|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
26.12.2010 21:04:45   
moci
iiii maxi, lepa. in lepe praznike tudi tebi.

jakob je tudi poskusil ribo. kaj vem, v glavi imam seznam hrane, ki je čisto prepovedana, ostalo malo improviziram user posted image ampak je pa tamali večji zalogaj od zoje. ona je jedla, kar sem skuhala, ta pa ...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
28.12.2010 12:00:06   
pikapolona2
sam da vam povem......včeraj sem prišla domov in sta bili obe pokonciuser posted image user posted image . No sem ju v 10 minutah nazaj v postelje spravila.

Kako je lep tale teden....HB lahko že gremo ven in na kakšen sprehod.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
28.12.2010 16:46:54   
moci
o, pikapolona.
tale oktober je nekam premiren.
pridem vsak dan gledat, pa ne pišem, so same snežinke po straneh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4578
28.12.2010 17:17:41   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sam da vam povem......včeraj sem prišla domov in sta bili obe pokonciuser posted image user posted image . No sem ju v 10 minutah nazaj v postelje spravila.

Kako je lep tale teden....HB lahko že gremo ven in na kakšen sprehod.

Punce a veste, da sem se jaz šele zvečerm, ko sem se vlegla v posteljo spomnila na našo večerjo. Imam res še full na polno delovno v službi in sem čist pozabila. Saj ne zamerite, a ne. Sem pač noseča user posted image Drugače pa že komaj čakam, da rodim. Papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4579
28.12.2010 18:17:34   
moci
user posted image user posted image user posted image lu, pazi, da ne boš ti v službi med malco rodila user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
28.12.2010 19:11:13   
piskot
za znoret. tale nasa babnica pa noce spat ce ne gre martin zraven. se vedno jo kuha, ima min 38°, pa je danes spala celih 20 minut. ni sans da jo damo spat brez martina. pa tud ce crkne. user posted image

v glavnem upam da bo kmalu bolje, pa da bomo tudi mi lahko kam sli.

lu ti pa si nekaj posebnega user posted image

pikapolona no vidis, babnice, pri nas zaradi martina, pri vas zaradi tebe.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
28.12.2010 19:39:05   
pikapolona2
moci...sej je zima, snežinke pašejo.

Mi smo se šli danes na zelenico sankat pa je bilo snega premalo in smo podaljšali do bodentala. na oni strani pa je dovolj snega. Sej je bilo še bolje je lahko M Brino kar na trak postavil in se je peljala navzgor po klančini.

Lu mi smo že malo tuhatle, da nisi v porodni sobiuser posted image user posted image

Piškot veš kako je to s spanjem. M je gledal film in ker ni slišal, da se joče Brina je ona z jokom zbudila Ajdo, ko pa se začne Ajda jokat se pa sliši po bejbifonuuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
28.12.2010 20:52:31   
frrrr
Maxica, kako lepo čestitko si pripela. Tudi tebi in tvoji lepi družinici lepe praznike!

pikapolona, sta imele pač žur. upam, da nista bile budne in jokale.

piskot, naj bo Ana čimprej zdrava!

naš mali že tretji dan služi pri babici. se po skypu pogovarjamo z njim, če ima čas govorit z nami. Brina ga full pogreša. midva z možem pridno izkoriščava čas, sva že full stvari spedenala... take, ki nama drgač ne dišijo in se je kr nabiralo. samo še stanovanje generalko bi bilo treba naredit, pa bilo super truper. no, pa moj dolg. fuj.
kaj še? no, Jaša je danes že fino smučal. po uri inštrukcij menda še ni imel dovolj in sta šla še z babico 3 runde.

Lu, a ti še nisi na porodniškem dopustu? kaj še strašiš v službi?

psaša, tvoji spali včeraj?

se beremo... pa vidimo na naslednji večerji :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
29.12.2010 5:24:13   
Renesme**
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
29.12.2010 10:05:42   
Maxica
Moci, jaz sem ista, skoz hodim nekaj kukat na to našo temo, sam pisat se mi pa kr ne da. user posted image  
Renesmee, kva ste leeeeepiii. user posted image
Mi imamo ta teden sicer počitnice, tako da ga na polno uživamo. Še tako lepo vreme je vsak dan, da probamo biti zunaj, kolikor se le da. Jutri gremo še mal v Italijo v prednovoletni šoping pa mal na izlet. Sem mislila, da bomo šli tudi v Ljubljano lučke gledat, ampak kot kaže, bi morale biti počitnice še vsaj en teden, da bi nam vse zneslo. user posted image
Piskot, pozdravite se že, nooooooo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
30.12.2010 8:29:14   
psaša
Jutro!
renesme lušni user posted image

piskot kako je Ana? Že kaj boljše?

maxica lušna je mala. Full je podobna Lanu. Uživajte še naprej!

frrrr ja, naši otroci so spali. HB

Lu daj malo bolj u izi. Ti boš res še med službo rodila. user posted image

Mati v službi, otroci in mož pa doma. Je bil čist slabe volje, ker sta že ob 6h vstala.user posted image  Ta mala je hotla iti kar v vrtec. Miha je bil pa cel vesel, da bo doma.

Punce lepo se imejte, lepo praznujte in srečno ter zdravo Novo leto.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
30.12.2010 8:31:56   
psaša
Aja, frrrr kako je Jaša? Ima kaj krize? Ok, zate vem, da jo imašuser posted image . Kako se pa Brina zdaj obnaša? Naša je čist druga, ko ni Miha doma.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
30.12.2010 10:37:53   
Lu
Ojla!

Ja, jaz sem še čist v pogonu, zvečer me pa vrže.

Včeraj sem že mislila, da bo akcija pa se je na koncu vse umirilo user posted image

V torek sva šla z mojim na Cetinskega. Joj je bilo dobro. Včeraj pol še na večerjo. Je imel roj. dan.

No in danes sem čist u izi.

Moja porodniška se je začela že z 18. ampak kar je treba, je treba. Saj zdaj je bolj umirjeno. user posted image

Otroka sta na mini počitnicah pri moji mami. beri... ena noč in danes čez dan user posted image Baje bodo pekli piškote. Mmmmm....

Lepo se mejte in se še oglasim. Mogoče že z svežimi novičkami user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
30.12.2010 19:49:10   
piskot
koncno. docakali smo padec temperature. prej je imela samo 38,2. aleluja. teh 39,8 - 40 mi je slo ze prav na zivce. in to cele 4 dni. roke imam do tal.

zdaj pa hitro pogledat, ce je v hribih se kaj vremena ostalo. ce bo srecala dala, bi sla mogoce prvega mal k sosedom pogledat.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
30.12.2010 20:52:53   
frrrr
mi preživeli user posted image od nedelje do danes bil Jaša na počitnicah, se imel lepo, razvajali so ga, dobil je diplomo za smučanje.
Brina je bila najbolj boga, ga je pogrešala in bila bolj cmerava.

Renesme - vi bi lahk pa te lepotce serijsko delali.... joj sta luštna! poljubčke obema.

jutri grem še v službo mau podelat... zvečer bomo pa peglali kavč, se crkljali, dobro jedli in pili in se fino imeli... vsi 4je.

imejte se lepo! radi se mejte in se beremo v naslednjem letu!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
1.1.2011 18:41:32   
pikapolona2
PRvaaaaaaa v letu 2011!
Vse lepo in veliko ljubezni pa še kakšnega novega malega oktobrčka ....zdejle je glih pravi čas za delat oktobrčke...hehe

Mi smo bili tudi kar doma.........meni manjka spanca ker sem dva večera zapored bedela do 1 00 zjutraj in še nato se zbuja Ajda na 1 uro. Upam da bo danes kaj bolje ker se je nasračkala.....včeraj je na momenta kar kričala tolk jo je bolelo tole sračkanje. pikabu. Maxi vi imate kej problemov zdej k ste začeli gosto hrano jest....pr nas zdej že ene 3 tedne je sam kakanje je pa obup in včeraj je bil vrhunec....sem šla potem po svečke in nek probiotik.

danes smo pa bili na Bledu...juhej...gužva gužvaaaaa. Pa tisti kočijaži divjajo na enih odsekih tako hitro, da smo se komaj umikali....še zdejle se tresem kolk je šlo na knap enkrat. brina na skirci....konji pa v galopu točno proti njej.

še en dan potem pa back to reality......in čas za kakšno dieto......ker je bilo preveč vsega tele praznike...tumač res

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 18:55:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4592
1.1.2011 20:37:44   
piskot
VSE NAJ NAJ V NOVEM LETU!

evo nama je koncno uspelo oddat zdrave otroke k babici in si privoscit nekaj, kar si ze od 2008 nisva. bordanje! noro, se vedno je fajn. pa lepo vreme, dobra hrana (pikapolona, sivkamivka poznata špinačne knedle? ravno iščem recept). samo kondicije manjka. ni kaj.

grem kavc peglat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
1.1.2011 21:35:58   
frrrr
četrta, phh user posted image

piškot - danšnjega dneva sem ti pa čist mau fauš. super za vaju! naj vama v tem letu rata več takšnih dni! sta bla na Ankoglu.

sivkamivka
- tak spalni izlet sem js tut načrtovala za danes. sem bila že s prijateljico zmenjena, da se v gorenjskih koncih ustavimo. a žal ni šlo, ker ima fant zabasan nos, tu in tam pokašlja, hripav je. mene pa tut  grlo tako boli, da skoraj zajokam ob zehanju user posted image

pikapolona - a tolk divi so kočijaži na bledu, da je nevarnost, da te konji poteptajo? jao, me je kr srh spreletel.

mi smo bili danes kr doma. mož in Brina sta šla mau na sprehod. punca že prav fajn koraka in raziskuje svet okrog sebe, tudi v škorenjcih. skratka sprehodi so že prav luštni. dobro smo jedli, Jaša bolj malo. poleg prehlada ima še popečen jezik. vem kako se počuti, ker si moj jezik tudi še ni opomogel od prejšnje nedelje. včeraj smo pa bili na kavču, Brina je spala v Jaševi sobi prvi del noči, da je vedela da je poseben dan in si ni danes predstavljala, da bi lahko lezla okrog do onemoglosti. okrog 22ih je zaspala in se ob polnoči zbudila. Jaša je bil pa kr buden do polnoči. nato si še ogledal rakete na balkonu in spat v toplo posteljo.
grem js tut kavč peglat...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
1.1.2011 22:02:02   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo bili tudi na bleduuser posted image user posted image
pa sem še razmišljala, da bi koga poklicali, pa sem rekla raje ne, da ne bomo koga budili.
kdaj pa ste bili? mi od pol enajste do dvanajste. res škoda, da se nismo srečali

popoldne smo imeli pa kosilo pri tašči, ki se je zavleklo skoraj do risanke. jutri me čaka še en velik nered v kuhinji, pa še dve babici pričakujeta pravnučke. potem smo pa oddelali novoletne obveznosti

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
1.1.2011 22:04:32   
moci
aha, še nekaj.
te trapaste uši. mi smo dvakrat ponovili kuro s šamponi, oprali vse kar se je dalo, ostalo smo pa pustili zunaj na zmrzali. brskala sem ji po glavi, pa itak joka zraven. no, pa se mi zdi, da ima še vedno gnide. user posted image user posted image user posted image
mislim, kako se tega hudiča znebit?
nemogoče je, da bi ji ročno našla vse gnide. nemogoče. ima zelo goste lase, pa še precej dolge. ne vem, če je ne bom pobarvala. upam, da to res zaležeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
1.1.2011 22:07:58   
pikapolona2
moci mi smo pa počakali na kosilo pri tašči in potem šli na bled....tako da smo bili na bledu ob dveh popoldne pa do petih...vmes smo se dobili še z enimi frendi na kavici in čveku.

Danes tašča fuuuul dobro kosilo skuhala.....mal sm nas kr sama povabila....mi je govorila kaj bo skuhala.....pa sem rekla kaj če še mi pridemo poskusit.....njej moraš včasih kr namignat. Drgač smo sam za RDe povabljeniuser posted image user posted image user posted image  No skuhala je neko zeljno pito s kašo malo mletega mesa in povrh je bilo listnato testo....po receptu unega slavnega Oselija ki je tudi za tita kuhal. Res je bilo za prste polizat...mmmmmmmmmmmm.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.1.2011 12:27:29   
Pikabu
Srečo, zdravo in uspešno leto 2011 vam kličemo tudi iz naših koncev. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.1.2011 12:29:33   
Pikabu
pikabu. Maxi vi imate kej problemov zdej k ste začeli gosto hrano jest....pr nas zdej že ene 3 tedne je sam kakanje je pa obup in včeraj je bil vrhunec....sem šla potem po svečke in nek probiotik.

Pikaplona, a pije pa dosti? Naši Katji se ful pozna, če ne pije, takrat ima precej trdo in gre težje, če pa pije, je vse v redu. Je pa res, da kakšnih hujših težav pa nima, gre vseeno vsak dan vsaj enkrat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.1.2011 13:40:58   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

pikabu. Maxi vi imate kej problemov zdej k ste začeli gosto hrano jest....pr nas zdej že ene 3 tedne je sam kakanje je pa obup in včeraj je bil vrhunec....sem šla potem po svečke in nek probiotik.

Pikaplona, a pije pa dosti? Naši Katji se ful pozna, če ne pije, takrat ima precej trdo in gre težje, če pa pije, je vse v redu. Je pa res, da kakšnih hujših težav pa nima, gre vseeno vsak dan vsaj enkrat.

sej to je pri nas problem ja....pit noče...razen kadar se dojiva....sej se še velikokrat. Flaše in raznih cucljev ni osvojila tako, da ji dajem tekočino kar po kozarcu....ampak to je tko dva požirka maximum.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?