Jessy
|
Pozdravljene! Danes sva imela posvetovalnico pri 9. mesecih. Mere so ravno prave, kot je rekla zdravnica, edino hemoglobina ima na meji, tako da mu moram redno dodajat rumenjak, malo več rdečega mesa in temnozelene zelenjave. Je bil zelo priden, nič ni jokal, edino, ko je dal kri, je jokal, ko mu je začela mrcvariti prst, da je tekla kri. Na pik sploh ni reagiral. Potolažil se je v trenutku, ko ga je spustila, medtem, ko se je njegova 5 let stara sestrica drla še 5 minut po tem, ko sva prišli iz laboratorija (ko je imela ta zadnjo posvetovalnico pri 5-ih letih) . Tudi naš je dobil 2. zobek. Moram po krtačko. Ciljam na Curaprox in najbrž jo bom res kupila tisto, ki je kombinacija za žvečenje in ščetka. Na spletu je 20€, v lekarni nekaj čez 17€. Lekarna zmaga! Drugače vse po starem. Mali pleza povsod - edino na sedežno mi še ni uspel splezati, ker je previsoka, drugod pa povsod gre. Priden je res full, zadnje čase tudi za spanje nimam pripomb, saj se čez noč le 1x doji, nato še zgodaj zjutraj, ob 7h pa itak že stalnica, da je čas za vstajanje. To slednje bi rada še spremenila, ampak mislim, da tega še ne bom doživela, vsaj dokler ure ne premaknejo. Čez dan mi spi 2x, dopoldne in popoldne, po cca 1,5 ure, včasih tudi do 2 uri. Res nimam pripomb! Njegovo trenutno znanje je, da pomaha pa-pa (nekaj se trudi, da bi celo izrekel), zna pokazati, kje je zvonec na turnu (se vidi iz našega okna), pokaže lučke na stropu, zaploska za bravo in za prosim in kliče sestrico Nejo tako, da reče EEAA. Reče tudi ATA in MAM MAM, včasih tudi MAMA (to se mi zdi, da mu bolj slučajno rata kot ne). Aja...pozabila sem, da oponaša rjovenje leva. Ja, takle imamo! Luštno je! Mineva me ob misli, da grem čez 2 meseca delat. Jaz bi bila še kar doma! Lepo se imejte!