|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
15.12.2010 8:26:23   
latka
Jutro!

Glede na to, da se bo v MB do konca febr. prenavljal laboratorij, kdaj se bodo potem ponovno začeli postopki?Kdaj lahko pričakujemo pošto za ponovni postopek, pa pred tem niti ne bomo začeli s KT in injekcijami, pa UZ?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.12.2010 8:54:35   
miklarom
latka - zaprto imajo od 15.12.2010 pa do 28.2.2011 , in s 1.3. začnejo ponovno delati normalno

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.12.2010 9:24:38   
latka
Hvala miklarom, torej pred marcem ne bo nič, pa še zavleklo se bo!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.12.2010 9:56:43   
miklarom
tako je , pa saj bo hitro minilo, a ti imaš še zamrznjenčke

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.12.2010 10:00:49   
latka
Ko bi vsaj imela, ne, jaz sem bila ena izmed tistih nesrečnic, ki so ji ravno pred punkcijo prekinili postopek zaradi hude hiperstimulacije, ki bi sledila, če bi nadaljevali postopek!user posted image
Tako, da moram ponovno iti skozi celoten postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.12.2010 13:45:30   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Ko bi vsaj imela, ne, jaz sem bila ena izmed tistih nesrečnic, ki so ji ravno pred punkcijo prekinili postopek zaradi hude hiperstimulacije, ki bi sledila, če bi nadaljevali postopek!user posted image
Tako, da moram ponovno iti skozi celoten postopek!

o ti ubožica, ti verjamem kako ti je bilo, meni so pa v oktobru prekinili postopek z zamrznjenčki, ker nisem imela ovulacije. Glede na to da gres v ponovni postopek , bi pa jaz na tvojem mestu vseeno poklicala v MB in jih vprašala, kdaj se lahko naročiš za ponovni postopek, tako ti bodo oni znali najbolje povedati in svetovati, mogoče boš pa lahko začela že v februarju odvisno kako imajo oni s tem narejeno, tako da jih kar pokliči in ti bodo povedali

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.12.2010 13:57:44   
latka
Ko sem bila nazadnje v Mb, sem tam vprašala za naslednji postopek, pa mi je dr.Koresova rekla, da konec febr. ali pa začetek marca, pa da ne rabim nič klicat, ker bom dobila domov pisno obvestilo!user posted image Mi je pa enako rekla tudi sestra Marija!Tako, da res upam na to in da me ne bodo izpustili ali pa pozabili!

Bi pa prosila vsako, ki ima v zvezi s novimi postopki kake informacije ali pa če dobite obvestila za postopek, če bi bile toliko prijazne, da bi to javile čim prej, ker je res sedaj malce tečno to čakanje prav zaradi prenove in sploh ne vem kaka je njihova organizacija dela, ko pa nas je vedno več takih, ki rabimo njihovo pomoč!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.12.2010 8:18:34   
miklarom
dobro jutrouser posted image  za vas imam eno lepo sporočilce od zaljubljena23

danes 17.12. ob 3.59 uri sem prijokal na svet , ime mi je Nej , težek sem  3260g   in velik 50cm, z mamico sta zdrava ati pa je presrečen in ne odmakne očk od mene

čestitke mamici in atiju malemu Neju pa srečno in lepo otroštvo 

user posted image  

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.12.2010 9:06:47   
mismis
Zaljubljena, čestitke ob rojstvu malega princa user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.12.2010 13:28:36   
talika81
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za zaljubljeno in njenega Nej-a. sem vesela za vse tri. 

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.12.2010 18:22:11   
september1
zaljubljena iskrene česitke še od naju. zdaj pa veliko cartanja in zdravja.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.12.2010 22:19:42   
Matejčika
Zalublena! Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vrjamem, da si zdaj čisto res na novo zaljubljena! Veliko lepih skupnih trenutkov! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.12.2010 9:05:08   
latka
Zaljubljena, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

No moje stanje je nespremenjeno, še vedno čakam M, danes je 31 dan cikla, če računam od zadnje kravitve, ki je trajala dva dni, rjavi izcedki so nehali že pred 3 dnevi, MV je še visoko in zaprt, me je pa včeraj zvečer zelo bolelo v predelu levega jajčnika!user posted image Glede na to, da imam PCO, pa prekinjen postopek za sabo, a mislite, da mi to spet kaka cista tako nagaja, ker ne vem, če bi lahko računala na nosečnost, ne vem, no sem zelo v dvomih, sem pa v sredo probala tudi en poceni test(Romed kaseta), ki je pokazala neko zelo bledo drugo črto, pa se mi zdi, da mogoče zaznava kak drug hormon, verjetno zaradi cist!Kaj mislite?Ovulacija bi glede na toliko količine sluzi verjetno morala biti, ampak ne vem točno kdaj!user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.12.2010 9:25:43   
Matejčika
latka, ponovi test.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.12.2010 10:57:30   
latka
Mogoče bom res čez nekaj dni ponovno probala test, samo ne verjameme v nosečnost, saj niti nimam nekih nosečniških znakov, res pa je, da bolj pogosto moram na wc, pa utrujena sem, tudi trebuh me boli že 2 dni, iz nožnice mi prihaja sedaj spet bela sluz, zjutraj je spet visela z mene, kot žvečilni!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
21.12.2010 10:21:28   
latka
No moje M še vedno ni, pa MV je še vedno visoko in zaprt!user posted image
Zanima pa me glede teh testov, kdaj oz. kateri testi lahko pokažejo lažno pozitiven rezultat, ko imaš PCO, npr. ni nosečnosti, ampak nagaja neka cista, zato bi baj bil, kolikor sem zasledila, najbolj zanesljiv CB, ker zaznava samo nosečniški hormon(razen če jemlješ zdravila)?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
21.12.2010 10:36:53   
Matejčika
Latka, jaz prvič čujem, da bi kak test pokazal lažno nosečnost zaradi PCO. Kupi si CB in naredi test pa boš najbolj vedla pri čem si.

Jaz sem 15. klicala v MB, za zamrznjenčke in mi je rekla, da zdaj prenavljajo (bla je ful prijazna) in da naj pokličem ob januarski M, da upajo, da bodo takrat lahko že zamrznjenčke vstavljali. Res upam! Sem pa imela zdaj dobro leto mir pred cistami (nevem kak mi je to uspelo) zdaj pa jih zopet imam. user posted image In to polne jajčnike. Eh.... pa endometrij se mi tudi ne debeli. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 10:52:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1193
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 10:53:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1194
21.12.2010 11:07:37   
latka
Saj sem probala v nedeljo CB, ki je pokazal rahel, ampak res rahel plus, ki se komaj vidi, ali pa ga samo jaz vidim(mogoče se mi samo dozdeva), sem pa že večkrat v teh letih probala, pa nikoli nisem videla tak plus!Glede na to, da imam PCO, pa zaradi tega tudi prekinjen postopek, se mi dozdeva, da nagaja kakšna cista!user posted image
Slike pa ne vem prilepit, niti ne vem če je smiselno, ker se ne vidi tako kot v resnici!

Bom probala spet čez 2 dni, ne vem, mogoče je pa uspelo, ker nimam več roza-rjavih izcedkov, ki so trajali 4-5 dni, nimam pa ne vem kako povišane BT, ki konstantno vztraja na 36,8, ne pada niti ne rase!Sem pa zelo utrujena, še mož mi je rekel, da izgledam utrujeno, pa črne podočnjake imam!
Me včasih zelo bode v predelu popka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
21.12.2010 11:41:33   
baby1978
Latka- nosečniški testi pokažejo samo nosečničški Hormon in čisto nič drugega, tako da, PONOVI TEST.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
21.12.2010 13:14:24   
Roži_
Punce vam javljam lepo novičko, da je naša Miklaromuser posted image , danes je bila na krvnem in so potrdiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mikla zelo sem srečna zate in od tega trenutka naprej verjami sebi in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
21.12.2010 13:29:54   
Matejčika
wiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MIKLAAA!!!! ČESTITAAAM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
21.12.2010 13:47:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Punce vam javljam lepo novičko, da je naša Miklaromuser posted image , danes je bila na krvnem in so potrdiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mikla zelo sem srečna zate in od tega trenutka naprej verjami sebi in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklica srce, čestitam!!!!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
21.12.2010 14:55:55   
talika81
moja draga miklaromuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... ISKRENE ČESTITKE!!!! joj, kako sem vesela za vasju - božiček je bil zelo priden in vama prinesel najlepše darilo, kar je bilo mogoče. suupperrrr!

sedaj pa res srečno do konca! 

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.