meta21
|
No pa poskusimo znova ... Sem že prej enkrat cel roman napisala pa mi je povezavo prekinlo Pri nas nič pretresljivo novega. Jaz se veselo širim in nisem ob tem prav nič vesela, ker kile malo prehitro letijo gor, Lovrova energija je v obratnem sorazmerju z mojo, razpoloženje menjam iz minute v minuto ... Sem pa od danes naprej na bolniški-nič pretresljivega, le koristim zadnjih "manjkot30dni" . Še najmočnejši razlog je, da bi svoji nadrejeni v nasprotnem primeru verjetno glavo odgriznila. Upam, da bo na porodniški, ko nazaj pridem, ker drugač bom mogla jaz it hitro še enkrat . Ker itak nič ne pišete, ne bo nobene škode, če se malo skašljam tle, ne! Samo zadnji absurd iz službe naj opišem ... 2 tedna pred mojim odhodom, mi ravnatejica sporoči, da ima izbrano zamenjavo pa sem si mislila, ok, saj bo zadnji teden zagotovo prišla kaj okoli. Pomota! Ženska se je zmenila, da pride predzadnji dan za 45 minut!!! in jaz ji naj v tem času predstavim 10 otrok s posebnimi potrebami, pokažem učbenike skoraj vseh predmetov zadnje triade, povem, kje so s snovjo, kakšne dogovore imam s starši otrok in z otroki samimi, kakšen je sistem dela (na koncu sem ugotovila, da tega dela sploh še ni opravljala), vso papirološko navlako (že za to bi rabila en dan), s katerimi učitelji sodeluje, kje je njen kabinet, didaktični material itd itd. Toliko je očitno vredno moje delo-45 minut! Mojega moža so v trgovini kot trgovca zaposlili 2 meseca prej, da bi ga uvedli. Sem si želela bit danes muha na steni, ko je začela moja zamenjava delat. Leda, vidim, da ste imeli zdravnike v delu ... al pa obratno. Mam jaz tudi izkušnje z voltrenom in krči, ko začne popuščat. Čeprav nam niso nikoli ugotovili, kaj mu je pravzaprav bilo. Sva bla 3 dni na infekcijski, dobil je ene konjske antibiotike, ki jih v kapsuli ni mogel pojest, če sem pa prah ven stresla, je bilo pa tako grenko, da tud v kili cukra ne bi skrila. Po 2 dneh davljenja s tabletami doma, sem nesla vsa zdravila k pediatrinji, ji povedala svojo razlago za njegovo stanje in ga sama doma pozdravla. Ah ... zdravniki! Poleg predmeta komunikacije s pacienti bi rabili še ZKL (zdrava kmečka logika)
|