glugluglu
|
oj, da se malo oglasim, saj berem že, samo za pisanje pa kar ni bilo časa, najprej bolančki, pozdravite se , kuhanček, naslednji teden bo kar ok, ta teden imamo še pestro, nekaj se govorile o malih lego kockah (tistih za katere piše od 4 leta naprej). Moram o tem povedat, da sem bila zelo presenečena ko sem gledala Tiana kako jih obvlada sestavljat. Tako, da po mojem sploh ni panike, če se že sedaj začnejo kupovati. majuska, počasi in uživaj v opremljanju, meni je to tudi fino, sicer pa se vam mudi samo preseliti, vse v škatle spakirati, prenesti,...(to je pa meni zoprna zadeva ), druge - lepše radosti bodo že počakale. Ti si le vzemi čas za kakšno druženje. A v starem stanovanju ste še čez novo leto, ali ne več? Ker tale novoletni čas je pa res ubitačen termin za selitev. Aja pri nas v Mercator pohištvu smo VEDNO dobili vse od Alplesa največ v 14 dnevih. Najbrž imajo tu neke veze z Alplesom ali kako? Imamo pa skoraj vse od Alplesa razen kuhinje in kopalnice. Jaz tudi prvič slišim tu na RR, da Ikea ni glih ok, sem vedno hvale poslušala, imamo pa mi tudi samo otroške stole in mizico iz Ikee, pa kakšna mala malenkost. Vendar pri sosedih imata kuhinjo iz Ikee in je prav lepa, moderna, kvalitetna, fajn in še pol cenejša. No jaz v bistvu nimam pohištva iz tam tudi zato, ker mi tak način nakupovanja takih velikih kosov tudi ne ustreza.
|