Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:15:46
|
|
|
|
majakla
|
Sem že. Kaj si rekla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:16:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pomarančo jest...da bom lahko s čisto frišnimi mozolji pricotala ta teden na kavo Jaz sem jo ravnokar pojedla.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:16:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pomarančo jest...da bom lahko s čisto frišnimi mozolji pricotala ta teden na kavo Kdaj kava - jaz pridem???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:17:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pomarančo jest...da bom lahko s čisto frišnimi mozolji pricotala ta teden na kavo Kdaj kava - jaz pridem??? Četrtek ali petek dopoldan.Boš lahko prišla?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:17:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj kava - jaz pridem??? čet. ali pet. nismo še dorekle
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:17:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pomarančo jest...da bom lahko s čisto frišnimi mozolji pricotala ta teden na kavo Kdaj kava - jaz pridem??? neee...edino če plavega vsekaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:17:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem že. Kaj si rekla? kdo ?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:18:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pomarančo jest...da bom lahko s čisto frišnimi mozolji pricotala ta teden na kavo Kdaj kava - jaz pridem??? neee...edino če plavega vsekaš Čutim, da bo glih takrat, ko bom morala nekam skočit. Ja-a-a, ne boš se me izognila!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:19:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čutim, da bo glih takrat, ko bom morala nekam skočit. Ja-a-a, ne boš se me izognila!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:22:25
|
|
|
|
botrca
|
Je katera gledala fim paranormalno?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:23:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Je katera gledala fim paranormalno? Ne. Kaj je to grozljivka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:23:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Je katera gledala fim paranormalno? Saraya je nekaj podobnega prejšnjikrat gledala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:23:39
|
|
|
|
botrca
|
Kaj marta82 je skregana z nami
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:25:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj marta82 je skregana z nami Marta!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:25:59
|
|
|
|
Sacherca
|
Cer Na hitro nekaj skup vrzem,,,,cuden dan mi je danes....pa leva joska me ze tri dni boli pa ne vem ali sem se kam vdarila al kaj ok vem,da ne rabim podrobnosti pisat ali je*at ga nimam pa nobene modrice,nic Ja 30ko imam letos ,sploh me ne spominjajte,ker bom kar v depresijo padla......pac ker nimam sluzbe, faxa se nisem koncala, v tem cajtu bi ze lahko ta drugega k cilju pripeljala ,jaz pa se enega ne V glavnem 15ga zal ne morem Matcar,ker bom tisto popoldan imela mini tortico za moje in njegove starse in nimam pojma kako dolgo bomo skupaj.....22ga praznuje moja the best frendica in smo povabljeni. Za kavico pa se nisem ziher....V cetrtek ziher ne,ker se gremo kopat.....Za v petek bom pa jutri vec vedela,ko bom svojo svetovalko na borzi poklicala. Se jutri ob kavicki oglasim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:26:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Je katera gledala fim paranormalno? Ne. Kaj je to grozljivka? ne, je pa o demonih...en par se sam snema 3 tedne kaj se dogaja ko pridejo demoni v hišo in v to punco...ej to moraš gledat
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:27:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Je katera gledala fim paranormalno? Saraya je nekaj podobnega prejšnjikrat gledala 2 je že gledala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:27:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Je katera gledala fim paranormalno? Ne. Kaj je to grozljivka? ne, je pa o demonih...en par se sam snema 3 tedne kaj se dogaja ko pridejo demoni v hišo in v to punco...ej to moraš gledat Kar si napisala, mi diši na grozljivko? Ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:29:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Cer Na hitro nekaj skup vrzem,,,,cuden dan mi je danes....pa leva joska me ze tri dni boli pa ne vem ali sem se kam vdarila al kaj ok vem,da ne rabim podrobnosti pisat ali je*at ga nimam pa nobene modrice,nic Ja 30ko imam letos ,sploh me ne spominjajte,ker bom kar v depresijo padla......pac ker nimam sluzbe, faxa se nisem koncala, v tem cajtu bi ze lahko ta drugega k cilju pripeljala ,jaz pa se enega ne V glavnem 15ga zal ne morem Matcar,ker bom tisto popoldan imela mini tortico za moje in njegove starse in nimam pojma kako dolgo bomo skupaj.....22ga praznuje moja the best frendica in smo povabljeni. Za kavico pa se nisem ziher....V cetrtek ziher ne,ker se gremo kopat.....Za v petek bom pa jutri vec vedela,ko bom svojo svetovalko na borzi poklicala. Se jutri ob kavicki oglasim Jaz pa sem mislila,da boma skupaj zažurale. Ja,nič te.Lepo bodi,pa ahči si j.ške,da nisi ki ?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:29:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Pa naj mi se katera pove,ce ve...kje v Mb lahko kupim našitke za hlace,kavbojke? Zdaj grem pa spat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:29:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca a a...je plačala in šla...če pa je kaj pozabila pa ji ne morem pomagat ja itak da je šla...kaj pa naj bi druga
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:30:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Je katera gledala fim paranormalno? Ne. Kaj je to grozljivka? ne, je pa o demonih...en par se sam snema 3 tedne kaj se dogaja ko pridejo demoni v hišo in v to punco...ej to moraš gledat Kar si napisala, mi diši na grozljivko? Ne? meni tudi ...ni všeč,povzroča nespečnost
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:30:31
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Cer Na hitro nekaj skup vrzem,,,,cuden dan mi je danes....pa leva joska me ze tri dni boli pa ne vem ali sem se kam vdarila al kaj ok vem,da ne rabim podrobnosti pisat ali je*at ga nimam pa nobene modrice,nic Ja 30ko imam letos ,sploh me ne spominjajte,ker bom kar v depresijo padla......pac ker nimam sluzbe, faxa se nisem koncala, v tem cajtu bi ze lahko ta drugega k cilju pripeljala ,jaz pa se enega ne V glavnem 15ga zal ne morem Matcar,ker bom tisto popoldan imela mini tortico za moje in njegove starse in nimam pojma kako dolgo bomo skupaj.....22ga praznuje moja the best frendica in smo povabljeni. Za kavico pa se nisem ziher....V cetrtek ziher ne,ker se gremo kopat.....Za v petek bom pa jutri vec vedela,ko bom svojo svetovalko na borzi poklicala. Se jutri ob kavicki oglasim Jaz pa sem mislila,da boma skupaj zažurale. Ja,nič te.Lepo bodi,pa ahči si j.ške,da nisi ki ? In kaj bi pomenilo,da me smao leva boli?? Si me pa vsaj nasmejala zdaj,hvala ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:30:57
|
|
|
|
matcar
|
Čer,Saraya! jaz pa grem v mižule počasi.Lep čvek še naprej,se ju3 tipkamo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 22:31:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj marta82 je skregana z nami Marta!!! ja, če pa je gor celi čas...vsaj meni tako piše
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.