![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.12.2010 8:26:23
|
|
|
|
latka
|
Jutro! Glede na to, da se bo v MB do konca febr. prenavljal laboratorij, kdaj se bodo potem ponovno začeli postopki?Kdaj lahko pričakujemo pošto za ponovni postopek, pa pred tem niti ne bomo začeli s KT in injekcijami, pa UZ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.12.2010 8:54:35
|
|
|
|
miklarom
|
latka - zaprto imajo od 15.12.2010 pa do 28.2.2011 , in s 1.3. začnejo ponovno delati normalno
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.12.2010 9:24:38
|
|
|
|
latka
|
Hvala miklarom, torej pred marcem ne bo nič, pa še zavleklo se bo!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.12.2010 9:56:43
|
|
|
|
miklarom
|
tako je , pa saj bo hitro minilo, a ti imaš še zamrznjenčke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.12.2010 10:00:49
|
|
|
|
latka
|
Ko bi vsaj imela, ne, jaz sem bila ena izmed tistih nesrečnic, ki so ji ravno pred punkcijo prekinili postopek zaradi hude hiperstimulacije, ki bi sledila, če bi nadaljevali postopek! Tako, da moram ponovno iti skozi celoten postopek!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.12.2010 13:45:30
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Ko bi vsaj imela, ne, jaz sem bila ena izmed tistih nesrečnic, ki so ji ravno pred punkcijo prekinili postopek zaradi hude hiperstimulacije, ki bi sledila, če bi nadaljevali postopek! Tako, da moram ponovno iti skozi celoten postopek! o ti ubožica, ti verjamem kako ti je bilo, meni so pa v oktobru prekinili postopek z zamrznjenčki, ker nisem imela ovulacije. Glede na to da gres v ponovni postopek , bi pa jaz na tvojem mestu vseeno poklicala v MB in jih vprašala, kdaj se lahko naročiš za ponovni postopek, tako ti bodo oni znali najbolje povedati in svetovati, mogoče boš pa lahko začela že v februarju odvisno kako imajo oni s tem narejeno, tako da jih kar pokliči in ti bodo povedali
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.12.2010 13:57:44
|
|
|
|
latka
|
Ko sem bila nazadnje v Mb, sem tam vprašala za naslednji postopek, pa mi je dr.Koresova rekla, da konec febr. ali pa začetek marca, pa da ne rabim nič klicat, ker bom dobila domov pisno obvestilo! Mi je pa enako rekla tudi sestra Marija!Tako, da res upam na to in da me ne bodo izpustili ali pa pozabili! Bi pa prosila vsako, ki ima v zvezi s novimi postopki kake informacije ali pa če dobite obvestila za postopek, če bi bile toliko prijazne, da bi to javile čim prej, ker je res sedaj malce tečno to čakanje prav zaradi prenove in sploh ne vem kaka je njihova organizacija dela, ko pa nas je vedno več takih, ki rabimo njihovo pomoč!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.12.2010 8:18:34
|
|
|
|
miklarom
|
dobro jutro za vas imam eno lepo sporočilce od zaljubljena23 danes 17.12. ob 3.59 uri sem prijokal na svet , ime mi je Nej , težek sem 3260g in velik 50cm, z mamico sta zdrava ati pa je presrečen in ne odmakne očk od mene čestitke mamici in atiju malemu Neju pa srečno in lepo otroštvo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.12.2010 9:06:47
|
|
|
|
mismis
|
Zaljubljena, čestitke ob rojstvu malega princa
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.12.2010 13:28:36
|
|
|
|
talika81
|
za zaljubljeno in njenega Nej-a. sem vesela za vse tri.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.12.2010 18:22:11
|
|
|
|
september1
|
zaljubljena iskrene česitke še od naju. zdaj pa veliko cartanja in zdravja.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.12.2010 22:19:42
|
|
|
|
Matejčika
|
Zalublena! Čestitam!!! Vrjamem, da si zdaj čisto res na novo zaljubljena! Veliko lepih skupnih trenutkov!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.12.2010 9:05:08
|
|
|
|
latka
|
Zaljubljena, čestitam ! No moje stanje je nespremenjeno, še vedno čakam M, danes je 31 dan cikla, če računam od zadnje kravitve, ki je trajala dva dni, rjavi izcedki so nehali že pred 3 dnevi, MV je še visoko in zaprt, me je pa včeraj zvečer zelo bolelo v predelu levega jajčnika! Glede na to, da imam PCO, pa prekinjen postopek za sabo, a mislite, da mi to spet kaka cista tako nagaja, ker ne vem, če bi lahko računala na nosečnost, ne vem, no sem zelo v dvomih, sem pa v sredo probala tudi en poceni test(Romed kaseta), ki je pokazala neko zelo bledo drugo črto, pa se mi zdi, da mogoče zaznava kak drug hormon, verjetno zaradi cist!Kaj mislite?Ovulacija bi glede na toliko količine sluzi verjetno morala biti, ampak ne vem točno kdaj!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.12.2010 9:25:43
|
|
|
|
Matejčika
|
latka, ponovi test.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.12.2010 10:57:30
|
|
|
|
latka
|
Mogoče bom res čez nekaj dni ponovno probala test, samo ne verjameme v nosečnost, saj niti nimam nekih nosečniških znakov, res pa je, da bolj pogosto moram na wc, pa utrujena sem, tudi trebuh me boli že 2 dni, iz nožnice mi prihaja sedaj spet bela sluz, zjutraj je spet visela z mene, kot žvečilni!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 10:21:28
|
|
|
|
latka
|
No moje M še vedno ni, pa MV je še vedno visoko in zaprt! Zanima pa me glede teh testov, kdaj oz. kateri testi lahko pokažejo lažno pozitiven rezultat, ko imaš PCO, npr. ni nosečnosti, ampak nagaja neka cista, zato bi baj bil, kolikor sem zasledila, najbolj zanesljiv CB, ker zaznava samo nosečniški hormon(razen če jemlješ zdravila)?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 10:36:53
|
|
|
|
Matejčika
|
Latka, jaz prvič čujem, da bi kak test pokazal lažno nosečnost zaradi PCO. Kupi si CB in naredi test pa boš najbolj vedla pri čem si. Jaz sem 15. klicala v MB, za zamrznjenčke in mi je rekla, da zdaj prenavljajo (bla je ful prijazna) in da naj pokličem ob januarski M, da upajo, da bodo takrat lahko že zamrznjenčke vstavljali. Res upam! Sem pa imela zdaj dobro leto mir pred cistami (nevem kak mi je to uspelo) zdaj pa jih zopet imam. In to polne jajčnike. Eh.... pa endometrij se mi tudi ne debeli.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2010 10:52:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2010 10:53:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 11:07:37
|
|
|
|
latka
|
Saj sem probala v nedeljo CB, ki je pokazal rahel, ampak res rahel plus, ki se komaj vidi, ali pa ga samo jaz vidim(mogoče se mi samo dozdeva), sem pa že večkrat v teh letih probala, pa nikoli nisem videla tak plus!Glede na to, da imam PCO, pa zaradi tega tudi prekinjen postopek, se mi dozdeva, da nagaja kakšna cista! Slike pa ne vem prilepit, niti ne vem če je smiselno, ker se ne vidi tako kot v resnici! Bom probala spet čez 2 dni, ne vem, mogoče je pa uspelo, ker nimam več roza-rjavih izcedkov, ki so trajali 4-5 dni, nimam pa ne vem kako povišane BT, ki konstantno vztraja na 36,8, ne pada niti ne rase!Sem pa zelo utrujena, še mož mi je rekel, da izgledam utrujeno, pa črne podočnjake imam! Me včasih zelo bode v predelu popka!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 11:41:33
|
|
|
|
baby1978
|
Latka- nosečniški testi pokažejo samo nosečničški Hormon in čisto nič drugega, tako da, PONOVI TEST.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 13:14:24
|
|
|
|
Roži_
|
Punce vam javljam lepo novičko, da je naša Miklarom , danes je bila na krvnem in so potrdili Mikla zelo sem srečna zate in od tega trenutka naprej verjami sebi in
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 13:29:54
|
|
|
|
Matejčika
|
wiiiiiiiiiiiiiiiii MIKLAAA!!!! ČESTITAAAM!!!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 13:47:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Punce vam javljam lepo novičko, da je naša Miklarom , danes je bila na krvnem in so potrdili Mikla zelo sem srečna zate in od tega trenutka naprej verjami sebi in Miklica srce, čestitam!!!!!!!!!!1
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.12.2010 14:55:55
|
|
|
|
talika81
|
moja draga miklarom, ... ISKRENE ČESTITKE!!!! joj, kako sem vesela za vasju - božiček je bil zelo priden in vama prinesel najlepše darilo, kar je bilo mogoče. suupperrrr! sedaj pa res srečno do konca!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.