metuljcek321
|
Drage moje julije! Prekrasen novi del, odlični prispevki zimske, mojček, majuške & vseh vas - pa ve ste d best! Kako drvi čas mimo - to se strinjam tudi jaz - mene je kar povozilo. Dogaja mi na polno, imam milijon novic - ene so odlične, ena pa izredno slaba. Naj začnem z lepim delom: 1. ravnatelj je hospitiral pri meni, bil navdušen - komentarji: "Odlično, izvrstno, bil sem navdušen, nastop izveden cum laude " 2. predali darila vzgojiteljicama, napisala pesmico o muckih - ganljivo, prelepo - naslednji dan dobim mejl zahvale & komentar, da je naši vzgojiteljici mentorica nekoč rekla: "Da skupina dobro funkcionira, rabiš enega pozitivnega, energičnega starša, ki bo kot sonce razsvetljeval celo nebo" & da sem to jaz 3. novoletna žurka v šoli - mega zabavno, odštekano, sproščeno, s polno smeha, plesa, z odličnimi igrami team buildinga - zmagali z našo izvedbo labodjega jezera, btw (za krepnit smešno) & fantastično hrano/pijačo 4. mam novo telirano prešito dolgo bundo - temno siva, s pasom - Street One (ne Miss Sixty - zabluzila zadnjič) 5. mala je sladki cukrček, taka simpatična damica je, da je veselje - pravi mali zaklad! ... tko da do tu vse super truper prima ... ... doma pa: polom, katastrofa, grozljivka, beda, ... zakon je šel rakom žvižgat in zaključujeva najino skupno zgodbo - je grozljivo težko, stresno, ubijajoče, moreče, žalostno, a globoko v sebi vem, da bodo stvari kmalu boljše, lepše, lažje, bolj vedre, nasmejane, prijetne, .... sem mogla mal dat iz sebe - me ubija thanks for listening love you all! bom več z vami, ko se razmere vsaj malo ustalijo in pomirijo! prijetne praznične dni vam želim, naj vas greje ljubezen, pa da bi imele čim več časa za svoje najbližje