|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
4.12.2010 8:19:52   
anju
jutro

joj. moj in tavečji sta pokonci, kako mi gre na živce da nimam tišine prve minute v jutruuser posted image user posted image

od zapisanega stavka se zbudi še najmlajši... in.... jeeeeeeeeeee! mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 851
4.12.2010 8:27:22   
M&A
anju user posted image
mene sta fanta že ob 6h vrgla pokonci, midva z dragim pa bi še taakooo spala... user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 852
4.12.2010 8:31:15   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju

joj. moj in tavečji sta pokonci, kako mi gre na živce da nimam tišine prve minute v jutruuser posted image user posted image

tudi meni to ni v redu, zato ponavadi vstanem prej in v popolni tišini spijem tisto mojo kavo. Zjutraj. Potem popoldne ponavadi spijem še eno, pa ati malo prevzame, in, hudobna al ne, ne reagiram na noben jok tistih svojih 10min. saj mata atijauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 853
4.12.2010 9:56:39   
snežakinja
tista, ki je pisala o neznosnem jamranju otročka, mu lahko predstavimo našo pupi, ker si bo zelo težko našla frajerja, ki ne bo pobegnil ob takih zvokih, če bo pa on mel iste fore, se pa znata ujeti

Jp to bi bil naš mulček. Ju morava predstaviti. Pa upam, da si bosta zgradila domek kje na samem,da ne bodo vsi sosedi pobegnili.

Naš pikec je samo na flaški in sedaj pri 2 m + 1 t spi po 4 - 4,5 ur. Imel je obdobje, ko je zvečer potegnil 5-6 ur, pa ga je minilo in sedaj kar hoče jesti. Poje pa 130 ml na obrok. Koliko kaj pojedo vaši sončki?

Danes pa ne vem če bo kaj z vozičkanjem. Zunaj padajo z neba neke čudne padavine. Ni ne sneg ne dež. Neka kombinacija.
Nič bo treba očija nasrat, da nas pelje v shopping center user posted image  

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
4.12.2010 10:12:32   
sasadejan
Jutro user posted image .

Mi smo super. Marki je zelo priden. Nimamo nič krčkov samo malo ga napenja. Sedaj kakamo samo enkrat dnevno.

Poje pa 90ml. Ali je to premalo za 2 meseca?

Spimo pa zelo dobro. Danes je spal od 21h - 3h, pojedel in spal naprej do 6:30. Upam, da se ne bo prekmalu nehalo user posted image .

Greva pa vsak dan ven. Sedaj ko ne moreva jit z vozičkom ga samo nesem vn, da je vsaj malo na zraku. Mu tako zelo paše, da takoj zaspi.

Lepo bodite in pridno crkljajte svoje otročičke user posted image .

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 855
4.12.2010 10:41:18   
Najki
majabar cez dan je ne pustim spat vec kot 3 ure. sej ce jo zbudim bo itak po futranju spala naprej, tako da ji ne bistveno spremeni planov user posted image .

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 856
4.12.2010 10:44:10   
mamamajča
tole mi je strašno simpatično, kako se vam zdi.... ampak je verjetno boljši sleepy wrap, ker bi ga lahko uporabljala dalj časauser posted image

http://www.otroska-trgovina.com/products/Pestunja.html

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 857
4.12.2010 11:56:40   
anju
mamamajča zdi se mi da bojo naši user posted image kmalu prerasli tak položaj. v sleepyju ga lahko imaš tudi pokončno, sede, na hrbtu. vprašanje kolko časa bi še hotu bit v tem, saj bojo zdaj zdaj začeli videti zelo daleč in vse jih bo zanimalo...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 858
4.12.2010 13:23:54   
mamamajča
saj to me skrbi, ja. Mi je pa zelo všeč, mi je žal, da nisem že prej nabavla tegauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.12.2010 13:42:22   
3x mami
pestunja. se mi zdi zelo draga za to, kako hitor jo otrok prerase.

zbujanje. ne, otroka ne zbujam, pustim, da spi, kot rabi. no, ce imam cez razvoz, moram zbudit, da ga nahranim in zrihtam pred odhodom. majabar, kolicina mleka se ti bo postimala, sam mal potrpljenja. ce te zacne tiscat v prsih, si cisto malo nacrpaj, da popusti napetost, nic vec. pa tisto mleko shranis al pa zavrzes. ne skrbi, ko bo otrok fajn povlekel, bos dobila nov naval in ne bo pomanjkanja.

koncno je nehalo padati. pa je prisla burja. upam, da malo posusi tole mocvirje - toliko dezja letos...

Neposredna povezava do sporočila: 860
4.12.2010 14:15:21   
majabar
Dobro jutro!

U, danes smo pa spali:)! Zvecer je jokal, ga je zvijalo, ko se je pokakal, je bilo dobro in je zaspal ob 11ih. Ob pol peti je jedel. Dragi je sel v sluzbo, midva sva spala pa do osmih:). Se grem umit, potem ga zbudim, da bo jedel. Se mi zdi, da se drugace nikoli ne bosta uredila ponudba in povprasevanje. Ker recimo spi 5 ur, potem bi pa jedel 3 ure, vmes pa imel po 10 minut pavze. Ne vem... Ob petih zjutraj je spet vse izbruhal. Dragi pravi, da me prevec skrbi, da panicarim. Ga bom zdajle stehtala, ko se zbudi. Vceraj sem veliko prebrala o polivanju. Lahko je cisto nedolzna stvar, ce gre pa za hujsi refluks, ni tako enostavno.
Evo, sem ga stehtala, nic ni pridobil v 10ih dnehuser posted image . Pa tako veliko in rad je, mleka je dovolj, samo kaj, ko nic noter ne ostane. Prihodnji teden v petek imava itak pregled. Do takrat se pocakam, ne vem, ali gremo pa ze prejuser posted image .

< Sporočilo je popravil majabar -- 4.12.2010 14:19:12 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.12.2010 14:30:52   
3x mami
poklici pediatra pa ga vprasaj za nasvet. mislim, da bi moral otrok dobit nekje 20g na dan al nekaj takega? v 10ih dneh bi pa ze lahko kaj vec.
a je mozno, da ti poliva zaradi kupcka? moj, ko je bil se cisto majcen, je parkrat vse nazaj zbruhal, ampak zato, ker ni dovolj podrl kupcka in je pac tako slo ven vse - zrak in mleko.
za casovne razmike med podoji pa po moje ni skrbi. nas ponoci spi 5-7ur v kosu, potem na 3ure, cez dan pa tudi na eno uro (ampak manj poje kot ponoci). pa se vedno kaj pritece ven.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.12.2010 14:47:19   
majabar
Evo, zdaj je 3x jedel in 3x isto. Poje, podre kupcek, cez 5 sekund pa se vse mleko izbruha:(. Ko je jedel ob petih, je pa takoj, ko sem ga dala na ramo, vse ven vrgel, zrak in mleko.user posted image  Vcasih razmisljam, da sploh ne bi skusala podirati kupcka, ampak bi potem verjetno imel pa tezave s prebavo.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.12.2010 15:12:51   
3x mami
kupcek ga bo verjetno tiscal noter... ne vem, nikoli nisem imela tako. kako pa je? mogoce prevec golta?
kolikokrat na dan pa lula in kaka? tudi po tem lahko vidis, ce dovolj poje.
a po hranjenju takoj zaspi? lahko probas ga po hranjenju dat lezat na trebuh. moj tudi tako vcsih podre kup. pa daj mu nekaj pod glavo, da bos lahko menjavala, ko/ce bo pobruhal.
pa mislim, da je ena fora v tem, ce bruha v loku al ne. mogoce katera ve?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.12.2010 15:35:46   
majabar
Kaka kaksnih 5x na dan, lula pa veckrat kot to. Vcasih res golta, ko prevec tece, bom res bolj pazila, da si dosti iztisnem, preden zacne jesti. Po hranjenju vcasih zaspi v trenutku, vcasih pa se dolgo ne. Polije vcasih ze med hranjenjem, vcasih takoj na rami, vcasih pa sele cez 2 uri. V loku bruhne bolj redko, a se zgodi. No, 2x je zdaj polil, 3. ne, zdaj je cetrtic v dobri uri. Morda je pa res stos v tem, da na zacetku prevec tece. Ker mi res brizga v loku, taki trije curki se naredijo, ki spricajo v razlicne smeri vsaj 20cm dalec. 

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.12.2010 16:05:14   
3x mami
ce toliko lula in kaka, potem verjetno cisto dovolj dobi. poglej si tole:

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4718681

glede crpanja sem mislila, da to naredis takrat, ko dolgo spi in imas prepolne dojke. da se ti ne zacne kak mastitis al pa kaka otrdlina.
to, da gre mleko iz vec curkov, je cisto normalno. pazi sam, da je pravilno pristavljen, da ne golta poleg mleka se zrak.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.12.2010 16:15:50   
anju
majabar a pred 10 dnevi sta bila pri P in ste ga tam tehtali? ali je to obakrat tvoja tehtnica?
o verjamem da te skrbi!user posted image js bi vsaj poklicala P prej, pred petkom. Vitan na začetku ni nič ven vrgel. zdaj pa skoraj po vsakem hranjenju, ampak ne takoj, čez čas in že sesirjeno - vodko z brlimi koščki. ampak zaenkrat se mi ne zdi tega dosti, upam da je samo prepoln... pri prvem sem kmalu ugotovila kako brezskrbne so lahko mame, kjer njihovi otroci veselo brez težav napredujejo. če so plenice polne in je živahen pa vseeno ne bodi preveč zaskrbljena.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.12.2010 17:01:57   
mamamajča
jaz mislim, da bo tole refluks, če toliko bruha. je imel moj nečak. nise ziher, ampak se mi zdi, da se tole ne zdravi, ampak mine samo po sebiuser posted image ne vem, melce si preberi.
sicer bi pa jaz tud poklicala in se vsaj znebila dvomov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.12.2010 17:04:35   
mamamajča
majabar, nekaj mamic s podobno izkušnjo

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=753097&mpage=1&key=&

Neposredna povezava do sporočila: 869
4.12.2010 17:40:05   
3x mami
joj, sem prebrala te izkusnje. en velik user posted image vsem revckom, ki imajo to. in user posted image majabar, da pri vas cimprej mine. verjamem, da ni prav nic lusno. poklici pediatra in se posvetuj. glede teze pa ima anju prav - ista tehnica pod istimi pogoji, ker drugace je teza lahko zelo zelo razlicna.

Neposredna povezava do sporočila: 870
4.12.2010 18:52:02   
mamamajča
Malenaa89, glede na zgražanje drugih uporabnic forumov ti predlagam, da čiprej nehaš, sicer boš trajno blokirana s strani moderatorjev. In verjemi, ne boš prva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
4.12.2010 19:16:41   
3x mami
o cem se pa gre?

a ste se kaj sankali danes? jaz pridno kurim, se je zunaj fajn shladilo. za zjutraj imamo napovedanih -5, kar je za nas zelo mrzlo...

Neposredna povezava do sporočila: 872
4.12.2010 19:18:57   
Najki
pestunje ne prerastejo kar tako, saj so za 12-15kg. nasega 14 kilcka se zdaj kdaj not fliknemo, ker ga je ful lazje tko nosit. ko je bil micken, smo ga not uspavali, pa nosili od avta do stacune, nakupili in nazaj. not lahko lezijo in sedijo. sam pokonci ga pa itak nismo dajali, dokler ni samostojno sedel. je bil pa ful zadovoljen not, bolj ko je bil spestan, z vecjim uzitkom je zaspal user posted image .

MAJABAR MOGOCE PROBAJ S KSNO AM FORMULO PROTI POLIVANJU. Sry za caps lock. ze v zelodcku zgosti v peno, da je ne tako lahko polije. Pa ce pali, ga lahko dojis in dodas se malo te formule, da malo zgosti.

ce leti v loku, je bruhanje, ce je slap pa polivanje. bruhanje bi lahko bilo zaradi alergije, samo nisem ziher.

Jutri gremo na andrejev sejem user posted image , bo najbrz kar celodnevni izlet user posted image . Moram dat kej kesa v denarnico, da bom lhko kaj zapravljala (beri za atrakcije user posted image ).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.12.2010 19:37:29   
anju
3x mami mi ga imamo - v zametih:( burja je naredila svoje. nismo šli ven ker je user posted image pihala. je pa včeraj popoldne takolepo NARAVNOST padalo v debelih kosmih da se je mulček ko smo ga v hišo spravljali z vsemi 4 upiral.
k nam se komaj pride, pluga ni bilo, tako da se tudi odpeljali nismo nikamor in smo siiiitniiii...

Najki fina ideja andrejev sejemuser posted image kdaj pa začne?

< Sporočilo je popravil anju -- 4.12.2010 19:38:57 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.12.2010 20:08:36   
3x mami
mi smo tudi cel dan noter. najprej dez, potem pa burja. mala2 pa od vceraj smrkata in mastno kasljata. se mi morata pozdravit do ponedeljka, ker imajo v vrtcu miklavza user posted image

a da so pestunje za dolgo? si nisem predstavljala. glede na kilazo bi lahko se mojega 4letnika noter stlacila, pa vem, da bi mi hrbet odpadel user posted image

mali je kot po urniku lepo zaspal za ta dolgo rundo. mene cakata se pravljica ali dve, potem pa vsi v posteljo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?