Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 14:42:18
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sashy Dobro jutro v novem letu! Tole pa je srečno novo leto! Seveda neučakana kot sem, sem že danes naredila test in kaj vidim , sploh ne morem verjet, še zdaj strmim v pozitiven test! Zdaj naj se pa roza barva razlije čez cel januar! ČESTITAM!!!!! ZDAJ PA TI BOMO VSE SLEDILE........................
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 14:44:48
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: smeška83 super začetek leta Jaz pa sporočam, da se je po 60 dneh končno prikazala , tako da me plavo barvajte. TUDI ZATE JE PRI KRAJU ROZA BARVA V TEM LETU....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 14:49:25
|
|
|
|
smeška83
|
Držim pesti, da res hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 14:51:38
|
|
|
|
Rina2
|
Drage soborke, najprej naj vam zaželim sončno, nasmejano in roza.....osladno roza leto 2011! sashy, ni lepšega začetka novega leta, kot je tvoj! Želim ti prijetno nosečnost in zdravega bebija! No, mene je v novo leto pospremila , koza je prišla pol ure pred polnočjo! Ampak se še ne poslavljam od januarja. Cikel se mi je kot kaže vrnil v stare tirnice in naseldnje ne pričakujem 27.1. Za vse ostale pa močno stiskam pesti
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 15:39:39
|
|
|
|
Lineta
|
a so katero gdaj že boleli jajčniki po o? ne špika, ampak me boli tako kot bolijo mišice po telovadbi ali nekaj podobnega muskafiber se ne spomnem da bi se mi že gdaj to zgodilo... kaj bi lahko bilo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 16:08:00
|
|
|
|
lakaya
|
hej hej Lineta tudi mene boli maternnica že ene 12 dni, vsak dan po malo... ... Mi je rekla kolegica, da je to krasen znak za , bova vidli ane No js jo še zmer nimam teče pa že 33 dan, še dobr da sm doma brez testov, pa da jih nimam khje kupit k je vse zaprto. Tko da ju3 navavim, pol pa v tor zjutraj bo kar bo LeJo veliko za tebe, pa da bo še v januarju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 16:40:56
|
|
|
|
tedi2
|
Soborke, a ima katera izkušnje z O testi iz dma? Do sedaj so mi 3 pokazali rahlo črico (delala sem jih vsaki drugi dan). Črti pa včeraj se je črtica odebelila (še vedno je svetlješa od une druge). A to pomeni da se bliža O . Imam namreč samo še en listič in kot izgleda jaz O sploh nimam na sredini cikla oz 31 dni -14. Mogoče pa jo res imam na koncu cikla, zato se vsi testi za nosečnost pomešajo... G mi je rekla, da je možno, da O je bolj na koncu cikla. Z mojim pa sva vedno takrat imela pavza, ker meni je vse bolelo in sem se ukvarjala z testi za ugotavljanje nosečnosti Ima katera izkušnje s tem? Vam pa moram povedat, da ta cikel so me že takoj po M začeli boleti joški, brdavice me pečejo za umret .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 17:52:45
|
|
|
|
tedi2
|
ne vem ali naj še zadnji listič porabim jutri ? Kaj mi svetujete? Kupovala novih ne bi, ker lih niso poceni...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 17:56:55
|
|
|
|
tedi2
|
Lineta in lakaya držim pesti, da znaki napovedujejo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 18:35:44
|
|
|
|
dory
|
Jaz M pričakujem za vikend...da bi mela kakšne posebne znake jih nimam, razen mal me tišči v spodnjem delu trebuha od ovulacije dalje, pa prsa me bolijo...ampak enako je tudi pri M...malo dvomim,da bi se od prvega še neplaniranega poskusa kaj prijelo...pustimo se presenetit :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 19:42:58
|
|
|
|
srečica17
|
tedi2.....jaz sem prejšnji mesec delala teste O iz Mullerja......prve dva dni sta bili črtici rahli, tretji dan.....pa močna, bolj močna od testne........četrti dan pa spet rahla....... Močna črtica je bila 11. dan ciklusa.......pokaže pa test do 48 ur pred O.....torej je bila O približno 13 dan . Glede na to , da je moj ciklus dolg 27 ali 28 dni.....bo kar držalo, kajti M pride od 12 do 16 dni po O. Kakor sem brala forum dr. Pušenjaka.......pravi, da se ciklus do O lahko zelo spreminja in je lahko različno dolg, ciklus po O pa nej bi bil dolg 12 do 16 dni. Srečno!
< Sporočilo je popravil srečica17 -- 2.1.2011 19:43:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 19:58:59
|
|
|
|
Katte
|
Tudi mene je obiskala in sicer tri dni prezgodaj . Prvič, da je prišla tako kmalu. Pa sigurno ni vgnezditvena, je kar to to . Tako da grem v 8. krog, ostajam pa v januarju z vami. za LeJo, za ostale pa držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 20:08:14
|
|
|
|
lakaya
|
Tedi 2 se strinjam z Srečico 17, glede tega kdaj je lahko O. Sigurno ne more bit tik pred M, k jajčece rabi od 6 do 9 dni, da spoh pride do maternice... tko da ja kakšnih 12 dni pre M je paže lahko. Katte da bo še v tem mesecu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 20:11:31
|
|
|
|
krisv
|
Katte in LeJo Se bomo pa še vedno v januarju skupaj borile. Lakaya in Lineta za . Kar se tiče O-testov iz DM-a. Mislim, da so za en . Sem porabila veliko denarja na njih, pa nisem dobila nikakršnega rezultata. Sem pa preko interneta kupila teste za manj € veliko več testov (na saveontests.com). In mi vsak mesec pokažejo 1.dan rahlo črtico, 2.dan izrazito in 3. dan spet rahlo, tako že 3 mesece zapored.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 20:17:59
|
|
|
|
Katte
|
PRIČAKUJEMO: 1.1. sashy (x. krog) lakaya (1. krog) 5.1. anonimna (x. krog) Pepa (12. krog) 6.1. Natka23 (3. krog) 8.1. anonimna (3. krog) Nutry (30. krog) 9.1. tejchy*(10. krog) *žurerka* (2. krog) Martinya (3. krog) krisv (12. krog) 10.1. Lineta (x. krog) 16.1. tedi2 (9. krog) anonimna26 (2. krog) 17.1. ribica81 (x. krog) benji (8. krog) Sa.Ka (4. krog) 20.1. sover (7. krog) 20.1. - 25.1. amon (5. krog) 23.1. thanchyka (25. krog) lollypop (x. krog) sasek79 (3. krog) 25.1. anity_1 (4. krog) 27.1. LeJo (2. krog) 30.1. Katte (8. krog) 31.1. Nusyka (x. krog) x.1. Arual (40. krog) bey86(x. krog) witch (14. krog) Agnes27 (2. krog) bubulina (x. krog) dory (1. krog) smeška83 (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 34 NOSEČK: 1 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 20:52:41
|
|
|
|
lollypop
|
LeJo, Katte pa upam da bo konec januarja bolj vesel za vaju... jaz bom kupila O teste v Muellerju, pa da vidim... za te iz DM pa kar punce pravijo da niso ravno točni... glede O tik pred M.. se kar strinjam predhodnicami.. M naj bi bila 12 do 16 dni po O.. tik prej pa ne.. pri nas nič novega, prihajajo dnevi ko bomo morali pridno ... sem pa že prejšnji mesec začela piti čaj krvomočnice, in sedaj po M s tem tudi nadaljujem, pa upam da bo kaj pomagalo... no če drugega ne, vsaj z mal več optimizma gledam na vse skupaj, mogoče bo pa tudi to pomagalo a se še katera poslužuje teh dodatnih, naravnih pomoči?? lep večer vsem soborkam, pa stisnite se s svojimi da nas bo v januarju čim več držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 2.1.2011 22:40:45
|
|
|
|
Agnes27
|
LeJo in Katte ! Ampak iz januarja pa se le vseeno lahko še kaj izcimi . za naslednji krog. Jaz ne pričakujem tam nekje konec meseca...po mojih hitrih izračunih bo potrebno na veliko tam naslednji konec tedna. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 5:24:03
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop a se še katera poslužuje teh dodatnih, naravnih pomoči?? lollypop, ne vprašaj Jaz se tega poslužujem kar precej.. Mi je že moj včeraj rekel, da se pa mogoče preveč obremenjujem s tem, ko si non stop neke čajčeke kuham.. Ampak imam 3/4 vsega tega za to, da si uredim rjav izcedek - oziroma, da ga več ne bi imela. drugače jaz pijem zjutraj ženski čaj od Ašiča, čez dan si skuham mešanico plahtice in rmana, zvečer do ovulacije pijem krvomočnico. Potem pa zjutraj vzamem še eno kapsulo matičnega mlečka, pa čez dan 2000mg svetlinovega olja in 1000mg lanenega olja. V bistvu bolj kot ne vse to jemljem za to, da bi zagledala .. Ampak v prvi vrsti se želim znebiti rjavega izcedka pred menstruacijo, kar naj bi bila posledica hormonskega neravnovesja. In kolikor vem, razen rmana in krvomočnice, vse drugo pomaga k temu. Sem pa prebrala,da bi naj vsaka ženska spila vsaj 1× na dan čaj od plahtice. Baje da je balzam za žensko telo. Uravnava hormone, odpravlja neplodnost in še marsikaj. To sem nekje prebrala.. Žal pa več ne vem, kje, zato ne upam trditi, da je to 100%.. Bomo malo pogooglale spet Lep dan!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 6:48:33
|
|
|
|
sashy
|
Hoj No pa se kjub ni dobro izšlo, včeraj sem dobila tako obilno kar v kosih , najbrž je šlo za lažno pozitiven test ali pa se pač ni obnesla. No vseeno bolje zdaj kot pa, da bi bila že nekaj mesecev, kar bi bilo veliko večje razočaranje. Navijam za vse, da kmalu postanete in še to leto dobite v roke svoje
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 7:10:14
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sashy Hoj No pa se kjub ni dobro izšlo, včeraj sem dobila tako obilno kar v kosih , najbrž je šlo za lažno pozitiven test ali pa se pač ni obnesla. No vseeno bolje zdaj kot pa, da bi bila že nekaj mesecev, kar bi bilo veliko večje razočaranje. Navijam za vse, da kmalu postanete in še to leto dobite v roke svoje te popolnoma razumem, tudi jaz sem skregana z temi testi in vem kako se počutim, še posebej od dma testi... Če ni nobene črtice je ena stvar, če pa se pojavi in potem pa . Saj veste kako je prui otrocih, če ni čokolade je pač ni, če mu pa iz rok vzameš pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 7:19:17
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop pri nas nič novega, prihajajo dnevi ko bomo morali pridno ... sem pa že prejšnji mesec začela piti čaj krvomočnice, in sedaj po M s tem tudi nadaljujem, pa upam da bo kaj pomagalo... no če drugega ne, vsaj z mal več optimizma gledam na vse skupaj, mogoče bo pa tudi to pomagalo a se še katera poslužuje teh dodatnih, naravnih pomoči?? Jaz pijem 3xdan čaj mešanice rmana, plahtice, (in ne vem kaj je še vmes), 2xdan dam noter po eno kaplico sirupa za odpravo neplodnosti (diši po rožmarinu) in zvečer skodelico krvomočnice (vse to sem kupila od ene gospe pri Novi Gorici). Aja zjutraj pa še matični mleček. Vse razen matičnega mlačka pijem drugi mesec, matični mleček pa sem začela piti ta mesec. Gospa mi je rekla, da bo začelo delovati po 2 krogu. Ta mesec me bolijo joški za umret...Bomo videli kaj bo iz tega kruha... sama sebi se že zdim prav že smešna....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 7:21:18
|
|
|
|
srečica17
|
sashy .........novim zmagam naproti in naj ti hitro rata Evo pa se začenja prvi delovni teden v letošnjem letu. Želim vam, da bi letos "dopust" prišel predčasno in "trajal" eno leto
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 7:22:32
|
|
|
|
tedi2
|
Katte pošiljam ti , lepo da ostajaš z nami, tako da boš pa prispevala k srečnemu koncu januarja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 8:05:05
|
|
|
|
sover
|
Katte, ni panike ... vsaj veš, da se O dogajajo. Bo , ko bo prvi čas za to (to mi je zadnjič moj rekel, pa sem najprej kar jezna nanj, a kaj, ko ima prav). sashy, zelo mi je hudo, ko pomislim nate. Mal se pocrkljaj zdajle pa sprosti jezo in razočaranje (vem, da so to bolj kilavi nasveti, ampak dejansko pomagajo). Pol se pa vržemo v nove boje ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 3.1.2011 8:13:39
|
|
|
|
Natka23
|
Sashy Me obupat.Ma jaz trenuten znakov ne za eno ne za drugo,ma sem si prejšnji teden kupla test če ga bom rabla, ša moram povedat da me je ga groza delat, ker če bo - me zdelal, ker ta mesec sem pa res poz. naravnana n misel da bi lahko bil mi je bližje kot -, zato mi ti 3 dnevi do testa so res muka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?