|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
7.12.2010 20:14:05   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

aha potem naredite golaž kot za vas. ok potem bomo jutri tudi mi imeli golažuser posted image
zdele zbiram, v katerem programu naj sploh delam koledarje (petrol, foto asja,...) vsi so tako zanimivi...

branka81 super za službo. moja mami dela pri najboljšem sosedu, pa ni ravno zadovoljnauser posted image

a to žepni al taveliki?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.12.2010 20:25:35   
Anonimen
Spet jaz....
Bom na hitro .
Naša princeska dobila po 3.slabo prespanih noči in sitnost 1.spodnji zobek!
Dolgo smo ga čakali ,a dočakali!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
branka81 super za službo!!Pravijo sam ,da je služba !!!!!
lenčy jaz delam golaž ,kot za nas!
lunka1 tebi še moram odpisti na fb.Upam ,da mi uspe!!!
Kakšne kolendarje boste to delaleali jih boste dale delat!
No lepo se imejte ,lepo in mirno noč!!!
Lahko noč!!

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.12.2010 20:40:49   
branka81
levinjica-čestitke za zobek,pa le niso naši otročki več škrbasti hehe,je tko lepo ko se zobek zasveti iz ustkuser posted image

Tud jz bi rada dala delat kolendarčke,zaenkrat sm gledala na strani fotonaredi.si-majhne namizne kolendarčke po 2,90e,kr so tavelki full dragi.A so še kje ceneje,če katera ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.12.2010 21:40:42   
Jessy
Jaz naredim klasično bolognsko omako. Veliko čebule, mleto mešano meso in česen. To tenstam kako uro in pol, da se začne prijemati posode, parkrat prilijem in pustim, da se parkrat malo prime do zlato rjavega, ker da poseben okus, dodam žlico in pol paradižnikovega koncentrata, zalijem z vodo, da je ravno prav gosto (dodatno ne zgoščujem, zato sem s tem previdna), dodam začimbe (sladka rdeča mleta paprika, malo popra, rožmarina, bazilike, zelene, mešanice mediteranskih začimb) in kuham še vsaj pol ure.

Danes smo jedli špagete, Barillla No.1 in sem jih samo malce razrezala, da koščki niso bili daljši od 2 cm. Če kuham ostale makarone, gledam, da jih toliko razrežem, da so dolgi okrog 1 cm. Naš obvlada že večje koščke. Pasiram že strašno dolgo ne nobene hrane. Edina pasirana hrana so sadne kašice iz lončkov, ki jih kupim, dai mamo za kakšno malico, če kam gremo.

Hrenovke: jaz našemu dam četrt piščančje hrenovke. Brala sem že različna mnenja o hrenovkah. Eni pravijo, da ni notri nič dobrega, spet drugi pravijo, da imajo pri nas velik nadzor nad kvaliteto in so baje dobre. Kaj je res, ne bom nikoli vedela. Odločila sem se, da jih bo jedel, ker jih jemo mi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.12.2010 21:48:10   
branka81
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz naredim klasično bolognsko omako. Veliko čebule, mleto mešano meso in česen. To tenstam kako uro in pol, da se začne prijemati posode, parkrat prilijem in pustim, da se parkrat malo prime do zlato rjavega, ker da poseben okus, dodam žlico in pol paradižnikovega koncentrata, zalijem z vodo, da je ravno prav gosto (dodatno ne zgoščujem, zato sem s tem previdna), dodam začimbe (sladka rdeča mleta paprika, malo popra, rožmarina, bazilike, zelene, mešanice mediteranskih začimb) in kuham še vsaj pol ure.

Danes smo jedli špagete, Barillla No.1 in sem jih samo malce razrezala, da koščki niso bili daljši od 2 cm. Če kuham ostale makarone, gledam, da jih toliko razrežem, da so dolgi okrog 1 cm. Naš obvlada že večje koščke. Pasiram že strašno dolgo ne nobene hrane. Edina pasirana hrana so sadne kašice iz lončkov, ki jih kupim, dai mamo za kakšno malico, če kam gremo.

Hrenovke: jaz našemu dam četrt piščančje hrenovke. Brala sem že različna mnenja o hrenovkah. Eni pravijo, da ni notri nič dobrega, spet drugi pravijo, da imajo pri nas velik nadzor nad kvaliteto in so baje dobre. Kaj je res, ne bom nikoli vedela. Odločila sem se, da jih bo jedel, ker jih jemo mi.

Tud jz sem naši mali dala parkrat za papcat hrenovko,brez ovoja in je full navdušena nad njimiuser posted image .Golaž in omakce pa isto papca kot midva.Še vedno pa ne mara jabolk,drugač pa je še celo pit začela na kozarček tko da le mal tekočine dobi,zravn mojga mlekca.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.12.2010 9:47:42   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

aha potem naredite golaž kot za vas. ok potem bomo jutri tudi mi imeli golažuser posted image
zdele zbiram, v katerem programu naj sploh delam koledarje (petrol, foto asja,...) vsi so tako zanimivi...

branka81 super za službo. moja mami dela pri najboljšem sosedu, pa ni ravno zadovoljnauser posted image

a to žepni al taveliki?

žepne nebi, se odločam med tavečimi a3 enolistnega al pa 12listnega. verjetno bom kr enolistnega, ker pride 3,5€, ta več je pa skor 20€. ker mislim 3 naročit, ne mislm dat 60€ tko da bomo verjetno kar koledar samo na eni strani imeli.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
8.12.2010 9:52:31   
lenčy
levinjica čestitke za zobek!
Aleks je pa neki zbolu, celo noč se je zbujal in jokal, zvečer je kr neki bruhnu in malo vročine imel ampak je zdj nima več. mu pa malo iz noska teče. verjetno ne bi smela it včaraj vn al kaj... sm se bala, da se je od očita kaj nalezel, ker je prejšni dan pršou iz službe, ker je menda bruhal-predvidevam trebušno gripo. mogoče bo pa kak zobi, imamo enega že kak mesec, ne vem, kje hodi drugi...
branka81 kukr si rekla, so še službe slabše kot v mercatorju in plače tudi. so pač ene stvari čist zgrešene, se pa tud kakšna dobra najde. boš za praznike dobila bon za otročkauser posted image  kaj pa delo ob nedeljah te ne moti?

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
8.12.2010 11:28:32   
Anonimen
3sonček3...Nejc je iel afte že 2x, pa sem ga v prvo peljala k P, in mi je rekla da naj grem kupit propolis za otroke in aj ga z vatirano palčko mažem z njim po ustih. Japajade, kolk se je revež drluser posted image . Imel jih je pa po celih ustih, po jeziku...pa sem na FB napisala in mi je polno mojih sošolk ki so že mamice povedalo, da naj grem samo v lekarno daktarin oralni gel kupit in naj mu ga po malo večkrat na dan na dudo dam in bo OK. Moj ga je šel kupit popoldan, sem ga parkrat tisti dan namazala, pa jih naslednji dan proti večeru ni imela skoraj več, še naslednji dan so pa čisto izginile.
Pojma nimam zakaj so nastale-ne v prvo ne v drugo.

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.12.2010 11:29:20   
branka81
Sem delala 10 let v gostilni tko da ni bilo prostih praznikov in nedelj,važn mi je bolj da je plača redna in da veš kdaj je konc šihta,pa še blizu imam,tko da če dobim bom kr vesela,čeprav upam,da me ne dajo na delikateso salamce rezat heheuser posted image .
Me smo tud dans že imele pregled pri 9 mes,je vse ok..velka je 73cm in 9050kg..pol je pa še pikico dobila v prstka so mal krvi vzel,pa sm se tok bala kok bo jokala ampak ni niti pisnlauser posted image user posted image pridna punčka ni kej.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.12.2010 11:30:36   
branka81

a to žepni al taveliki?

žepne nebi, se odločam med tavečimi a3 enolistnega al pa 12listnega. verjetno bom kr enolistnega, ker pride 3,5€, ta več je pa skor 20€. ker mislim 3 naročit, ne mislm dat 60€ tko da bomo verjetno kar koledar samo na eni strani imeli.

eJ, kje pa naročiš te tavelke koledarje za 3,5e??

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.12.2010 12:04:20   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

a to žepni al taveliki?

eJ, kje pa naročiš te tavelke koledarje za 3,5e??

vtipkej foto asja in si prenesi program. nč medva greva vn na sončka ker je tko tečen da joj... lp

Rada te imava!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.12.2010 13:25:41   
NM
KOLEDARJI - poglejte si ponudbo na spletu  pri dm. So luštni in ugodna cena.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.12.2010 15:00:35   
Anonimen
Zdravo!
Kako kaj!Naj prej hvala za čestitke za Emin zobek!!!
Mi smo še malo sitni,noč je bila solidna enkrat se samo prebudila in takoj nazaj zaspala!!
Odkrila sem pa že tudi 2.spodnji zobek.Sedaj bodo pa rasli kot gobe po dežju!!!
Taveča hči se uči,mala princeska spi.Moj je šel na teren ,nekaj za očale pogledat.Pol gre pa ponoči v službo!!!
Pa danes zutraj smo se malo potepali smo bili v trgovini ,nam je vsega zmanjkalo!!!!
jassy jaz tudi delam na podoben način omako za špagete!
kolendarji ta stvar se mi ne zdi slaba,mi je pa bolj ta verjanta všeč-namizni ali stenski kolendar!!!
branka81
super za posvetovalnico..lepo napredujete!!!
No to je bilo na hitro,se še kaj javim!
Lp.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 8.12.2010 15:04:43 >

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.12.2010 15:19:16   
lenčy
no pa nisva šla vn, pa tko lep sonček je.... sm odkrila, zakaj je tečen in skos joka->zrasel nam je 2. zobek!! user posted image  in boli k user posted image . je pa cel mesec rabil za ta prvem. joj sploh še ni konkretno jedel danes, spi zelo težko, ker se v joku zbuja, je kr hudo. pa še do 6h sva sama brez očita tko da bom kr precej živčna ratala do takratuser posted image
levinjica dobr, da pri vas ni takega problema pri 2. zobku, čestitke!

Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.12.2010 15:30:01   
Anonimen
lenčy no tri dni je bilo katasrrofa ponoči se je kar premetavala ,pa v spanju jokala.Čez dan pa izredna sitnoba,pa tudi jokanje je bilo vmes ,pa še cele dneve skoraj sama z njo ,ko je moj delal nadure-uradno pa bil na dopustu!
Jedla je še kar,pila je pa izredno veliko mleka!Včerja je bil viden prvi ,danes ,
pa že drugi!!!!
Upam ,da se tvoja sedaj umiri in da bo spet pridna nazaj!!!
Za 2 zobek pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Lp.

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.12.2010 19:07:37   
3Sonček3

hrenovke - user posted image  sem brala pri sončku, da jih daje Sanji. a še katera daje hrenovke??? a je to okej? meni se zdijo preslane in nasplošno prevelika svinjerija... kaj vse je notri. ne vem no, meni se zdi prezgodaj...

Moja Sanja tolk tekočine spije da se ne sekeram glede soli, svinarije je res velik notr ampak če jih tok obožuje zakaj bi jih branla sej je P rekla da lahko je vse razn medu in beljaka.

levinjica in lenčy bravo za 1. zobke user posted image user posted image user posted image
nosečka24 afte nastanejo zaradi padca imunskega sistema al pa če nebi mogoče prekuhavali dudik. Tut js sm šla k P ampak samo zato ker sm vedla da se daktarin da dobit na recept, zakaj bi plačvala zdravstveno zavarovanje in zdravila ki se lahko dobijo na recept, sicer smo ble skor 1 uro v čakalnici ker je imela g.P malco ampak ni blo hudga nasprotno zelo smo uživali in js in vsi ostali čakajoči, ko je Sanja izvajala svoje akrobacije in plezala od enega do drugega, se režala otrokom ... Kaj sm pa hotla ona se noče nosit po rokah skos rita da bi puzala pa sm jo dala na tla kaj čm sej vem da je umazano pa kaj sej sm gledala da ni rokic v usta nosila. Nč ji nebo, kolk blata, mivke in zemlje bodo še pojedli. Drgač pa je pr nas z aftami tkole, jih najdm pa zvečer še enkrat pogledam pa jih ni več, pa so zjutrej spet pa jih pol spet ni, pa mi je useeno dala kremico je rekla ko jih opazm na dudo al pa na žličko pa bo.

Mi smo pa po pikici v prstka meli hematom drug dan. Je mela tko modrega prstka ampak je ni nč bolelo user posted image user posted image user posted image

No naš očika je šu pa danes pult zob (eni jih komej dobivajo eni jih že puljo) in ma tko močne korenine da jih ni dubu vn in mu je zobar napisou nujno napotnco za v lj tko da greva jutr zutrej v Lj, lubico bom pustila v varstvu pri tašči, upam da se bo mela lepo. Me je pa kr mal strah it kr js še nikol nism vozila iz Lj (pa že 3 leta izpit jao user posted image user posted image user posted image ) in sm bl nervozna kot on. Pa sej ni zarat druzga sm jutr naj bi spet sneg padou ane in če bo taka štala kot nazadnje ko smošli iz Lj ga bom kr na taksi poslala.
V petek ma rojstni dan in sm mu za darilo kupila masažno banjo za noge (darilo je dubu že avgusta ko je pogruntou da sm mu neki kupla) za zdej sm mu uzela pa kupone za paintball upam da jih bo vesel (že odkar ga poznam mi teži kok je to dobr da bi šu probat...) pa še 50% cenej sm jih dobila juhu user posted image user posted image user posted image uzet sm jih mogla pa 10 ker more bit ekipa 10-ih ljudi da se nrdi ekipa, bom šla vrjetno tut js zravn kr nam manjka ljudi, eto pa sm bla ob 90€.

Nč šibam še kej nrdit pol pa spat

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
9.12.2010 8:57:34   
lenčy
dobro jutro...
da na hitro obnovim noč, ker take pa še ne. non stop zbujanje in jok, zjutraj sm mela že vsega dost, ker je blo več kot očitno, da mišek že kar izsiljuje. in ker očita zna prepričat, je nazadnje pristal v najini postelji, kjer spi še zdaj. naj že enkrat tale zobek do konca vn pogleda, če ne bodo men prej kakšni rožičkiuser posted image

no danes se bom lotila obljubljenega golaža...včeraj itak ne bi blo smisla, ker ni skor nič jedel.

upam, da bo sonce danes, da greva vn, ker po včerajšnem celodnevnem nošenju nimam moči še za danes. sm huda aneuser posted image

lep dan vam želim

Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
9.12.2010 10:37:36   
Anonimen
Zdravo!
Današnja noč ni bila nič kaj prida premetavanje in premetavanje!!!!Zutraj pa odkrijem še 2.zgornja zobka!!!!Sedaj pa z atiju spita že skoraj 2 uri ,ati je bil nočen!!!Danes kuham repo za nas!Za princesko krompirček in pražene bučke!!!
Kaj boste pa ve kuhale?
lenči
nisem skozi spremljala debati bo to njegov 1.zobek!!!!Upam ,da bo današnja noč boljša in dan tudi!!
Jaz sem tudi jezna ,ko smo misle ven iti ,pa se je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ulilo in pihat začelo,tak boljše ,da spi!!!!
Jaz pa malo oblačila prebiram ,se mi je spet za eno vrečo nabralo premali,.kaj čemo naši otroci rastejo...a ne!!
Lepo se imejte se še kaj javim!!!!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 9.12.2010 10:38:18 >

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
9.12.2010 13:12:46   
lenčy
levinjica ne to bo 2. zobek inveliko bolj boleč kot 1.

jaz tudi neki cunje premetavam, sicer svoje ampak saj je vseenouser posted image  že lani, ko sm bla noseča, sm jih par nesla na RK, letos jih bom pa spet in tako se bom spet bolše počutilauser posted image
no golaž kuhan, zdj pa sm počakam, da se Aleks zbudi. sj danes je malo bolše, ni tko tečen.

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
9.12.2010 14:37:35   
Jessy

tjasa27
URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *
6. mesec: 8800 * 67
7. mesec: 8920 * 68
8. mesec: 9200 * 69

W.W.
 OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65
6. mesec: 7000 * 68
9. mesec: 8350 * 70

Valen
VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65
6. mesec: 7380 * 68

Čmrlika
 LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

3Sonček3
SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec: 5800 * 59
5. mesec: 6200 * 62
6. mesec: 6710 * 64
7. mesec: 7200 * 66,5
9. mesec: 8000 * 68,5

OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66
6. mesec: 7600 * 69

7. mesec: 8230 * 71

Lakaya
 TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61
5,5 meseca: 7500 * 65
7. mesec : 8150 * 68

rožca26
 ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
 LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65
5. mesec: 7370 * 68
6. mesec: 7720 * 70
7. mesec: 8300 * 73
8. mesec: 8600 * 73.5
9. mesec: 9480 * 76 

Jessy
 TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5
6. mesec: 7760 * 67
9. mesec: 9120 * 70,5 

lorelaj
 MINA
3.3.
2800 * 48

3. mesec: 5250 * 59
5. mesec: 6500 * 64
6. mesec: 7240 *67 

girl79
 NEŽA
4.3.
3020 * 51
3. mesec: 6280 * 63

biina
TOMAŽ
4.3.
4000 * 52
1. mesec: 5730/58
2.mesec: 7060/63
3,5 meseca: 7990/66
5.mesec: 9040/72
7.mesec: 9650/75

Lenči_
 MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
 EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
 ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65
6. mesec: 8000 * 68

zoey
 ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4,5 mesec: 6810 * 69,2
6. mesec: 7560 * 71,7
7. mesec: 7860 * 74

lucika
 EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5
5. mesec: 8520 * 68,5
7. mesec: 9050* 70,5

plamen
 TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62
6. mesec: 8800 * 71
7. mesec: 9300 * 72

vekybel
 MARSEL
11.3.
3480 * 52

3. mesec: 5590 * 59
4. mesec: 6720 * 61,5
5. mesec: 7700 * 65
6,5 mesec: 8700 * 68,5 

nosečka24
 NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

6. mesec: 8700 * 71

NM
 NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5
5. mesec: 7055*  65
7. mesec (9 dni manj:)  7465 *66,5

lunka1
 JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66
6. mesec: 9210 * 70 

branka28
 ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
 ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

t_anja
 ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68
5. mesec: 8700 * 70

6. mesec: 9000 * 72
7. mesec: 9840 * 73

Lenčy
 ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61
6. mesec: 7920 * 67

Strumf
 MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8600 * 65
6.mesec: 9300   *69

Zvezdici
 TIJA
26.3.
3740 * 51

3. mesec: 6310 * 61,5
4. mesec: 7190 * 65,7
6. mesec: 8270 * 69,2

Meti.v
 JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62
5. mesec: 7960 * 70  

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
9.12.2010 15:04:28   
Anonimen
Vidim da nismo edini ki nismo nič spaliuser posted image
Nejc je šel ob 8h kot ponavadi spat, pa ga položim v posteljo, se mi v sekundi obrne, dretje na vso moč...potem smo se pa šli, on se dere, vstane, jst ga položim nazaj ga pokrijem, on spet vse razbrca...skratka do 10h smo imeli takole. No, pa ga je potem po dveh urah mojemu uspelo nekako uspavat in ko sva šla midva čez eno uro spat, sva samo potihoma ko miške odprla vrata in je bilo že spet dretje (drugače spi v svoji sobi, samo ker je imel vročino dva dni nazaj sva ga za par dni selila k nama v spalnico) in spet kaos in se ni pomiril...ni pomagal čaj, mrzle dude, ni pomagala niti svečka v končni fazi, ni pomagalo nošenje, sedenje, stanje....meni se je že mešalo-še prejšnjo noč je bilo isto, le da je imel takrat vročino in mi je bilo malo bolj jasno zakaj tak rompompom, zdej je pa ni imel in je bilo isto. Madonca tile zobki bodo nas čist v norišnico poslali. Pomagalo ni niti ko sva ga vzela k sebi v posteljo...celo noč se je premetaval, jamral, naju butal, skratka če sem v seštevku spala eno celo uro skupaj je dobro. Zjutraj sem mu dala zajtrk sva se šla previt, sem bila tolk počena, da sem se skupaj z njim samo na posteljo zavalila in sva oba zaspala ko top do 11h...zdle pa moram rečt da je bilo kr znosno...ni tolko jokcal, lepo se je igral, ko sem ga dala po kosilu spat se je spet nekaj drl in opletal okoli sebe, pa sem ga "čudežno" pomirila in zdaj HB spi, da lahk mal pospravim ker je bomba.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
9.12.2010 15:12:43   
Jessy
Pozdravljene!

Danes sva imela posvetovalnico pri 9. mesecih. Mere so ravno prave, kot je rekla zdravnica, edino hemoglobina ima na meji, tako da mu moram redno dodajat rumenjak, malo več rdečega mesa in temnozelene zelenjave.
Je bil zelo priden, nič ni jokal, edino, ko je dal kri, je jokal, ko mu je začela mrcvariti prst, da je tekla kri. Na pik sploh ni reagiral. Potolažil se je v trenutku, ko ga je spustila, medtem, ko se je njegova 5 let stara sestrica drla še 5 minut po tem, ko sva prišli iz laboratorija (ko je imela ta zadnjo posvetovalnico pri 5-ih letih) user posted image .

Tudi naš je dobil 2. zobek. Moram po krtačko. Ciljam na Curaprox in najbrž jo bom res kupila tisto, ki je kombinacija za žvečenje in ščetka. Na spletu je 20€, v lekarni nekaj čez 17€. Lekarna zmaga! user posted image

Drugače vse po starem. Mali pleza povsod - edino na sedežno mi še ni uspel splezati, ker je previsoka, drugod pa povsod gre. Priden je res full, zadnje čase tudi za spanje nimam pripomb, saj se čez noč le 1x doji, nato še zgodaj zjutraj, ob 7h pa itak že stalnica, da je čas za vstajanje. To slednje bi rada še spremenila, ampak mislim, da tega še ne bom doživela, vsaj dokler ure ne premaknejo. user posted image
Čez dan mi spi 2x, dopoldne in popoldne, po cca 1,5 ure, včasih tudi do 2 uri. Res nimam pripomb! user posted image

Njegovo trenutno znanje je, da pomaha pa-pa (nekaj se trudi, da bi celo izrekel), zna pokazati, kje je zvonec na turnu (se vidi iz našega okna), pokaže lučke na stropu, zaploska za bravo in za prosim in kliče sestrico Nejo tako, da reče EEAA. user posted image  Reče tudi ATA in MAM MAM, včasih tudi MAMA (to se mi zdi, da mu bolj slučajno rata kot ne). Aja...pozabila sem, da oponaša rjovenje leva. user posted image user posted image user posted image  Ja, takle imamo! Luštno je! Mineva me ob misli, da grem čez 2 meseca delat. user posted image  Jaz bi bila še kar doma!

Lepo se imejte!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.12.2010 10:26:56   
branka81
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

tjasa27
URBAN
28.1.
2445 * 46

W.W.
 OSKAR
11.2.
2840 * 49

Valen
VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65

Čmrlika
 LUKA
21.2.
3080 * 49

3Sonček3
SANJA
23.2.
2060 * 43

OSKAR
24.2.
3215 * 50

Lakaya
 TARA
25.2.
2910 * 51

rožca26
 ELA
27.2.
3380 * 52

7lina7
 LUKA
28.2.
3100 * 51

Jessy
 TOBIJA
2.3.
3550 * 54

lorelaj
 MINA
3.3.
2800 * 48

girl79
 NEŽA
4.3.
3020 * 51

biina
TOMAŽ
4.3.
4000 * 52

Lenči_
 MARUŠA
5.3.
4060 * 52

Balka
 EMA
6.3.
2850 * 52

Branka81
 ALINA
6.3.
3180 * 51

9. mesec: 9050*  72
zoey
 ARNE
9.3.
3610 * 53

lucika
 EVAN
10.3.
4520 * 55

plamen
 TRISTAN
11.3.
2800 * 50

vekybel
 MARSEL
11.3.
3480 * 52

nosečka24
 NEJC
15.3.
3545 * 52

NM
 NIKA
16.3.

3680 * 53

lunka1
 JULIA
17.3.
4080 * 55

branka28
 ŽANET
20.3.
3530 * 51

pikapolonica80
 ALJA
20.3.
3050 * 50

t_anja
 ANA
22.3.
3880 * 54

Lenčy
 ALEKS
24.3.
3370 * 50

Strumf
 MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

Zvezdici
 TIJA
26.3.
3740 * 51

Meti.v
 JAN
31.3.
3420 * 52

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.12.2010 10:34:20   
branka81
Jutroo,jutranja kavica je prau pasala,da sm se prebudila,Alinči pa mi že para živce in nagaja tko da vleče prt dol iz mize,ko jo dam v stolček,user posted image .Mi bomo tud kmalu imeli še drugi zobek,je že skor zun.
Dans smo ćez dan same,tko da bo kr pestro,upam da pride pop frizerka do mene,da me postriže,ker že izgubljam živce s temi mojimi lasmi.
Joj res prehitro teče čas,tud mene je kr groza ko pomislim,da bo treba kmalu delatuser posted image se kr navadiš bit tkole doma,dobr no bo pa vsaj mal več eurčkov,bom lahk mal več zapravljala hehe.Grem mojo uspavat je že sitna.

lepo bodite

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.12.2010 21:34:38   
Jassika

tjasa27
URBAN
28.1.
2445 * 46

W.W.
 OSKAR
11.2.
2840 * 49

Valen
VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65

Čmrlika
 LUKA
21.2.
3080 * 49

3Sonček3
SANJA
23.2.
2060 * 43

Jassika

OSKAR
24.2.
3215 * 50

9. mesec: 9000 * 73

Lakaya
 TARA
25.2.
2910 * 51

rožca26
 ELA
27.2.
3380 * 52

7lina7
 LUKA
28.2.
3100 * 51

Jessy
 TOBIJA
2.3.
3550 * 54

lorelaj
 MINA
3.3.
2800 * 48

girl79
 NEŽA
4.3.
3020 * 51

biina
TOMAŽ
4.3.
4000 * 52

Lenči_
 MARUŠA
5.3.
4060 * 52

Balka
 EMA
6.3.
2850 * 52

Branka81
 ALINA
6.3.
3180 * 51

9. mesec: 9050*  72
zoey
 ARNE
9.3.
3610 * 53

lucika
 EVAN
10.3.
4520 * 55

plamen
 TRISTAN
11.3.
2800 * 50

vekybel
 MARSEL
11.3.
3480 * 52

nosečka24
 NEJC
15.3.
3545 * 52

NM
 NIKA
16.3.

3680 * 53

lunka1
 JULIA
17.3.
4080 * 55

branka28
 ŽANET
20.3.
3530 * 51

pikapolonica80
 ALJA
20.3.
3050 * 50

t_anja
 ANA
22.3.
3880 * 54

Lenčy
 ALEKS
24.3.
3370 * 50

Strumf
 MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

Zvezdici
 TIJA
26.3.
3740 * 51

Meti.v
 JAN
31.3.
3420 * 52

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?