Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 7:48:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan, daj nam no kako sliko Luke in Lie privošči Jaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 7:49:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! PRVAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! PEEETEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 7:52:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spali smo odlično! Sedaj pa ne vem, če zaradi pojštra (vzglavnika ). Sem mu dala mojega in je spal skoraj nepremično do jutra. DO sedaj je imel tsitega otroškega, malega. Čez vikend še testiram z mojim, potem pa v nakup. Danes bom bolj malo na RR, ker med službo ne bom v pisarni, temveč se grem privajati na sodišče. Malo me že živčki dajejo in me je strah a mislim, da sem se okej pripravila. Poročam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 8:58:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! JAAAAAAAAA, RES JE PETEKKKKKKK IN PLUS ZUNAJ, KAR POMENI, DA BOMO PROBALI PRVI SPREHOD! Lia bi rekla: JUPEJ! KOKICA itak, da si pripravljena, GO, GIRL!!! Držim pesti, da trema mine in razturaš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 9:04:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
PERSIDA danes je vaš dan, sploh ne vem kaj naj komentiram, kot samo to, da te občudujem in spoštujem, koliko srca in požrtvovalnosti je v tebi in verjamem, da ti tvoja sončka vsak dan z nasmehom vračata vso ljubezen in zahvalo za tvoj trud in skrb, da sta postala to, kar sta - mala navihana, radovedna fantiča, ki se bosta danes drenjala pri svoji drugi tortici, pihala svečki in vtikala male prstke v sladko smetano! Uživajte dan, maksimalno! ANŽE IN TOMAŽ VSE, VSE, VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE ZA VAJU! POLJUBČKI OD NAS!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 9:13:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
Punce, ker sem malo bolj priklenjena na stanovanje in imam zelo malo časa za okoli laufat, kaj veste kaj, če so otroški čevlji kaj znižani, recimo v Cicibanu al pa Geox al kaj takega? Da se ne matram in iščem okoli... saj sploh ne vem, kaj iščem, ampak imam občutek, da so ji ti, ki jih ima sedaj, premali, ker jih noče več nosit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 10:34:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, ker sem malo bolj priklenjena na stanovanje in imam zelo malo časa za okoli laufat, kaj veste kaj, če so otroški čevlji kaj znižani, recimo v Cicibanu al pa Geox al kaj takega? Da se ne matram in iščem okoli... saj sploh ne vem, kaj iščem, ampak imam občutek, da so ji ti, ki jih ima sedaj, premali, ker jih noče več nosit.. nebi vedela, žal- Če bo tak toplo kot je danes, ji kupi kar teniske
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 10:36:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spali smo odlično! Sedaj pa ne vem, če zaradi pojštra (vzglavnika ). Sem mu dala mojega in je spal skoraj nepremično do jutra. DO sedaj je imel tsitega otroškega, malega. Čez vikend še testiram z mojim, potem pa v nakup. Danes bom bolj malo na RR, ker med službo ne bom v pisarni, temveč se grem privajati na sodišče. Malo me že živčki dajejo in me je strah a mislim, da sem se okej pripravila. Poročam. Lija že dooolgooo spi na velikem pojštru. Mali ji ni in ni pasal. GO, GO GIRL. RAZTURALA BOŠ!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 13:14:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem že nazaj in bilo je vse okej. Krst je torej za mano. Sem pa imela kar tremo, mrzle in tresoče roke, še sreča, da se mi ni tresel tudi glas. Hvala, punce, za vzpodbudne besede!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.1.2011 13:20:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 13:23:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Draga Anže in Tomaž! Ob vajinem 2. rojstnem dnevu vama želim veliko zdravja, lepih trenutkov, veliko sončnih dni, skakanja po okenskih policah, veliko raziskovanj in še naprej ostanita naša pridna marčevska bavca! Mamici Persidi pa pošiljam tisoč poljubčkov in objemčkov!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 13:30:41
|
|
|
|
ema tiara
|
BAVCA MALA , ZDAJ ZE VELIKA VSE NAJ NAJ NAJ ZA DRUGO SVECKO...IN SEVEDA MAMICI ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 14:10:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, ker sem malo bolj priklenjena na stanovanje in imam zelo malo časa za okoli laufat, kaj veste kaj, če so otroški čevlji kaj znižani, recimo v Cicibanu al pa Geox al kaj takega? Da se ne matram in iščem okoli... saj sploh ne vem, kaj iščem, ampak imam občutek, da so ji ti, ki jih ima sedaj, premali, ker jih noče več nosit.. Ne znam pomagati, ker jih to zimo več ne bomo kupovali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 14:18:43
|
|
|
|
trezika
|
DRAGA ANŽE IN TOMAŽ, pa seveda SUPER - MAMI PERSIDA...iskrene čestitke ob dopolnjenem drugem letu....obilo, obilo zdravja, sreče ter razigranosti.... od nas treh
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 14:31:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika, kako kaj tvoja opeklina? Prideta v nedeljo k bavcema?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 18:58:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, ker sem malo bolj priklenjena na stanovanje in imam zelo malo časa za okoli laufat, kaj veste kaj, če so otroški čevlji kaj znižani, recimo v Cicibanu al pa Geox al kaj takega? Da se ne matram in iščem okoli... saj sploh ne vem, kaj iščem, ampak imam občutek, da so ji ti, ki jih ima sedaj, premali, ker jih noče več nosit.. Vse je znižano ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 18:59:20
|
|
|
|
Najaa
|
Tomaž in Anže vse najboljše za 2. rojstni dan. Mami tebi pa objemček....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 19:44:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika, kako kaj tvoja opeklina? Prideta v nedeljo k bavcema? super sem...hvala.... mogoče se mi bo poznala mala brazgotina, ampak nič hudega... ja pridema.... se vidimo ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 20:07:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dober večer drage moje. Da se nakratko javim. Nekatere, ki spremljate FB veste, da smo imeli kar pester december in se ta nadaljuje v pester januar - kar se bolezni tiče. Nisem še uspela čestitati Tulipanu za povečano družinico. Tak da čestitke Pa še Persidi in bavcema za dvojkico Nas v nedeljo žal ne bo, ker smo še vedno na antibiotikih. Upam, da ste ostali bolj zdravi. Aja pa seveda nisem niti voščila srečnega pa zdravega, ker me ni bilo nič tukaj na RR. Tak da srečnega pa zdravega
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 20:23:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Pa kdo je zdaj noseč in kdo se bo poročil. Naj mi nekdo na mail napiše, ker jaz več nič ne vem pa me firbec mantra ko hudič
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 21:22:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika, kako kaj tvoja opeklina? Prideta v nedeljo k bavcema? super sem...hvala.... mogoče se mi bo poznala mala brazgotina, ampak nič hudega... ja pridema.... se vidimo ne? Uf, si imela srečo, res! Samo,da je vse okej. Se vidimo! Kdaj bosta tam?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 21:23:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa kdo je zdaj noseč in kdo se bo poročil. Naj mi nekdo na mail napiše, ker jaz več nič ne vem pa me firbec mantra ko hudič Še vedno nič ne vemo....sedaj je že tak poročena, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 21:24:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dober večer drage moje. Da se nakratko javim. Nekatere, ki spremljate FB veste, da smo imeli kar pester december in se ta nadaljuje v pester januar - kar se bolezni tiče. Nisem še uspela čestitati Tulipanu za povečano družinico. Tak da čestitke Pa še Persidi in bavcema za dvojkico Nas v nedeljo žal ne bo, ker smo še vedno na antibiotikih. Upam, da ste ostali bolj zdravi. Aja pa seveda nisem niti voščila srečnega pa zdravega, ker me ni bilo nič tukaj na RR. Tak da srečnega pa zdravega Pozdravljena! Kaj pa je s Klaro? , da bo čimprej ven s temi AB! Pa tudi tebi vse lepo v tem letu! Škoda, da se ne vidimo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 21:26:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa dober večer! Sedaj sem razdirala smrečico, pa vso ostalo novoletno dekoracije in vse možne lučke sem snela. Pa en velik kaktus sem malo poštimala,...sedaj pa srkam čokoladni liker in čakam, če katera pride. Sem sama doma, pa mi je malo dolgčas!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.1.2011 22:13:30
|
|
|
|
Najaa
|
Evo Kokič, sam da zaštartam svomo metlo pa priletiiiiiiim. Uf, jaz sem tud sama, če ne štejem uspavane lepotičke Nike v svoji posteljici. Tija je na kratkih počitnicah, moj pa dela. Sem misla it danes žurat pa so se mi plani podrli. Ah pa drugič, sej je še čas.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?