Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 19:50:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A daj nehaj,res ali kaj Koliko je bilo presladka,14dni? jap
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 19:52:13
|
|
|
|
arabela*
|
cel dan se že z očmi zezam.... ..me full matra ta suh zrak tukaj..imamo 30% vlažnost...prej tam pa smo imeli od 70% naprej
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 20:00:50
|
|
|
|
Lenči_
|
meni tote rakete, petarde budijo otroka.... joče se, ne more zaspat........... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... grrrrrrrrrrrr --------------------------------------------------------------- lepo praznujte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 31.12.2010 21:07:37
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo se navečerjali, sedaj pa muzika...pa vodka in borovničke....otroci pa počasi pripravit na spanje....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 8:53:22
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro v novem letu
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 8:55:31
|
|
|
|
botrca
|
Pa je za nami...pokalo je iz vseh strani Maribora ampak se noben otrok ni zbudil ...prespala sva pri sestri, ker mi ni bilo za vozit v Kungoto. Zdaj pa pijem prvo januarsko kavo , ostali pa še spijo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 8:56:26
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 8:57:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi že tudi gor, sem upala da bomo bolj dolgo spali glede na to da je najin Luka z nama dočakal novo leto. Bomo pa po kosilu nadoknadli.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 8:58:12
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 8:58:50
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem tudi letos prvič pri moji jutranji kavi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 8:58:55
|
|
|
|
botrca
|
O Ly117 jutro...kako ste dočakali novo leto?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:01:24
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Mi tudi malo prej vstali.Maks je omagal pol ure pred polnočjo,Saš pa je zaspal okoli pol 11-h,vso pokanje pa sta prespala .Tak,da smo zakorakali v novo leto mirno.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:05:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca O Ly117 jutro...kako ste dočakali novo leto? Na kavču pred tv. Pa reporterja Milana sma poslušala oz. Silversterski program na Radiu City.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:10:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maks je omagal pol ure pred polnočjo,Saš pa je zaspal okoli pol 11-h,vso pokanje pa sta prespala .Tak,da smo zakorakali v novo leto mirno. Jan tudi...pa ostalo enako kot pri nas
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:11:40
|
|
|
|
botrca
|
Kak fajn ko ne rabim kuhat danes . Dobim od sestre sarmo preden greva domov .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:37:06
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro in vse lepo v novem letu! mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri..... upam da ne bo spet celo leto tak...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:48:29
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Sem prej po dolgem času spet preskočila kopiranje posta in mi je napisalo We are sorry.... sem na hitro obnovila malo znanje vseh kletvic,grrrrr... Elevitka,po temu sodeč,se bom jaz celo leto jezila Drugače naš prehod v novo leto je bil enak kot vse ostale dni,edino Mitja se je nekaj trudo,da bi ostal pokonci pa ga je ob desetih vseeno pobralo ,Saro pa že pol ure prej. Sem bla pa letos presenečena nad količino pirotehnike v naših koncih-se mi je zdelo,da je je manj No,zdaj pa veselo v novo leto,v nove dosežke,novo dogajanje-se že veelim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:52:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobro jutro in vse lepo v novem letu! mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri..... upam da ne bo spet celo leto tak...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 9:56:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobro jutro in vse lepo v novem letu! mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri..... upam da ne bo spet celo leto tak... podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 10:21:01
|
|
|
|
Lenči_
|
jutrček! mi smo od 7.30 auf. M. se je zbujala na vsako uro. No, ko sva šla mi2 spat, pol je spala 4 ure v kosu . Ne vem, al je zobek, al so ble te rakete krive. Pod črto, včeraj smo se imeli fajn, smo se nažrli in naigrali naseljencev. Naj bo novo leto vsem nam naklonjeno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 10:36:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobro jutro in vse lepo v novem letu! mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri..... upam da ne bo spet celo leto tak... podpis Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 10:37:13
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se zaj nažrla bifteka,pol pa še sarma sledi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 12:31:58
|
|
|
|
arabela*
|
[color=#000000 size=3]Naj v letu 200_ vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč na postane dosegljivo, vse kar je bilo nemožno naj postane možno, vse česar nismo imeli pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma! Srečno
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.1.2011 12:32:23 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 12:38:36
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo imeli kar noro tukaj..pokalo ko na fronti vse do enih...pa full odmeva tu med bloki, kot bi v stanovanju metali petarde... M je zaspala brez problema okol enajste....čeprav je bobnelo okol nje.....A pa je jokala in se bala vse do enih, potem pa je kar pri nama spala......oz..jaz sem kasneje kar v otroško šla k M...ker je ene štirikrat zahtevala sok, pa iz kinderpeta lezla...skratka pestro.... sedaj smo se nazajtrkovali, moj gre potem po sarmo k tašči, popoldne pa tak gremo naokoli..... M je full pikasta, eliko več kot A......koza pri kozi, vročine nima... Jaz pa vnete oči...celo noč imele probleme, bo treba verjetno k dokteru malo it se pokazat, ker težko gledam.. Skratka včeraj preživeli te muke, s petardami, tak da smo na koncu vsi šli spat.......ker je bilo preveč stresno za A vse skupaj... Grem pucat naprej kopalnico
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 1.1.2011 13:20:47
|
|
|
|
Sacherca
|
Macka pregnala...Vecer se je prav zanimivo zamigal v noc oz novo leto. Zdaj po tascini sarmi sem ze ok....Pa kavico pijemzjutraj mi ni pasala Grem vas zdaj prebrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?