Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 9:23:22
|
|
|
|
mag3
|
Birdy čestitke za fantka Leva.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 9:28:01
|
|
|
|
Dadi
|
birdy to je pa cel desc, čestitke , in veliko veselja ob previjanju male (velike) ritke
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 9:34:16
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14 ULA in MAG js se vam tut pridružim v NM porodnišnici tam okol božiča. Gita14 jaz imam rok za Miklavža, tako da dejte se raje vi2 meni pridružit. Do Božiča pa res ne bom čakala, upam. Sva se zmenile z Ulo 10.12.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 9:36:30
|
|
|
|
BabyKitty
|
vidim, da sva z birdy skupaj v porodnisnici =) cestitke za Leva! Mi2 greva pa verjetno ze danes domov... Jeiiiiii... Oba sva zdrava in vesela... Malemu je celo popi ze odpadu... Rastemo ja=)
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 9:37:02
|
|
|
|
BabyKitty
|
vidim, da sva z birdy skupaj v porodnisnici =) cestitke za Leva! Mi2 greva pa verjetno ze danes domov... Jeiiiiii... Oba sva zdrava in vesela... Malemu je celo popi ze odpadu... Rastemo ja=)
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 9:41:20
|
|
|
|
obcinarka
|
no čveke, še jaz se javim na brzino... najprej vsem skupaj novopečenim mamicam iskrene čestitke, vidim da se rojevajo pravi korenjaki... me pa bomo počasi za njimi, ne?? no, jaz sem vrnjena iz CE P... v četrtek so me pregledali, sprejeli, niso vedli kaj bi, ker je HB vse štimalo, zato sem dan preživela v postelji, mal na čveku, vse trače sem zvedla... .. v petek zjutri me je pregledala glavna zdravnica, ugotovila da je naša mala pravi žurer, ki se še kar obrača in skače, skratka, plodovnice zloo velik, premiki odlični in tudi meritve trebuščka ustrezajo 37t.. pejte domov, ste čist ok, je bil stavek ki sem se mu od srca nasmejala... in pridite okrog božiča je še rekla... seveda sm vse obljubila in gremo domov!! punce, vam povem, da smo lahko srečne ker smo tolk ok in dejansko brez težavic.. ko sem videla ki so po kakšen mesec tam zaprte, pa še kaj... jao... zato, dejmo kakšnega snežaka nardit, počakat na miklavža...in pol pa že na božička!!!!!!!!! uživajte dan... pa božajmo naše baušije..
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 9:42:31
|
|
|
|
čebelica11
|
Birdy, čestitke! Ta vajin škrat je pa res že pravi korenjak. Pa veliko užitkov v crtanju.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 10:45:47
|
|
|
|
mag3
|
Oj. Mislim, da je še ena Decemberka rodila. Sem to pravkar nekako ugotovila na FB. Ampak nisem sigurna. Mislim, da Rubica. Ne mi zamerit punce, če sem kaj zamenjala.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 11:00:33
|
|
|
|
betricija
|
bravo birdy...čestitke za Leva.lepo uživita skupaj. kitty super da greš domov. a je gužva na porodni? včeraj na ginekološkem oddelku ni bila.. mene pa sedaj malce skrbi...sem brala po internetu glede te plodovnice...če otroku zmanjka hrane...pa šele čez en teden je kontrola...prej mi je pa od srede do petka zmanjšala za pol...da ne bo kaj prepozno...benti no...no umiri me to, da je tamala spet aktivna...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 11:24:53
|
|
|
|
Frutiq
|
birdy, cestitke za malega velikega Leva Koliko se vas je pa odločilo za odvzem matičnih celic? Javna ali zasebna banka? Za javno sem najbrž prepozna, ker se je baje treba prijaviti do 34. tedna Tiste ki ste se, koliko časa ste čakale na to, da ste dobile set za odvzem?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 11:27:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Frutiq...jaz sem se za javno, dobila v 1 tednu vse.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 11:56:43
|
|
|
|
sleepyhead
|
Čestitke Birdy! Uživaj v cartanju. Frutiq, meni so tudi v enem tednu vse poslali, pokliči na Zavod za transfuzijo in vprašaj. Mal si pozna, mogoče pa vseeno poščljejo. Meni se zdi edino to smotano, da med prazniki in vikendi ne jemljejo celic, jst pa lih okoli božiča rok. Če bo bo, če ne pa kaj čmo. Betricija je napisala, da bi morale nosečnice proti koncu počivati (se strinjam, jst se ne pretegnem lih) ampak ljudski glas pa pravi, da če je nosečnica aktivna do zadnjega ima potem lažji porod. Hm...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 12:14:20
|
|
|
|
Jancci
|
Ja rubica je tko ko jest januarka 2009 in decemberka 2010 in je rodila punčko. Kaj več pa ne vem! ČESTITKE RUBICI in ostalim decemberčicam še tukaj!!
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 12:36:47
|
|
|
|
KatyK79
|
Birdy - ČESTITAM!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 17:52:48
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Uuu, tule se pa na polno dogaja! Čestitke Rubica! Mamma mia birdy!!! Dobro ime sta mu izbrala in močno upam, da te niso mučili po naravni poti! Čestitke! miskula tudi tebi vse najlepše in čestitke! Vidim, da imava podobni porodni zgodbi. Prav rada bi izmenjala doživetja s tabo... sem ugotovila, da se je kar fajn pogovarjati o tem... Kako pa poteka dojenje po CR? mag3 tudi jaz mislim, da dolgi seznamček ni več potreben betricija ful lepo brati da imaš tako fajn izkušnjo s P.. mogoče se zdaj malo bolj trudijo, ko jim spet grozijo s tistimi zapiranji sicer pa se drži še naprej... če so brcike je zih vse v redu Mimogrede - bomo potem nadaljevale čvek na forumu mamic? Bi bilo lušno ane... ker potem je šele enih vprašanj Hvala bogu, da imamo patronažne, jaz našo čist zastreljam z vprašanji... boga revica... čeprav je verjetno vajena tega...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 23:01:18
|
|
|
|
Nina Nana 75
|
ČESTITAM VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!! Spet me nekaj dni ni bilo tukaj gor, ker sem bila malo jezna na RR, ker se mi je že 2x izbrisalo vse, kar sem napisala. Danes spet malo pofirbcam in vidim, da se je veseli december že začel na polno! Super, punce! Sem mojemu kar na glas brala ''rezultate'' in da fantje vodijo punce 7:5. Je potem komentiral, da se tole sliši kot zelo napeta fuzbal tekma . Blagor vsem, ki že pestujete svoje sončke in sončice in ste že dale skozi tale zadni del. Jaz se namreč tegale finiša kar malo bojim. Moj pravi, da še noben ni not ostal . Naša princeska trenutno še na polno telovadi in pleše. Spustila se tudi še ni. Se mi pa zdi, da občasno vseeno doživim kakšno serijo popadkov, ki potem kar nekako minejo in izginejo. Imam še kar nekaj stvari za opravit, tako da še nimam časa rodit, he he. Grejte svoje bušije, pojejte kakšen dober piškotek in...gremo do konca, a ne?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 23:29:47
|
|
|
|
alma82
|
Da se še jaz malo javim ... če mi bodo na RR dovolili je že kar cela umetnost napisat post tu Čestitke Birdy za takšnega korenjaka in čestitke tudi Rubici Jaz sem vam kar malo fouš ... jaz bi se tudi crkljala s svojo princesko tako pa oba z mojim objemava trebuh in se kar sliniva po njemu Mjavmjav lepo da si se nam javila. Jaz sem tudi zato, da se potem nadaljuje čvek na forumu Starši čvekamo (al neki tazga) sej ve ki ste že rodile, bi lahko že tam čebljale in si svetovale med seboj (je pa res, da vas je zaenkrat bolj malo...) Potem se vam pa še ostale pridružimo Dej povej, kako si se navadila na nočno ustajanje? A te je bilo od začetka kaj strah vseh teh novosti?.... Dej kakšno slikico svojga sinčeka pripopaj da ga vidimo še nobenega decembrčka nismo vedele Meni pa moj skoz govori da bo kmal ponedeljek in naj se kar pripravim (ker sem si ''postavila'' rok 6.12) pa zgleda ne bo nič od tega ''izkušene'' mamice pravijo, da bom v 2v1 še ene 2 tedna ... jaz ne bi bila tako dolgo
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 4.12.2010 23:32:00
|
|
|
|
alma82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina Nana 75 Imam še kar nekaj stvari za opravit, tako da še nimam časa rodit, he he. Jaz imam čas ... imam vse pripravljeno, tako da se javim, da grem naslednja jaz rodit Ampak je res zatišje na temu našem forumčku... a ste vse v porodnišnicah V katerih P ste, bom še jaz tja prišla .. bom letala od ene P do druge, pa bom vidla kje me bo zagrablo
< Sporočilo je popravil alma82 -- 4.12.2010 23:33:45 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 5.12.2010 8:46:26
|
|
|
|
mag3
|
Dobro jutro . Nikjer nobene. Kje ste zaspanke? Mi še vedno 2v1. Naša pikica ne ve, da ima mami jutri PDP .... Kkao pa kaj ve? Kaj novega? Se kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 5.12.2010 9:25:12
|
|
|
|
alma82
|
Dobro jutro. Mag zgleda da sva samo še jaz in ti ostale 2v1 ostale očitno že zibajo Kako mora biti to fajn, da lahko rečeš ''jutri imam PDP'' no ja verjetno je pa malo manj fajn, če dete potegne lepo čez PDP Jaz bi tudi jutri rodila Letim jest.... moja princeska je lačna
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 5.12.2010 9:41:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Dobro jutro vsem skupaj. Evo, saska 26 je včeraj sporočila (se pravi 4.12.): Minilo je 9 mesecev in zdaj koncno pokukala je na svet, tezka 3340g, velika 50cm, z imenom Lana, danes polepsala nam je zivljenje. Iskrene čestitke za Lano! Glede foruma Starši čvekamo, pa prejšnje mesece so se punce dogovorile tako, da se počaka, da vse rodijo in se pol gre skupaj na drug forum, se je nekako pri vseh najbolj obneslo, drugače debata zamira na enem in drugem koncu in je brezveze. Kaj pravite, počakamo tudi me na konec meseca?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 5.12.2010 9:49:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Jaz sem še tudi 2v1. Moj je na petkovem pregledu pokazal lep napredek in ni potrebe po sprožitvi poroda! Sem pa malo notranje odprta, lepo se je videl lijak, ki so ga verjetno povzročili popadki v sredo, ampak je G rekla, da to lahko pomeni, da rodim danes ali pa za Novo leto. Nič konkretnega, torej, sem še vedno na čakanju, kot vse ostale. Birdy in Rubica iskrene čestitke ob rojstvu vajinih zakladov! Lepo se cartajte! Vidim, da se full dogaja, skoraj vsak dan en dojenček, lepo! Je katera rodila v MB P? Sem klicala v petek, da bi se naročila za CTG in je rekla, da je taka gužva, da me lahko komaj za sredo napiše. Pa me zanima, če je to res in če se bomo gužvale v porodnih sobah? Pa če je slučajno katera kaj slišala kako je z EA, če je že 24urna? Lepo nedeljo vam želim in naj vam Miklavžek nocoj kaj lepega prinese!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 5.12.2010 9:53:01
|
|
|
|
Tulipan12
|
Saska 26 iskrene čestitke za princesko Lano, ima pa lepe manekenske mere! Obilo lepih trenutkov vam želim! Arwenko se strinjam, da počakamo, da vse rodimo.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 5.12.2010 10:41:01
|
|
|
|
alma82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dobro jutro vsem skupaj. Evo, saska 26 je včeraj sporočila (se pravi 4.12.): Minilo je 9 mesecev in zdaj koncno pokukala je na svet, tezka 3340g, velika 50cm, z imenom Lana, danes polepsala nam je zivljenje. Iskrene čestitke za Lano! Glede foruma Starši čvekamo, pa prejšnje mesece so se punce dogovorile tako, da se počaka, da vse rodijo in se pol gre skupaj na drug forum, se je nekako pri vseh najbolj obneslo, drugače debata zamira na enem in drugem koncu in je brezveze. Kaj pravite, počakamo tudi me na konec meseca? Čestitke Saška Arwenko ubistvu imaš prav... bo res boljše, da počakamo da vse rodimo, če ne bo ''mrtvo'' na obeh koncih... Upam da ti jutri pa jaz pošljem sms
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?