maggie27
|
Ojla še vedno so !! ČESTITKE Živa25 in brcica!!!!!!!!! Joj, z živo25 sva imele na isti dan PDP in očitno men tud ne bo ratal takrat rodit. Sem včeraj zvečer prišla s CTG-ja in pregleda. Nič še ne kaže da bo kmalu. Moja G pravi da je še ful visoko in da ga bo treba dol spravit in sicer z naslednjo domačo nalogo: vsak dan sex in hoja po stopnicah . Ne boste verjel, moj ni čist nič navdušen nad ta prvim delom. Drugače pa je rekla da če ne bo nič v naslednjih dneh mi 18.1. sproži porod s svečkami. Imam pa jaz tud povišan pritisk - ta spodnjo vrednost, sicer menda nič kritičnega, sam se bo treba pazit. Naslednji CTG in pregled imam 10.1., en dan pred PDP-jem. Včeri ni nič "dol" pogledala, ker se je že na CTG-ju vidl da nič ne dogaja, upa pa da ko me bo v ponedeljek pogledala, da bom odprta 2 cm - ja, jaz tud upam!!! Glede tašč se pogovarjate: moja je tud taka da se sploh več ne sekiram ampak se ji še sam smejim. Samo ene par primerov: ko sva ji povedala da sem noseča (njen prvi vnuk bo to) nama sploh ni čestitala, ampak je rekla da zdele to za njo ni glih pravi cajt da imava midva otroka in naj se raje njenim težavam (ki jih je mnogo, verjemte!!!!!!) posvetimo kot moji nosečnosti Jaz, moj in njegov brat smo jo gledal kot da je z Marsa padla.....Ji je rekel moj, da vsaj čestita nama pa lahko.... No, potem sva ji povedala da bo in je rekla isto kot pri br27, da ŠKODA da ni , da je že ona imela dva fanta in njena sestra tud in da še vedno upa da bi bila punčika. Zraven je dodala, da itak ve da njen sin samo fante zna delat Je pa gospa invalidsko v penziji, ker je slabovidna (zaradi ene bolezni), zato tudi nima izpita za avto. In hoče da ji bova dala tamalega, da ga bo ona okol po cesti vozila; sva ji rekla da sama ga zaradi svojega stanja ne bo mogla (enkrat mi je psa peljala na sprehod, ker je tolk težila da ga hoče sem ji popustila: psa ji je avto zbil - hvalabogu nič hujšega ni blo z njim), da ko bo eden od naju zraven pa lahko. No in zdej okol govori kolk sva nesramna (sploh jaz), da ji nič ne bova dovolila biti z vnukom in se dela ubogo. Aja, pa še to: ko sva se poročila ni niti enkrat vprašala če kaj rabiva za pomagat (pečt piškote, pospravit, itd...) , dala ni niti ficka zraven (moji in midva smo vse plačali), darila nisva dobila od nje, in ene stokrat nama je rekla da sploh ne misle pridt ker nima kej za oblečt. Pol je pa še mojim staršem zamerila, ker je niso mogli peljat na civilno poroko, ker so imeli avto do stropa naložen z darilci, šampanjcem, piškoti,...tko da sva mogla za njo najt poseben prevoz... Zdej ko je bilo novo leto so mi vsi zaželel enga zdravega otročička, ona pa mi reče da upa da bom čimprej po porodu shujšala, ker sem tole pa že preveč debela. Ajooooooj kolk sem se razpisala, sam ste glih fajn temo odprle, pa da mal pozabim da moram it rodit A je katera razmišljala o Ultvi? Tiste ki ste v Lj rodile, a je katera zaprosila zanjo? Čuvajte se!!!
|