Tulipan12
|
Evo, tudi jaz sem še tu, v enem kosu, čakam... nič se ne dogaja, si mislim, da bom spet lepe noči šla spat, se zbudila s popadki na 2 min, kot prvič in odšla rodit. Si sploh ne mislim, da bi mi lahko voda odtekla... bomo videli. Hemeroidi tudi jaz sem fasala enega zunajnjega, isto kot v prvi nosečnosti, mažem pa se z Riboderminom (kremica za vse živo, tut pri dojenčkih je zelo super), pa mi kar pomaga. Nina Nana ČESTITKE ZA LARO!!! Dosti lepih trenutkov in cartanja vam želim! Ne vem, če boš videla ta post, ker ne vem koliko boš imela časa, kaj za ta smejalni plin si sama prosila al kak? Jaz sem imela v prvo tudi umetne in to zelo močne in zelo goste, ker je bil otrok v stiski, ampak mi niso dali nič zraven, tak kot berem, da ste ene čisto zadete od protibolečinskih stvari... zdaj pa ne vem al za to prosim, ali je to odvisno od P al bi morala bolj jamrat??? občinarka kot bi sebe brala Meni tut dogaja na polno, non-stop v pogonu, sem se danes prav malo zalotila, ko me je ena gospa na igralih (kjer sva bili z Lio zjutraj) ustavila in rekla, joj, jaz pa vas tak občudujem, da s tem trebuhom skačete okrog in svojo ta večjo čisto normalno dvigujete in nosite , kdaj pa imate rok? Joj, čez 4 dni, hahahah, prav spomnila me je, da je dan D zelo zelo blizu. Doma tut delam svašta, da dragemu ja ne bo kaj ostalo, ko grem rodit. amnioskopija sem si v prvi želela, da bi mi jo naredili, ker sem bila 9 dni čez rok in mi je niso hoteli, potem pa panika na porodu, ker je bila zelena plodovnica. Pa sem rekla, da zdaj bom pa bolj vztrajna in mi je ena G v P razložila, da se plodovnica vzame spredaj in je lahko še ok, zadaj pa je lahko rjava, pa tega ne vidijo... zdaj pa bodi pomirjen in pameten. menstrualne bolečine moji popadki so bili takšni kot menstrualne bolečine, morajo pa biti v ritmične zaporedju, pa bolečina v križu je prisotna. Zdaj imam včasih takšne bolečine, ki me držijo 5-10 min skupaj v eno, pa ne vem kaj bi to bilo, vem, da definitivno niso popadki. sprehodi samo koristijo dojenčku, nič se ne bat, dobro jih zavit, pa bo. Pa četudi za 15 min. OK, megla odpade, ostalo pa naj vam ne bo ovira. Se boste ve dobro počutile in dojenčki tudi. Sicer pa so full otoplitve napovedane za prihajajoči teden, tak da tiste, ki še niste uspele sprobat vozičkov: gas ven!!! Zdaj grem pa kosilce dokončat, potem pa na Čarobni dan pod Pohorje!!! Uživajte v vikendu! Danes ponoči me lahko začne zvijat, ker je jutri ponedeljek in spet EA na voljo.
|