj znižani, recimo v Cicibanu al pa Geox al kaj takega? Da se ne matram in iščem okoli... saj sploh ne vem, kaj iščem, ampak imam občutek, da so ji ti, ki jih ima sedaj, premali, ker jih noče več nosit..
nebi vedela, žal-

Če bo tak toplo kot je danes, ji kupi kar teniske user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3632
7.1.2011 10:35:15   
tasa_m
Tomaž in Anže, ob 2. svečki vse najboljše.
user posted image

Imata najboljšo mamico na svetu zato vse najboljše tudi tebi mami! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
7.1.2011 10:36:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Spali smo odlično! Sedaj pa ne vem, če zaradi pojštra (vzglavnika user posted image ). Sem mu dala mojega in je spal skoraj nepremično do jutra. DO sedaj je imel tsitega otroškega, malega. Čez vikend še testiram z mojim, potem pa v nakup.user posted image user posted image user posted image

Danes bom bolj malo na RR, ker med službo ne bom v pisarni, temveč se grem privajati na sodišče. user posted image Malo me že živčki dajejo in me je strah a mislim, da sem se okej pripravila. Poročam.

Lija že dooolgooo spi na velikem pojštru. Mali ji ni in ni pasal.

GO, GO GIRL. RAZTURALA BOŠ!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
7.1.2011 13:14:47   
KOKICA32
Sem že nazaj in bilo je vse okej. Krst je torej za mano.user posted image user posted image user posted image Sem pa imela kar tremo, mrzle in tresoče roke, še sreča, da se mi ni tresel tudi glas.user posted image

Hvala, punce, za vzpodbudne besede!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.1.2011 13:20:18 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
7.1.2011 13:23:15   
KOKICA32
Draga Anže in Tomaž!

Ob vajinem 2. rojstnem dnevu vama želim veliko zdravja, lepih trenutkov, veliko sončnih dni, skakanja po okenskih policah, veliko raziskovanj in še naprej ostanita naša pridna marčevska bavca!

Mamici Persidi pa pošiljam tisoč poljubčkov in objemčkov!

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
7.1.2011 13:30:41   
ema tiara
BAVCA MALAuser posted image , ZDAJ ZE VELIKAuser posted image VSE NAJ NAJ NAJ ZA DRUGO SVECKO...IN SEVEDA MAMICIuser posted image ...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
7.1.2011 14:10:09   
KOKICA32

Ne znam pomagati, ker jih to zimo več ne bomo kupovali.

Neposredna povezava do sporočila: 3638
7.1.2011 14:18:43   
trezika
DRAGA ANŽE IN TOMAŽ, pa seveda SUPER - MAMI PERSIDA...iskrene čestitke ob dopolnjenem drugem letu....obilo, obilo zdravja, sreče ter razigranosti.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
od nas treh user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
7.1.2011 14:31:31   
KOKICA32
Trezika, kako kaj tvoja opeklina?

Prideta v nedeljo k bavcema?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
7.1.2011 18:58:38   
Najaa

Vse je znižano ja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3641
7.1.2011 18:59:20   
Najaa
Tomaž in Anže user posted image user posted image vse najboljše za 2. rojstni dan. Mami tebi pa objemček.... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
7.1.2011 19:44:52   
trezika

super sem...hvala.... mogoče se mi bo poznala mala brazgotina, ampak nič hudega... ja pridema.... se vidimo ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
7.1.2011 20:07:51   
MalaČebelica
Dober večer drage moje.

Da se nakratko javim. Nekatere, ki spremljate FB veste, da smo imeli kar pester december in se ta nadaljuje v pester januar - kar se bolezni tiče.

Nisem še uspela čestitati Tulipanu za povečano družinico. Tak da čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še Persidi in bavcema za dvojkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nas v nedeljo žal ne bo, ker smo še vedno na antibiotikih.

Upam, da ste ostali bolj zdravi. Aja pa seveda nisem niti voščila srečnega pa zdravega, ker me ni bilo nič tukaj na RR. Tak da srečnega pa zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
7.1.2011 20:23:07   
MalaČebelica
Pa kdo je zdaj noseč in kdo se bo poročil. Naj mi nekdo na mail napiše, ker jaz več nič ne vem pa me firbec mantra ko hudič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
7.1.2011 21:22:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

super sem...hvala.... mogoče se mi bo poznala mala brazgotina, ampak nič hudega... ja pridema.... se vidimo ne?

Uf, si imela srečo, res! Samo,da je vse okej.

Se vidimo! Kdaj bosta tam?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
7.1.2011 21:23:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Pa kdo je zdaj noseč in kdo se bo poročil. Naj mi nekdo na mail napiše, ker jaz več nič ne vem pa me firbec mantra ko hudič user posted image user posted image user posted image

Še vedno nič ne vemo....sedaj je že tak poročena, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
7.1.2011 21:24:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober večer drage moje.

Da se nakratko javim. Nekatere, ki spremljate FB veste, da smo imeli kar pester december in se ta nadaljuje v pester januar - kar se bolezni tiče.

Nisem še uspela čestitati Tulipanu za povečano družinico. Tak da čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še Persidi in bavcema za dvojkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nas v nedeljo žal ne bo, ker smo še vedno na antibiotikih.

Upam, da ste ostali bolj zdravi. Aja pa seveda nisem niti voščila srečnega pa zdravega, ker me ni bilo nič tukaj na RR. Tak da srečnega pa zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pozdravljena!

Kaj pa je s Klaro? user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej ven s temi AB!

Pa tudi tebi vse lepo v tem letu!user posted image Škoda, da se ne vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3648
7.1.2011 21:26:40   
KOKICA32
Pa dober večer!user posted image

Sedaj sem razdirala smrečico, pa vso ostalo novoletno dekoracije in vse možne lučke sem snela. Pa en velik kaktus sem malo poštimala,...sedaj pa srkam čokoladni liker in čakam, če katera pride. Sem sama doma, pa mi je malo dolgčas!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
7.1.2011 22:13:30   
Najaa
Evo Kokič, sam da zaštartam svomo metlo pa priletiiiiiiim. user posted image Uf, jaz sem tud sama, če ne štejem uspavane lepotičke Nike v svoji posteljici. Tija je na kratkih počitnicah, moj pa dela. Sem misla it danes žurat pa so se mi plani podrli. user posted image Ah pa drugič, sej je še čas.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?