tims
|
Almera, ne, v centru jih nimamo. Sem preverila. Če pa hočeš, pa lahko naredim premik. Sam po moje bi bilo fino, da bi jih probal, ker so po velikosti. Niso v eni številki. In vseh številk ne morem premaknit. RR- upam da bo Božiček kmalu splezal na vrh in navrgel cel koš daril Cuba libre - kako je mali, je zdrav? Pa ti? Ja, spanje... Meni je tudi uganka. Pa sej ne morem jamrat, no. Zdej je mal krize, ker se je preselila, drugač smo pa mi tud doktoriral iz tega . Ja, pa res moraš biti doseleden in se ne pustit okol prenest. Enkrat narediš narobe, pa si mrzu. Eh, sej bojo kmalu začel normalno spat, potem pa se bomo samo še smejale temu. A se še spomnite, kako je bilo z dojenjem, pa krčki, pa uvajanjem goste hrane, pa zelen kakec... Smo tud mislile, da bomo iz vsega doktorirale, zdej so pa že taki velki otročki . Mene pa Tim rahlo ubija . Noče brat. Vsak dan naj bi bral od 5-10 minut in enostavno noče. Se kuja, pa ne bi te zgodbice, pa ne une, pa zakaj tolk velik, pa ..... Grrrrrrrr!!!!!!! In ne vem več, na kakšen način naj ga prepričam, da mora brat. Ne kazen, ne prošnje, nič ne pomaga. Strgal se mi bo. Morjo pa vsi otroci pač malo brat vsak dan, da se naučijo lepo tekoče. In sem opazila, da mu res samo 10 minut na dan pomaga, da že lepše in bolj tekoče bere. Ni mi jasno, zakaj se mu tok upira ta branje. Če bi mu pa napisala 167 računov, bi jih pa brez problemov rešil Eh,grem mal BB gledat, pol pa mal potelovadit
|