|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
3.1.2011 8:20:07   
Katte
sashy, user posted image  user posted image  user posted image .
Ne vem, kaj naj rečem. Upam, da te potolaži tvoj dragi in da bo naslednji krog bolj srečen. user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.1.2011 8:26:35   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.

sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)

5.1.
anonimna user posted image  (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 34

NOSEČK: ______

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27

< Sporočilo je popravil Katte -- 3.1.2011 8:27:16 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.1.2011 9:32:51   
Anonimen
Punce, na mene je prav blagodejno vplival ta dopust. Malo malo interneta in foruma. Ni toliko časa razmišljat o črticah, testih in tečkah. Ampak samo uživat. Pri meni še vedno izcedek. Mogoče danes malo manj, ampak ne polagam nekega lažnega upanja. Sem pa imela en dan pred novim letom napad kihanja - cel dan! Sem se spomnila, da se mi je to zadnjič zgodilo poleti, ko sem bila tudi nosečka. To je ena najbolj groznih stvari! Kihaš po 5x zaporedoma, robčki, robčki, robčki, solzne oči... Katastrofa! Imam z nosom zadnje par let probleme, ampak je zdaj že kako leto dokaj v redu. Upam, da tale dan kihanja napoveduje hormonske spremembe. Poleti sem sicer že vedela, da sem noseča, ko se je to zgodilo. In takrat ni bilo vse OK. Testov na srečo še nimam nabavljenih. In jih tudi še kak dan ne nameravam kupit. Itak jih vedno delam prezgodaj. Čim več dvojnih črtic vam želim v letu 2011!

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
3.1.2011 10:26:31   
krisv
Sashy user posted image user posted image user posted image  Jaz pravim, vse se zgodi z razlogom, in na koncu se izkaže, da se vse zgodi tako kot se mora in kdaj se mora. Le pogumno naprej!user posted image
Tedi2 Kakšen to sirup za odpravo neplodnosti imaš? Se ga da nabaviti kje v prosti prodaji? Jaz že dva meseca (poleg vsega ostalega) pijem kapsule matičnega mlečka in razmišljam, da bi si nabavila matični mleček pri kakšnem čebelarju. A pije katera pravi matični mleček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.1.2011 10:43:00   
sasek79
Pozdravljene!

Jaz jemljem pravi mat. mleček od čebelarja. Je ogabnega okusa in se ga moraš kar navaditi. Sem se odločila zanj, ker je menda super za imunski sistem, potem sem pa še brala na RR, da je koristen za plodnost in ga zato lažje prenašam. user posted image  Mislim, da se pravi mat. mleček ne jemlje neomejeno časa. Se naredi kura. Jaz bom porabila ta glažek, ki ga še imam, nato bom pa naredila pavzo. Zanosit pa itak nameravam že ta mesec; torej ta teden enkrat. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.1.2011 10:48:22   
mojamura
srečno, zdravo in uspešno leto 2011!! vsem želim, da v tem letu čimprej zagledate(mo) user posted image user posted image . lahko me date med navijačice.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 281
3.1.2011 11:20:11   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

srečno, zdravo in uspešno leto 2011!! vsem želim, da v tem letu čimprej zagledate(mo) user posted image user posted image . lahko me date med navijačice.

Hvala za lepe želje in navijanje user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.1.2011 11:21:09   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

1.1.

sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)

5.1.
anonimna user posted image  (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)
smeška83 (x. krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 34

NOSEČK: ______

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.1.2011 11:55:49   
lollypop
joj sashy  user posted image  user posted image  user posted image   tole sm pa še jest prav žalostna.. pa tako dobro si začela leto 2011 zdaj pa tole user posted image  ... zato tudi pravijo, da je treba test delat ko ti M že vsaj kakšen dan zamuja, ker v tako zgodnji nosečnosti dostikrat pride do tega.. al pa je bil res lažno pozitiven test... verjamem pa da si še bolj žalostna, ker si + že videla pa potem dobiš user posted image .... vsekakor ti želim, da čimprej spet ugledaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

u madonca anity_1 ti pa maš procedure user posted image  prava teta Pehta user posted image  pa brez zamere... a rman pa plahtico sama nabiraš a kupiš? pa te kapsule - a to v lekatni dobiš al tud v kakšnem DM ali Muellerju? še nisem niti gledala ali spraševala, sem pa že slišala da nekatere punce to jemljejo in so potem tudi dokaj hitro zanosile...
za krvomočnico pa pravijo, da naj bi jo tudi partner pil, jaz jo zaenkrat sama, moj (še) ni navdušen nad temi "ženskimi čarovnijami" user posted image ... ga bom že prepričala, če še kakšen krog ne bo user posted image , da se tud on more žrtvovat user posted image

za pravi matični mleček moram pa prou našega soseda vprašat, ki je čebelar, kako je s tem... še na misel mi ni prišlo, pa dostikrat med od njega dobiva...

če katera danes dela test, držim pesti user posted image  

< Sporočilo je popravil lollypop -- 3.1.2011 11:57:55 >

Carpe diem

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.1.2011 12:06:15   
Natka23
No da vam povem kako tele sem jaz.Preberem na testu da lahk delam prej test in ga grem delat, no itak -, ma čist me je dol vrgel, ampak srce mi pravi pa da bi moral bit user posted image , zato vam povem da test nikol več ne preh delat, jaz imam še 3-4dni, upam, da na koncu res ne bo minus, pa da se zdaj ne sam tolažim, prekleta radovednostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.1.2011 12:07:31   
Natka23
user posted image Aja pa ni bil prvi jutranji urin niti  ni 10dni še čisto minilo.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.1.2011 12:17:30   
sashy
Najjlepša hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image . No iz tega sem se vsaj nekaj naučila, ne kupuj poceni testov v DM-u in test naredi ko ti user posted image zamuja vsaj 3 dni!! To se mi je zgodilo res prvič, ker ko sem bila drugič noseča je bila enaka črtica, enaka dolžina cikla in sem bila noseča in na koncu rodila čudovito punčko, zato me je toliko bolj presenetilo, ampak ne bom obupala, grem v tretji krog in že komaj čakam, da lahko z user posted image ponovno začneva user posted image !

Tukaj pa bom vseeno ostala in navijala za vas vse!!user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.1.2011 12:21:46   
sover
sashy, that's the spirit! Bravo, punca!! user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.1.2011 15:32:20   
*žurerka*
ojla punce....
mene zanima vaše mnenje....včeraj in danes zjutraj sem imela roza izcedek ,potem je pa ta kar izginil in spet rumen kot da ni nič user posted image  kaj mislite je to... saj user posted image  imam za dobit komaj okol 8 ,9 ...nikol nisem še imela cikla dolgega samo 20 dni .....

sashy....evo zdaj prevrala user posted image user posted image user posted image  saj to je težko vrjet...drži se in naslednji krog več sreče

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.1.2011 15:58:11   
lakaya
Sashy user posted image user posted image user posted image  je blo že tko namenjeno...user posted image  držim pesti, da boš mela v sledečem krogu več sreče    Te je pa lepo brat, da si tolk lepo optimistična, kr tko naprej user posted image

Žurerka možno, da si mela vgnezditveno user posted image

Imejte se lepo***

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.1.2011 16:33:49   
amon
Hoj. Najprej vsem nam in tudi vsem ostalim želim nepopisno lepo, zdravo, srečno, plodno, bogato leto 2011!!!!!

Sashy.. zelo žal mi je. Upam, da boš kljub temu šla s pozitivo naprej v nove boje.

Žurerka.. upam, da je vgnezditvena. Jaz sem jo imela v drugi nosečnosti in je bila ravno tako kot si napisala. In to cca 1 teden pred M. Tako, da upam, da je to to user posted image .

Lakaya.. si že delala test??? Smo oz. sem že nestrpna in radovedna, če je tvoj + izpred nekaj dnevi ta pravi, velik, močan +!

Jaz pa sem takoooo utrujena od preteklega leta, da sm z moralo nekoliko na dnu in po pravici vam povem, da mi sploh ni do user posted image . Danes sem naredila prvi O testek, ki še ni nič pokazal. Delala sem tistega iz DM. Jutri bom prvič sprobala iz Mullerja. No, ko bo O test pokazal zeleno luč, bom pa šla v akcijo, pa čeprav mal na silo. Čeprav si vseeno želim, da bi bilo iz užitka. Malo si bova vinčeka privoščla.. pa kako hot spodnje perilo in akcija. Ok, to spodnje perilo je še v trgovini in ga nameravam vsak čas kupiti user posted image .

Nekaj off topic.. a se kateri da prit k meni oprat in zlikat goro perila, pobrisat prah, posesat in pomit tla? Ostalo bom že sam..user posted image

lp

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.1.2011 17:18:13   
smeška83
user posted image user posted image user posted image   za iskanje gospodinjske pomočnice. Za sashy pa user posted image user posted image user posted image
Moja user posted image  je pa kar nekam čudna, blazno močna s celim kupom strdkovuser posted image  Eh bo že. Najbrž je krivo, ker je toliko časa ni blo in se je ornk vse not nabralouser posted image

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.1.2011 19:46:40   
Agnes27
Sashy user posted image user posted image !

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.1.2011 20:23:27   
witch
sashy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in pogoumno in optimistično naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah pa kaj je zdaj spet to? user posted image malo optimizma na seznamčku in spet konec...
Dajmo punce z roza barvo nadaljevati. user posted image

Katte tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo pa zato konec meseca roza.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.1.2011 20:40:21   
jasminčika
dejte še mene na seznam 26. 1.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.1.2011 7:21:09   
Anonimen
Punce, jst vam prav potiho zašepetam, da sem že cel dan brez rjavega izcedka. Po enem tednu se je ustavil, ko bi morala prit M... Testov še vedno nisem kupila in sem že prav živčna. Zdaj šele hodim gledat na WC, če se je kaj pobarvalo. Zaenkrat še vedno belo. user posted image Danes grem skoraj sigurno po teste, čeprav se bojim, da je še prezgodaj... Držite močno močno pesti!

auser posted image

(odgovor članu jasminčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
4.1.2011 7:21:58   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: krisv

Tedi2 Kakšen to sirup za odpravo neplodnosti imaš? Se ga da nabaviti kje v prosti prodaji? Jaz že dva meseca (poleg vsega ostalega) pijem kapsule matičnega mlečka in razmišljam, da bi si nabavila matični mleček pri kakšnem čebelarju. A pije katera pravi matični mleček?

Ne ta sirup ta gospa iz Šempetra pri NG sama pripravi. Nabira razne zelišča, pripravi mešanice za čaje,... jaz sem pri njej bila po ss in mi je zelo pomagalo. Sedaj pijem drugi mesec, ona mi je rekla da nekje v 3 mesecih bi moralo ratatuser posted image . Bomo videli. Vem pa da po naročilu tudi pošlje po pošti. Za drugi mesec pa mi je G predpisala klomifen in ne vem ali naj počakam še en mesec ali neuser posted image ...Tudi jaz pijem kapsule matičnega mlečka, ker pravega nisem uspela dobiti.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.1.2011 7:24:03   
tedi2
A pa še to vam povem včeraj sem delala zadnji O test iz dma in ni pokazal nič rahlo črticouser posted image . Tej testi dma so prav velika katastrofauser posted image . Za preverjenje nosečnosti jih ne kupim več tam

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.1.2011 7:28:56   
tedi2
ne za O in ne za previrjenje nosečnosti ne kupim več tam....

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.1.2011 7:33:50   
sover
Anonimna user posted image , držim pesti! Javi se, ko bo kaj novega.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?