|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
24.12.2010 23:01:58   
arabela*
darila za otroke pod smrekico....user posted image
jaz pa bom film na kanalu A gledala....če bo šlo, ker mi full naši programi štekajo odkar so tega hudiča digitalnega priklopliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
25.12.2010 3:39:10   
sami0804

Aha...že spet nikjer nobeneuser posted image
Kje se te skrivate?user posted image user posted image

No,darila so pod smrekico,grem še malo zalegnit,ker ob kakih šestih že pričakujem živ-žavuser posted image .....je pa pasal zdaj ta polnočni prigrizek...mmmm.....obožujem božičkove piškote in mleko ob 3-eh vjutrouser posted image

Se tipkamo kasneje,božičkiceuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
25.12.2010 8:11:15   
ly117
Jutro! user posted image

Božiček je ponoči pri nas tudi nastavil darila pod jelko in L je svojo že odprl ( čistilni set )in zdaj veselo čisti. Jaz sem si pa privoščla user posted image .
Če bo kera si pa naj kr postreze. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
25.12.2010 8:20:03   
Sacherca
Dobro jutro

Hvala za kavico Ly user posted image Kako pa je L? Okice boljse?

Mi pa darila odpiramo 24ga po vecerji,ko jih pravi božiček prinese...Vceraj pa smo vsi pozabili fotoaparat, ampak potem,ko je bil božiček ze v dnevni nas deca nikam niso spustila user posted image ...Moj se spi , potzneje pa sibamo k mojim domov....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
25.12.2010 9:07:26   
botrca
Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
25.12.2010 9:17:10   
botrca
Maks pa še od mene, vse najboljše za rojstni dan:
user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 25.12.2010 9:18:06 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
25.12.2010 9:17:16   
majakla
Dobro jutro.

K nam Božiček tudi hodi po večerji, včeraj
prinesel dooosti daril, največ za otrokece. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
25.12.2010 9:20:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

K nam Božiček tudi hodi po večerji, včeraj
prinesel dooosti daril, največ za otrokece. user posted image

pri nas enako...user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
25.12.2010 9:23:17   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly11 user posted image .

Hvala,ly,paše...user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
25.12.2010 9:27:15   
tasa_m
Dobro jutro.
Babe žabe, lepo preživite današnji dan user posted image , mi gremo k babi in dediju pogledat če nam je še tam kaj pustil user posted image
Doma je nastavil kar nekaj,... moja Lijica je bila najbolj zadovoljna z zobno ščetko user posted image ostala darila niti niso tako važna user posted image , ati je dobil nov parfum+sp.del nike trenerke, mami pa nove teniske user posted image

Zdaj greva pa mal skup zmetat stanovanje te pa v mestu pa mogoče v lukno na fuzbal user posted image (fuzball is my lifeuser posted image )

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.12.2010 9:28:04 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
25.12.2010 9:28:04   
sami0804

Pa dobro jutro vsemuser posted image

Vstali ob sedmih in od takrat oba moška sestavljata kockeuser posted image -popolno božično darilo za moški del naše družineuser posted image
Sara pa je do daril tak-tak-neopredeljenauser posted image pri prvem paketeku so jo ostali nehali zanimat...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
25.12.2010 9:29:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Pa dobro jutro vsemuser posted image

Vstali ob sedmih in od takrat oba moška sestavljata kockeuser posted image -popolno božično darilo za moški del naše družineuser posted image
Sara pa je do daril tak-tak-neopredeljenauser posted image pri prvem paketeku so jo ostali nehali zanimat...

user posted image user posted image tak kak Lijo, ko je odprla zobno ščetko, drga ni bilo več važno user posted image
user posted image user posted image za kocke.. Božiček le ve, kako moški del zaigrat da bo mami imela kaj miru user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
25.12.2010 9:29:35   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

Božiček je ponoči pri nas tudi nastavil darila pod jelko in L je svojo že odprl ( čistilni set )in zdaj veselo čisti. Jaz sem si pa privoščla user posted image .

... te pa daj en šluk ... mmmmmmm ... šeeeeeee ...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
25.12.2010 9:31:04   
tasa_m
Ly kako je Luka??
A to si vzela tist zelen čistilni set? Ker Lijo tudi čaka pr babi..user posted image Upam, da bo mi pomagala pucat zdaj user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
25.12.2010 9:31:21   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_msp.del nike trenerke, mami pa nove teniske user posted image

mimogrede...tudi mamima nova trenerka je user posted image ,kolko sem vidla prejšnjikrat v EPuser posted image ...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
25.12.2010 9:40:47   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_msp.del nike trenerke, mami pa nove teniske user posted image

mimogrede...tudi mamima nova trenerka je user posted image ,kolko sem vidla prejšnjikrat v EPuser posted image ...

user posted image user posted image
ki si nas vidla??

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
25.12.2010 9:44:29   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image
ki si nas vidla??

Prejšnji petek,ko smo praznile denarnice na božičnih nakupih...če imaš vijolično-sivo Adidasovo trenerko ,potem si bila ti-drugače sem pa zajeb....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
25.12.2010 10:07:24   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kava....mislim da bi šlo...user posted image
matcar...a maks ima tudi vodenke? Bošček
Ma,ja.Saj mi je fajn,da je dobil,razkuri me to,da ni konca tem boleznim.Pa saj bo.Še Saš-ek dobi,pa sem rešena!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
25.12.2010 10:16:35   
arabela*
morninguser posted image
pri nas smo danes zjutraj odprli darila....je bilo veselouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
25.12.2010 10:17:28   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Ma,ja.Saj mi je fajn,da je dobil,razkuri me to,da ni konca tem boleznim.Pa saj bo.Še Saš-ek dobi,pa sem rešena!user posted image user posted image user posted image

sem bila nekak prepričana da jih ima Saš..ne Maksuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
25.12.2010 11:25:56   
elevitka
Vesel in miren Božič vsem!

naše božično jutro pa je zgledalo takole

user posted image

user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
25.12.2010 12:00:41   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO:  Sacherca

Kako pa je L? Okice boljse?

IZVIRNO SPOROČILO:  tasa_m

Ly kako je Luka??

Lukec je že boljše. Okice niso še čist ok, boja pa čez kaki dan ali dva.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
25.12.2010 12:02:06   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A to si vzela tist zelen čistilni set? Ker Lijo tudi čaka pr babi..user posted image Upam, da bo mi pomagala pucat zdaj user posted image

Ne v BC sem vzela od Vilede.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
25.12.2010 12:09:06   
ly117
Mi malo prej prišli domov. Smo imeli pri tašči zajterk. Božiček je pa pinesel in nastavil pod smrekico sanke.
Ob enih pa gremo k mojim na kosilo in še tam pogledamo kaj nam je oz. mu je božiček prinesel ( zdravniški set ).

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
25.12.2010 12:18:23   
katy83
Dan babike moje.

Najprej, vsem želim karseda lep božični dan, preživite ga s svojimi najdražjimi, s svojimi sončki, skratka z vsemi, ki jih imate rade. Sem že na Fb napisala, pa bom še tukaj. Vsem ki jih imate rade, jim to tudi povejte. user posted image

No, midva s T sva bla včeraj v bolnici in so ga kr fajn namatrali. user posted image Ko sva prišla so mu najprej vzeli 4 epruvete krviuser posted image   in ker ni šlo iz roke, ker je pač buckast, so mi mogli iz noge. Mene so ven poslali, v sobo. Vmes so bila dvojna vrata in sem ga slišala kako joka. user posted image Grozen občutek. Tudi jaz sem jokala kot dež. Pa še 10 minut je trajalouser posted image . Božček moj mali. user posted image   Ko so mi ga prinesli se je kr hitro pomiril, jaz pa ne. user posted image   Potem sva šla na Uz želodčka, nato pa spet pikanje. Najprej kri iz prsta, nato pa so mu dali glukozo za pit in vsake pol ure merili krvni sladkor. Komaj je zaspal, sem ga že morala zbudit in nest na pikanje. user posted image   Skratka full sva bila oba že boga, pa T je že bil lačen, pa ni smel jest, ker je moral bit tešč. No, pa še ena hecna izkušnja. Od jutra nikak ni kakal v plenico, pa sem tam za kahlico rekla in se je tak posračkal, da brezeveze. user posted image   Vsi so samo bulili. user posted image user posted image   Rezultati preiskav zaenkrat ne kažejo nič, user posted image   čakat pa moramo še krvne izvide, ki jih dobimo po pošti.  Zvečer smo bili pri moji mami, pa k očimovim sorodnikom smo šli in je T užival 100/uro. Več je ljudi, bolj je on posrečen. user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, vidi pa se, da tega pikanja še ni pozabiluser posted image , ker dosti več joka, pa prestraši se večkrat, danes veliko spi.

Maks vse najboljše!!!!

tak moje javljanje za danes končano. Potem gremo k dedeku od mojega dragega, ker se tam vsako leto njegova družina dobi. user posted image   Jutri pa na kosilo k moji mami. user posted image

lepo mi bodite, uživajte v praznikih. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?