![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:18:28
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....a si danes doma?....se je ati že vrnil? ne sm šla v službo k je cool vreme pa bom rajš jutr doma in bomo mel podaljšan vikend....komi čakam....očija pa še ni...še spi nekje na slovaškem, zgleda da je bla dolga noč
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:20:11
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Brkn lušte mi delaš s pizzo ja če pa res nevem kaj druga kuhat. Pa nik jo ma tudi rad, tk da mu mal pustim, pa bo imel potem za popoldansko malico.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:22:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....a si danes doma?....se je ati že vrnil? ne sm šla v službo k je cool vreme pa bom rajš jutr doma in bomo mel podaljšan vikend....komi čakam....očija pa še ni...še spi nekje na slovaškem, zgleda da je bla dolga noč še malo pa boste skupaj jaz vas prav občudujem,k ste same z otroci-jaz sem tok navajena da mož spi zraven mene,da enostavno ne morem zaspat če ga ni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:22:38
|
|
|
|
sjmm
|
dan! nočka kr soilidna, sam mami je kr zmatrana dons...me neki desna roka boli..očitno sm predolg loverja okol vozila urša....naš Maj je bil na začetku tak bol suhcan....sm ga mogla dan in noč zbujat na 3 ure...pol je dosegel ene 5 kil, pol pa ni več utrujala..patronažna in ni več hodila z uno vago strašit petrušk...držim pesti, da vas tale Evin kašelj zares zapusti tamika...ooooo, ti maš tud napade pospravljanja...men se tud to dogaja 1x na mesc kolumbo...ma itak d si vse spedenala... ..tvoji ptiči ti res popestrijo dan in noč ...o, tvoj Šime je pa skormen pri željah za kosilo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:25:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....a si danes doma?....se je ati že vrnil? ne sm šla v službo k je cool vreme pa bom rajš jutr doma in bomo mel podaljšan vikend....komi čakam....očija pa še ni...še spi nekje na slovaškem, zgleda da je bla dolga noč naj se hitro vrne v domači pristan
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:25:56
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....a si danes doma?....se je ati že vrnil? ne sm šla v službo k je cool vreme pa bom rajš jutr doma in bomo mel podaljšan vikend....komi čakam....očija pa še ni...še spi nekje na slovaškem, zgleda da je bla dolga noč še malo pa boste skupaj jaz vas prav občudujem,k ste same z otroci-jaz sem tok navajena da mož spi zraven mene,da enostavno ne morem zaspat če ga ni kako bi že rekl... kad se mora nije težko sj nobeni od nas zihr ne paše, ampak tko pač je....očki po biznisih da mamice pol lohk na polno zapravljajo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:28:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....a si danes doma?....se je ati že vrnil? ne sm šla v službo k je cool vreme pa bom rajš jutr doma in bomo mel podaljšan vikend....komi čakam....očija pa še ni...še spi nekje na slovaškem, zgleda da je bla dolga noč še malo pa boste skupaj jaz vas prav občudujem,k ste same z otroci-jaz sem tok navajena da mož spi zraven mene,da enostavno ne morem zaspat če ga ni kako bi že rekl... kad se mora nije težko sj nobeni od nas zihr ne paše, ampak tko pač je....očki po biznisih da mamice pol lohk na polno zapravljajo ja sej vem-narava dela je pač taka ....je pa pol tok bolj luštno,ko se možje vračajo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:28:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kolumbo...ma itak d si vse spedenala... ..tvoji ptiči ti res popestrijo dan in noč ...o, tvoj Šime je pa skormen pri željah za kosilo mal počij od loverja...južno v pečici nared, da nau treba kuhalnico vrtet ja sjmm to so pa želje možakarjev k jejo gostilniško hrano... moj je tud k je iz kitajske dam prihajal naroču sam govejo juhco
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:28:56
|
|
|
|
Čebel@
|
no katero mož zasleduje(muci176)?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:30:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika pridna, pridna, pridna Danes mej pa frej dan no way ... imamo koline
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:42:08
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tale link je super za piškote: http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php tole pa si super dala gor. Zagotovo bom kaj poskusla. Sem si zdele mal nagledala kaj bi delala.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:44:19
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....od kdaj pa je to? pa koliko je cena?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2010 9:44:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2010 9:48:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:53:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA sej se vse navadiš....ti pa povem d jst zvečer vse 3 hitrej zrihtam če sm sama, k če mi še "Baltazar" po hodniku kroge dela .....sploh pa zutri za vikend k mi pribje KAJ NEJ OBLEČEM..... ....pri nas je pa malo težje uspavat,če atija ni doma,ker jo je navadil,da ji da pred spanjem še lupčka in si pomahata-če ga pa ni,ji pa manjka in se takrat zbuja ponoči
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:53:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA sej se vse navadiš....ti pa povem d jst zvečer vse 3 hitrej zrihtam če sm sama, k če mi še "Baltazar" po hodniku kroge dela .....sploh pa zutri za vikend k mi pribje KAJ NEJ OBLEČEM..... pri nas gre vedno vse lažje in hitreje, če ata k ni vajen večernih ali popoldanskih rutin zravn ne zganja panike...naprimer včeri je pršu okol 8h...sta bila že Maj in Miha stuširana...če je oči doma se okol pol9h šele začnemo pregovarjat kdo bo šel prvi v kopalnico
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2010 9:54:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:54:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....od kdaj pa je to? pa koliko je cena? 9,99 - pa od pondelka 13/12
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:55:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....od kdaj pa je to? pa koliko je cena? 9,99 - pa od pondelka 13/12 sm gledala d imajo do cifre 104...naš ima čist premajhen pajacek...bo treba mau u lov
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:56:29
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kolumbo...ma itak d si vse spedenala... ..tvoji ptiči ti res popestrijo dan in noč ...o, tvoj Šime je pa skormen pri željah za kosilo mal počij od loverja...južno v pečici nared, da nau treba kuhalnico vrtet ja sjmm to so pa želje možakarjev k jejo gostilniško hrano... moj je tud k je iz kitajske dam prihajal naroču sam govejo juhco se podpišem .......sicer ma moj še hujšo varjnto ...ponavadi je njegova največja želja MLEČNI RIŽ ....KMEČKO DETE NIMAŠ KEJ hehhe...ja sj moj tud bl na tako pali...zanč sm rižev narastek delala je pa reku da se mu je ful zluštal mlečnega riža
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.12.2010 9:58:08
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjjj a sm vam že povedala da mam 22.12. 3d uz??? komej čakam
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.