talika81
|
evo mene. nisem še šla v rim. baje še kak teden dni tudi ne bom šla. je spodaj še vse zaprto, mat. vrat je še kar dolg. trebuščeka imam baje ša visoko. tako da moj bo verjetno novi letnik (2011). nisem pa uspela zadnja dva dni nič napisat, ker sem imela frko na ctg-ju. moj je imel na prvem ctg-ju utrip spet malo nad 160 in sem seveda morala na kontrolnega. ta je bil sicer vredu, ampak so me v P v ambulanti za ctg pogledali po doglem in po čez. od UZ-ja do vaginalnega pregleda. tako da so pol rekli, da je vse okej. so pa tudi meni zmerilis rčni utrip in sem jim takoj rekla, da imam skoraj vedno povišanega. tako da so mi dali napotnico, da sem morala dati kri v nuklearnem laboratoriju (ščitnica), če bi mogoče zaradi tega imela te težav in posledično tudi najin . ampak je pa tudi sestra na ctg-ju rekla, da je malo višji srčni utrip posledica spola - po n jenem mnenju. ampak sem ji pol hitro rekla, da ne vem, kaj bomo meli, pa je rekla, da pol pa ne bo nič več komentirala. sem pa imela tudi v ponedeljek pregled pri moji G. vse bp, raste tako kot mora. teža je ocenjena na 3200 g ob koncu 37. tedna, kar pomeni, da bomo imeli kao normalno težkega otroka ob rojstvu. naslednji pregled imam 3.1. (pri G), ctg pa 4.1.. za seznamček. moram prebrati, kaj vse ste se načvekale. baby, jaz moram reči, zanekrat še kar komot naštejem deset gibov, še celo več, ker je moj še vedno kar fejst aktiven. sicer pride kak dan, ko ni tako aktiven, ampak imam vedno nad 10 gibov. če jih ti ne našteješ oziroma jih komaj, zakaj se ne greš pokazat v P? kaj pa če delaš kakšne počepe ali pa če malo podrezaš otročka, je pol kaj bolj aktiven? moram reči, da je moj ponavadi aktiven tudi takrat, ko sem jaz. se večkrat to zgodi, tako da ko npr. čistim ali pa kaj druga pospravljam, mi kar veselo miga po trebuhu. pa tudi, če grem na sprehod.