tims
|
Dobro jutro . Oooo, jest sem pa dons tok lepo naspana. Celo noč, brez lulanja, kašljanja, kihanja in podobnih zadev iz sosednje sobe. Mi nič ni bilo jasno, ko mi je ura zvonila. Je pa naša Nina dons zjutra Tima budila, da jo je peljal lulat. In seveda jo je veliki bratec peljal na stranišče, jo dvignil na školjko in potem kar sedel na tleh in čakal, da je opravila svoje. No, sem jo jaz potem do konca zrihtala. Joj, kok sta bla luškana . Miklavž je dobro opravil svoje delo. Timu prinesel Legice, Nini tablo, očitu eno mašino in mamici copate . Sta bla tamala tok vesela k sta vidla darila... Tim je seveda takoj začel sestavljat, Nina pa risat po tabli . Skratka, bilo je lepo. Almera, sem klicala za reklamacijo škornjev. Nam jih je uspelo reklamirat, ampak sem se pa skor skregala z njimi. Ne da mi jih ne bi hotel zamenjat, ampak mi je teta tam rekla, da to niso škornji za v vodo oz. sneg . WTF? Za kam pa so potem, če so gumnijasti in podloženi? Mogoče za po stanovanju? Pa super za osvojeno pihanje noska . Jest sem bila tud vesela, ko smo to osvojili. Je zdaj veliko manj uporabe fiziološke. Aurora, me prav zanima, če boste dobili nazaj pajacka. Upam, da ga boste, ker zdej je pa to res en potrošen material. RR-jka, vaša dva imata pa res že veliko nogico. Zanmivo, da ima I tudi tako številko. Pri nas nosimo 24, pa se mi včasih zdi, da so ji čevlji ful preveliki, ko jo obujem. . Pesti bomo pa sigurno držale . Upam, da bo vse ok, karkoli že imaš . Flower, si bila pa pridna, da si že vse nabavila . Iz dna srca upam, da bo meni tudi letos uspelo prej nabavit, da ne bo potem živčne vojne
|