Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kaj pa zaj tak z okami zavijate,ko ste to temo brale?
eni nimajo kaj bolj pametnega za počet pa objavljajo sve i svašta...brezveze vglavnem
Sem ja,zato pa sprašujem!
In tebi se zdi normalno da sta maladva lačna 6 ur ponoči, ona pa zjutraj posluša kak se jočeta?
Ki pa si prebrala,da sta lačna 6 ur? jaz tega nisem prebrala,samo da je hotela vedet,ob kolkih začneta jokat.Kolko časa je vmes.Pa tudi to ne piše,da jih ne gre pogledat,tak kot so komentari bli.Moji so vsi spali po 8 ur ponoči al pa še več.Kaj bi jih po tem takem mogla budit,pa jim jesti dat?
Sem ja,zato pa sprašujem!
In tebi se zdi normalno da sta maladva lačna 6 ur ponoči, ona pa zjutraj posluša kak se jočeta?
Ki pa si prebrala,da sta lačna 6 ur? jaz tega nisem prebrala,samo da je hotela vedet,ob kolkih začneta jokat.Kolko časa je vmes.Pa tudi to ne piše,da jih ne gre pogledat,tak kot so komentari bli.Moji so vsi spali po 8 ur ponoči al pa še več.Kaj bi jih po tem takem mogla budit,pa jim jesti dat?
Sedaj nekaj noči z dragim prakticirava tako, da mala 2 nazadnje nahraniva ob 12h in potem se ne odzivava do 6h zjutraj. HB za dobro izoliranost :)
Sam razlika da tvoji so spali njena dva se pa zbudita in jočeta.
Ly, jaz sem razumela tak kot ti in mislim, da je baba blesava.
Nik je tudi spal cele noči in ga nisem budila, ko pa se je zbudil, pa prvo na zizo, pol pa vse drugo.
Sploh ono, da potem posnetke gleda ... no ja, meni je to pravo izživljanje. Še dobro, da se samo jočeta ... Moja kolegica je sesala, pa HB glih poleg dojenčka, ki je spal v košari, ga pogleda in je malecki bil že ves moder, se je davil, je bruhal in ... Od takrat sem Nika še pogosteje preverjala, ko je spal, (ampak on je skoraj samo spal) če je vse ok. Raje pogledam 100x pa to brezveze, pa komot se tudi lahko marsikaj zgodi
vglavnem kuhna zmontirana.....tak da lahko normalno vse delamo..perem posodo, ker ta pomivalc mi ni glih no najbolj Če kera rabi..prodam 2 leti star hladilnik...zgleda kot nov in isto star štedilnik (bele barve)
vglavnem kuhna zmontirana.....tak da lahko normalno vse delamo..perem posodo, ker ta pomivalc mi ni glih no najbolj
ti nisi diht ...posodo noter pa boš vidla, kaj pomeni ko ne rabiš stat pol ure pa prat...