|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
4.12.2010 9:23:22   
mag3
Birdy čestitke za fantka Leva. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
4.12.2010 9:28:01   
Dadi
birdy to je pa cel desc, user posted image user posted image user posted image  čestitkeuser posted image ,user posted image  in veliko veselja ob previjanju male (velike) ritkeuser posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
4.12.2010 9:28:17   
mag3
user posted image
NICK               PDP           SPOL       DAN D user posted image      P      IME user posted image    

Lidik              15.12.2010       user posted image           01.10.2010      LJ          JAN
Urskaf             15.12.2010       user posted image          11.10.2010                 ŠPELA
Brigita78         20.12.2010    user posted image user posted image       22.10.2010            DAŠA&MAŠA
          ŽAN
Slavi83             1.12.2010     user posted image             23.11.2010                 SANJA
n a n i              11.12.2010     user posted image           26.11.2010      KR       AJDA
miskula              2.12.2010      user posted image          27.11.2010               ALEKS 

BabyKitty           5.12.2010      user posted image             2.12.2010              TRISTAN
Birdy                  5.12.2010      user posted image            3.12.2010      KR        LEV

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    

user posted image  = 5                user posted image  = 7

< Sporočilo je popravil mag3 -- 4.12.2010 9:32:10 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
4.12.2010 9:34:16   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: GITA14
ULA in MAG js se vam tut pridružim v NM porodnišnici tam okol božiča.

Gita14 jaz imam rok za Miklavža, tako da dejte se raje vi2 meni pridružit. user posted image  Do Božiča pa res ne bom čakala, upam. user posted image  Sva se zmenile z Ulo 10.12. user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
4.12.2010 9:36:30   
BabyKitty
vidim, da sva z birdy skupaj v porodnisnici =) cestitke za Leva!

Mi2 greva pa verjetno ze danes domov... Jeiiiiii... Oba sva zdrava in vesela... Malemu je celo popi ze odpadu... Rastemo ja=)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
4.12.2010 9:37:02   
BabyKitty
vidim, da sva z birdy skupaj v porodnisnici =) cestitke za Leva!

Mi2 greva pa verjetno ze danes domov... Jeiiiiii... Oba sva zdrava in vesela... Malemu je celo popi ze odpadu... Rastemo ja=)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
4.12.2010 9:41:20   
obcinarka
no čveke, še jaz se javim na brzino... najprej vsem skupaj novopečenim mamicam iskrene čestitke, vidim da se rojevajo pravi korenjaki...user posted image user posted image  me pa bomo počasi za njimi, ne??
no, jaz sem vrnjena iz CE P... v četrtek so me pregledali, sprejeli, niso vedli kaj bi, ker je HB vse štimalo, zato sem dan preživela v postelji, mal na čveku, vse trače sem zvedla...user posted image user posted image user posted image .. v petek zjutri me je pregledala glavna zdravnica, ugotovila da je naša mala pravi žurer, ki se še kar obrača in skače, skratka, plodovnice zloo velik, premiki odlični in tudi meritve trebuščka ustrezajo 37t.. pejte domov, ste čist ok, je bil stavek ki sem se mu od srca nasmejala... in pridite okrog božiča je še rekla... seveda sm vse obljubila in gremo domov!!
punce, vam povem, da smo lahko srečne ker smo tolk ok in dejansko brez težavic..user posted image ko sem videla user posted image ki so po kakšen mesec tam zaprte, pa še kaj... jao...
zato, dejmo kakšnega snežaka nardit, počakat na miklavža...in pol pa že na božička!!!!!!!!!user posted image user posted image uživajte dan... pa božajmo naše baušije..user posted image  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
4.12.2010 9:42:31   
čebelica11
Birdy, čestitke! user posted image user posted image user posted image  Ta vajin škrat je pa res že pravi korenjak. Pa veliko užitkov v crtanju.  

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
4.12.2010 10:45:47   
mag3
Oj.

Mislim, da je še ena Decemberka rodila. user posted image Sem to pravkar nekako ugotovila na FB. Ampak nisem sigurna. Mislim, da Rubica. Ne mi zamerit punce, če sem kaj zamenjala.  user posted image

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
4.12.2010 11:00:33   
betricija
bravo birdy...čestitke za Leva.lepo uživita skupaj.

kitty super da greš domov. a je gužva na porodni? včeraj na ginekološkem oddelku ni bila..

mene pa sedaj malce skrbi...sem brala po internetu glede te plodovnice...če otroku zmanjka hrane...pa šele čez en teden je kontrola...prej mi je pa od srede do petka zmanjšala za pol...da ne bo kaj prepozno...benti no...no umiri me to, da je tamala spet aktivna...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
4.12.2010 11:24:53   
Frutiq
birdy, cestitke za malega velikega Levauser posted image user posted image user posted image

Koliko se vas je pa odločilo za odvzem matičnih celic? Javna ali zasebna banka? Za javno sem najbrž prepozna, ker se je baje treba prijaviti do 34. tednauser posted image  Tiste ki ste se, koliko časa ste čakale na to, da ste dobile set za odvzem?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
4.12.2010 11:27:52   
Arwenko
Frutiq...jaz sem se za javno, dobila v 1 tednu vse. 

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
4.12.2010 11:56:43   
sleepyhead
Čestitke Birdy! Uživaj v cartanju.

Frutiq, meni so tudi v enem tednu vse poslali, pokliči na Zavod za transfuzijo in vprašaj. Mal si pozna, mogoče pa vseeno poščljejo. Meni se zdi edino to smotano, da med prazniki in vikendi ne jemljejo celic, jst pa lih okoli božiča rok. Če bo bo, če ne pa kaj čmo.

Betricija je napisala, da bi morale nosečnice proti koncu počivati (se strinjam, jst se ne pretegnem lih) ampak ljudski glas pa pravi, da če je nosečnica aktivna do zadnjega ima potem lažji porod. Hm...

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
4.12.2010 12:14:20   
Jancci
Ja rubica je tko ko jest januarka 2009 in decemberka 2010 in je rodila punčko. Kaj več pa ne vem!

ČESTITKE RUBICI in ostalim decemberčicam še tukaj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
4.12.2010 12:36:47   
KatyK79
Birdy - ČESTITAM! 

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
4.12.2010 17:52:48   
Mjavmjav
Uuu, tule se pa na polno dogaja!

Čestitke Rubica!

Mamma mia birdy!!! Dobro ime sta mu izbrala user posted image in močno upam, da te niso mučili po naravni poti! Čestitke!

miskula tudi tebi vse najlepše in čestitke! Vidim, da imava podobni porodni zgodbi. Prav rada bi izmenjala doživetja s tabo... sem ugotovila, da se je kar fajn pogovarjati o tem... Kako pa poteka dojenje po CR?

mag3 tudi jaz mislim, da dolgi seznamček ni več potreben

betricija ful lepo brati da imaš tako fajn izkušnjo s P.. mogoče se zdaj malo bolj trudijo, ko jim spet grozijo s tistimi zapiranji user posted image sicer pa se drži še naprej... če so brcike je zih vse v redu user posted image

Mimogrede - bomo potem nadaljevale čvek na forumu mamic? Bi bilo lušno ane... ker potem je šele enih vprašanj user posted image Hvala bogu, da imamo patronažne, jaz našo čist zastreljam z vprašanji... boga revica... čeprav je verjetno vajena tega...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
4.12.2010 23:01:18   
Nina Nana 75
ČESTITAM VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Spet me nekaj dni ni bilo tukaj gor, ker sem bila malo jezna na RR, ker se mi je že 2x izbrisalo vse, kar sem napisala. Danes spet malo pofirbcam in vidim, da se je veseli december že začel na polno! Super, punce! Sem mojemu kar na glas brala ''rezultate'' in da fantje vodijo punce 7:5. Je potem komentiral, da se tole sliši kot zelo napeta fuzbal tekma user posted image .

Blagor vsem, ki že pestujete svoje sončke in sončice in ste že dale skozi tale zadni del. Jaz se namreč tegale finiša kar malo bojim. Moj pravi, da še noben ni not ostal user posted image .

Naša princeska trenutno še na polno telovadi in pleše. Spustila se tudi še ni. Se mi pa zdi, da občasno vseeno doživim kakšno serijo popadkov, ki potem kar nekako minejo in izginejo. Imam še kar nekaj stvari za opravit, tako da še nimam časa rodit, he he.

Grejte svoje bušije, pojejte kakšen dober piškotek in...gremo do konca, a ne?

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
4.12.2010 23:29:47   
alma82
Da se še jaz malo javim user posted image  ... če mi bodo na RR dovolili user posted image
je že kar cela umetnost napisat post tu user posted image

Čestitke Birdy za takšnega korenjaka in čestitke tudi Rubici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem vam kar malo fouš user posted image  ... jaz bi se tudi crkljala s svojo princesko user posted image
tako pa oba z mojim objemava trebuh in se kar sliniva po njemu user posted image  user posted image

Mjavmjav lepo da si se nam javila. Jaz sem tudi zato, da se potem nadaljuje čvek na forumu Starši čvekamo (al neki tazga) sej ve ki ste že rodile, bi lahko že tam čebljale in si svetovale med seboj user posted image   (je pa res, da vas je zaenkrat bolj malo...)
Potem se vam pa še ostale pridružimo user posted image
Dej povej, kako si se navadila na nočno ustajanje? A te je bilo od začetka kaj strah vseh teh novosti?....
Dej kakšno slikico svojga sinčeka pripopaj da ga vidimo user posted image
še nobenega decembrčka nismo vedele user posted image

Meni pa moj skoz govori da bo kmal ponedeljek in naj se kar pripravim user posted image  (ker sem si ''postavila'' rok 6.12) user posted image
pa zgleda ne bo nič od tega user posted image
''izkušene'' mamice pravijo, da bom v 2v1 še ene 2 tedna user posted image  ... jaz ne bi bila tako dolgo user posted image  

(odgovor članu Nina Nana 75)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
4.12.2010 23:32:00   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: Nina Nana 75

Imam še kar nekaj stvari za opravit, tako da še nimam časa rodit, he he.

Jaz imam čas user posted image  user posted image  ... imam vse pripravljeno, tako da se javim, da grem naslednja jaz rodit user posted image  user posted image

Ampak je res zatišje na temu našem forumčku... a ste vse v porodnišnicah user posted image  user posted image  
V katerih P ste, bom še jaz tja prišla user posted image  .. bom letala od ene P do druge, pa bom vidla kje me bo zagrablo user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 4.12.2010 23:33:45 >

(odgovor članu Nina Nana 75)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.12.2010 8:46:26   
mag3
Dobro jutro user posted image .

Nikjer nobene. Kje ste zaspanke? Mi še vedno 2v1. Naša pikica ne ve, da ima mami jutri PDP .... user posted image

Kkao pa kaj ve? Kaj novega? Se kaj dogaja? 

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
5.12.2010 9:25:12   
alma82
Dobro jutro.

Mag zgleda da sva samo še jaz in ti ostale user posted image  2v1
ostale očitno že zibajo user posted image

Kako mora biti to fajn, da lahko rečeš ''jutri imam PDP'' user posted image
no ja verjetno je pa malo manj fajn, če dete potegne lepo čez PDP user posted image
Jaz bi tudi jutri rodila user posted image

Letim jest.... moja princeska je lačna user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.12.2010 9:41:22   
Arwenko
Dobro jutro vsem skupaj.

Evo, saska 26 je včeraj sporočila (se pravi 4.12.):

Minilo je 9 mesecev in zdaj koncno pokukala je na svet, tezka 3340g, velika 50cm, z imenom Lana, danes polepsala nam je zivljenje.

Iskrene čestitke za Lano!

Glede foruma Starši čvekamo, pa prejšnje mesece so se punce dogovorile tako, da se počaka, da vse rodijo in se pol gre skupaj na drug forum, se je nekako pri vseh najbolj obneslo, drugače debata zamira na enem in drugem koncu in je brezveze. Kaj pravite, počakamo tudi me na konec meseca?

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.12.2010 9:49:43   
Tulipan12
Dobro jutro!
Jaz sem še tudi 2v1. Moj user posted image  je na petkovem pregledu pokazal lep napredek in ni potrebe po sprožitvi poroda!user posted image  Sem pa malo notranje odprta, lepo se je videl lijak, ki so ga verjetno povzročili popadki v sredo, ampak je G rekla, da to lahko pomeni, da rodim danes ali pa za Novo leto. Nič konkretnega, torej, sem še vedno na čakanju, kot vse ostale.user posted image

Birdy in Rubica iskrene čestitke ob rojstvu vajinih zakladov! Lepo se cartajte!user posted image

Vidim, da se full dogaja, skoraj vsak dan en dojenček, lepo!user posted image  

Je katera rodila v MB P? Sem klicala v petek, da bi se naročila za CTG in je rekla, da je taka gužva, da me lahko komaj za sredo napiše. Pa me zanima, če je to res in če se bomo gužvale v porodnih sobah?user posted image  Pa če je slučajno katera kaj slišala kako je z EA, če je že 24urna?

Lepo nedeljo vam želim in naj vam Miklavžek nocoj kaj lepega prinese!user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.12.2010 9:53:01   
Tulipan12
Saska 26 iskrene čestitke za princesko Lano, ima pa lepe manekenske mere!user posted image  Obilo lepih trenutkov vam želim!

Arwenko se strinjam, da počakamo, da vse rodimo.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.12.2010 10:41:01   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dobro jutro vsem skupaj.

Evo, saska 26 je včeraj sporočila (se pravi 4.12.):

Minilo je 9 mesecev in zdaj koncno pokukala je na svet, tezka 3340g, velika 50cm, z imenom Lana, danes polepsala nam je zivljenje.

Iskrene čestitke za Lano!

Glede foruma Starši čvekamo, pa prejšnje mesece so se punce dogovorile tako, da se počaka, da vse rodijo in se pol gre skupaj na drug forum, se je nekako pri vseh najbolj obneslo, drugače debata zamira na enem in drugem koncu in je brezveze. Kaj pravite, počakamo tudi me na konec meseca?

Čestitke Saška user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Arwenko ubistvu imaš prav... bo res boljše, da počakamo da vse rodimo, če ne bo ''mrtvo''  na obeh koncih...

Upam da ti jutri pa jaz pošljem sms user posted image  user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?