|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 15:20:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 15:36:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4377
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 15:47:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4378
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 17:01:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4379
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 19:02:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4380
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
7.12.2010 20:19:48   
tims
Almera, ne, v centru jih nimamo. Sem preverila. Če pa hočeš, pa lahko naredim premik. Sam po moje bi bilo fino, da bi jih probal, ker so po velikosti. Niso v eni številki. In vseh številk ne morem premaknit.

RR- upam da bo Božiček kmalu splezal na vrh in navrgel cel koš dariluser posted image

Cuba libre - kako je mali, je zdrav? Pa ti?

Ja, spanje... Meni je tudi uganka. Pa sej ne morem jamrat, no. Zdej je mal krize, ker se je preselila, drugač smo pa mi tud doktoriral iz tegauser posted image . Ja, pa res moraš biti doseleden in se ne pustit okol prenest. Enkrat narediš narobe, pa si mrzu.

Eh, sej bojo kmalu začel normalno spat, potem pa se bomo samo še smejale temu. A se še spomnite, kako je bilo z dojenjem, pa krčki, pa uvajanjem goste hrane, pa zelen kakec... Smo tud mislile, da bomo iz vsega doktorirale, zdej so pa že taki velki otročkiuser posted image .

Mene pa Tim rahlo ubijauser posted image . Noče brat. Vsak dan naj bi bral od 5-10 minut in enostavno noče. Se kuja, pa ne bi te zgodbice, pa ne une, pa zakaj tolk velik, pa ..... Grrrrrrrr!!!!!!! In ne vem več, na kakšen način naj ga prepričam, da mora brat. Ne kazen, ne prošnje, nič ne pomaga. Strgal se mi bo. Morjo pa vsi otroci pač malo brat vsak dan, da se naučijo lepo tekoče. In sem opazila, da mu res samo 10 minut na dan pomaga, da že lepše in bolj tekoče bere.  Ni mi jasno, zakaj se mu tok upira ta branje. Če bi mu pa napisala 167 računov, bi jih pa brez problemov rešiluser posted image

Eh,grem mal BB gledat, pol pa mal potelovadituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4381
7.12.2010 20:39:11   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Še vedno me zanima kje je GR? Nas je zapustila?user posted image

Mi je ravno danes povedala, da ima ful gužvo. Upam, da se bo kaj umirilo in da bo spet z nami.

Pa 3jeMi? Populis, a si jo kej dregnila na FB? Zakaj se nič ne javi? Pa Umpa?

Metuljčica, tudi pri vas se na polno dogaja. Vam ni dolgčasuser posted image . Kako pa je zdaj z Anjo? Se je pozdravila in je v vrtcu, al je še doma? Upam, da ne bo prehudo razočaranje, ker ne bo kitare že ta tedenuser posted image . Pa bravo dedi za posteljicouser posted image user posted image user posted image . Ful lepo da se je tko potrudil za svojo vnukinjo. Men je ful lepo, ko vidim kakšnega otročka, ki se sprehaja z dedijem, al pa da dedi naredi kaj tazga, kokr je tvoj oči. Res ful lepouser posted image

Zdej gledam tale BB. Ma, tole Sandro bi pa tepla iz dneva v dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 21:06:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 21:23:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4384
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 21:23:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4385
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 21:24:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4386
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 21:32:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4387
7.12.2010 21:36:52   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaaaaa..res lepo in pridna...se cartava v dnevni, bereva pravljico, gledava risanke, se lupčkava, muliva in pol lepo vstane, da poljubčke in gre ajat

srečka! naš ga pa tak grdo biksa zadnje dva tedna... nikkr pred 21.30 spat user posted image ... kr divja gor in dol, pa gledal tv, pa igral bi se pa nevem kaj!

sm misla, da bo dans bolš, ko smo šli na dedka mraza pa na sprehod tkoj po vrtcu... aha, my ass! user posted image

drgač smo pa kul. mali je zdrav ko riba, mene pa že kr neki časa kašlej matra za popenit, zdj se je dohter odloči, da mi še da antibiotike, pa da vidimo ka bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4388
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 21:49:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 4389
7.12.2010 21:57:42   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Cuba - a vi2 jemljeta kolostrum -  zdaj ima Bor ravno pavzo od ameriškega slamnika, pa ne vem kaj naj mu potem dajem

ja, midva mama oba ekolostrum. jst kapsule, mali pa Mupi. jih ma ful rad. men so pa ogabni user posted image pa ti morm rečt, da se kr držimo. sj ne vem, a je to od tega al mamo pač srečo... sm m +u ga pa začela dajat 15. 8. skratka, preden se je vrtec na polno začel. in s tem tudi viruski in to. in če pride kak mal bol žnudrau domov, mu ruknem še eno. tk da pol poje dva bonbončka.

Neposredna povezava do sporočila: 4390
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 22:02:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4391
7.12.2010 22:05:01   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

Cuba - a vi2 jemljeta kolostrum -  zdaj ima Bor ravno pavzo od ameriškega slamnika, pa ne vem kaj naj mu potem dajem

ja, midva mama oba ekolostrum. jst kapsule, mali pa Mupi. jih ma ful rad. men so pa ogabni user posted image pa ti morm rečt, da se kr držimo. sj ne vem, a je to od tega al mamo pač srečo... sm m +u ga pa začela dajat 15. 8. skratka, preden se je vrtec na polno začel. in s tem tudi viruski in to. in če pride kak mal bol žnudrau domov, mu ruknem še eno. tk da pol poje dva bonbončka.

Mupi? kje to dobiš? v lekarni?..js bom kr začela stiskat joške, pa dajat :))))

ne, resno..tole morem nabavit

jop, lekarna. 29,95€ za 60 tabletk.

Neposredna povezava do sporočila: 4392
7.12.2010 22:18:43   
tims

Tims - ne, ne rabiš premikov delat - bom šla potem res z Borom probat, tako da potem mi je pa Šiška ali Rudnik bolj priročen. Hvala za pomoč, zlata si

Jaz tudi ko vidim kakega dedka z vnučkom vidim, najbolj mojega očeta pogrešam.

Malenkostuser posted image . Ni kej, je treba strankam ustreštuser posted image .
Ja, jest tud očita pogrešam. Najhuj mi je, ko gremo svečke na grob prižgat in potem Timu razlagam, kakšen je bil dedi, kaj bi lahko z njim delal.... Se spomnim, da mu je enkrat pri spomeniku pustil bonbončke in pol svojega sokca. Mišek maliuser posted image

Hm, je kar nekaj razlogov, zakaj nisva Nine že prej dala v sobo... Najprej je bilo to, da Tim ni zbujal zjutraj Nine, ko sta šla z mojim od doma. Potem je imela Nina eno obdobje, ko se je zbujala ponoči, pa nisem hotla, da bi bil Tim nenaspan. Sicer nisem bila prepričana, a bi ga to zbujalo al ne, pa nisem hotla reskirat. Potem je bilo to, da sva kr nekaj časa kupovala ograjco. No, in zdaj je še vedno nisva kupila, ampak sva iz te male odstranila stranico in iz tega naredila ograjcouser posted image . Je moj naredil ene kaveljčke gor, da se lahko zahakla na pojstlo in stvar rešena. Ampak to je trajal do prejšnje nedelje. Mi je pa zdaj žal, da se nisva za selitev že prej odločilauser posted image .

Cuba libre, upam, da se boš kmalu pozdravilauser posted image  in super za malega da je zdravuser posted image . To je pa med temi virusi, ki razhajajo, lepo bratuser posted image

Telovadba je za manouser posted image . Prijetno utrujena. Mi je fino, ko drug dan čutim vse mišice in po tem vem,da sem vaje delala pravilno. Smo zadnje čase, ko tako dežuje kar veliko doma, tko da se potem pa na tak način razgibam

Neposredna povezava do sporočila: 4393
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 22:19:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4394
7.12.2010 22:20:04   
tims

jaaaaa..res lepo in pridna...se cartava v dnevni, bereva pravljico, gledava risanke, se lupčkava, muliva in pol lepo vstane, da poljubčke in gre ajat

O, kok lepouser posted image . Bravo Kali za samostojnostuser posted image . Bomo ostale pripeljale naše v podukuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
7.12.2010 22:21:34   
tims
Nč, grem še pod tuš in pod kovter.

Mirno noč vam želimuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 22:25:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
7.12.2010 22:35:32   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: tims

O, kok lepouser posted image . Bravo Kali za samostojnostuser posted image . Bomo ostale pripeljale naše v podukuser posted image

res je prava frajerka! kapo dol! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
7.12.2010 22:36:32   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

TRKAM - naši pa nuca actimel. vsako jutro, obožuje ga, in TRKAM - nisi smrkne ne.

naš ga ma tut ful rad. stegne tut po dva na dan. glede na to kako prebavo ma... bi jih lahk spil tudi šet, pa še vedn neb šel kakat... user posted image drek pa ta drek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4399
7.12.2010 23:42:34   
Majuska
Uh,

kako fajn v ečer je za mano ... sem se videla s frendi, s katerimi smo včasih delali skupaj - bili v kitajcu, luštno je bilo user posted image

bo treba kaj ponovit, sem jih pogrešala.

Nanka, ful si pridna z izpiti, bravo user posted image

Almera, imaš ZS, hvala user posted image

A ima še katera probleme s tukajšnjim nabiralnikom? Meni stalno utripa, da imam novo sporočilo, v inboxu ga pa ne vidim ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......