metuljcek321
|
za ključe - nor občutek, kajne? za izpite/seminarske - dobro se premika, dobro! za nove ultra pancarje & Uggice - jaz sem se tud mal razvajala - mam novo črno jakno z muco, pa nove lešnik tople škorenjce - tud z muco Res me ne bo zeblo za izboljšanje stanja pri bolnih julijčkih! za Lego navdušence - mene pa to ni nikoli potegnilo - ne vem, mogoče me pa še bo še je čas ... za tak poskočen začetek dneva, Cuba Libre, naj traja in traja in traja. za veliko postov - ej, populis, res ne vem, kje sem se zgubila, res ne - cajt kar šiba, pa v šoli ful dogaja - bla danes od 7.00 do 19.00, pouk, seja, predavanje, govorilne - dogaja smo imeli pa noro, noro, noro - včeraj zvečer so prišli fantje z bližnje OŠ na trening v naš balon, pa so nekaj experimntirali s smodnikom - 2 sta ful poškodovana (oči, bobnič, roke, kolena), 1 naš je opazoval, mu je v čelo razgnalo smodnik, nositi mora temna očala, ne sliši dobro, a se bo zmazal - za druga 2 res ne vem - zna bit, da bo eden celo oslepel - revež bogi ... 12-letniki, lepo prosim - ubogi, ubogi otroci in otrošna nespametnost ... starši so bli nekaj metrov stran, k so jih pripeljali na trening, ta mali pa na WC mal sprobavat pirotehniko .... čist sem paf, res ... takoj smo imeli predavanje policista o nevarnosti teh reči - pa čist vedno so potem taki primeri - TRAGIČNO, prav zares ... je blo tud pri poročilih, pa pol mal pred enajsto bo spet