|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
31.12.2010 19:50:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

A daj nehaj,res ali kaj user posted image Koliko je bilo presladka,14dni?

jap

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 301
31.12.2010 19:52:13   
arabela*
cel dan se že z očmi zezam....user posted image ..me full matra ta suh zrak tukaj..imamo 30% vlažnost...prej tam pa smo imeli od 70% naprejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 302
31.12.2010 20:00:50   
Lenči_
meni tote rakete, petarde budijo otroka.... joče se, ne more zaspat........... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... grrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

---------------------------------------------------------------

lepo praznujte!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 303
31.12.2010 21:07:37   
arabela*
Mi pa smo se navečerjali, sedaj pa muzika...pa vodka in borovničke....otroci pa počasi pripravit na spanje....user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.1.2011 8:53:22   
botrca
Dobro jutro v novem letu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.1.2011 8:55:31   
botrca
Pa je za nami...pokalo je iz vseh strani Maribora ampak se noben otrok ni zbudil user posted image  user posted image  user posted image ...prespala sva pri sestri, ker mi ni bilo za vozit v Kungoto. Zdaj pa pijem prvo januarsko kavo user posted image , ostali pa še spijo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.1.2011 8:56:26   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 307
1.1.2011 8:57:36   
ly117
Jutro! user posted image

Mi že tudi gor, sem upala da bomo bolj dolgo spali glede na to da je najin Luka z nama dočakal novo leto. Bomo pa po kosilu nadoknadli.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 308
1.1.2011 8:58:12   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 309
1.1.2011 8:58:50   
ly117
Jaz sem tudi letos prvič pri moji jutranji kavi.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.1.2011 8:58:55   
botrca
O Ly117 jutro...kako ste dočakali novo leto?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 311
1.1.2011 9:01:24   
matcar
Jutro!

Mi tudi malo prej vstali.Maks je omagal pol ure pred polnočjo,Saš pa je zaspal okoli pol 11-h,vso pokanje pa sta prespalauser posted image user posted image user posted image .Tak,da smo zakorakali v novo leto mirno.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 312
1.1.2011 9:05:57   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

O Ly117 jutro...kako ste dočakali novo leto?

Na kavču pred tv. Pa reporterja Milana sma poslušala  oz. Silversterski program na Radiu City.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 313
1.1.2011 9:10:34   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Maks je omagal pol ure pred polnočjo,Saš pa je zaspal okoli pol 11-h,vso pokanje pa sta prespalauser posted image user posted image user posted image .Tak,da smo zakorakali v novo leto mirno.user posted image

Jan tudi...pa ostalo enako kot pri nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 314
1.1.2011 9:11:40   
botrca
Kak fajn ko ne rabim kuhat danes user posted image . Dobim od sestre sarmo preden greva domov user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 315
1.1.2011 9:37:06   
elevitka
Dobro jutro in vse lepo v novem letu!

mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri.....

upam da ne bo spet celo leto tak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
1.1.2011 9:48:29   
sami0804

Jutro!

Sem prej po dolgem času spet preskočila kopiranje posta in mi je napisalo We are sorry....user posted image sem na hitro obnovila malo znanje vseh kletvic,grrrrr...
Elevitka,po temu sodeč,se bom jaz celo leto jezilauser posted image

Drugače naš prehod v novo leto je bil enak kot vse ostale dni,edino Mitja se je nekaj trudo,da bi ostal pokonci pa ga je ob desetih vseeno pobralouser posted image ,Saro pa že pol ure prej.

Sem bla pa letos presenečena nad količino pirotehnike v naših koncih-se mi je zdelo,da je je manjuser posted image

No,zdaj pa veselo v novo leto,v nove dosežke,novo dogajanje-se že veelimuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
1.1.2011 9:52:13   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri.....

upam da ne bo spet celo leto tak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.1.2011 9:56:50   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

podpisuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.1.2011 10:21:01   
Lenči_
jutrček!

mi smo od 7.30 auf. M. se je zbujala na vsako uro. No, ko sva šla mi2 spat, pol je spala 4 ure v kosu user posted image . Ne vem, al je zobek, al so ble te rakete krive. Pod črto, včeraj smo se imeli fajn, smo se nažrli in naigrali naseljencev. Naj bo novo leto vsem nam naklonjeno! user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 320
1.1.2011 10:36:09   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

podpisuser posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 321
1.1.2011 10:37:13   
matcar
Jaz pa sem se zaj nažrla bifteka,pol pa še sarma sledi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 322
1.1.2011 12:31:58   
arabela*
[color=#000000 size=3]Naj v letu 200_ vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč na postane dosegljivo, vse kar je bilo nemožno naj postane možno, vse česar nismo imeli pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma! Srečno

< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.1.2011 12:32:23 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 323
1.1.2011 12:38:36   
arabela*
Mi pa smo imeli kar noro tukaj..pokalo ko na fronti vse do enih...pa full odmeva tu med bloki, kot bi v stanovanju metali petarde...user posted image
M je zaspala brez problema okol enajste....čeprav je bobnelo okol nje.....A pa je jokala in se bala vse do enih, potem pa je kar pri nama spala......oz..jaz sem kasneje kar v otroško šla k M...ker je ene štirikrat zahtevala sok, pa iz kinderpeta lezla...skratka pestro....user posted image

sedaj smo se nazajtrkovali, moj gre potem po sarmo k tašči, popoldne pa tak gremo naokoli.....
M je full pikasta, eliko več kot A......koza pri kozi, vročine nima...
Jaz pa vnete oči...celo noč imele probleme, bo treba verjetno k dokteru malo it se pokazat, ker težko gledam..user posted image
Skratka včeraj preživeli te muke, s petardami, tak da smo na koncu vsi šli spat.......ker je bilo preveč stresno za A vse skupaj...user posted image
Grem pucat naprej kopalnicouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
1.1.2011 13:20:47   
Sacherca
Macka pregnala...Vecer se je prav zanimivo zamigal v noc oz novo leto.

Zdaj po tascini sarmi sem ze ok....Pa kavico pijemzjutraj mi ni pasala user posted image

Grem vas zdaj prebratuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?