|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
5.1.2011 10:53:09   
pinky86
Talika mislim da je kar bolj točno na 15. v mesecu..ufff kje je še to user posted image jaz sem dobivala plačo na 5. v mesecu - DANES!! No sej, za tistih 7 dni pred porodniško v decembru, bi mi mogli dons nakazat...ostalo pa potem...

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.1.2011 10:58:12   
pika27
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

punce, ki ste že prejele porodniško nadomestilo - do katerega datuma v mesecu se navadno izplača porodniška? da ne bom vsak dan gledala na klik-u ali je že nakazana? verjetno nekje do 15.-tega v mesecu, a ne? 

Ponavadi 15. al pa kakšen dan prej. Dobiš pa prej izračun domov (tko k pri plači) in na tistem tudi piše, kateri dan točno bo izplačilo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.1.2011 11:00:36   
Putka
Na CSD strani (www.csd-lj-siska.si) je čisto za vsak mesec napisano, je pa med 12.-15., ja. Jaz sem pa plačo 28. v mesecu dobivala, tako da ta mesec razen za 4 dni v decembru ne bo ničuser posted image . Suša do sredine februarja..

Špica, ful lep nov avatar imašuser posted image

Jaz pa že eno uro youtube poslušam, sem en link odprla, zdaj pa stare "jugoslovanske" videospote gledam.. Praslovan in podobneuser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 11:00:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.1.2011 11:00:59   
jmpolona
Tudi jaz imam danes rok - pa tudi nič ne kaže na akcijo. Bo tudi verjetno zamudnik.
Čeprav dneva še ni konec!! user posted image
Glede porodniške - tule so termini za leto 2011 -
http://csd-smarje.com/index.php?option=com_content&task=view&id=100&Itemid=72

Gledaš pod kratico SN - je pa večinoma do 15. v mesecu.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.1.2011 11:45:22   
Katja85
jeeeej!! user posted image user posted image user posted image bravo Glicinija! zdaj mi je kr na jok šlo ko sem prebirala o občutkih in dojenju... ojej! cmerasta baba...kaj hočem user posted image user posted image user posted image
ja, danes pa vas je veliko "potencialnih kandidatk" hihi. jaz imam v soboto pdp, upam da grem prej rodit...čeprav nič ne kaže na to. user posted image
no, vse dobro vam želim, vsem skupaj.

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.1.2011 12:08:59   
pinky86
jmpolona hvala za link user posted image Ja sej, 15. pride na soboto, tko da bodo izplačila na petek...NASLEDNJI PETEK ŠELE buuu user posted image

Mene je že mož preverjal, če se kej dogaja hehe baje so stavili v službi kdaj bo jao jao user posted image Pa oči me že od božiča vsak dan kliče, kako sem, pa če kej dogaja hehe pa stara mama od moža, je že čist neučakana, po prvič prababica user posted image Pa včeraj kolegice, pa sms-i skos... kok so luštni pa pozorni user posted image Ste ve tut "skos" na telefonu zdaj??

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.1.2011 12:11:02   
dramica
Kaj pa je zdaj to da nobene nič ne vleče v P.?Bomo vse na1x?Tudi luna ni nič pomagala.Pri meni itak zatišje saj imam še kar 14dni do pdp-ja.No bomo vidl kaj bo ju3 na prregledu..ampak po zadnjih2dneh..ne bo še1 mes. ničuser posted image .Mali vejo da je zuni mraz in da jim all inclusive nudi vse potrebno ampak 1x bojo ratal firbčni kaj zunaj bušijev dogaja.

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.1.2011 12:21:31   
darchy82
Mogoče pa naši user posted image čakajo na polno luno, ampak mislim da je šele okoli 19. Če ne prej, bodo takrat vse P polno zasedene.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.1.2011 12:25:44   
dramica
darchy ja,19.na moj pdpuser posted image torej še 14dniuser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.1.2011 12:26:59   
_CiCika_
Katastrofa… napišem cel spis pa me ven vrže. user posted image No zdaj sem pa u wordu še 1x napisala pa sam kopirala...
Živa25 veliko sreče danes, če že nisi med srečnicami, ki že cartajo v svojem naročju svojega user posted image . user posted image
Glicinija lepo je za prebrat take lepe novičke. Da bi vam šlo še naprej tako super kot do sedaj. user posted image
Pinky86 ja tudi pri meni je nekako tako, s tem zasliševanjem če še vedno nič ni, pa kdaj bo itd. So drugi bolj neučakani kot jaz. user posted image

Kako je pa z vami, ki imate danes rok? Ste še vse doma? Se pri kateri že kaj dogaja? Dajmo, dajmo, navijamo za vas in držimo pesti da boste kmalu držale v naročju svoje čudeže. user posted image

Pri meni pa še tudi nič ne kaže da bi hotel iti tale naš mali kaj ven. Sicer mam rok v soboto, pa vendar. Tako ali tako bi nas večina raje videla, da bi prišel otroček kaj prej ven, kot pa kasneje, ko smo samo še bolj na trnih in si vsak dan v pričakovanju če se bo kaj zgodilo.Danes sem imela že skakanje po P in zdravstvenem domu. Najprej sem imela CTG v P. Ker smo imeli malo težave z otrokovim srčnim utripom (se je nekaj skrival) so mi podaljšali čas in sem bila priklopljena na ctg 2x po 20 min.  Ampak na koncu je bilo vse uredu. Potem ko je rezultate pregledal dr. se je odločil, da mi naredi še ultrazvok in pa vaginalni pregled. Tako da včeraj, ko je bila debata o frizurcah… včasih kar prav pride če si jo sproti urejaš. user posted image Drugače pa  vse kar sem zvedela, danes na pregledu je, da je vse uredu in vse pripravljeno (verjetno na porod), ampak da me bojo danes še poslali domov. Naslednji CTG v P imam na PDP (8.1.). Potem sem imela pa še pregled pri svojem G, vendar sva kar hitro opravila, saj sem danes že vse dala skozi v P, tako da smo samo še zmerili pritisk in težo. Če nebom še rodila pa imam pri njemu pregled in CTG 12.1.

< Sporočilo je popravil _CiCika_ -- 5.1.2011 12:27:51 >

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
5.1.2011 12:31:15   
dramica
cicika če je vse lepo pripravkjeno rabi dojenček samo še "pospešek"user posted image .P a srečno ko boste šibali v P.in naj bo čim hitreje in lažje!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
5.1.2011 12:32:43   
dramica
Še nekaj...tiste ki ste že rodile in tiste ki ste pripravljene...kako ste pa občutile da se je user posted image pripravil?Vas je kaj bolelo?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
5.1.2011 12:34:57   
_CiCika_
Samo do tega pospešeka se lahko še vseeno vleče. Bomo videli kako bo. user posted image

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
5.1.2011 12:41:21   
Lu
Dramica saj ne veš... user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
5.1.2011 12:41:38   
briljantina
Dobro jutro - dobesedno! user posted image

Danes sem pa mislila, da bom na vrsti. Spet nisem zatisnila očesa zaradi celonočnih močnih "menstrualnih bolečin" ter bolečin v križu, ampak nekako se mi ni zdelo, da so to popadki, tako da nisem paničarila. Evo, proti jutru se je malo umirilo, tako da sem malo prej šele vstala.

Res je fajn brati tvoje vrstice, Glicinija. Pomoč pa kar prav pride, a ne? user posted image Naj bo čim več takšnih...

CiCika, držim pesti, če bo kaj prej. user posted image Jaz imam šele jutri ctg pri G, pa bomo videli, če je tale notri kaj bolj zainteresiran priti med nas. user posted image

Očitno smo sedaj deležne ogromne pozornosti s strani svojcev, prijateljev in znancev, zato predlagam, da to fino izkoristimo user posted image , ker potem bomo druge v vrsti in bodo vsi spraševali za user posted image , na nas pa malce pozabili. Tako si predstavljam, ne vem pa ne. user posted image

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
5.1.2011 12:41:47   
Anonimen
Ne cartamo še user posted image   Imamo pa rahle popadke in čakamo na ornk akcijo user posted image   DRŽITE PESTI DA BO ŠE DANES!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 13:07:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
5.1.2011 13:20:40   
briljantina
Ja, bambina, gibe šteješ do konca. Če jih dnevno ne našteješ 10, potem se je bolje oglasiti pri G - mogoče pa že kaj dogaja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
5.1.2011 13:38:46   
dramica
Živa držim pesti!!DAJMO!!MISLIM NATE IN KOMAJ ČAKAM VESELO NOVIČKO!user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
5.1.2011 14:22:00   
Inčika2
Ojla!   Pa da se še jst mal javim po dolgem časuuser posted image . Berem vas skoz, za kaj napisat pa kar ni časa. Danes vas ima par kar dosti rok, pa še nobene ni nč prjelo. Kaj zdaj to, kar vse naenkratuser posted image ?   Živa držim pesti, naj bo čim hitreje in čim manj boleče.   Dramica tud jst mam še 14 dni, pa sm skoz mislna da bo ful prej, pa me čist nč ne grabi. V ponedeljek sm mela CTG, UZ in vaginalni pregled. G je rekel da ni še nč, obrnjeni smo pravilno, popadka ni nobenga zaznal, trebušček je prave velikosti za te tedne, MV je pa še zaprt. Tako da mam naslednji pregled in CTG spet v pondelk 10.1.   Držim pesti za vse ki se odpravite mogoče že danes v rim.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
5.1.2011 14:27:29   
brcica
Hojla
sporočam, da sem 1.1.2011 rodila sinčka Jakoba (3020g, 50cm).
Včeraj smo prišli domov. Porod in vse skupaj je bilo ekspresno in
nepričakovano. Okrog 12h popadki na 10 min,
ob 18h sva se šla pokazatv P al je to to al ne in so me dal kar na klistir.
ob pol osmih mi je voda odtekla in ob 22:50 sem rodila. Popadki so bolel
ampak ob maski je blo vse znosnejše.
Sinko je fuul priden :)
Tolk od mene na hitro

P.S.: Čestitke vsem ostalim novopečenim mamicam :)

Lepo se imejte!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
5.1.2011 14:31:55   
briljantina
brcica, čestitke user posted image vsej družinici in oblilo lepih trenutkov želim! user posted image Končno so začeli skakljati fantki... user posted image

(odgovor članu brcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
5.1.2011 14:48:04   
Gabi21
Pozdravček še od mene!!

Živa25
,držim pesti zate,da bi se vse čimbolje izteklo,pa bomo dobiliuser posted image prvega januarčka.

Kdaj je pa izplačilo enkratne pomoči ob rojstvu otroka,če je bila vloga dana prejšnji mesec?Mi smo se kar za to odločli,pa sami nabavimo,kar rabimo,cotke in vse te stvari tako ali tako imamo in se mi je zdelo brezveze jemat paket.

Glede vrtcev kje pa izveš oz.vidiš kdaj so razpisi?Verjetno je najbolje vprašat vrtec v katerega imaš namen vpisat otroka,ne?

OOh,komaj že čakam,da pride user posted image na svet..ste lahk tiste happy,ko imaste te dni rok..men se zdi 27.1.še tako daaaalečuser posted image ..morda pa kje padem na februar??
No ja,saj ni pomembno,sam da bouser posted image zdrav..sicer pa držte pesti,v petek bom vedla več..mogoče me pauser posted image presenetiuser posted image !!

Držite se,se slišimo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
5.1.2011 14:50:51   
Gabi21
BRCICA ČETITKE!!!!
1.1-super datumuser posted image

UŽIVAJ V CRKLJANJU!!!

(odgovor članu brcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?