Mjavmjav
|
joj punce, če luna ne vpliva na dojenčke v bušiju vam povem, da vpliva na tele zunaj naš danes čisto nič ne spi, samo joče nimam več idej kaj mu je, previt, nahranjen, ful zeha, ampak spančka pa nič še v vozičku mi je danes jokal, pa še nikdar do zdaj v glavnem, upajmo na boljšo nocojšnjo noč in pa vsaj en dremež popoldan - mami mora vsaj kej pojest, pa lulat it kdaj pa kdaj maya1505 hvala za zgodbo! upam da si ti že bolje?... imam pa tudi jaz bolj ko ne neprijjetno porodno zgodbo, tako da bova lahko skupaj jamrale ob vozičkanju zdaj moraš verjetno precej počivati - meni so zabičali da 2 tedna nikamor, pa tudi ne bi mogla, ker si po CR res švoh Poznam pa tudi občutek, ko svojega zakladka sploh ne vidiš prvi dan... veš pa da je nekje v tisti stavbi... ampak ti povem, da pozabiš vse skupaj. Je pa potreben določen čas. Se mi zdi da ful pomaga pogovor, da čimvečkrat poveš svojo zgodbo, ker si potem kar presenečen, koliko podobnih primerov obstaja, samo da se o njih ne govori na glas. Mene je od vsega najbolj mučil občutek neuspeha, kot da sem se predala ko smo šli na CR, ampak si dopovedujem, da to ni neuspeh, temveč rešitev, ker drugače ni šlo. V glavnem lepo se crkljaj, naj ti dragi čim več pomaga, nič gospodinjit, le z malčico se ukvarjaj in bo svet lep alma82 jaz imam Retafer po porodu, ampak ga nikdar na tešče, tako da je morda res takrat tak efekt. umetni popadki? hm, jaz sem to vprašala porodničarja predno mi jih je vbrizgal, pa je odgovoril: popadki so še vedno vaši fora je pač v tem, da se hitreje stopnjujejo kot bi telo po naravni poti, zato občutek da bolj bolijo... ampak če pospešijo zadevo je pomoje kar vredno, bo zakladek prej tu pinkalonca še jaz bom pogrešala fotke tvojega bušija, ker so res dobe in izvirne!
|