katy83
|
Dan babike moje. Najprej, vsem želim karseda lep božični dan, preživite ga s svojimi najdražjimi, s svojimi sončki, skratka z vsemi, ki jih imate rade. Sem že na Fb napisala, pa bom še tukaj. Vsem ki jih imate rade, jim to tudi povejte. No, midva s T sva bla včeraj v bolnici in so ga kr fajn namatrali. Ko sva prišla so mu najprej vzeli 4 epruvete krvi in ker ni šlo iz roke, ker je pač buckast, so mi mogli iz noge. Mene so ven poslali, v sobo. Vmes so bila dvojna vrata in sem ga slišala kako joka. Grozen občutek. Tudi jaz sem jokala kot dež. Pa še 10 minut je trajalo . Božček moj mali. Ko so mi ga prinesli se je kr hitro pomiril, jaz pa ne. Potem sva šla na Uz želodčka, nato pa spet pikanje. Najprej kri iz prsta, nato pa so mu dali glukozo za pit in vsake pol ure merili krvni sladkor. Komaj je zaspal, sem ga že morala zbudit in nest na pikanje. Skratka full sva bila oba že boga, pa T je že bil lačen, pa ni smel jest, ker je moral bit tešč. No, pa še ena hecna izkušnja. Od jutra nikak ni kakal v plenico, pa sem tam za kahlico rekla in se je tak posračkal, da brezeveze. Vsi so samo bulili. Rezultati preiskav zaenkrat ne kažejo nič, čakat pa moramo še krvne izvide, ki jih dobimo po pošti. Zvečer smo bili pri moji mami, pa k očimovim sorodnikom smo šli in je T užival 100/uro. Več je ljudi, bolj je on posrečen. Aja, vidi pa se, da tega pikanja še ni pozabil , ker dosti več joka, pa prestraši se večkrat, danes veliko spi. Maks vse najboljše!!!! tak moje javljanje za danes končano. Potem gremo k dedeku od mojega dragega, ker se tam vsako leto njegova družina dobi. Jutri pa na kosilo k moji mami. lepo mi bodite, uživajte v praznikih.
|