Teni_
|
Sonce81, ni problema glede datuma, bomo še popravili, ko boš točno vedela. Hvala za pestke. Upam, da nama bodo pomagale. Meni so noge otekale samo v tisti največji ročini, na koncu nosečnosti pa ne. Samo glede na to, da bo konec nosečnosti ravno v času poletja, se zna zgodit ja. Kdaj si imela zadnjo M, pa na koliko dni, pa si lahko izračunaš tukaj na ringaraji, kdaj imaš rok. Pridna si glede športa. Jaz sem bolj lena . Tinci1, ne vem kako je pri fantkih, jaz imam dve taki, ki komplicirata kaj bi oblekli. Ravno zato midva Niki ne poveva, ker je nazadnje tudi povsod povedala. Teja pa zna obdržat za sebe. Glede na to, da zdaj že par dni ve in ni nobenemu povedala, ker ve, da še ne sme. Če bi meni zrastli iz B na D, bi bilo ok, samo jaz že imam v osnovi več kot D. Upam, da ne bodo rastle. Kako ste pa kaj s trebuščki. Res je, da je to že moja 4. nosečnost, in da se mi je že v prejšnji pri 8. tednu poznalo, da sem noseča, ampak zdaj tudi več ne zaprem normalnih hlač. Okoli hodim v trenerki. Prehitro mi je, da bi si že zdaj šla kupovat nosečniške hlače, tako, da dokler ne rabim nikamor it, da bi morala bit bolj lepše oblečena, bo trenerka čisto ok.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 29.12.2010 10:07:43 >
|