|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
2.1.2011 14:42:18   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Dobro jutro v novem letu!

Tole pa je srečno novo leto! Seveda neučakana kot sem, sem že danes naredila test in kaj vidim user posted image , sploh ne morem verjet, še zdaj strmim v pozitiven test!user posted image
Zdaj naj se pa roza barva razlije čez cel januar!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM!!!!!
ZDAJ PA TI BOMO VSE SLEDILE........................

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.1.2011 14:44:48   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: smeška83

user posted image super začetek leta user posted image
Jaz pa sporočam, da se je po 60 dneh končno prikazala user posted image , tako da me plavo barvajte.

TUDI ZATE JE PRI KRAJU ROZA BARVA V TEM LETU....

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.1.2011 14:49:25   
smeška83
Držim pesti, da resuser posted image user posted image user posted image  hvalauser posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.1.2011 14:51:38   
Rina2
Drage soborke,

najprej naj vam zaželim sončno, nasmejano in roza.....osladno roza user posted image  leto 2011!

sashy, user posted image user posted image user posted image  ni lepšega začetka novega leta, kot je tvoj! Želim ti prijetno nosečnost in zdravega bebija!

No, mene je v novo leto pospremilauser posted image , koza je prišla pol ure pred polnočjo!user posted image   Ampak se še ne poslavljam od januarja. Cikel se mi je kot kaže vrnil v stare tirnice in naseldnje user posted image  ne pričakujem 27.1.
Za vse ostale pa močno stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.1.2011 15:39:39   
Lineta
a so katero gdaj že boleli jajčniki po o? ne špika, ampak me boli tako kot bolijo mišice po telovadbi ali nekaj podobnega user posted image muskafiber user posted image
se ne spomnem da bi se mi že gdaj to zgodilo... kaj bi lahko bilo?

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.1.2011 16:08:00   
lakaya
hej hej

Lineta tudi mene boli maternnica že ene 12 dni, vsak dan po malo... ... Mi je rekla kolegica, da je to krasen znak za user posted image , bova vidli aneuser posted image

No js jo še zmer nimam teče pa že 33 dan, še dobr da sm doma brez testov, pa da jih nimam khje kupit k je vse zaprto. Tko da ju3 navavim, pol pa v tor zjutraj bo kar bo

LeJo veliko user posted image  za tebe, pa da bo še v januarju user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.1.2011 16:40:56   
tedi2
Soborke, a ima katera izkušnje z O testi iz dma? Do sedaj so mi 3 pokazali rahlo črico (delala sem jih vsaki drugi dan). Črti pa včeraj se je črtica odebelila (še vedno je svetlješa od une druge). A to pomeni da se bliža Ouser posted image . Imam namreč samo še en listič in kot izgleda jaz O sploh nimam na sredini cikla oz 31 dni -14. Mogoče pa jo res imam na koncu cikla, zato se vsi testi za nosečnost pomešajo... G mi je rekla, da je možno, da O je bolj na koncu cikla. Z mojim pa sva vedno takrat imela pavza, ker meni je vse bolelo in sem se ukvarjala z testi za ugotavljanje nosečnostiuser posted image  Ima katera izkušnje s tem? Vam pa moram povedat, da ta cikel so me že takoj po M začeli boleti joški, brdavice me pečejo za umretuser posted image .

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.1.2011 17:52:45   
tedi2
ne vem ali naj še zadnji listič porabim jutriuser posted image ? Kaj mi svetujete? Kupovala novih ne bi, ker lih niso poceni...

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.1.2011 17:56:55   
tedi2
Lineta in lakaya držim pesti, da znaki napovedujejo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.1.2011 18:35:44   
dory
Jaz M pričakujem za vikend...da bi mela kakšne posebne znake jih nimam, razen mal me tišči v spodnjem delu trebuha od ovulacije dalje, pa prsa me bolijo...ampak enako je tudi pri M...malo dvomim,da bi se od prvega še neplaniranega poskusa kaj prijelo...pustimo se presenetit :)

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.1.2011 19:42:58   
srečica17
tedi2.....jaz sem prejšnji mesec delala teste O iz Mullerja......prve dva dni sta bili črtici rahli, tretji dan.....pa močna, bolj močna od testne........četrti dan pa spet rahla.......
Močna črtica je bila 11. dan ciklusa.......pokaže pa test do 48 ur pred O.....torej je bila O približno 13 dan . Glede na to , da je moj ciklus dolg 27 ali 28 dni.....bo kar držalo, kajti M pride od 12 do 16 dni po O.
Kakor sem brala forum dr. Pušenjaka.......pravi, da se ciklus do O lahko zelo spreminja in je lahko različno dolg, ciklus po O pa nej bi bil dolg 12 do 16 dni.
Srečno!

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 2.1.2011 19:43:49 >

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.1.2011 19:58:59   
Katte
Tudi mene je obiskala user posted image in sicer tri dni prezgodaj user posted image . Prvič, da je prišla tako kmalu. Pa sigurno ni vgnezditvena, je kar to to user posted image . Tako da grem v 8. krog, ostajam pa v januarju z vami.
user posted image za LeJo, za ostale pa držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.1.2011 20:08:14   
lakaya
Tedi 2 se strinjam z Srečico 17, glede tega kdaj je lahko O. Sigurno ne more bit tik pred M, k jajčece rabi od 6 do 9 dni, da spoh pride do maternice... tko da ja kakšnih 12 dni pre M je paže lahko.

Katte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo še v tem mesecu

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.1.2011 20:11:31   
krisv
Katte in LeJo user posted image Se bomo pa še vedno v januarju skupaj borile. user posted image
Lakaya in Lineta user posted image za user posted image .
Kar se tiče O-testov iz DM-a. Mislim, da so za en user posted image . Sem porabila veliko denarja na njih, pa nisem dobila nikakršnega rezultata. Sem pa preko interneta kupila teste za manj € veliko več testov (na saveontests.com). In mi vsak mesec pokažejo 1.dan rahlo črtico, 2.dan izrazito in 3. dan spet rahlo, tako že 3 mesece zapored.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.1.2011 20:17:59   
Katte

user posted image user posted image user posted image

PRIČAKUJEMO:

1.1.

sashy (x. krog)

lakaya (1. krog)

5.1.
anonimna   (x. krog)
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)

8.1.
anonimna (3. krog)
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)

10.1.
Lineta (x. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)
 bey86(x. krog)
witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)
smeška83 (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 34

NOSEČK: 1

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.1.2011 20:52:41   
lollypop
LeJo, Katte user posted image user posted image user posted image pa upam da bo konec januarja bolj vesel za vaju...

jaz bom kupila O teste v Muellerju, pa da vidim... za te iz DM pa kar punce pravijo da niso ravno točni...

glede O tik pred M.. se kar strinjam predhodnicami.. M naj bi bila 12 do 16 dni po O.. tik prej pa ne..

pri nas nič novega, prihajajo dnevi ko bomo morali pridno user posted image ...
sem pa že prejšnji mesec začela piti čaj krvomočnice, in sedaj po M s tem tudi nadaljujem, pa upam da bo kaj pomagalo... no če drugega ne, vsaj z mal več optimizma gledam na vse skupaj, mogoče bo pa tudi to pomagalo user posted image

a se še katera poslužuje teh dodatnih, naravnih pomoči??

lep večer vsem soborkam, pa stisnite se s svojimi user posted image da nas bo v januarju čim več user posted image

držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.1.2011 22:40:45   
Agnes27
LeJo in Katte user posted image user posted image user posted image ! Ampak iz januarja pa se le vseeno lahko še kaj izcimiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  za naslednji krog. 

Jaz user posted image  ne pričakujem tam nekje konec meseca...po mojih hitrih izračunih bo potrebno na
veliko user posted image  tam naslednji konec tedna.

lp

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.1.2011 5:24:03   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

lollypop, ne vprašaj user posted image Jaz se tega poslužujem kar precej.. Mi je že moj včeraj rekel, da se pa mogoče preveč obremenjujem s tem, ko si non stop neke čajčeke kuham.. user posted image Ampak imam 3/4 vsega tega za to, da si uredim rjav izcedek - oziroma, da ga več ne bi imela. drugače jaz pijem zjutraj ženski čaj od Ašiča, čez dan si skuham mešanico plahtice in rmana, zvečer do ovulacije pijem krvomočnico. Potem pa zjutraj vzamem še eno kapsulo matičnega mlečka, pa čez dan 2000mg svetlinovega olja in 1000mg lanenega olja. V bistvu bolj kot ne vse to jemljem za to, da bi zagledala user posted image .. Ampak v prvi vrsti se želim znebiti rjavega izcedka pred menstruacijo, kar naj bi bila posledica hormonskega neravnovesja. In kolikor vem, razen rmana in krvomočnice, vse drugo pomaga k temu.
Sem pa prebrala,da bi naj vsaka ženska spila vsaj 1× na dan čaj od plahtice. Baje da je balzam za žensko telo. Uravnava hormone, odpravlja neplodnost in še marsikaj. To sem nekje prebrala.. Žal pa več ne vem, kje, zato ne upam trditi, da je to 100%.. Bomo malo pogooglale spet user posted image Lep dan!

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.1.2011 6:48:33   
sashy
Hoj

No pa se kjub user posted image ni dobro izšlo, včeraj sem dobila user posted image tako obilno kar v kosihuser posted image , najbrž je šlo za lažno pozitiven test ali pa se user posted image pač ni obnesla. No vseeno bolje zdaj kot pa, da bi bila user posted image že nekaj mesecev, kar bi bilo veliko večje razočaranje.
Navijam za vse, da kmalu postanete user posted image in še to leto dobite v roke svoje user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.1.2011 7:10:14   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Hoj

No pa se kjub user posted image ni dobro izšlo, včeraj sem dobila user posted image tako obilno kar v kosihuser posted image , najbrž je šlo za lažno pozitiven test ali pa se user posted image pač ni obnesla. No vseeno bolje zdaj kot pa, da bi bila user posted image že nekaj mesecev, kar bi bilo veliko večje razočaranje.
Navijam za vse, da kmalu postanete user posted image in še to leto dobite v roke svoje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
te popolnoma razumem, tudi jaz sem skregana z temi testi in vem kako se počutim, še posebej od dma testi... Če ni nobene črtice je ena stvar, če pa se pojavi in potem user posted image  pa user posted image . Saj veste kako je prui otrocih, če ni čokolade je pač ni, če mu pa iz rok vzameš pa user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.1.2011 7:19:17   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop
pri nas nič novega, prihajajo dnevi ko bomo morali pridno user posted image ...
sem pa že prejšnji mesec začela piti čaj krvomočnice, in sedaj po M s tem tudi nadaljujem, pa upam da bo kaj pomagalo... no če drugega ne, vsaj z mal več optimizma gledam na vse skupaj, mogoče bo pa tudi to pomagalo user posted image

Jaz pijem 3xdan čaj mešanice rmana, plahtice, (in ne vem kaj je še vmes), 2xdan dam noter po eno kaplico sirupa za odpravo neplodnosti (diši po rožmarinu) in zvečer skodelico krvomočnice (vse to sem kupila od ene gospe pri Novi Gorici). Aja zjutraj pa še matični mleček. Vse razen matičnega mlačka pijem drugi mesec, matični mleček pa sem začela piti ta mesec. Gospa mi je rekla, da bo začelo delovati po 2 krogu. Ta mesec me bolijo joški za umret...Bomo videli kaj bo iz tega kruha...
user posted image sama sebi se že zdim prav že smešna....

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.1.2011 7:21:18   
srečica17
sashyuser posted image .........novim zmagam naproti in naj ti hitro ratauser posted image

Evo pa se začenja prvi delovni teden v letošnjem letu. Želim vam, da bi letos "dopust" prišel predčasno in "trajal" eno letouser posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.1.2011 7:22:32   
tedi2
Katte pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo da ostajaš z nami, tako da boš pa prispevala k srečnemu koncu januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.1.2011 8:05:05   
sover
Katte, ni panike ... vsaj veš, da se O dogajajo. Bo user posted image , ko bo prvi čas za to (to mi je zadnjič moj rekel, pa sem najprej kar jezna nanj, a kaj, ko ima prav).  

sashy, user posted image user posted image user posted image   zelo mi je hudo, ko pomislim nate. Mal se pocrkljaj zdajle pa sprosti jezo in razočaranje (vem, da so to bolj kilavi nasveti, ampak dejansko pomagajo). Pol se pa vržemo v nove boje ...

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.1.2011 8:13:39   
Natka23
Sashyuser posted image user posted image

Me obupat.Ma jaz trenuten znakov ne za eno ne za drugo,ma sem si prejšnji teden kupla test če ga bom rabla, ša moram povedat da me je ga groza delat, ker če bo - me zdelal, ker ta mesec sem pa res poz. naravnana n misel da bi lahko bil user posted image  mi je bližje kot -, zato mi  ti 3 dnevi do testa so res mukauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?