Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... http://www.ringaraja.net/forum/Obvestilo/m_5531485/tm.htm RR Team... toliko časa ste potrebovali, da ste ugotovili, da je na temi reklamiranje storitev izdelave umetnih nohtov? Bom pa dodala, da se strinjam z vsemi tistimi, ki pravijo, da imate dvojna merila. Ker jih imate res. Dovolj dolgo sem že na RR in preveč RR-ovk poznam, da ne bi vedela in videla, kaj se dogaja. Vse lepo in prav, kar se tiče tega, da imate pravila (čeprav vam svetujem, pa ne samo jaz, da nekatera nerazumna vsaj spremenite, če že ne umaknete), ampak a se vam res ne zdi, da ste vi sami prvi v vrsti, ki bi jih morali upoštevati? Če bi imela samo malenkost več volje, kakor jo imam oz. če bi samo za malenkost bolj verjela, da bi imelo kaj smisla, potem bi vam rade volje prilepila linke do vseh vaših lastnih kiksov, na katere ste bili, s strani RR-ovk, tudi opozorjeni, pa niste niti mrdnili s prstom ali dali zadovoljive razlage. Ker vse to ne vpliva na moje življenje, še manj pa na mojo denarnico, vam ne težim oz. vam redkokdaj kaj napišem v zvezi s tem, ampak umik teme o nohtih je pa pač situacija, v kateri imam spet priliko, da vam predočim vaša dvojna merila. Čeprav, kakor sem že napisala, močno dvomim, da boste dojeli oz. karkoli naredili v zvezi s tem. In, by the way... Če se vedno potrebujete oz. želite dokaz o odtekanju informacij, me kontaktirajte.
|