|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
29.12.2010 20:57:28   
briljantina
Čer!

Jutri me čaka prvi ctg, PDP pa imam čez dobra 2 tedna. Bomo videli, če sploh kaj dogaja. Trebuh mi sicer otrdeva čez cel dan, user posted image se počasi umirja...

Tečna sem pa za znoret, včasih celo zadirčna, če mi kaj ne paše.user posted image Nič kaj meni podobno. Še dobro, da je partner tako razumevajoč. Sva danes par uric pekla pecivo in pripravljala večerjo za najine starše, sedaj pa počivam, user posted image pa pospravlja. user posted image Imam kar malce slabo vest. user posted image

Dobro se naspite, jaz bom eno zmolila za uspešen spanec. user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
29.12.2010 21:02:38   
pika27
Čestitke mojani user posted image user posted image user posted image Želim ti veliko prespanih noči pa čim bolj zdravega malčka!!!

Evo mi smo nazaj z mini dopusta. Je mož malo prehitro vozil čez lukne in me je začelo kar konkretno sekat... Ampak se mi zdi, da se je zdele mal umiril. Upam. Do 3.1. ne grem nikamor!!!

Ctg je pri moji G na sporedu vsakič po 32. tednu, v P LJ pa vsakič po 30. tednu, če prideš na pregled.

Nč grem počivat, držte se punce pa se beremo.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
29.12.2010 21:55:39   
Anonimen
Pika a zamenjava? no če se ti umiri, potem ne zamenjam user posted image

Jst sem pa izpod tuša, zdej grem pa desca fehtat če mi pomaga otroka na svet zbezat user posted image user posted image user posted image   Sej veste kaj mislim user posted image

(odgovor članu pika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
29.12.2010 22:09:38   
fabula
NalLa: ojoj...saj sploh ne vem kaj naj rečem...sicer upam da bo pri meni na koncu vse ok...drugače pa sem bila na bolniški od 7 tedna nosečnosti dalje ker sem dobrih 7 tednov krvavela, ampak so bili že takrat zapleti, ker mi je predpisal hormonske tablete pa niti vedel ni da se jih sploh ne dobi več...drugače sem šla še nekajkrat privat g.po drugo mnenje in že takrat rekla da definitivno ne bo moj g.v drugi nosečnosti...upam samo da se tokrat do konca vse srečno izteče. Je pa res, da ne naredi nobenih preiskav in je lahko on super g.če je vse ok....kar pa žal v nosečnosti večkrat ni :-(

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
29.12.2010 22:23:41   
NalLa
Fabula upam, da te nisem prestrašla. Sej pri nas naj bi bilo kljub vsemu vse ok, samo ko pogledam za nazaj, kaj bi mogu pregledat in ni... Raje ne razmišljam o tem. Tudi jest sm krvavela, takrat je sicer ponudil bolniško, pa sm jo jest smotka odklonila, potem pa sploh ni napisal ne v karton in ne v materinsko, da sem krvavela. Potem sem v 18 tednu spet zakrvavela, pa sem se odločla, da sedaj je pa dovolj, da grem na bolniško, njemu se je pa zdelo, da ni nobenega posebnega razloga. Ah, ni da bi govoril. Še mal, pa bomo mel svoje sončke v naročju in bo vse pozabljeno. 

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
   [Brisano sporočilo]
29.12.2010 23:21:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.12.2010 0:16:12   
lorch
Živa 25 a ti to resno?
Če si štartala, ti lahko rečem samo: srečno pot v Rim!user posted image user posted image user posted image
Hiter porod brez zapletov ti želim in čimprejšnje cartanje z user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.12.2010 6:17:31   
pika27
Živa25 nism še šla, se mi je umiril.user posted image Sicer HB, ampak mi je kr zoprn tole skoz neki pa ne veš a bo že al še ne...

Evo pr men je spet nespečnost na programu. Tamala se mi zbuja vsako noč tm od 2-5x od kar sva jo dala v tavelko posteljo spat, v tamalo nazaj tud noče, ona bi zdej pr nama spalauser posted image Si ne predstavlam kako bo ko bomo mel še enga, k bo pa spal v najini sobi. Sam upam, da ne bomo na konc vsi spal v spalnici...user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.12.2010 7:58:32   
darchy82
Jst sem tud mojega user posted image hotla za mal rekreacije sfehtat, da bi zadeve mal pospešila, pa ni preveč navdušen, ker me je zadnjič po tem moral že skor v P peljat. Mi je cel večer in celo noč trebuh otrdeval pa kakih 5 ur so me zihr krči matral. No ja, upam, da si kmalu premisli, ker se men ne da več s tem trebuhom okoli hodit user posted image .

Sicer sem pa jst včeraj za čez praznike dobila v varstvo enega majhnega razvajenega cucka od mojih ta starih, tako da imamo začasno pri hiši 3 pse, ki se ne razumejo preveč dobro med sabo. Se je pa včeraj eden od domačih psov odločil, da bo na avtu od svakinje oz. njenega fanta naredil malo škode (verjetno ga je bilo strah pokanja petard) in je na avtu odtrgal sprednji blatnik in naredil 20 cm luknjo user posted image . Na avtu je pa zdej ful škode.

Nič, moram it našega razvajenčka peljat na sprehod.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.12.2010 8:28:47   
dramica
Darchy no pol sva naistem gledeuser posted image sam jaz sem mojga komaj prepričala ampak jaz nisem več za šport ker sam da sva akup pršla mi je ratal trd trebuh potem pa veste kako je niiiičččuser posted image .Tako da zdaj mi je pa še samozavest v vodo padlauser posted image .
punce če bo pa katera zaštartala proti Rimu res zna bit daleč user posted image ampak se izplača!Srečno!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
30.12.2010 8:35:56   
br27
Jutrooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , js sem pa danes spala kot angelček, od polnoči pa do pol osmih zjutriuser posted image , umes sem se zbudila sam enkrat za wc in takoj nazaj zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej sem pa važna user posted image .
Sem cela polna energije, tako da sem že mojga zagrabila preden mi uide iz hiše, da sem nama del razdelila, tako da boma danes mal popucala hiško, popoldne grema prijateljici na otvoritev kuhne user posted image , pa v trgovino še moram po šampanjc za novo leto - otroški, da ne bo pomoteuser posted image , se ga boma s tamalim napilauser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.12.2010 9:08:44   
agataema
Jutro,

jaz imam tamalga doma, ker ima mož dopust in sem mislila, da bo on skrble zanj, ga je pa moj oče takoj pobasal, da sta šla skupaj nekaj delat. Itak mož rajši s tastom dela, kot da je varuška, tako da zdaj sestavljamo puzzleuser posted image .

Noč je bila itak katastrofalna, ampak glede na to da je tako vedno, sem zdaj itak že navajenauser posted image .

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.12.2010 9:42:20   
baby1978
Dobro jutro. Jaz sem pa danes spet slabo spala, me je nekaj spet sraufalo, pa sem ze mislila, da bova mogla it. Se je pol pomirilo. Zanima me, kaj se vse nastejete 10gibov, jaz jih komaj kaj, je pa res, da sem zelo aktivna in skoz nekje lecem okrog.
Talika, kje si? Kaj si ze sla v rim.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.12.2010 10:04:34   
_CiCika_
Fabula moj G je meni prvi ctg naredil ko sem dopolnila 37t in od takrat dalje imam zdaj na en teden. Pa še napotnico za ctg v P mi je dal tam pa imam na 3-4 dni. Sicer pa na tem ctg-ju bolj gledajo kako se otrok notri počuti oz. otrokovo srce kot pa popadke. Sicer pa ta druga krivulja naj nebi popadke zaznavala ampak samo otrdevanje trebuha. Vsaj tako je meni razložil. Je pa res čudno, da tebi tega ne misli delat. user posted image
Briljantina sporoči kako je bilo na prvem ctg-ju user posted image

Drugače se pa jaz tudi pridružujem vsem, ki bi že šle u Rim ker me že kar špika v spodnjem delu.  Pa še danes sem bila že deležna opazk "kje za vraga imaš pa trebuh."  In res se mi je spustil nižje. Tako da čakamo če bo kaj. user posted image

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.12.2010 10:15:28   
talika81
evo mene.

nisem še šla v rim. baje še kak teden dni tudi ne bom šla. je spodaj še vse zaprto, mat. vrat je še kar dolg. trebuščeka imam baje ša visoko. tako da moj user posted image bo verjetno novi letnik (2011).
nisem pa uspela zadnja dva dni nič napisat, ker sem imela frko na ctg-ju. moj user posted image je imel na prvem ctg-ju utrip spet malo nad 160 in sem seveda morala na kontrolnega. ta je bil sicer vredu, ampak so me v P v ambulanti za ctg pogledali po doglem in po čez. od UZ-ja do vaginalnega pregleda. tako da so pol rekli, da je vse okej. so pa tudi meni zmerilis rčni utrip in sem jim takoj rekla, da imam skoraj vedno povišanega. tako da so mi dali napotnico, da sem morala dati kri v nuklearnem laboratoriju (ščitnica), če bi mogoče zaradi tega imela te težav in posledično tudi najin user posted image .
ampak je pa tudi sestra na ctg-ju rekla, da je malo višji srčni utrip posledica spola - po n jenem mnenju. ampak sem ji pol hitro rekla, da ne vem, kaj bomo meli, pa je rekla, da pol pa ne bo nič več komentirala.

sem pa imela tudi v ponedeljek pregled pri moji G. vse bp, user posted image raste tako kot mora. teža user posted image je ocenjena na 3200 g ob koncu 37. tedna, kar pomeni, da bomo imeli kao normalno težkega otroka ob rojstvu.

naslednji pregled imam 3.1. (pri G),  ctg pa 4.1.. za seznamček.

moram prebrati, kaj vse ste se načvekale.

baby, jaz moram reči, zanekrat še kar komot naštejem deset gibov, še celo več, ker je moj user posted image še vedno kar fejst aktiven. sicer pride kak dan, ko ni tako aktiven, ampak imam vedno nad 10 gibov.
če jih ti ne našteješ oziroma jih komaj, zakaj se ne greš pokazat v P? kaj pa če delaš kakšne počepe ali pa če malo podrezaš otročka, je pol kaj bolj aktiven?
moram reči, da je moj user posted image ponavadi aktiven tudi takrat, ko sem jaz. se večkrat to zgodi, tako da ko npr. čistim ali pa kaj druga pospravljam, mi kar veselo miga po trebuhu. pa tudi, če grem na sprehod.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.12.2010 10:17:49   
Lu
Ojla!

Jaz sem si pa danes res privoščila in vstala šele pred slabe pol urce. Zdaj srkam kavico. Otroka sta pri moji mami in pečejo piškote. Dragi je včeraj praznoval roj. dan. Sva se še hecala, da bi šla rodit in bi imela na isti dan, roj. dan. Samo nekaj se je res dogajalo čez dan kako uro kar fajn popadki, potem se je pa umirilo user posted image In ja... tudi mene moti k študiram, a špika, a ne špika, a to a ono, kdaj bo... Ah ja. Malo smo že neučakane. Ampak torbo sem si pa potem kar na hitro do konca pripravila, hehe.

Trebuh se je pa baje meni v roku 4 dni tudi kar fajn dol spustil so mi rekle babnce. Tako, da nekaj bo. No saj not še noben ni ostal. :-)

Zdaj vas grem pa še malo za nazaj prebrat in še kaj pokomentirat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.12.2010 10:22:47   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Živa 25 a ti to resno?
Če si štartala, ti lahko rečem samo: srečno pot v Rim!user posted image user posted image user posted image
Hiter porod brez zapletov ti želim in čimprejšnje cartanje z user posted image

Mislim, da je nisi prav razumela.... Če prav mislim, sta imela user posted image  v postelji user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.12.2010 10:28:34   
Lora83
Dober dan!!!

Kako ste kej, jst komaj čakam, da bo konec se mi zdi da sem že sama sebi napotouser posted image . S postelje in stola se pobiram kot hrošč ki se obrne na hrbet in se matra okol postavituser posted image , roke že okol dva tedna kot da niso moje jih ne čutim dobr (mravljinci), noge ko buhteljni, pa še slabo mi je za znort, mi nič ne paše jest samo se moram malo pomatrat da ne bo še kri slaba če bo treba na CR. Upam, da se mala obrne. komaj čakam 5ga da zvem pri čem sem. Uhh kako je fajn jamrat.user posted image

Upam da ste vredu, polne energije in pripravljene na DAN D!user posted image  
Lepo se imejte in veliko se smejte

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.12.2010 10:29:42   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: br27
...pa v trgovino še moram po šampanjc za novo leto - otroški, da ne bo pomoteuser posted image , se ga boma s tamalim napilauser posted image

hehe ta je dobra ja user posted image user posted image user posted image
Joj kok mate vse neke težavice proti koncu user posted image user posted image Jaz se pa počutim odlično user posted image Me vsi sprašujejo, če bom zdržala do konca...jaz pa valda, komot user posted image No sej me kdaj kaj zaštiha, pa spanje je tut kdaj bolj tako tako, ampak ni panike. Danes sem bila na CTG-ju v Trbovljah, dr. Jurca pravi, da ga komot še žuram jutr in da se vidimo drugo leto user posted image Malemu se nič ne mudi, pregledal je tudi MV, ki še ni pripravljen na akcijo, tako da me je naročil za v ponedeljek, 3.1. (PDP 5.1.). CTG mi je sicer izrisal 1 popadek, ki sem ga kr dobr čutila...ampak je hitro minil in potem konec user posted image

Kar se posteljne akcije tiče je moj mož SKOS ZA user posted image sem jaz bolj tista, ki bremza user posted image Nikol ni prav, ne user posted image

Uff Talika, pa si imela res pestro user posted image

Baby jaz tudi komot naštejem 10 gibov...zjutraj po razpredelnici začnem šteti od 9ure naprej in jih najkasneje do 12h že naštejem 10 (ponavadi še prej) pa potem se še skozi cel dan in ponoči premika, kar mi je super. So pa dojenčki zelo različni, tako da je težko govorit na splošno...če pa jih res v 24h urah ne boš naštela skoraj nič, bi se pa jaz tudi šla pokazat.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.12.2010 10:53:40   
Putka
Hoj putka, midva sva se naročila, prišla ob uri, bila takoj na vrsti in opravila v 10 minutah. Čisto iz firbca: ko rečeš mož, misliš partner? Mislim... ne razumem, zakaj bi sicer potrebovala priznanje očetovstva... Enivej, samo firbcam user posted image
Ja, sevedauser posted image . Včasih je bolj simpl, da kar mož rečem, sicer pa koruznik.. Se ne dam, kljub temu da punci sprašujeta (no, ta velika je že obupala) zakaj imam drug priimek. Pa še sama je začela, da ona bi se pa tako kot jaz pisala, sta tast in tašča kar zelena ratalauser posted image .

Me smo pa spale do pol 10h, "partner" je imel nočno, tako da zgleda imam noči malo bolj mirne.. Je pa mali ful živahen, se zgleda preteguje notri, cel trebuh šiba levo-desno. In ja, jaz imam občutek da bo kakšna noga kar čez kožo ali popek (če lahko temu tako rečemuser posted image ) ven pogledala..

CTG: pomoje tista naprava ne loči med "popadkom" in "otrdevanjem". To je itak isto, zazna krčenje mišič (neke elektro impulze), samo da so lahko seveda različno močni. Med porodom tista spodnja črta ornk skače, vrhovi so visoki.. Je pa res, da ima vsaka ženska drugačen prag bolečine. Lahko CTG kaže, pa se user posted image zdi da jo mal špika in obratno.. Če je MV skrajšan, zmehčan, odprt pa glavica nizko je to dober znakuser posted image .

user posted image Tole nama že ene dva meseca ne gre, meni sicer čist paše kakšno crkljanje, ampak me medenica in kolki tako bolijo, da je takšna telovadba ta zadnja..

Gibanje dojenčka - eni so pač bolj leni, da je treba 10 gibov našteti, mislim pa kaj še... Ponavadi kaj bolj živahni ratajo, ko se naješ, ali pa uležeš..

Zdaj imam pa obiske..

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.12.2010 10:56:44   
br27
pinky86 vidim da si mela pregled pri mojem G, kak se ti zdi. Sicer je že kr v letih, sam men je ful facauser posted image , pa vse se lohk zmenim, pa tud čas si vedno vzame, js mam same pohvale glede njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce js sem se pa pravkar uredila (obrila), ufff napor na polnouser posted image , zdej pa še cote dam prat, dragi je tud vse poštimu, tk da novoletno čiščenje končano, ja no, edino smolo sma mela dans, ko je moj telovadu s sesalcem po dnevni in podru smrekico, pa je šlo par bučk, sem jo mogla napol podreti in zbiram nove moči, da jo nazaj okrasimuser posted image . Predvidevam da bo nekak tako naslednje letouser posted image
Sem danes kot ptička na veji, še kosila ne rabim kuhat, ker me je možek povabu na kosilouser posted image  in sem že klicala kaj imajo danes v ponudbi in naju najavila, tako da bomo danes jedli sarmo, mmmmmmm..................

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.12.2010 12:01:37   
briljantina
Dan!

Prvi ctg za mano, se nikamor ne mudi, še kolcal je, kot bi ga obirali. Naslednji ctg imam 6.1.2011 pri G, za v P mi niso še nič dali. Mi je pa rekel G, če bo šlo kaj narobe, pa kar P izkoristit. No, upam, da pred 10.1. ne bo nič, ker zagovarjam še projektno nalogo in bi rada imela to za sabo.

Sem se pa tudi jaz danes zeeelo naspala, razen 3-kratnega obiska wc-ja. Pa še bi lahko zjutraj vlekla , pa sem mogla na ctg.

Darchy, nič ne zavidam tega škodoželjnega psa , upam samo, da se boste uspešno zmenili glede poravnave škode.

pa meni ne paše že od začetka, zdaj pa še manj, ker če ne drugega, je dolgočasno zaradi enih in istih poz. Prej gibčna, zdaj pa kot slon - nekako mi ni. Mi pa zelo sedejo masažeeee.

Lep dan vsem skupaj - sonček je...

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.12.2010 12:02:12   
briljantina
Smeški odpadli, upam, da boste znale odkodirati. user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.12.2010 12:20:19   
pika27
Lora83 a si ti čutla, da se ti je tamala obrnila, al sta na UZ ugotovile? Ker se mi dozdeva, da se je men tale mulc tud obrnil (upam, da se mi sam dozdeva), čutim neke brce v mehur pa ne vem al ma roke že tok močne al kaj je to, pa včeraj k je kolcal se je čutl zgoraj ne spodajuser posted image No sicer sem pa itak za naslednjič na UZ naročena pa bo že vidla kako je obrnjen. Če bomo zdržal do takrat...

Pr nas mamo jutr namesto praznovanja novega leta poroko. Se od moža sestrična poroči. Ampak če bo počutje tako kot danes se bomo šli bol kot ne samo pokazat. user posted image mi je za popiz... pa pojma nimam od česa. Verjetno se predolgo spala zjutri, me je mož pustil glede na to, da sem mela nočno.

Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.12.2010 12:27:45   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: briljantina
Mi pa zelo sedejo masažeeee.
user posted image Saj to sem pod crkljanje mislila...

Jaz komaj kdaj kuham, me moji starši razvajajo, pa še v sosednjem bloku so doma. Oče stalno kuha, pa še sorodniki iz Istre so na obisku, tako da lačna nisem, tudi otroke mi popazijo, res imam srečo!

Jaz moram pa še darila za pod smrekico zavit.. Pa za Vesno v bistvu še nič nimam, ker sem nekaj prek Amazona naročila, ki pri nas ni za dobit, pa zaradi težav s snegom še ni prišlouser posted image . No, sem samam kriva, če sem prejšnji teden naročila, neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?