witch
|
lakaya kaj naj rečem? Drži se... Mogoče pa je res prišlo bolj pozno do O. Držim pesti, da če je pikcia, da se neha skrivati, Če je pa ni pa naj pride M, da lahko gresta v nove boje. srečica hehe tudi jaz sem že rekla, da nebom toliko hodila gor... in glej ga zlomka, skoraj vsak dan moram priti pofirbcat sem gor krisv mogoče pa izcedek ne napoveduje M... Te pa popolnoma razumem. Ko probaš res vse, pa poješ vse, pa spiješ vse pa še kar nič ne pomaga. Pa spet nov mesec in novo razoaranje in spet novo nabiranje energije in volje za naprej. Ampak ne smemo obupati. Ker tudi nas čaka enkrat sreča. Še kako te razumem ko praviš da vsi sprašujejo. Tudi mene. Sploh zdaj, ko je moja mlajša sestra noseča, za katero še nekaj let ne bi pričakovali da bo, katera še zdaleč ni resna... In vsak jo pogleda in takoj vprašanje kaj pa ti čakaš? Tudi jaz bi se najraje zadrla NE GRE! Požrem, se nasmehnem, povem da ko bo pa bog dal takrat pa bo. Čeprav velikokrat potem na samem jočem. Delam se močna. Globoko v sebi pa zelo trpim. Draga moja krisv moramo biti moče in optimistične. Kajti le tako nam bo uspelo priti do željenega cilja. Vse smo že velikokrat bile pred takimi izkušnjami. Ni lepo, ko izpita na faksu ne narediš. Hudo ti je. Ampak samo z vztrajanjem in optimizmom narediš tudi tisti najtežji izpit, ki si ga že 4x padel. Včeraj sem se z avtom sama vozila in imela spet preveč časa... Pa mi je po glavi hodilo 1000 različnih stvari. Pa milijon vprašanj in nobenega odgovora. V tistem pa je prišel en preblisk, da ne zmorem več, da če ta mesec ne uspe se ne grem več, če mi G na pregledu reče kaj slabega ali mojemu na spermiogramu, nehava. Ker jaz več ne zmorem. Enostavno ni več energije za igranje te igrice. Ker imam dosti da v vsakem krogu izgubim, nikoli pa ne zmagam. Kaj delam pri tej igri narobe? Zakaj se je ta sodnik, ki določa kdo zmaga, spravil na mene? Zakaj mi ne dovoli da zmagam? Držim se pravil, zmage pa nikoli.... Potem pa po drugi strani.... Kaj pa bo če obupam? Nikoli ne bo zmage... Kako pa bom prišla do otroka, če zdaj po 14ih krogih obupam? Pa prav zdaj, ko se je začelo nekaj premikati. Ne smem obupati! Za vsako stvar, ki jo imam sem se mogla zelo truditi da sem prišla do nje, za vsak izpit močno delati (nisem ena tistih, ki dobi vse kaj se spomni). In če mi je 25 let uspevalo, mi bo tudi to. Tudi tokrat bom ZMAGALA! Ker VEM da bom tudi jaz imela svojega otroka. Ker 4 si želim. In bom 4 imela. Ker sem trmasta, in bom dokazala da lahko. Tako drage moje punce jaz VEM da bomo vse enkrat mamice. Čeprav je težko vsak mesec isto razočaranje... ampak enkrat bo prišel mesec ko razočaranja ne bo. In če obupamo.... tega meseca mogoče res ne bo. Ko sem že večkrat napisala... Tisti dan ko dobiš M ne bodi žalostna, kajti ta dan je tudi mogoče prvi dan tvoje nosečnost. Veste punce, kozarec ni vedno samo napol prazen. Jaz ga velikokrat vidim na pol polnega