|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 5:43:15   
Junc
V albumu imam sliko, ki sem jo kupil na akademiji za likovno umetnost (zaključna dela študentov). Za to sliko sem dal okroglih 100 000 SIT. Zanima me, če se vam zdi to primerno za to sliko (velikost je 0,7 m x 1 m - akril na platno - Poletnos dopoldne). Meni je zakon in zelo lepo krasi našo dnevno sobo. Upam, da ne bomo imeli kdaj kake čestilke, ki jo bo hotela očistiti :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:12:03   
Junc
Nobenega odgovora? Skoz gledam to sliko, kokr da mi če nekaj povedat. Eno energijo odseva 8)

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:15:14   
Naty*Taja
Hallo junc! Sicer se bolj slabo spoznam na umetnost, ampak takole sliko bi ti pa še jaz narisala za sto jurjev! Pa brez zamere.Sej ko jo malo dlje gledaš pa celo dobi nek smisl! Ti kr uživaj če ti je všeč.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:17:50   
ZARA
Odseva ja,100 čukov 8)

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:18:36   
Junc
tudi sam slikam, pa verjemi, abstrakcije, ki nekaj pove ne moreš kar tako naslikat v tri krasne. Sem poiskušal, pa mi nobena ni ratala. Bom dal še kako mojo sliko na album.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:19:04   
Naty*Taja
Sem jo šla še enkrat gledat! Ka pa ti misliš, na kaj je študiral tale ko jo je risal? Ne vidim enega sporočila v njej?! Ponavadi slike kaj povedo.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:24:46   
Junc
evo, sem dodal še nekej mojih stvaritev. Nič posebnega. Kaj mi govori, hmmm, saj ni treba da govori, slike lahko dajejo enrgijo. To je bistvo abstrakcije. Ta mi jo pošilja. 100 jurjev bo čez kakih 2 leti vredno 300 bay the way. Umetnine so investicije.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:36:45   
jana30
Slika lepa, ampak 100 čukov, ka pa vem.Pa še neki bi dodala, ne vem če si jo dal pa pravi prostor v dnevni in tudi okvir ni primeren-moje skromno amatersko mnenje. Tudi akt mi je všeč, ampak pol slike perunik sploh zraven ne pašejo-še enkrat ponavljam, moje mnenje.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:39:30   
Junc
Mal malenkosti: okvirja še ni, akt ne visi v dnevni ampak spalnici, perunike niso perunke ampak orhideje in ne visijo zraven (trenutno jih imam na eni razstavi)
:ups:

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:42:59   
leah
Tudi jaz se ukvarjam z abstraktnim slikarstvom,in punce če ne verjamete tej ceni kako in zakaj,si pejte malo pogledatslike na E-bay...pa potem govorte,kake packarijeso slike ipd.Meni je ta slika všeč,vendar pa sama nikoli ne bi dala 100k.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:52:06   
Junc
Maš kakšno sliko za pokazat?

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 8:58:29   
tesa
Sory ampak tut men ni tale abstraktna slika vredna tolk denarja.
STa mi pa tvoji; tista dva akta čudovita. Za ti dve bi
bla pa mogoče tut jst pripravljena odštet kak večji kupčke denarja:)-

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:00:14   
Junc
če bi rada kako mojo kupila sem ti na voljo.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:04:47   
leah
Junc zelo rada in zellloooooo veliko,ampak glede na to,da nimam niti od tamale slik v albumu,ker se mojmu nikol ne da....bi te slike čakal...ulllaaaalllllaaaaaa.
Bom pa kmalu dala na Ebay kako,da vidim v kater cenovni razred spadam.Ampak glede na tole tvojo ceno....bi pa že ....hja....res pa je to zelo relativno,a ne.Bomo videli.
Je pa moj stil res čista abstrakcija...delam pa z akrili,zaenkrat.Čeprav zdaj ko imam Chantal je časa bolj malo,ker mi kr vzame časa ena slika.Odvisno seveda tudi od velikosti.Računam tam po porodniški spet bolj resno,pa s kako razstavo.Čeprav ne vem zakaj moraš biti za večje galerije akademik na papirju.:zmeden2:to mi ni ravno všeč....:grrr:

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:10:18   
jana30
Junc-rekel si naj povemo kaj mislimo.
Zdaj vidim da so res orhideje, prej sem na brzino pogledala.
O vrednosti ne bom kaj rekla, ker se na to sploh ne spoznam, je pa obešena na neprimernem kraju in verjetno ne pride prav do izraza.
A pa se od tega da živet?A veliko ljudi kupuje slike po takšnih cenah?

Želim ti veliko navdiha in čimveč razstav.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:12:53   
Junc
ne vem če se da živet, jaz ne, ker slikam sam za hobi. V novi hiši bo visela na bolj primernem kraju, kot pa sedaj. Glede na to, da študirajo umetnost sklepam, da hočejo od tega živet. Jaz sem in še študiram logistiko in od tega živim.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:16:30   
Jančika_
Junc, a ti si res misli, da ti bo kdo v nedeljo zjutraj kar takoj ob petih odgovoril:)-.

Slika je pa kul. Boljš bo brez okvirja.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:20:10   
Jančika_
Aja, zdaj vidim, da sploh nisi spraševal po okvirju. Čaki, da dam očala gor8).

Če je vredna? Po moje je. Jaz sicer ne bi dala toliko za njo, ker nimam. Sem plakatni človek, reprodukcije pa to. Se mi zdi pa zelo lepo, da kdo še kupuje originalno umetnost.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:24:04   
Marogica
Tudi jaz se na umetnost ne spoznam. LAhko samo povem, kaj mi je všeč ali ne. Slika mi je všeč, vendar se mi zdi predraga, glede na to, da so to še študentje, ki s svojimi deli šele razvijajo svoje "slikarske" sposobnosti in se torej še učijo.
Sem gledala slike študentov Zagrebške akademije, tam jih študenjtej prodajajo od 15.000 pa nekje do 50.000 SIT. Odvisno od velikosti in tehnike.
Tudi meni se zdi, da slika ni obešena na pravem mestu in ne pride do izraza tako kot bi lahko.
Seveda je pa vse stvar okusa in če je bila slika tebi vredna toliko, si se prav odločil.
Se pa strinjam s teboj, da so slike dobra investicija za v bodoče.
p.s. So mi pa ZELO všeč tvoje slike

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:43:24   
SaaS
Junc, kaj pa je to za ena tehnika, akril? Meni je slika vsec. Se mi pa zdi, da je pri tako intenzivnih slikah in barvah tudi vazno kje jo obesis, in kako pase k stanovanju, vcasih je sama po sebi lahko zelo vredu, z barvami in vzdusjem v stanovanju pa nikakor ne gre. Kar se pa okvirja tice, se mi pa zdi, da vcasih ne moti, tudi, ce ni okvirja. Jaz tudi sama dosti slikam (za hobi) in se mi potem slik ne da okvirjat in kar tako visijo po stanovanju, pa nikogar ni to prevec zmotilo.
100.000? Kaj pa jaz vem. Danes slike pac toliko stanejo. Pa razlika v ceni je po moje tudi ze odvisna, a jo narise slikar naivec ali skorajsnji akademski slikar, da ne govorimo o cenah akademikov.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:48:27   
tesa
Nš prijatelj je akademski slikar in ima krasne slike, pa računa dosti ceneje. Za takšno sliko bi dali sigurno polovico manj, sploh če je akvarel.
Ne vem no. Pomoje nekateri malček preveč cenijo svojo "umetnost".
So pa okusi seveda različni. Men čista abstraktnost pač ne sede.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 9:52:38   
Junc
ja to je akril. se strinjam da slika mora pasat na stanovanje, tako da je bila ta kupljena za veliko dnevno sobo v belem, ki bo minimalistično opremljena z enim živim kavčem

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 10:09:13   
Anonimen
Meni so všeč abstraktne slike, zaradi barv. Ampak te barve na tej sliki mi niso všeč, rdeče-modro mi je nekako preveč preprosto. Če bi dala toliko za sliko? Bi, če bi mi bila zares včeš in če bi imela vsaj kolikor toliko denarja. O sami vrednosti pa ne morem soditi, nimam pojma.

(odgovor članu Junc)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 10:09:14   
Maček Muri
Mi je všeč. Daje energijo.

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Slika - abstrakcija
7.8.2005 10:21:09   
Magi*
slika res odseva neko energijo. vredna je toliko, kolikor je nekdo pripravljen zanjo plačat. torej v tem primeru 100K SIT. jaz imam doma nekaj podobnega. dobila od prijateljice, ki je slikarka. imam pa še vse polno drugih originalov. običajno jih dobim v dar, ker vsi vedo, da obožujem slike. nekaj sem si jih privoščila sama. nekaj sem jih pa "spacala" tudi sama.

obilo užitkov ob sliki;)

(odgovor članu Junc)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?