Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama pa saj vemo , verjetno vsi, kdo sta - le onidve ne . Torej moram bit to jst...ker se mi nit sanja ne, kdo bi bile tidve pametnjakovički... Ah, ti pa res ne vem, če bi šla komu na živce. Resno, no, prav fajn si. (Sam sem res pocukrana .) Aja, čisto off topic: rečem mojemu, če mi lahko prinese čips in mi prinese valovite rezance . Ti dovolim, da si pocukrana...(v drugi temi me je glih to motilo, sam noben ni bil pocukran do mene, tako da... ) Joj...na živce grem najbolj in največkrat sama sebi...pa možu tut ni prizanešeno... Drugač pa moj odgovor je bil tak zato, ker je uškinamama napisala, da to vejo vsi, sam oni dve ne...in ker jst nimam pojma, sem pač bleknila (bolj za štos), da potem pač to moram bit jst, ker jst tut ne vem... Upam, da so ti valoviti rezanci teknili... ( a ga je mož mal cuknu zdejle za praznike, kaj? ) Se je sam ovedel, preden mi jih je dal v roke in skesano odšel po čips . Ma, ne, moj dragi je tak poseben, moj zmedenko. Me zna pošteno spravit v smeh. Drgač pa sem mnenja, da vse preveč kritiziramo in vse premalo pohvalimo. Tudi jaz, tak da, če pohvalim, si je to treba vzet kot redko čast . Cukamo pa ga pomalem že 14 dni. Je zelo dober doma narejen teranov liker .
|