|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
1.12.2010 12:50:51   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image za vse uspešne pregle NS!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 826
1.12.2010 13:43:38   
pokoyo
Ojla!

Javlja se še ena junijka, če me sprejmete...

Nekaj več podatkov o meni:
- mlada 32 let
- tole je najin prvi otročiček
- rok 11. 6. 2011
- okolica Maribora

Malo sem preletela vaše debate, vsega pa neuser posted image .

Drugače počutje je super, nisem mela nobenih slabosti, HB, edino utrujenost me precej daje, ampak ni sile, glede na to, da ko pridem domov, grem direktiva peglat kavčuser posted image
Za mano je tudi že prvi pregled in tudi NS, z dojenčkom je vse okuser posted image , sem pa dala po nuhalni še kri, mi vrag ni dal miruuser posted image

Kako pa kaj vaši trebuščki? So že vidni?? Moj je že kar fajn opazen, vsaj za moje pojme, sploh glede na to, ker sem suhica in sem imela vse hlače ful ozke. Tako da nosim praktično samo še ene hlače, ki imajo zelo nizek pas, kar pa ni ravno idealno pri teh vremenskih razmerah...

Sem pa na forumu, ne vem točno kje, naletela na ta podaljšek za hlače - http://www.da-da.si/node/22. A ga katera mogoče ima??? Zanimajo me izkušnje uporabnic... Meni se sicer zdi super, za te začetne mesece, ko nisi več za normalne hlače, pa za nosečniške še tudi ne... Pa tudi za po porodu, ko verjetno tudi še nekaj časa nisi za svoje stare hlačeuser posted image

Kaj pa ta okrasni pas http://www.da-da.si/node/14?? Da mi pogreje ledvičkeuser posted image  Vnaprej hvala za mnenja...
Staršem sva že povedala, vsi zelo veseli user posted image , v službi sem tudi že povedala... Tam malo manj veseli, ampak boli meneuser posted image

Se še kaj beremo...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 827
1.12.2010 13:44:51   
viktory
Čestitke vsem nosečkam na uspešni NS. Jaz jo imam 8.12. gremo pa vsi štirje. Imam jo pri dr. Levakovi v Velenju. Je še katera mogoče iz Velenja? Onur vidim, da si opravljala tudi dvojni kromosomski test v labaratoriju. Si plačala? Men je rekla da se boma na NS zmenle ali bo treba še na te preiskave. Plačat pa bom morala 40 EUR. Lep dan še naprej in veliko snežink vam želim. Pri nas je vse lepo belo.

Neposredna povezava do sporočila: 828
1.12.2010 14:20:25   
onur
Onur vidim, da si opravljala tudi dvojni kromosomski test v labaratoriju. Si plačala? Men je rekla da se boma na NS zmenle ali bo treba še na te preiskave. Plačat pa bom morala 40 EUR.

NS je bila ok, vendar mi vrag ni dal mira in sem šla dat še kri. Samoplačniško 45,00 eurov.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu viktory)
Neposredna povezava do sporočila: 829
1.12.2010 14:53:58   
kakteja39
IZVIRNO SPOROČILO: pokoyo

Sem pa na forumu, ne vem točno kje, naletela na ta podaljšek za hlače - http://www.da-da.si/node/22. A ga katera mogoče ima??? Zanimajo me izkušnje uporabnic... Meni se sicer zdi super, za te začetne mesece, ko nisi več za normalne hlače, pa za nosečniške še tudi ne... Pa tudi za po porodu, ko verjetno tudi še nekaj časa nisi za svoje stare hlačeuser posted image

Kaj pa ta okrasni pas http://www.da-da.si/node/14?? Da mi pogreje ledvičkeuser posted image  Vnaprej hvala za mnenja...

Se še kaj beremo...

seveda te sprejmemo medse user posted image user posted image

Mislim da sem jaz bila tiste, ki sem pripela te linke. Jaz sem za zadevo slišala preko tega foruma in naročila. Ti povem da ne vem kako bi zgurala do sedaj, kajti nonstop imam to gor. Se mi zdi res uporabno, še posebej za tiste, ki se "redimo" samo v trebuh.

Okrasni pas pa bom naročila te dni, kajti zdi se mi zelo uporaben. Moja kolegica iz službe (je med januarkami) mi ga je priporočala točno tega. Ona ima kar 3 in neprenehoma nosi, celo ponoči user posted image Mi je všeč ker ni gor onih for ala prihajam takrat in takrat user posted image user posted image ker  to ni za nas tastare .

Drugače pa planiram ta vikend v H&M po kakšne nosečniške kavbojke. Baje da so tam ok. Kje drugače nakupujete nosečniške stvari?

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 830
1.12.2010 15:13:08   
Udb
Vidim, da nekatere nameravate vzeti malčke na NS? No, jaz sem v prvo imela NS vaginalno (ker je otroček ravno tako ležal, da se ni normalno nič videlo). Tako da sem se odločila da naš veliki kar lepo doma ostane, pa ga bom potem na morfologijo s sabo vzela.

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 831
1.12.2010 17:08:21   
fluf
kakteja jest mam H&M ene elegantne hlače in ene kavbojke... itak lahko nosim samo še to :S ker se nosimo spredaj sem kar fino okrogla... sem pa zdej podedvala še dvoje žametke od lavie... par majc... no sej bo. važno da je komot user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 22:52:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
2.12.2010 8:44:36   
N.M.
Pozdravljene junijke!user posted image  Jaz samo sporočam, da me lahko brišete s seznama, saj sem morala v petek iti na abrazijo. Več sreče prihodnjič, ne? user posted image  Lepo nosečnost vam želim.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 834
2.12.2010 11:06:32   
plover
No da se javim še jaz imam jutri tretji pregled pri ginekologinji upam da bo vse ok saj sem skoz vikend imela že drugič krvav izcedek, pri prvem izcedku sem bla v bolnici tri dni in so mi takoj rekli da je vse ok sam sem ostala not zaradi preventive in so mi takrat rekli da se to pač večkar dogaja v začetku nosečnosti da malo krvaviš zato res upam da bo jutri vse ok. me je vseeno malo strah. drugače pa imam NS 13.12.

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 835
2.12.2010 11:50:38   
mamipikapoka
N.M. joj user posted image
Mi je žal...
Kako to, kaj je šlo narobe?
Vidim, da si ostala kar močna po tej izkušnji...
Želim ti veliko sreče v prihodnje user posted image user posted image

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 836
2.12.2010 13:40:25   
_sunny_
IZVIRNO SPOROČILO: viktory

Čestitke vsem nosečkam na uspešni NS. Jaz jo imam 8.12. gremo pa vsi štirje. Imam jo pri dr. Levakovi v Velenju. Je še katera mogoče iz Velenja? Onur vidim, da si opravljala tudi dvojni kromosomski test v labaratoriju. Si plačala? Men je rekla da se boma na NS zmenle ali bo treba še na te preiskave. Plačat pa bom morala 40 EUR. Lep dan še naprej in veliko snežink vam želim. Pri nas je vse lepo belo.

Viktory, jaz sem z Velenja in imam 22.12. nuhalno pri dr. Mohorko. Ampak men je setra rekla da bo 60 evrov! V istem zdravstvenem domu, bi se pa lahka med sabo zmenli user posted image Drugače pa snežen pozdravček vsem!

(odgovor članu viktory)
Neposredna povezava do sporočila: 837
2.12.2010 13:42:59   
mayalottie
NM, drži se...upam, da si ok....user posted image user posted image

user posted image user posted image

Če ne pa sem imela včeraj NS! Rezultat je bil ekstra super, gospa doktor pa je videla lulčka! Na to idejo se zdaj navajam...(ves čas sem mislila, da bo punčka-oziroma si želela). Je pa bodoči očka ekstra vesel in ponosen;)

Neposredna povezava do sporočila: 838
2.12.2010 13:44:23   
karmen7
Pozdravljene!
Jaz imam pa jutri NS in že tudi komaj čakam. Imam jo pa šele ob 17.30, se mi bo vlekel cel dan. Še dobro da bom v službi, bo vsaj do štriih prej minilo. Tam ko grem jaz je baje 70 eur cena, ampak bomo dali za našo pikico, samo da bo vse okidoki. user posted image

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 839
2.12.2010 16:34:18   
ajč.
IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_

Viktory, jaz sem z Velenja in imam 22.12. nuhalno pri dr. Mohorko. Ampak men je setra rekla da bo 60 evrov! V istem zdravstvenem domu, bi se pa lahka med sabo zmenli user posted image Drugače pa snežen pozdravček vsem!

Meni je rekel da je cena 86€....

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 840
2.12.2010 16:44:31   
onur
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_

Meni je rekel da je cena 86€....

Bilo je govora o DTH, za katerega sem dala 45,00 eurov. Za NS sem dala 60,00 eurov + 15,00 eurov CD.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 841
2.12.2010 16:46:08   
onur
N.M., upam, da kmalu ugledaš plusek in bo vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mayalottie, superca za uspešno NS. Eno vprašanje tudi za druge, koliko pa so vam jo največ namerili NS?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 842
2.12.2010 16:49:04   
fluf
jaz sem v kranju plačala 60€ za NS, mislim pa da je okrog 40€ še dvojni hormonski test, ki ga nisem šla delat. Zdej sm itak pozitivna na tokso, tko da...

men se NS zdi že toook deleč nazaj :(

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 843
2.12.2010 17:24:12   
kakteja39
fluf, hvala, nisem vedala da ima HM tudi elegantne. To moraj tja pod nujno.

N.M. dobro se držita oba z user posted image , en velik user posted image ti pošiljam. Sem dala to skozi in vem kako hudo je. Ampak za vsakim dežjem posije sonce.

Nuhalno sem jaz imela zastojn.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.12.2010 19:20:52   
mapesi
onur meni so pri drugem dvojčku nameril 3,7

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.12.2010 19:27:19   
fluf
Pa prej poglej kje se da dobit HM mama user posted image ker jaz sem v Celovcu morala iti v 2, da sem našla pravega (seveda sem bila sveto prepričana da v centru imajo, pa so me poslali v sudpark)... sem bla pa zadovoljna z izbiro... grem še kaj gor v šoping, ker se sploh ne vid da so nosečniške (redim se zaenkrat izključno v trebuh)... jest sploh ne morm več drugega nosit...

mam sicer pasove da-da, za katere čakam, če bodo še kaj prišli v poštev, ampak me motri, ker mi vseeno hlače mal  lezejo dol, pa še nosečniške so tko fino visoke, kar je zame, ki sem ljubiteljica spodnjih majic, super... men je tko fino k me v ledvička greje user posted image

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.12.2010 21:19:56   
K_a_t_j_a
NS je za mano in jaz [img]smileys/smiley13.gif[/img] . Dr. Strahova je naši pikici namerila 2,9 NS in zdaj grem naprej na odvzem horionskih celic. Tak me je strah kot še nikol. [img]smileys/smiley19.gif[/img] Nosna kost se je lepo videla, veliki smo pa 6,6 cm. Tveganje imam 1:184. Danes ni moj dan... PDP je spremenjen za en dan, torej je uradni PDP 12.6.2011.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.12.2010 21:55:19   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

NS je za mano in jaz user posted image . Dr. Strahova je naši pikici namerila 2,9 NS in zdaj grem naprej na amniocintezo. Tak me je strah kot še nikol. user posted image Nosna kost se je lepo videla, veliki smo pa 6,6 cm. Tveganje imam 1:184. Danes ni moj dan... PDP je spremenjen za en dan, torej je uradni PDP 12.6.2011.

Neposredna povezava do sporočila: 848
3.12.2010 10:07:09   
viktory
Zdravo Sunny!

Mal čudno sem napisala. NS bo 60 EUR, dvojna kromosomska če mi bo rekla naj grem pa 40 EUR. Glede Cd-ja mi pa ni nič rekla. Kje v Velenju si pa doma in kolk si stara? (mal sem radovedna) Velenje je malo mogoče se poznava. Jaz sem z Gorice. Mam pa že dva kr vlka otroka (11 in 8 let).user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 849
3.12.2010 10:22:12   
plover
No pa sem prišla iz pregleda pri ginekologinji in je z nama hvalabogu vse vredu user posted image  imam pa strogo mirovanje in polno tablet čez en teden pa spet pregled.

(odgovor članu viktory)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......