Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 8.12.2010 23:24:26
|
|
|
|
željica
|
Pozdravljene še z moje strani! Imam podobne probleme kot ve. Sicer mi M zamuja komaj 3.dan in tester sem naredila že 2x včeraj in 1x danes zjutraj in 3x neg. S partnerjem se trudiva 11 mesecev zato sva še bolj na trnih. Na vc hodim vsakih 10 min. a o M ne duha ne sluha. V jajčnikih me je špikalo kot pred M in vse PMS-e sem imela. Včeraj me je sicer še malo bolelo v jajčnikih a manj. Ne vem ali je to že psiha ampak imam "nosečniške tegobe". Slabost, vrtoglavica, na momente bi pojela še in še že naslednjič sem lačna pa mi hrana sploh ne diši. Kaj naredit? Prosim vas za kak nasvet! Hvala!
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 9.12.2010 12:18:34
|
|
|
|
abab
|
Pozdravljena. Mislim da tu neboš dobila odgovora, ker vse samo postavljamo vprašanja žal odgovor pa nobena ne pozna. Res pa da bi lahko tiste odgovorile, ki so tu že sodelovale, kaj se je potem zgodilo. Sama sem že pisala in nisem dobila nobenega odgovora. Sedaj sem 49 dan po menstruaciji. Jutri mam ginekologa in bomo vidli kje je problem, no če bomo!
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 13.12.2010 8:36:25
|
|
|
|
sover
|
abab, kako je bilo pri zdravniku? Jaz imam namreč podobno situacijo in moram poklicat G za pregled...
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 13.12.2010 13:45:03
|
|
|
|
abab
|
Živjo. Pri zdravniku naslednje. Noseča v sedmem tednu, če pa računamo po menstruaciji bi pa bla v osmem. Torej je prišlo do oploditve kasneje in je bil zato test 30 dan negativen, bi ga bilo treba ponovit kasneje samo da ga nisem. Lp
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 13.12.2010 13:59:57
|
|
|
|
sover
|
Hvala za hiter odgovor! Se bom takoj naročila na pregled.
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 13.12.2010 14:53:48
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: abab Živjo. Pri zdravniku naslednje. Noseča v sedmem tednu, če pa računamo po menstruaciji bi pa bla v osmem. Torej je prišlo do oploditve kasneje in je bil zato test 30 dan negativen, bi ga bilo treba ponovit kasneje samo da ga nisem. Lp ejjjjj!!!!!! čestitke, mami uživaj v
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 13.12.2010 16:20:19
|
|
|
|
abab
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 14.12.2010 11:36:09
|
|
|
|
Katte
|
Čestitke še od mene .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 14.12.2010 15:00:32
|
|
|
|
sover
|
Bila sem na pregledu in mi je zdravnica povedala, da nisem noseča. Načeloma ni nič narobe (fizično), tako da ni panike. Povedala je tudi, kdaj bo naslednja . Zanimivo je blo bolj to, ko mi je rekla, da se za aktivno prizadevanje za zanositev šteje, če je akcija vsaj vsak 2. ali 3. dan! To je pa kar precej pogosto - huda verjetnost, da te hitro mine takšna "industrija". Amapak brez muje se še čevelj ne obuje ... menda.
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 21.12.2010 13:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene jaz bi imela eno uprašanje. mi zamuja 10 dni, v petek sem naredila test in je bil negativen. Po kolikem času naj bi se test ponovil. . abab. . koliko časa je tebi zamujala in ti je test pokazal negativno??
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 22.12.2010 14:33:23
|
|
|
|
abab
|
Živjo. Jaz sem test delala 28 in 30 dan ali nekak tako. In ker sta bila negativna več nisem poskušala. Lp
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 23.12.2010 8:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za odgovor. . danes sem ponovila test in je negativem. . upam da se kmal prikaže ta pa ravno ta mesec . . sva se odločla da počakava decembrsko pol začneva delat na drugem no se bo že prkazale enkrat tebi abab pa iskrene čestitke pa čim lepšo
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 23.12.2010 16:16:21
|
|
|
|
smeška83
|
Mam jest podobne težave... moje M od nikoder, pa ravno sedaj, ko sem na trnih za IVF. Nej se že prikaže, no
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 27.12.2010 19:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kolk ti pa zamuja. . a test si naredila Jaz sem pa učeraj opazila par rdičih madežev-nitk na wc parirju, danes pa čist mal krvi. . drgač imam bolečino v jajčnikih, kot med O, ki bi jo tudi morala imet v teh dneh, če bi dobila točno A je možno da bi imela ovulacijo, glede na to da nisem imela enega ciklusa . . imela sem jo 12.11.,tako da bi jo morala dobiti 12.12.. . . Mal 'glupo' uprašanje, ampak....?
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 28.12.2010 9:04:24
|
|
|
|
Mirelika
|
živjooo...jst bi morala dobit M u nedeljo ćez noč pa je še ni...učeri sm zjutrej nrdila test in je negativn tok da ni niti M niti pluska..kaj da delam še mau počakam pa nrdim še enkrat test??
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 28.12.2010 12:12:27
|
|
|
|
Katte
|
Mirelika, prav razmišljaš. Ni prijetno, ampak najbolje je, da počakaš par dni, če ne pride prej . Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 28.12.2010 16:15:24
|
|
|
|
Mirelika
|
sm ga morala dans nrdit še enkrat hehe je biu negativn..zdej bom pa res počakala par dni pa bomo vidli al bo pršla M al bp pa na testu kej novga...vam sporočiimm!!
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 28.12.2010 16:38:14
|
|
|
|
witch
|
Mirelka za naslednji test še počakaj kak dan več. Ker gre samo denar v nič. Meni je zamujala že 20 dni... Naredila dva testa, ki sta bila negativna. Mi je takrat G rekla, da prvi testi naj naredim kar hitro, za naslednjega pa naj počakam kak mesec. Držim pesti, da če je pikica, da se pokaže, če ne, pa naj M hitro pride, da lahko greš v nove boje.
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 28.12.2010 17:09:34
|
|
|
|
dory
|
Midva sva tudi počasi začelat na otročku. Upam,da bo. Imamo pa enega že doma :)
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 28.12.2010 19:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mirelika sm ga morala dans nrdit še enkrat hehe je biu negativn..zdej bom pa res počakala par dni pa bomo vidli al bo pršla M al bp pa na testu kej novga...vam sporočiimm!! poznam to. . jaz bi ga lahko tudi delala vsaki dan. . . kar počaki kašen tedn. držim pesti. . No moj se je pa le prikazal. . še en tedn počakam da gre mimo, pol pa in upat da nebo kot v prvo, je blo treba čakat 2let, ,
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 30.12.2010 21:01:47
|
|
|
|
Mirelika
|
iiii ful vam hvala na odgovorih...ampak me je dans zjutri pričakala M tok da.. sm da čim prej mine da začnemo na novo :P
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 4.1.2011 9:18:42
|
|
|
|
aurigaš
|
Pozdravljene :) Sem že tako neučakana, ni in ni menstruacije..mislite da bi bil že čas da pokličem svojo ginekologinjo? Prvi dan zadnje sem imela 30.10.2010 (takrat prenehala z jemanjem kt) od takrat pa samo nekajkrat karvave izcedke. Test je bil negativen 14 dni nazaj. Zelo si želiva tako da je čakanje še toliko bolj .
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 4.1.2011 9:25:23
|
|
|
|
pizmovka
|
Ojla Ko sem sama pred leti prenehala z jemanjem kt (po 6 letih), sem imela skoraj 2 leti cikluse čisto zmešane. Menstruacije so bile grozno neredne, najdlje je bilo mislim da skoraj 2 meseca med zaporednima menstruacijama. Tako, da je pri tebi lahko tudi tak razlog ... boš videla. Vseeno pa držim pesti, da je kaj drugega ... Srečno
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 4.1.2011 10:52:47
|
|
|
|
aurigaš
|
Oila, hvala za odgovor! Si imela kakšne probleme pri zanositvi glede na tvoje neredne menstruacije? V kolikem času vama je uspelo ?
|
|
|
|
RE: menstruacije ni, test negativen 5.1.2011 22:20:40
|
|
|
|
lakaya
|
hej bejbike Vidim, da nas je polno z enakim problemom. aurigaš meni je v prejšnji uspelo zanosit prvi mesec po prenehanju jemanja KT (Diane), vendar je test BC šele 35 dan ciklusa pokazal Trenutno pa s5 delamo na , sem prej nehala jemat KT pa sva 2 meseca pazila, pol pa na polno. prvi 2 M sem imela na 30 in 32 dan, zdej je pa že 36 dan ciklusa, testi negativni (tudi krvni narejen včeraj) M pa še ni. Se tolažim, da je po KT še neki časa zmešnjava, tako da je možno, da pride O zelo zelo pozno in zato teste vseeno nardimo še prezgodaj. žal bo treba biti kar potrpežljiv in upat na najboljše. js zdej ne nardim nobenga testa do nasl vikenda!!! ju3 bom edin poklicala G, če me hoče z UZ mal počekirat, če je vsaj z jajčniki vse ql. Srečno pa velik
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?