|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
4.1.2011 15:09:25   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem letela med malico po teste, itak. In lulala na WCju v službi. user posted image Kaj pa vem, po enih desetih minutah mi zgleda bleda druga črtica. Že drugi dan ni več rjavih izcedkov. Ponavadi iz teh izcedkov pride M, brez premora. Jst bom skakala do stropa, če bo čez dva dni močna črtica! Jutri me ne sme premamit, da bi test še 1x delala. Me pa že odkar so se začeli izcedki po malem boli trebuh, si kamilice kuham. Joj, punce, dejte pesti držat!

auser posted image

A si delala CB test? Če si ga in je druga črtica manj izrazita in enako debela pomeni da si user posted image , če pa ni pomeni da je negativen test. Meni je CB tako enkrat nasrkal, potem pa sem klicala G in mi je rekla, važno je da je plusek enako debel, če ni je test negativen. To tudi piše v navodilih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.1.2011 15:11:19   
tedi2
Vsekakor držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.1.2011 15:16:42   
tedi2
No danes smo že 4.1. in sem pogledala na kolendar in še dober teden do rezultatauser posted image . Moje počutje, malce me še joški bolijo, zjutraj pa so se malce tista špikanja pred user posted image  pojavila, zdaj popodne pa zaenkrat jih nimam več. Zdaj se je ponovno sluz pojavila. Sicer uradno user posted image  ne pričakujem v petek-saj veste zjutraj (ker je točna kot urca), testa pa pred 16.01. ne bom delala..user posted image user posted image  to sem se trdno odločila NIKAKOR PA NE BOM DELALA OD DMa TESTOV). Če pa me ta mesec user posted image  obišče upam, da jo bomv naslednjem krogu z klofenom pregnalauser posted image user posted image . A je katera tukaj na klomifenu?

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.1.2011 16:02:22   
witch
lakaya držim pesti, da se bo rešilo. Da se bo pokazal plusek ali pa bo prišla M. Vem kako je ko ne veš na čem si... user posted image user posted image

anonimna user posted image pri tebi pa dobro kaže user posted image user posted image user posted image kot si rekla čez dva dni ponovi testi. Jaz pa močno držim pesti, da bo takrat plusek viden iz lune user posted image

Lineta bodi močna in zdrži kakšen dan dlje in potem delaj test. Je res škoda denarja. Jaz testa že od maja nisem delala. Prej pa v tistih 5ih mesecih skoraj bankrotirala na teh testih. Ko zamuja par dni pa le naredi test. user posted image

dory hehe mislim, da je nobena nebi pogrešala user posted image itak pa tudi za tebe držim pesti, da je ne bo user posted image

mladikica moja kako si ti? Že imaš datum za lapro...nekaj user posted image ?  (ma ne vem kako se napiše user posted image )

anonimna user posted image hmmm mogoče bodo pa trije kralji bolj radoarni s pluski user posted image

Punce dajte res počakat s testki. Sem že zgoraj napisala, da je brezveze zapravlajti denar za to. Raje dajte tiste par eurov v šparavček, da ko bo otrok prišel njemu kaj lepega kupite. Tudi sama sem v začetku norela. In delala 100 testov na tistih par dni v mesecu. Potem pa ko je 20 dni zamujala, naredila sem 4 teste mi je pa prekipelo. Res da malček spremljam vse tudi s pomočjo O, telo poznam in skoraj točno vem če bo prišla. Živciram se veliko manj. Ko mi bo pa že precej zamujala bom pa naredila testek. Imam že od maja doma dva testa pa me nikoli ne premami da bi ga naredila. Mogoče me bo pa ob pravem času user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.1.2011 16:11:12   
Natka23
No jaz sem se odločila, da bom test delala v pet, tako da če bo kaj za povedat na večerjici  ob obletnici, če pa ne bo in pride menza se pa mislim malo odklopit od tega interneta in sprostit, ker zadnje čase ugotavljam, da so vse okol mene noseče, vsak teden izvem za eno tako, ki je al planirala ali ne in pač malo skeli, da jaz še nisem, čeprav jim privoščimuser posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 4.1.2011 16:13:04 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.1.2011 16:21:35   
lakaya
hej punce :)

Evo meni ni dalo miro, da mi že tolk zamuja, pa še zmer nič user posted image  Pa sem šla v bolnico Jesenice, kjer delajo krvni test za dobrih 7 € (tolk k stane CB), pa sem zelo user posted image user posted image user posted image  je pokazal 0,0 hormona u krvi... Je rekla una sestra v laboratoriju, da je še vseeno šansa da bi blo user posted image  sam sigurno 10 dni ali manj, sam da bi mela po 25.12. šele O mi je pa tud čudnouser posted image , čeprov je bil izcedek "ta prav" šele 1x po 20 .12.

Mah še upam na najboljše, vsaj dokler ne pride user posted image , edina tolažba mi je, da je to šele 3 ciklus po KT, pa je možno da je še vse zmešano user posted image

Tko da js vsaj 1 teden zdej ne nardim nobenga testa!!!!

Bom pa držala tolk bolj pesti za vas ostale, da te dni nalulate user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.1.2011 16:45:39   
srečica17
Men se zdi, da bi me rable forum, kjer bi se spodbujale, da NE SMEMO delat testa dokler nam ne zamuja M
user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.1.2011 16:46:37   
srečica17
Ta mesec se sploh nisem dala na seznam, sem si mislila, da bom mal manj sledila, zdej me pa vedno znova firbec premami, ker me zanima kok je kej januar BOLJŠI mesec kot decemberuser posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 4.1.2011 16:48:56 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.1.2011 16:48:34   
srečica17
Držim pesti za vse.......ki ste tik pred zdajci!
Nej pluski postanejo močni!!!!!!
Ko sem  maja ko sem zanosila (imela potem SS) delala DM test en dan pred zamudo M ......je bla zlo rahla črtica........nisem vedla al je al ni in to z jutranjim urinom, naslednji dan sem nardila CB in je bil ob 16.00 lepo viden plus.

Neposredna povezava do sporočila: 334
4.1.2011 19:17:54   
krisv
user posted image Danes se je pojavil rjav izcedek, ki je običajno znak prihajajoče M. Ne vem, če sem bolj jezna na ves svet (in na vse čajčke, tabletke, kapsule, seksa tak i onak, položaje in nasvete..., ki sem jih že poskusila) al sem bolj žalostna zaradi še ene izgubljene bitke.  user posted image user posted image Ampak, dokler ne pride M, še vedno tli majhen plamenček upanja. Najboljše je, ko te vsi ljudje sprašujejo: "Kaj pa vidva čakata? Zakaj še nimata dojenčka? Kdaj bo?" in podobne nevmesne vprašalnice. Najraje bi si obesila velik napis okrog vrata: Želiva si, delava, ampak NE GRE. Zapopiuser posted image
Držim pesti za vse nas, ki si želimo in delamo na user posted image user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
4.1.2011 19:31:51   
srečica17
No men je vsaj to prihranjeno.......nč več ne sprašujejo......k sem že tok starauser posted image
Ampak glede telih izcedkov pred M......to jaz do abrazije julija nisem poznala.....zdej pauser posted image .
Pa sem brala da bi blo lahko popuščanje rumenega telesca in dr. Pušenjak priporoča dodajanje progesterona v zabletkah (Prometrium naprimer).

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.1.2011 19:34:27   
*žurerka*
oj oj punce...
evo dva dni roza izcedka sta nam prinesla user posted image ,user posted image  , + user posted image user posted image user posted image ....itak kolikor sem neučakana naredila tri različne teste 4 dni pred user posted image  in vsi trije pozitivni..... zdaj upamo da bomo spelali do konca user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.1.2011 19:36:03   
*žurerka*
oj

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.1.2011 19:42:26   
srečica17
BRAVO žurerkaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke srečkauser posted image !!!
Drži se in veliko sreče in naj pridno rasteuser posted image !!!!

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.1.2011 19:43:22   
sover
žurerka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje: konec tega tedna bi menda morala biti O, men je pa danes zdravnik predpisal antibiotike. A to kaj vpliva na možnosti zanositve? Drgač sem prebrala navodila, pa piše, da ta antibiotik ne vpliva na plod (o zanositvi seveda ne piše nič). Me mal mori, ker se bliža pravi čas za akcijo, pa me skrbi, da bo vse zaman ...

Neposredna povezava do sporočila: 340
4.1.2011 19:52:34   
srečica17
Mogoče ti bo tale odgovor dr. Pušenjaka kaj pomagal:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6590359,6591625#msg-6591625

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.1.2011 19:52:35   
witch
lakaya kaj naj rečem? Drži se... Mogoče pa je res prišlo bolj pozno do O. Držim pesti, da če je pikcia, da se neha skrivati, Če je pa ni pa naj pride M, da lahko gresta v nove boje.

srečica user posted image hehe tudi jaz sem že rekla, da nebom toliko hodila gor... in glej ga zlomka, skoraj vsak dan moram priti pofirbcat sem gor user posted image

krisv user posted image mogoče pa izcedek ne napoveduje M... Te pa popolnoma razumem. Ko probaš res vse, pa poješ vse, pa spiješ vse pa še kar nič ne pomaga. Pa spet nov mesec in novo razoaranje  in spet novo nabiranje energije in volje za naprej. Ampak ne smemo obupati. Ker tudi nas čaka enkrat sreča. Še kako te razumem ko praviš da vsi sprašujejo. Tudi mene. Sploh zdaj, ko je moja mlajša sestra noseča, za katero še nekaj let ne bi pričakovali da bo, katera še zdaleč ni resna... In vsak jo pogleda in takoj vprašanje kaj pa ti čakaš? Tudi jaz bi se najraje zadrla NE GRE! Požrem, se nasmehnem, povem da ko bo pa bog dal takrat pa bo. Čeprav velikokrat potem na samem jočem. Delam se močna. Globoko v sebi pa zelo trpim. Draga moja krisv moramo biti moče in optimistične. Kajti le tako nam bo uspelo priti do željenega cilja. Vse smo že velikokrat bile pred takimi izkušnjami. Ni lepo, ko izpita na faksu ne narediš. Hudo ti je. Ampak samo z vztrajanjem in optimizmom narediš tudi tisti najtežji izpit, ki si ga že 4x padel.
Včeraj sem se z avtom sama vozila in imela spet preveč časa... Pa mi je po glavi hodilo 1000 različnih stvari. Pa milijon vprašanj in nobenega odgovora. V tistem pa je prišel en preblisk, da ne zmorem več, da če ta mesec ne uspe se ne grem več, če mi G na pregledu reče kaj slabega ali mojemu na spermiogramu, nehava. Ker jaz več ne zmorem. Enostavno ni več energije za igranje te igrice. Ker imam dosti da v vsakem krogu izgubim, nikoli pa ne zmagam. Kaj delam pri tej igri narobe? Zakaj se je ta sodnik, ki določa kdo zmaga, spravil na mene? Zakaj mi ne dovoli da zmagam? Držim se pravil, zmage pa nikoli....
Potem pa po drugi strani.... Kaj pa bo če obupam? Nikoli ne bo zmage... Kako pa bom prišla do otroka, če zdaj po 14ih krogih obupam? Pa prav zdaj, ko se je začelo nekaj premikati. Ne smem obupati! Za vsako stvar, ki jo imam sem se mogla zelo truditi da sem prišla do nje, za vsak izpit močno delati (nisem ena tistih, ki dobi vse kaj se spomni). In če mi je 25 let uspevalo, mi bo tudi to. Tudi tokrat bom ZMAGALA! Ker VEM da bom tudi jaz imela svojega otroka. Ker 4 si želim. In bom 4 imela. Ker sem trmasta, in bom dokazala da lahko.
Tako drage moje punce jaz VEM da bomo vse enkrat mamice. Čeprav je težko vsak mesec isto razočaranje... ampak enkrat bo prišel mesec ko razočaranja ne bo. In če obupamo.... tega meseca mogoče res ne bo. Ko sem že večkrat napisala... Tisti dan ko dobiš M ne bodi žalostna, kajti ta dan je tudi mogoče prvi dan tvoje nosečnost. Veste punce, kozarec ni vedno samo napol prazen. Jaz ga velikokrat vidim na pol polnega user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.1.2011 19:53:59   
witch
oh madona kakšen roman sem napisala user posted image

žurerka user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo user posted image ti želim. Pa zdravega zelo glasnega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
4.1.2011 20:22:14   
Anonimen
žurerka, najprej tebi čestitke! Upam, da bova skupaj klepetale pri septembrkah! user posted image

lakaya, še vedno držim pesti! user posted image

krisv, za vzpodbudo - v obeh nosečnostih sem imela rjav izcedek in tudi tokrat je bil ene 5 dni... Zdaj že 2 dni belo in danes mogoče bleda črtica na testu. Čakam še 2 dni, potem ponovim. Držim pesti, da pri tebi izcedek ne pomeni M.

witch, zelo lepo si napisala. In iz srca ti želim, da bi vama kmalu uspelo. Pa tudi vsem ostalim, ki se že dolgo trudite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
4.1.2011 20:22:39   
Anonimen
Aja, auser posted image tuki. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
4.1.2011 20:58:50   
mladika
wichi moja....najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res si lepo napisala in sama mam velikokrat podobna vprašanja kot ti, a z vero da bo tudi meni enkrat uspelo.Saj nam bo vsem še posebej ob taki spodbudi kot jo imamo tule!!user posted image
Drgače jst sem uredu,mam dela s faksom čez glavo,letam kr naprej nekam,tak da bom še samo sebe nekje srečalauser posted image Jst se moram pa na laparoskopijo naročit prvi dan M,tako da sliši se čudno,ampak jst komi čakam da pride in da lahko že dobim datum in da se stvari začnejo premikat naprej.

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.1.2011 21:32:29   
Katte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         
*žurerka*, čestitam mamici in očku za pridelan user posted image , želim ti pa predvsem lepo nosečnost brez pretresov in glasno septembrsko dete user posted image .
Ostale, še vedno držim pesti.

< Sporočilo je popravil Katte -- 4.1.2011 21:34:03 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 347
4.1.2011 21:37:22   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.

sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)

5.1.
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

NOSEČK: 1

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.1.2011 23:57:44   
Barcula
se vam pridružujem user posted image user posted image pričakujem 14 sem v 1 krogu klomifena

user posted image ćestitke vse user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.1.2011 0:10:29   
Lineta
čestitam žurerka user posted image user posted image user posted image kolk lepo user posted image  

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?