Anonimen
|
Zdravo! Kak ste kaj? Mi smo za eno silo!Imam sitno veliko danes,res ne vem ,kako jo še naj zamotim! Noč je bila kot prejšne 2ve premetavanje ,enkrat močno jokanje ,pa to vse v spanju,po mojem se ji mora kaj sanjati! Vzunaj nič ne bomo,piha preveč,bom kar notri na toplem! lenči ja težko boš dobila kje božični kompletek.Najboljše da ga daš sešiti.Jaz ji bom kar doma zašila ,če se mi bo ljubilo in seved čas imela!Sem namre izučena šivilja ,ki bolj malo šiva!!!!!!! sonček bolj je mišleno celega beljaka-saj veš kaj mislim!!!!.Pa čimprej rešite to zoprno zadevo z aftni. za nočno spanje!!! jasiy imaš pa res super taščo!!!! branka81 čestitke Alini za 9 mesecev in za prvi zobek!!!! lunka1 nam zaupaš recept kako delaš to z krompirjem namesto makaronv!!!!A omako delaš ,kot za vas ali posebi za ! hrenovke no naša jih še ni jedla ,pa oprašanje ,če ji bom dala za poskusit ,je še malo prehitro!!! Tako sedaj pa hitro kosilo dokončat pride taveča hči iz šole!!!!! Se še kaj javim!!!Zdravo! Kak ste kaj? Mi smo za eno silo!Imam sitno veliko danes,res ne vem ,kako jo še naj zamotim! Noč je bila kot prejšne 2ve premetavanje ,enkrat močno jokanje ,pa to vse v spanju,po mojem se ji mora kaj sanjati! Vzunaj nič ne bomo,piha preveč,bom kar notri na toplem! lenči ja težko boš dobila kje božični kompletek.Najboljše da ga daš sešiti.Jaz ji bom kar doma zašila ,če se mi bo ljubilo in seved čas imela!Sem namre izučena šivilja ,ki bolj malo šiva!!!!!!! sonček bolj je mišleno celega beljaka-saj veš kaj mislim!!!!.Pa čimprej rešite to zoprno zadevo z aftni. za nočno spanje!!! jasiy imaš pa res super taščo!!!! branka81 čestitke Alini za 9 mesecev in za prvi zobek!!!! lunka1 nam zaupaš recept kako delaš to z krompirjem namesto makaronv!!!!A omako delaš ,kot za vas ali posebi za ! hrenovke no naša jih še ni jedla ,pa oprašanje ,če ji bom dala za poskusit ,je še malo prehitro!!! Tako sedaj pa hitro kosilo dokončat pride taveča hči iz šole!!!!! Se še kaj javim!!!Zdravo! Kak ste kaj? Mi smo za eno silo!Imam sitno veliko danes,res ne vem ,kako jo še naj zamotim! Noč je bila kot prejšne 2ve premetavanje ,enkrat močno jokanje ,pa to vse v spanju,po mojem se ji mora kaj sanjati! Vzunaj nič ne bomo,piha preveč,bom kar notri na toplem! lenči ja težko boš dobila kje božični kompletek.Najboljše da ga daš sešiti.Jaz ji bom kar doma zašila ,če se mi bo ljubilo in seved čas imela!Sem namre izučena šivilja ,ki bolj malo šiva!!!!!!! sonček bolj je mišleno celega beljaka-saj veš kaj mislim!!!!.Pa čimprej rešite to zoprno zadevo z aftni. za nočno spanje!!! jasiy imaš pa res super taščo!!!! branka81 čestitke Alini za 9 mesecev in za prvi zobek!!!! lunka1 nam zaupaš recept kako delaš to z krompirjem namesto makaronv!!!!A omako delaš ,kot za vas ali posebi za ! hrenovke no naša jih še ni jedla ,pa oprašanje ,če ji bom dala za poskusit ,je še malo prehitro!!! Tako sedaj pa hitro kosilo dokončat pride taveča hči iz šole!!!!! Se še kaj javim!!!Zdravo! Kak ste kaj? Mi smo za eno silo!Imam sitno veliko danes,res ne vem ,kako jo še naj zamotim! Noč je bila kot prejšne 2ve premetavanje ,enkrat močno jokanje ,pa to vse v spanju,po mojem se ji mora kaj sanjati! Vzunaj nič ne bomo,piha preveč,bom kar notri na toplem! lenči ja težko boš dobila kje božični kompletek.Najboljše da ga daš sešiti.Jaz ji bom kar doma zašila ,če se mi bo ljubilo in seved čas imela!Sem namre izučena šivilja ,ki bolj malo šiva!!!!!!! sonček bolj je mišleno celega beljaka-saj veš kaj mislim!!!!.Pa čimprej rešite to zoprno zadevo z aftni. za nočno spanje!!! jasiy imaš pa res super taščo!!!! branka81 čestitke Alini za 9 mesecev in za prvi zobek!!!! lunka1 nam zaupaš recept kako delaš to z krompirjem namesto makaronv!!!!A omako delaš ,kot za vas ali posebi za ! hrenovke no naša jih še ni jedla ,pa oprašanje ,če ji bom dala za poskusit ,je še malo prehitro!!! Tako sedaj pa hitro kosilo dokončat pride taveča hči iz šole!!!!! Se še kaj javim!!!
|